Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:...

L-Am iertat

Monica,cand consumam alcool peste limita normala ne comortam ciudat.Unul are chef de scandal,altul rade ca prostul,iti aduci aminte de ceva ce te-a deranjat...Liviu nu e baiat rau si tu stii asta.Cel mai bine e sa treci cu vederea ce s-a intamplat,mai ales ca si-a cerut scuze!

• Like 3
Link spre comentariu

Vă pot lua pe am2 ?!!! :(

Vad ca ti-ai revenit din adormire. De ce nu vii tu cu niste precizari cum ca strategia cu posibila suferinta a fost doar o strategie de marketing esuata ca si alte tentative ale tale,sa precizezi ca de fapt pe anumite siteuri prestezi cu alte preturi diferite de cele postate aici,asa ar vedea lumea adevarata ta fata si s-ar termina si circul,de altfel personal iti recomand sa renunti la forum si sa ramai cu at-ul/publi si celelalte site-uri pe care incerci sa te promovezi.

• Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

Vad ca ti-ai revenit din adormire. De ce nu vii tu cu niste precizari cum ca strategia cu posibila suferinta a fost doar o strategie de marketing esuata ca si alte tentative ale tale,sa precizezi ca de fapt pe anumite siteuri prestezi cu alte preturi diferite de cele postate aici,asa ar vedea lumea adevarata ta fata si s-ar termina si circul,de altfel personal iti recomand sa renunti la forum si sa ramai cu at-ul/publi si celelalte site-uri pe care incerci sa te promovezi.

da mie imi plac fetele /femeile in suferinta , ca sunt mai sentimentale si pun mai mult patos

• Like 27
  • Minus 17
Link spre comentariu
  • Oras:pa
  • Oras:pa

Fraiere esti cu doua fete,pe deoparte o faci tiganca si pe cealalta parte ii faci recenzie,cand ai fost la ea nu mai era de etnie?

Eu cu doua fete? Tu ziceai ca e piranda ta, tu te duci la tigancile de oriunde, ai tratat-o pe monica din una din recenziile tale ca pe o tiganca, recenzia mea a fost sarcasmul creat din penibilul tau mod de a o face pe ea

• Like 4
  • Minus 2
Link spre comentariu

Frate sunt la munca si-mi vine greu sa scriu pe telefon ca tableta este descarcata,eu am fost matol intr-o dimineata peste ea ca i-am vorbit urat la telefon si mi l-a inchis in nas si pe urma nu mai vroia sa-mi raspunda.Si daca eram matol m-am dus cu scandal peste ea.

Azi-noapte m-am imbatat..

Trist suparat..

Ca m-ai lasat..

Pofta de viata mi-ai luat..

• Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:In inima femeilor

ia-ti dildo special de anal de la sex shop si bagati-l in cur sa te pregatesti de anal

Ia-ti tu sau mai bine decat sa dai banii pe prostii te ardem noi in gaoz ,eu si cu miky

• Like 5
  • Minus 2
Link spre comentariu

Ai n conturi satelit incluzic conturile cu diareea, cu batalia de de la rovine, cu mucii din nas care abereaza tot ale tale sunt, toate recenziile iti sunt inventate si sunt doar parte din deluzia si personalitatea multipla de care suferi, mai du-te la spital te-n gatu matii!

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

P

Prostanacule nu mai pune recenzii false si nu mai umbla cu recenzii false ca te ard in gaoaza, scursuro!

Esti smecher rau m-ai pacalins si de data asta,mai ai un pic si ma pui jos si mi-o sugi cu japca la cat de smecher esti
  • Like 3
  • Minus 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...