sandrina1234 Reputație: 11 Postat Septembrie 30, 2016 Postat Septembrie 30, 2016 Cum credeti voi 😉😊Sunati ma si va voi spune numele sa vedeti va zic adevarul .😋Daca sunteti curiosi.Va pupicesc..😋😚
corhaneanu adrian Reputație: 145 Postat Septembrie 30, 2016 Oras:Bucharest, RO Oras:Bucharest, RO Postat Septembrie 30, 2016 Vrem sa ti vedem pizduca in prim plan.
sandrina1234 Reputație: 11 Postat Septembrie 30, 2016 Postat Septembrie 30, 2016 Uitati peecing in deget acum lam facut...Va place 😋Eu le fac... 1
sandrina1234 Reputație: 11 Postat Septembrie 30, 2016 Postat Septembrie 30, 2016 Va pupicesc 😘😚😙 1
Vizitator sp1nu Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2016 Postat Octombrie 1, 2016 Bai fratilor,pana la urma care e ma treaba cu pizda asta?am tot citit si ma doare capu.Ori face treaba buna...ori nu face?Ne poate da cineva un raspuns?sa stim si noi Plm..tot felul de recenzii si injuraturi..dar noi astia care ne gandim sa o trecem pe lista de futut..ce draci facem?cheltuim banii sau nu degeaba?anal,oral,pervesiuni...plm.ne ies ochii sau nu?
Vizitator sp1nu Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2016 Postat Octombrie 1, 2016 Uitati peecing in deget acum lam facut...Va place Eu le fac...foarte sexy....dar de ce tocmai pe deget?in nas cand ai de gand sa iti bagi?
corsar Reputație: -301 Postat Octombrie 2, 2016 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Postat Octombrie 2, 2016 foarte sexy....dar de ce tocmai pe deget?in nas cand ai de gand sa iti bagi?In nas frate ,poti sa-i bagi tu ....dar pwla ,si apoi stropesti cu iaurtel narile ca sa faca infuzie
Vizitator sp1nu Reputație: 0 Postat Octombrie 2, 2016 Postat Octombrie 2, 2016 In nas frate ,poti sa-i bagi tu ....dar pwla ,si apoi stropesti cu iaurtel narile ca sa faca infuzie oricum fetita asta nu are tiglele pe casa.Pai frate si-a facut la gauri de zici ca e ciur.Macar de ar fii ea nebuna pe pula.Sa se lase cu palme,tras de sfarcuri,anal cu sugrumat.)...deastea..atunci se merita
ul amelia Reputație: 10212 Postat Octombrie 2, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 2, 2016 Da...ku strinsu di git sigur mierita...doar sa fi atient sai dai si drumu...ka o sa fi tientat doar sa strinji ! 1 7
Vizitator sp1nu Reputație: 0 Postat Octombrie 2, 2016 Postat Octombrie 2, 2016 Da...ku strinsu di git sigur mierita...doar sa fi atient sai dai si drumu...ka o sa fi tientat doar sa strinji ! las-o dracu,ca ii mai dau aer din cand in cand.Oricum cu pl in cur nu prea poate ea sa respire bine
shendu506 Reputație: 128 Postat Octombrie 2, 2016 Telefon: shendu506 Oras:bucuresti Telefon: shendu506 Oras:bucuresti Postat Octombrie 2, 2016 poate ne posteaza fata si niste poze cu ea la treaba,cu vreo pula in gura sau in pizda,astea ar fi ceva mai convingatoare ca de poze in fata oglinzii suntem satui,asta vedem si pe facebook
corsar Reputație: -301 Postat Octombrie 3, 2016 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Postat Octombrie 3, 2016 oricum fetita asta nu are tiglele pe casa.Pai frate si-a facut la gauri de zici ca e ciur.Macar de ar fii ea nebuna pe pula.Sa se lase cu palme,tras de sfarcuri,anal cu sugrumat. )...deastea..atunci se meritaE capsata toata .Doar asa mai poti tine pielea mai intinsa .Si-a bagat si in sfarcuri de a dezumflat sanii ,si nici nu sunt simetrici . 1 3
anonna Reputație: 1930 Postat Octombrie 3, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Octombrie 3, 2016 E capsata toata .Doar asa mai poti tine pielea mai intinsa .Si-a bagat si in sfarcuri de a dezumflat sanii ,si nici nu sunt simetrici . offf , chiar nu ai observat (pana la varsta asta) ca sanii naturali nu sunt simetrici ? nici bijuurile tale nu sunt simetrice ... offf 1
ul amelia Reputație: 10212 Postat Octombrie 3, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 3, 2016 Da acilia nu vb di tite naturali ! Tamparinii zici cas silicoani...da io in veata mea nam vazut moi naspa...sau moi flescaite (moi alies dreapta). Io cre ka lia cumparat la macelarii...civa...cas oribilie !!! P.s. Am cam uitat: cie cald ie afaraaa !!! )))))))))) 1 7
corsar Reputație: -301 Postat Octombrie 3, 2016 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Postat Octombrie 3, 2016 offf , chiar nu ai observat (pana la varsta asta) ca sanii naturali nu sunt simetrici ? nici bijuurile tale nu sunt simetrice ... offf Tu chiar mai vezi ceva natural la ea ?Cu ceva vreme in urma avea silicoane in sani .Acum au cam disparut ,ori sunt la resapat ,ori au iesit din garantie . 1 3
ul amelia Reputație: 10212 Postat Octombrie 3, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 3, 2016 Poi io am vizut tite moi misto la o carmangierie !
gogu86 Reputație: 5 Postat Octombrie 3, 2016 Postat Octombrie 3, 2016 Decat sa te duci la tarfa asta nebuna, mai bine dai foc la bani. De la foc te mai incalzesti.. de la sclerozata asta pleci confuz... te miri cum de are voie sa fie libera pe strazi.Aaaa si e mult mai urata decat in poze.. perforata ca o stropitoare, doua tate de plastic, cur nu are, iar in rest, pielea ca de elefant, mai nasoala ca o iguana. Probabil si-a uzat curul cand s-au testat pe ea taurii de la ferma Palazu, daca sunt pregatiti pentru "reproducere", ca doar femeia e full service. 2
sandra1234 Reputație: 117 Postat Octombrie 3, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Octombrie 3, 2016 Gogu 86 crezi tu sint urata 😃😃😃.Tu vi la fete la povesti si sa futi asa degeaba ca sa vezi tu dacai fata buna si apoi plata alta data.Mai baiatule care curva se va fute degeaba asa sa faci tu proba.Fa mai intai lu mata proba dacai buna si apoi o platesti data viitoare ....Tu crezi ca am tate flascaite cum zice amalia 😃Curu meu asa mic cum e el dar scz e cautat curul meu ptr ca imi place sexul anal mai mult decat normal...Nebuna ma faci ptr ca nu mam futut cu tine asa de frumusete ce te dai ca ai muschii tatuaje ca ai penisul de 25cu3 ce dracu mai e si asta dar o aveai vai de mama lui vanat bolnav .Scz nu ma face muschii tatuaje si frumusetea si penisul de 25 cu 3 ce naiba vone asta ..Eu vreau banii banii si numai banii nu sex pe un suc sau de frumusete ...Incearca la alte fete sa le futi geaba cu mine ce credeai ca iti merge vrajeala.Cu mine nu tia mers talentul marfa tiam zis iesi afara imediat ai 10 secunde sa te incalti sa iti ridici pantalonii de la genunghii si zbori afara .Tu ai plecat si ai inceput sa ma faci tarfa in scara tare .Jegule mai fa tu dinastea la alte fete sa vezi ce batae iti ei ...
sandra1234 Reputație: 117 Postat Octombrie 3, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Octombrie 3, 2016 Deaga Amalia etc ptr cei care ma critica .Silicoanele mele sunt stil naturale nici mari nici mici potrivitii normali ca sanii naturali sa se vada ...Multi barbatii ai atrag percingurile mele eu nu inteleg ce vedeti de ras cu asta .Nu suntetii sanatosi la cap voi stitii doar sa jugnitii lumea asa de plictiseala ca nu aveti de lucru acasa sunteti lasi ducetiva la munca cu voi lasiilor toata ziua stati si butonati tastatura si scrieti tampenii.Stati in pat ,mancarica ,caldurica ,si mancati pe banii parintiilor ai luati si pensia lor sau banii fetitelor ca sa stati voi acasa linistitii .LA MUNCA CU VOI...
ul amelia Reputație: 10212 Postat Octombrie 3, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 3, 2016 Two in the pink...one in the stink !!! )))))))))))))))))
ul amelia Reputație: 10212 Postat Octombrie 3, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 3, 2016 Deaga Amalia etc ptr cei care ma critica .Silicoanele mele sunt stil naturale nici mari nici mici potrivitii normali ca sanii naturali sa se vada ...Multi barbatii ai atrag percingurile mele eu nu inteleg ce vedeti de ras cu asta .Nu suntetii sanatosi la cap voi stitii doar sa jugnitii lumea asa de plictiseala ca nu aveti de lucru acasa sunteti lasi ducetiva la munca cu voi lasiilor toata ziua stati si butonati tastatura si scrieti tampenii.Stati in pat ,mancarica ,caldurica ,si mancati pe banii parintiilor ai luati si pensia lor sau banii fetitelor ca sa stati voi acasa linistitii .LA MUNCA CU VOI...Deaga Tampariniii...etc pintru alti zdrenti ka tini...io nu ti critic fa...io fak doar o sesizarie: alea ali tali sint cieli moi flescaite silicoani (in stil natural ievident...nisi mari, nisi mici...potrivit di flescaiti) pi cari leam vazut vrodata ! Io nu ti jicniesc fa...astai adivaru ! Poi daca mii doctoru imi infigia nisti cazaturi ka ali tali...si moi dadiam si bani pi ieli...il astiptam in parcarie sil calcam ku masina ! Zi makar ka o fost vro mokanjeala...ka tio futut vrun iestetisian in kur vrio 3 luni si tio virit rebuturili astia in tini...si nai dat un leu pi ieli ! Da io spier ka ai dat bani ! Si multi !!! Poati asa simti si tu kum ie sa iei teapa ! Asa ka tati baeti astia cari vin acilia dupe cie or aruncat bani pi tini si riegreta...si tu li raspunzi la tati ku aceiasi plaka di zdreanta ordinara si tepara cari iesti !!! 2 7
sandra1234 Reputație: 117 Postat Octombrie 7, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Octombrie 7, 2016 Miam schimbat culoarea parului si anuntul...Pupiciii 1
str8sex Reputație: 25 Postat Octombrie 7, 2016 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Postat Octombrie 7, 2016 esti frumoasa ca mersul pe jos iarna pe gheatza !!! 2
sandra1234 Reputație: 117 Postat Octombrie 10, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Octombrie 10, 2016 Poze noi ieri😉😊😘
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum