talibanu Reputație: 9702 Postat Decembrie 7, 2016 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Decembrie 7, 2016 1 la mana, bine ca ai mai avoluat, ai mai schimbat tipologia pozelor, un mare plus2 la mana, incearca sa nu repeti aceleasi poze de 50 ori pentru ca devine enervant3 la mana, in unele poze ai o expresie care ma face sa ma gandesc la toate stilurile de kick boxing, doar la sex nu. Poate incerci sa schimbi expresia fetei cand mai faci poze.4 la mana, ai revenit printre noi, muritorii de rand?
sandra1234 Reputație: 117 Postat Decembrie 7, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Decembrie 7, 2016 Buna Talibane ma bucur sa te mai revad pe aici ...Am vazut astazi la ora 21:40 ca inca scrietii urat de mine...Expresia fetei mele daca te uitii mai bine la ochii la orce poza da zoom si descoperii ce expresie am eu la fata mea...Eu nu ma consider urat ptr ca daca eram nu sar uita barbatii pe strada si fetele ma vor😃...Daca te gandesti la kick boxing dute acolo si fa cu sacul de box nu cu expresia fetei mele...Cand am sa fac poze expre ptr tine cand imi voi da drumul atunci fac o poza squitz special ptr time si tio trimit la mami acasa ....e ok poate te astamperi sa mai scrii de mine aici..Frumoasa prietena ai sau sotie hmmmm ma crezi vreo proasta crezi ca nu stiu cine esti hmmmmmm te mai las un pic di iti fac supriza....🙄
ul amelia Reputație: 10212 Postat Decembrie 7, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Decembrie 7, 2016 Flescaitooooo !!! Fa dati dreaq...in ultimili pozi ai manichiura di CAPista !!! P.s. Aaaaaaaahhhhh...ci cald ie afara, teai cam hodrogit hoaşco !!! ))))))))))))
talibanu Reputație: 9702 Postat Decembrie 8, 2016 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Decembrie 8, 2016 Ne-am obisnuit cu amenintarile tale puerile incep sa imi placa Deabia astept surpriza? Va fi de craciun?Multumesc in avans ca te-ai gandit la mine
sandra1234 Reputație: 117 Postat Decembrie 9, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Decembrie 9, 2016 Oky nu am amenintat😋Da de craciun voi veni....🤗Talibane astep vizita a ta 🙄Daca nu vi tu vine altul ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜‰...Amalia nu am dc sa imi pun mintea cu tine esti o carpa de sters pe jos pe langa mine..Eu sunt prea desteapta ca sa te joci cu mine cum vrea pula ta.Cu mine nu iti merge talentul asta de 2 banii hmmmm joacate cu borfoasele tale care au intrat pe mana ta care tiau produs banii nu te juca cu mine ma confunzi cu una dintre borfoasele alea traseiste ale tale....Ai uitat ce ai fost la viata ta ai dat de banii si ai uitat saracia care ai avuto...Niciodata sa nu zici nu am fost si nu voi fii ..Sau ce sint sunt in prezent ..Vezi omul uita ce a fost inainte a dat de ceva zecii de milioane si a uitat saracia ce a avuto..😔😔😔😔Ti se va intoarce roata ce ai fost inainte capricon ..😔😔😔
sandra1234 Reputație: 117 Postat Decembrie 9, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Decembrie 9, 2016 🤗ðŸ˜
sandra1234 Reputație: 117 Postat Decembrie 9, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Decembrie 9, 2016 Aaaa ce ziceti cum eram si cum sunt acum... 🤗🤗🤗Va las in suspans...
ul amelia Reputație: 10212 Postat Decembrie 9, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Decembrie 9, 2016 Fa tu pi zi ci tresi devi moi proasta...moi dusa ku pluta !!! Fa tu o sa ajunji moi prosta ka un carcalac di wc public !!! )))) P.s. Aaaahhhh...ci cald ie afara...si io kear an secunda aista stau an suspans cum o sa iasa: o fi tare...o fi moale...o fi diaree ?! Da indifierient ci o fi...til dedic tat tii !!!
enachemarius Reputație: 45 Postat Decembrie 9, 2016 Postat Decembrie 9, 2016 Fa tu pi zi ci tresi devi moi proasta...moi dusa ku pluta !!! Fa tu o sa ajunji moi prosta ka un carcalac di wc public !!! Dc o jignești? ))))P.s. Aaaahhhh...ci cald ie afara...si io kear an secunda aista stau an suspans cum o sa iasa: o fi tare...o fi moale...o fi diaree ?! Da indifierient ci o fi...til dedic tat tii !!!
ul amelia Reputație: 10212 Postat Decembrie 9, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Decembrie 9, 2016 Di daia !!! ))) Tu dice iesti prost ? ))) 1
enachemarius Reputație: 45 Postat Decembrie 9, 2016 Postat Decembrie 9, 2016 Tu cred ca ai nevoie de tratament
ul amelia Reputație: 10212 Postat Decembrie 9, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Decembrie 9, 2016 Posibil...pi cind tu nai nivoie di nimica ! 1
ul amelia Reputație: 10212 Postat Decembrie 9, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Decembrie 9, 2016 Poati doar nisti pozi ku pizda lu Adina...sa ai motiv di salivari si scuipari !!! ))))) 1
enachemarius Reputație: 45 Postat Decembrie 9, 2016 Postat Decembrie 9, 2016 Am fost la ea tuto, nu am nevoie de pozr
ul amelia Reputație: 10212 Postat Decembrie 9, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Decembrie 9, 2016 Atunsea nu iesti doar un prost labajiu...iesti un prost labajiu iegoist ! Ai sa iti fasi multi pretini pacilea !!! Hai gata ka pria tiam bagat in siama...si prost fiind oi sa crezi ka iesti si important. Fuji si pazieste vaporase pila gara...poati trec si io ! )))))) 1
enachemarius Reputație: 45 Postat Decembrie 9, 2016 Postat Decembrie 9, 2016 Eu când zic ca ai nevoie de tratament )
mada69 Reputație: 6826 Postat Decembrie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 9, 2016 Posibil...pi cind tu nai nivoie di nimica ! Poati doar nisti pozi ku pizda lu Adina...sa ai motiv di salivari si scuipari !!! )))))Am fost la ea tuto, nu am nevoie de pozrpoati in gandu tau oi fost la ia)) 1
serghei mizil Reputație: 5 Postat Decembrie 9, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Decembrie 9, 2016 Ai inceput sa te damblagesti, acum un an aratai mai bine poate ca te prinde varsta stii doar ca curvarasaia e jocul unei femei tinere, ce e dupa 26 27 deja e expirat, succes in cariera iti doresc.
sandra1234 Reputație: 117 Postat Decembrie 10, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Decembrie 10, 2016 Mersi...Stai linistit ca nu sa expirat sunt mult mai bine decat ce era acum 2 -3 ani...Sport mult..😉Pup emi....
sandra1234 Reputație: 117 Postat Decembrie 10, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Decembrie 10, 2016 Si enache emi e unul din acesti adminii ...ca sa stiti dc am zis emi ptr ca il cunosc si ma stie si ai stiu numele de forum aici pupicii😉
talibanu Reputație: 9702 Postat Decembrie 11, 2016 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Decembrie 11, 2016 Macar daca aberezi, asa cum iti place tie mult, incerci si tu sa scrii in limba romana? Sa putem intelege si noi ce iti debiteaza mintea aia bolnava? 1 3
sandra1234 Reputație: 117 Postat Decembrie 12, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Decembrie 12, 2016 Bolnava nu sunt dragul meu ce e in mintea mea nu gandeste mintea ta cat gandeste a mea dublu...Se pare ca scriu destul de corect limba romana poate nu sti tu sa citesti...Sunt deja acasa in ro...
talibanu Reputație: 9702 Postat Decembrie 12, 2016 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Decembrie 12, 2016 Bolnava nu sunt dragul meu ce e in mintea mea nu gandeste mintea ta cat gandeste a mea dublu...Se pare ca scriu destul de corect limba romana poate nu sti tu sa citesti...Sunt deja acasa in ro...Pai vezi ca daca te concentrezi putin poti sa scrii mai normal? Sa intelegem si noi!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum