Sari la conținut

ReveLion

Postări Recomandate

• Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware.
Postat

Mwahahahaha!!!!

Lion si Danaidu de revelion cu sampanie si lumanari. Ai pus-o Lionele, vezi sa nu te impiedici, ca asta si asa sufera de poponarism imaginar (cand a zis Asterica ceva de hemoroizi, el a inteles ca l-a facut gay).

In alta ordine de idei, avand in vedere ca Andra si Rocsana au obligatii familiale in noaptea respectiva, nu cred ca o sa facem mare lucru :(

DAAAARRRR....

Acum m-am gandit la ceva....

Eu Alice invit pe urmatorii: Lion, Asterica, Razvan (pentru ultimii doi in aceeasi camera nu ma bag ce-o iesi), Cosmi_Ale (caruia i-am pierdut nr de telefon si cu ocazia asta il rog sa imi dea un sms), xxxrxxrrr (sau cum te cheama, niciodata nu stiu, scuze), flydog, valerika....hmmm, momentan nu mai stiu pe cine.

Ce sa facem? Presupunand prin absurd ca voi coiosilor nu o sa va luati de par cum va luati pe aici...nu stiu, mancam o maslina, bem un cico, chestii de genul asta. Daca iese si cu frichi frichi, cotizati :D

Reguli:

- sa va jucati cu Jon si restul haitei

- sa participati la meniu (masline, etc)

- sa vrei frichi frichi

- fara petarde :laugh2 ca mi-e frica de ele

- se accepta doar artificii din alea care fac scantei (nu va ganditi la prostii)

- nu va luati de par

FARA, ABSOLUT FARA DANAIDU!!!!

• Like 2
  • Oras:----
Postat

Din pacate, obligatiile de care vorbeai mai sus nu ma fac eligibil pentru o astfel de petrecere. Dar, multumesc pentru invitatie.

Eu cu asterica in aceeasi camera, hmmmm nu cred ca se intampla mare lucru. Sunt pasnic de felul meu si nici el nu cred ca e altfel. Pana la urma ce crezi ca am eu cu el? 

Postat

suna a gangbang  :laugh2  :laugh2

nu, suna a revelion normal (pentru mine).

• Like 1
Postat

Din pacate, obligatiile de care vorbeai mai sus nu ma fac eligibil pentru o astfel de petrecere. Dar, multumesc pentru invitatie.

Eu cu asterica in aceeasi camera, hmmmm nu cred ca se intampla mare lucru. Sunt pasnic de felul meu si nici el nu cred ca e altfel. Pana la urma ce crezi ca am eu cu el? 

Deci inca unul care nu poate. Ziceau bine fetele ca numai gura e de voi :(

Ce sa se intample? o sa va impungeti ca pe aici si dupa doua pahare o sa va iubiti.

• Like 1
Postat

Eu am zis de ceva vreme ca nu pot sa particip la asa ceva. Nu ma lasa cineva.(parca vad ca intra sa ma intrebe cine nu ma lasa)

De ce o tot tineti cu chestia cu gura? Ati organizat ceva si nu ati avut clienti? Pe acelasi principiu putem spune si noi ca numai gura e de voi fetele, de atata amar de vreme ne amenintati cu o petrecere si nu va puneti de acord.

Eu cu asterica sa ne iubim, nuuu. Nu e genul meu si nici el nu cred ca e interesat de barbati. Iar cu bautura nu prea sunt prieten in asa fel ca dupa doua pahare sa mi schimb perceptia

• Like 2
Postat

Eu am zis de ceva vreme ca nu pot sa particip la asa ceva. Nu ma lasa cineva.(parca vad ca intra sa ma intrebe cine nu ma lasa)

De ce o tot tineti cu chestia cu gura? Ati organizat ceva si nu ati avut clienti? Pe acelasi principiu putem spune si noi ca numai gura e de voi fetele, de atata amar de vreme ne amenintati cu o petrecere si nu va puneti de acord.

Eu cu asterica sa ne iubim, nuuu. Nu e genul meu si nici el nu cred ca e interesat de barbati. Iar cu bautura nu prea sunt prieten in asa fel ca dupa doua pahare sa mi schimb perceptia

Cum sa organizez cand Andra poate dar Rocsana nu si invers, cand voi toti aveti programe diferite, unul vrea dimineata, altul la pranz, altul seara, etc. Pe bune acum.

• Like 1
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

:hihat Eu am zis de ceva vreme ca nu pot sa particip la asa ceva. Nu ma lasa cineva.(parca vad ca intra sa ma intrebe cine nu ma lasa)

Bautura trebuie sorbita si  vorbita in acelasi timp, nu doar data peste cap :)

Doar betivii se limiteaza doar a da peste cap paharul.

In rest ...

Eu, deja sunt amanetat de sarbatori... ;)

Postat

Eh sa va fut pe toti atunci. In cur. O sa stau ori cu un client, ori cu haita in brate si o sa fac maraton de filme horror.

Cu asta:

post-173662-0-05957600-1449246305_thumb.jpg

• Like 2
Postat

mie dor de danaidu  :laugh2

:slap2

• Like 1
Postat

Alice,imi mentin cele spuse pe un alt topic,ESTI DE BELEA ! (IN SENSUL BUN)

:laugh2

Multam, mi se spune des. Dar intotdeauna intreb respectiva persoana cum a ajuns el/ea la concuzia asta. Impartaseste cu restul clasei :)

Te pup in pula.

Postat

Poate restul clasei nu vrea să știe. Ca altfel ajungeam unul câte unul la tine să aflăm cât ești de belea.

Postat

Poate restul clasei nu vrea să știe. Ca altfel ajungeam unul câte unul la tine să aflăm cât ești de belea.

Multi au ajuns. Tu esti lipit de Andra. Stai jos, 2! :P

• Like 1

• Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti
Postat

Ca maine vine revelionul, ce facem? O lălăim tot pe nimfomane cu certuri, mistocareli si denigrari? Cel putin asta a ajuns site-ul asta in ultimul timp ... telenovelele sau terminat de mult

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...