p_morris Reputație: 1076 Postat Decembrie 1, 2015 Oras:București Oras:București Postat Decembrie 1, 2015 Cine a zis ceva de recuperare?!?! Era vorba doar de izolare si protejare a societatii de astfel de specimene.)))))))))) )))) ma piiiiiiiș )) Sorinuto,gata ca ma pis pe mine de ras 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 1, 2015 Postat Decembrie 1, 2015 Ai' da capu' meu ! iti pui mainilencap pe topicul asta ! :slap2 :laugh2 :no2 :no2 :pope http://www.diseara.ro/images/poza_zilei/3276.jpg 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Decembrie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 1, 2015 Cine te-a pus sa faci concurenta la postari? 1
mister babadook Reputație: -425 Postat Decembrie 1, 2015 Autor Postat Decembrie 1, 2015 Ai' da capu' meu ! iti pui mainilencap pe topicul asta ! Tu postari ne-echivoce poți sa faci?Ca în efortul tău de a nu lua partea nimănui nu faci decât sa plictisești.Facă ai ceva de zis zi, dar nu te mai da neutru ca nimănui nu-i plac paginile albe. 1 5
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Decembrie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 1, 2015 Tu postari ne-echivoce poți sa faci?Ca în efortul tău de a nu lua partea nimănui nu faci decât sa plictisești.Facă ai ceva de zis zi, dar nu te mai da neutru ca nimănui nu-i plac paginile albe. Dupa tine trebuie neaparat sa tin cu cineva si sa fiu contra cuiva. Nu intru eu in cearta iscata de tine, have fun! 1
nobody here Reputație: 71 Postat Decembrie 1, 2015 Oras:nowhere Oras:nowhere Postat Decembrie 1, 2015 ) 2
mister babadook Reputație: -425 Postat Decembrie 1, 2015 Autor Postat Decembrie 1, 2015 Dupa tine trebuie neaparat sa tin cu cineva si sa fiu contra cuiva. Nu intru eu in cearta iscata de tine, have fun! scuze, pentru lopix era postarea cu ne-echivoce.tu, de certat oricum te certi cu toti, asa ca departe de mine gandul sa-ti cer sa-ti alegi partea, sunt convins ca nu ramane nimeni ne-injurat.de-aia imi place de tine.ca nu tii cont 1 5
mister babadook Reputație: -425 Postat Decembrie 1, 2015 Autor Postat Decembrie 1, 2015 Cine te-a pus sa faci concurenta la postari? n-am facut concurenta, cine o poate concura pe dementa cu 12000 de postari?dar daca numarul de postari e problema, se rezolva, n-are rost s-o tina pisicul pestu spamul ei ordinar si lipsit de orice valoare, promit ca daca dispare dementa cu maieu jegos produc zilnic 5000 de postari la fel de pline de substanta cu ale psihopatei.si asta fara sa scarbesc pe nimeni, nu cum face ea 2 5
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 1, 2015 Postat Decembrie 1, 2015 Tu postari ne-echivoce poți sa faci?Ca în efortul tău de a nu lua partea nimănui nu faci decât sa plictisești.Facă ai ceva de zis zi, dar nu te mai da neutru ca nimănui nu-i plac paginile albe.Neutralitatea e mai de preferat decat a fi partinitor, zic eu ! Elvetia, de exemplu ! Ce are de castigat, ce are de pierdut ? In ambele cazuri, nimic ! Si mai e ceva, diplomatia... 1
mister babadook Reputație: -425 Postat Decembrie 1, 2015 Autor Postat Decembrie 1, 2015 Neutralitatea e mai de preferat decat a fi partinitor, zic eu ! Elvetia, de exemplu ! Ce are de castigat, ce are de pierdut ? In ambele cazuri, nimic ! Si mai e ceva, diplomatia... asa e, dar... http://images.firstcovers.com/covers/userquotes/i/if_you_dont_stand-72300.jpg 1 5
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Decembrie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 1, 2015 scuze, pentru lopix era postarea cu ne-echivoce.tu, de certat oricum te certi cu toti, asa ca departe de mine gandul sa-ti cer sa-ti alegi partea, sunt convins ca nu ramane nimeni ne-injurat.de-aia imi place de tine.ca nu tii cont Ups, era fara reply.
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 1, 2015 Postat Decembrie 1, 2015 For all https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/12274638_398662460343659_1174884953515060054_n.jpg?oh=d133bd7c1d8b6e3e43ab979c0569dbf5&oe=56DB2B57 1
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Decembrie 1, 2015 Postat Decembrie 1, 2015 N-am fost atent. Care-i treaba cu maieul? 1
mister babadook Reputație: -425 Postat Decembrie 1, 2015 Autor Postat Decembrie 1, 2015 N-am fost atent. Care-i treaba cu maieul? pe vremea cand credea ca e femeie, pacienta fucsia a postat o poza cu ea intr-un maieu atat de murdar incat si unui aurolac de la gara de nord din canal i-ar fi fost rusine sa se pozeze, d-apoi sa se puna pe un forum public.de-a lungul timpului poza a circulat pe forum, postata ici-colo de oameni care se spala mai des de odata pe luna, chiar daca nu ploua. 1 5
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Decembrie 1, 2015 Postat Decembrie 1, 2015 @Roz, poti sa pui poza cu maieul incriminat? Ma gandesc ca mister babadook o fi rau intentionat, ori maieul e model din ala de firmă, dar murdarit sau gaurit din fabrica, ca deh, asa ie moda. 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 1, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Decembrie 1, 2015 @Roz, poti sa pui poza cu maieul incriminat? Ma gandesc ca mister babadook o fi rau intentionat, ori maieul e model din ala de firmă, dar murdarit sau gaurit din fabrica, ca deh, asa ie moda.Te rog sa incetezi cu lungirea topicului Roz. nu posteaza chestii la comanda ca nu-i papagal. Era o bustiera sport taran ce esti [babadook] si nu era catusi de putin jegoasa avand in vedere ca am submisivi care se intorc in sesiuni in aceeasi zi si schimb astfel 3-4 tinute cu care dupa ce am terminat direct la spalat aterizeaza. LA fel cu ce port pe afara fie ca fac doar o tura pana la magazin de colt de bloc doar nu pun inapoi in sifonier. Mi-e mie scarba de nesimtirea astuia babadok/barrabas/benvolio si cat e de gretos. Una peste alta din moment ce bully hartuirea se tolereaza fara limite, dar chiar fara limite si nu imi merge nici macar schimbarea de adresa de email pe cont ca altdata {mi-e greu sa cred ca nu ai avut vreo legatura cu asta dl pisi} va las sa comentati mi-am dezactivat insa notificarile si bucurati-va de minunatul site. Stomacul meu are limite in a tolera spurcaciuni si posirci ale societati. See yus never
mister babadook Reputație: -425 Postat Decembrie 1, 2015 Autor Postat Decembrie 1, 2015 Te rog sa incetezi cu lungirea topicului Roz. nu posteaza chestii la comanda ca nu-i papagal. Era o bustiera sport taran ce esti [babadook] si nu era catusi de putin jegoasa avand in vedere ca am submisivi care se intorc in sesiuni in aceeasi zi si schimb astfel 3-4 tinute cu care dupa ce am terminat direct la spalat aterizeaza. LA fel cu ce port pe afara fie ca fac doar o tura pana la magazin de colt de bloc doar nu pun inapoi in sifonier. Mi-e mie scarba de nesimtirea astuia babadok/barrabas/benvolio si cat e de gretos. Una peste alta din moment ce bully hartuirea se tolereaza fara limite, dar chiar fara limite si nu imi merge nici macar schimbarea de adresa de email pe cont ca altdata {mi-e greu sa cred ca nu ai avut vreo legatura cu asta dl pisi} va las sa comentati mi-am dezactivat insa notificarile si bucurati-va de minunatul site. Stomacul meu are limite in a tolera spurcaciuni si posirci ale societati. See yus never al draq internetul asta cum tine minte tot si nu te lasa sa manaci cacat fara sa te taxeze.ia sa vedem ce inseamna curat pentru diva dominatoare financiar pe skype: DACA ALA E CURAT, INSEAMNA CA AUROLACII DE LA GARA DE NORD SUNT CEI MAI CURATI BUCURESTENI.DUPA ROXKENDRA, DESIGUR, CARE NU E DIN BUCURESTI. 10 5
mister babadook Reputație: -425 Postat Decembrie 1, 2015 Autor Postat Decembrie 1, 2015 stau de sase, te-ai lamurit de care maieu e vorba? p.s.roxkendra,bustiera porti cand ai bust, pentru 2 cosuri pe piept e de ajuns un maieu. 5 5
Administrator pisicuts Reputație: 114631 Postat Decembrie 1, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Decembrie 1, 2015 s-a gasit tocmai amada sa-i dea plus la prima postare lui futacios_man ))))) 2
p_morris Reputație: 1076 Postat Decembrie 1, 2015 Oras:București Oras:București Postat Decembrie 1, 2015 al draq internetul asta cum tine minte tot si nu te lasa sa manaci cacat fara sa te taxeze.ia sa vedem ce inseamna curat pentru diva dominatoare financiar pe skype: maieu jegos roxkendra.jpg DACA ALA E CURAT, INSEAMNA CA AUROLACII DE LA GARA DE NORD SUNT CEI MAI CURATI BUCURESTENI.DUPA ROXKENDRA, DESIGUR, CARE NU E DIN BUCURESTI. Waaaai,ce scarbos fai RoZetooo...Asa jegoasa? Fmm de traseista fara traseu 3
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Decembrie 1, 2015 Postat Decembrie 1, 2015 stau de sase, te-ai lamurit de care maieu e vorba? p.s.roxkendra,bustiera porti cand ai bust, pentru 2 cosuri pe piept e de ajuns un maieu.Off, off. Roz, da-i replica si spune-i ca tu muncesti non-stop pe skype si forum si uiti de boarfe. Sau simplu, spune-i ca maieul nu-i al tau. Spune-i ceva, esti domina, in plm! 8
p_morris Reputație: 1076 Postat Decembrie 1, 2015 Oras:București Oras:București Postat Decembrie 1, 2015 Ce stiti voi ma???Asa a vrut ea,sa-l murdareasca si sa il poarte asa,sa reinventeze moda ... 2
klm112 Reputație: 5026 Postat Decembrie 1, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Decembrie 1, 2015 pe vremea cand credea ca e femeie, pacienta fucsia a postat o poza cu ea intr-un maieu atat de murdar incat si unui aurolac de la gara de nord din canal i-ar fi fost rusine sa se pozeze, d-apoi sa se puna pe un forum public.de-a lungul timpului poza a circulat pe forum, postata ici-colo de oameni care se spala mai des de odata pe luna, chiar daca nu ploua.numaiva luat dă baetii din canale că merge și ei la muncă pentru o farfurie dă fasole cu ciolanis sau fără,și iei nu deranjează pe nimenea numa când sempiedica vrun bou dă capacu dă la canale șii scuala din som da ei nu sasperie că e obisnuiti 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 1, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Decembrie 1, 2015 Da spun, spun ca avand in vedere ca nu mai am posibilitatea de a-mi dezactiva singura contul ca orice user singura mea pretentie de bun simt pe care o rog respectata este dezactivarea acestuia de catre moderatori sau banarea. Ca asa imi doresc eu si am dreptul si eu sa decid daca doresc sa patrez un cont sau nu. Asta e ultimul lucru pe care il spun 1
p_morris Reputație: 1076 Postat Decembrie 1, 2015 Oras:București Oras:București Postat Decembrie 1, 2015 Fey skypisto,nu vrei sa mai intrii? E simplu...Nu mai intrii,nu trebuie sa fii banata ca sa reusesti...dar na,daca ai vointa sa nu mai intrii la fel cum ai avut-o sa speli bustiera aia,e clar ca maine ai alt user ) 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum