Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Decembrie 1, 2015 Postat Decembrie 1, 2015 Stai cuminte, m-au lins si futut unii pe aici de-mi era si rusine sa le iau banii. Esti tu incuiat. Dă nume, Amada. Dă-ne nume. Sau da-le banii inapoi!
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Decembrie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 1, 2015 Dă nume, Amada. Dă-ne nume. Sau da-le banii inapoi!Cum sa nu, ai uitat cu cine vorbesti? PS. Vorbeam de nume, de bani deja m-am simtit, dar nici nu am dat anunt ca nu am nevoie...
p_morris Reputație: 1076 Postat Decembrie 2, 2015 Oras:București Oras:București Postat Decembrie 2, 2015 E clar...Rozeta nu se mai intoarce (
poetulcareplangeatuncicandbea Reputație: 63 Postat Decembrie 2, 2015 Oras:Zaraza Oras:Zaraza Postat Decembrie 2, 2015 a gonito asta pe rosalinda acum nu mai e nimeni care safaca spam pe forum aici
mister babadook Reputație: -425 Postat Decembrie 2, 2015 Autor Postat Decembrie 2, 2015 nu plange, apare ea imediat.mai devreme era online, asa ca nu te teme.nu exista forta in universul asta sa tina diva jegoasa departe de forum. 3 5
p_morris Reputație: 1076 Postat Decembrie 2, 2015 Oras:București Oras:București Postat Decembrie 2, 2015 ))))) ))) Beli-ne-ar pulili de ziua ei 1
klm112 Reputație: 5026 Postat Decembrie 2, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Decembrie 2, 2015 a gonito asta pe rosalinda acum nu mai e nimeni care safaca spam pe forum aicispam dăla multitaschingu 1
poetulcareplangeatuncicandbea Reputație: 63 Postat Decembrie 2, 2015 Oras:Zaraza Oras:Zaraza Postat Decembrie 2, 2015 spam dăla multitaschinguspam facut de roboti din aia care sa aduca sa faca bani multi ca banu cica e primordial pentru unii ca fara ei banii e bani si banu e bun cand ii ai ca multi prosti atarna la ban ca lumea e saraca si numai banu viseaza da si mie imi place banu mai mult decat imi place femeia da daca n=am banu n=am nici femeia care e ea adusa de forte extraterestriale pe planeta albastra care se numeste terra 1
poetulcareplangeatuncicandbea Reputație: 63 Postat Decembrie 2, 2015 Oras:Zaraza Oras:Zaraza Postat Decembrie 2, 2015 nu plange, apare ea imediat.mai devreme era online, asa ca nu te teme.nu exista forta in universul asta sa tina diva jegoasa departe de forum.abia astept deja mi-e dor de dansa de spamu ei 1
p_morris Reputație: 1076 Postat Decembrie 2, 2015 Oras:București Oras:București Postat Decembrie 2, 2015 Face ce face,mai da o geana pe forum ))) 1
sorina4u Reputație: 79 Postat Decembrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 2, 2015 Da' si voua ce va mai place. 2 13
p_morris Reputație: 1076 Postat Decembrie 2, 2015 Oras:București Oras:București Postat Decembrie 2, 2015 Da' si voua ce va mai place. Mincinoaso... ...care spui adevarul 1
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Decembrie 2, 2015 Postat Decembrie 2, 2015 Prima zi fara Roz...Fey Rozeto, ce te faci fara forum? Ce te faci daca se apuca vreunul sa stranga semnaturi sa revii? @Mister babadook, nu mai stau sa caut postarea, dar ai zis (2-3 pagini in urma) ca o sa faci 5 mii de postari, daca imi amintesc bine, zilnice. Zisasi asa la misto? 3
amuitatparola Reputație: 175 Postat Decembrie 2, 2015 Oras:Camera 101 Oras:Camera 101 Postat Decembrie 2, 2015 Prima zi fara Roz...Fey Rozeto, ce te faci fara forum? Ce te faci daca se apuca vreunul sa stranga semnaturi sa revii? @Mister babadook, nu mai stau sa caut postarea, dar ai zis (2-3 pagini in urma) ca o sa faci 5 mii de postari, daca imi amintesc bine, zilnice. Zisasi asa la misto? 1.Slabe injectii.Te supraestimezi ori subestimezi. 2.Da-mi poza cu I love you Phillip Morris...
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Decembrie 2, 2015 Postat Decembrie 2, 2015 Ma subestimez. N-am nicio poza in tel. Facut una pentru tine
amuitatparola Reputație: 175 Postat Decembrie 2, 2015 Oras:Camera 101 Oras:Camera 101 Postat Decembrie 2, 2015 Esti obraznic.Te supraestimezi,zic eu.
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Decembrie 2, 2015 Postat Decembrie 2, 2015 Ai nimerit-o: sunt foarte obraznic. 1
amuitatparola Reputație: 175 Postat Decembrie 2, 2015 Oras:Camera 101 Oras:Camera 101 Postat Decembrie 2, 2015 La cat termini tura?
p_morris Reputație: 1076 Postat Decembrie 2, 2015 Oras:București Oras:București Postat Decembrie 2, 2015 Ai nimerit-o: sunt foarte obraznic.image.jpeg) ci ie ala boss? Adapatoare pt aia care uita parolili?
amuitatparola Reputație: 175 Postat Decembrie 2, 2015 Oras:Camera 101 Oras:Camera 101 Postat Decembrie 2, 2015 ) ci ie ala boss? Adapatoare pt aia care uita parolili? Un exemplu de evolutie darwinista...dupa ce omul te ia la misto, il apelezi cu sesare, acum cu boss. Be-mi-ai ouale, I.lo.ve.y.ou.Phillip.Morris Florinele, nu da in mine, ai valuare! In plm.
mister babadook Reputație: -425 Postat Decembrie 2, 2015 Autor Postat Decembrie 2, 2015 @Mister babadook, nu mai stau sa caut postarea, dar ai zis (2-3 pagini in urma) ca o sa faci 5 mii de postari, daca imi amintesc bine, zilnice. Zisasi asa la misto?Nu la mișto, sunt om serios. Sa-i baneze contul divei jegoase și mă bag la postat. Eventual sa-mi indice pisicuts și unde dorește sa deversez ca eu mă execut. 1 5
alexxx101 Reputație: -664 Postat Decembrie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 3, 2015 si de unde ziceati ca ati luat marfa asta...ca la cum va vad e buna rau 1 3
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Decembrie 3, 2015 Postat Decembrie 3, 2015 Un exemplu de evolutie darwinista...dupa ce omul te ia la misto, il apelezi cu sesare, acum cu boss. Be-mi-ai ouale, I.lo.ve.y.ou.Phillip.Morris Florinele, nu da in mine, ai valuare! In plm. N-am, bre, nimic cu el si nici cu nimeni altcineva. A zis o singura chestie nasoala de mama, dar si-a cerut scuze in privat.N-am "valuare", altfel eram devalorizat pana acum. Imi place sa cred ca sunt nepretuit. Tu? 2
amuitatparola Reputație: 175 Postat Decembrie 3, 2015 Oras:Camera 101 Oras:Camera 101 Postat Decembrie 3, 2015 Imi place sa cred ca sunt nepretuit. Tu?Io am Mastercard.Gold.
vladizinho Reputație: -648 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:UK Oras:UK Postat Ianuarie 6, 2016 Ce de sugaci in topicul asta. Tăceți draq, muppetilor, ca nici puși la un loc, nu faceți cât RK. 1 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum