Sari la conținut

O Feteita super model merita cautata

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Stai ka acum am obsiervat...fa da pi tini tio lovit vrun camion in spati in Suiedia aia...ka ti so turtit curu di tat !!! Macar baga si in platfusu ala nisti cuie...kum oi bagat in falci...poati fasi macar gropitie !!!

Ci corp di gloaba fatata poti sa ai !!!!

:))))))))))))))))))

Postat

nu stiu de ce cere ea 200 / nr mie unu mi se pare nasoala rau femeia :)) nici 100 nu i as da..are fata de spate , cur ca apa plata dorna ..noroc cu silicoanele ca altfel...un pret corect sandra : 70 nr / 120 ora cu indugenta. daca vrei mai mult da i drumu de unde te ai reintors

• Like 2
  • Minus 6
Postat

Poi mah Ienchemarus...nu iera Tamparina iubirea veti tali ??? Nu meo laudai tu ca ci buna ie, cind io iti spuniam cai o cazatura fleoscaita, plina di basini di cioara angimfata ???

:)))))))))

Postat

Lasa mah caracteru mieu...zi di Tamparina, ka doar ie topingu iei !!!

Cum di tu, mari admirator al zdrentiei, spui acusa ca sa nasolit ??? Oari nu iera nasoala din tati vremurili ??? Plus ka ia din tati timpurili putea...avea mirosu ala spesific la aia cu jinjii mov !!!

Da ia zi...o ricomanzi la baeti ? Tu moi tresi pila ia sai dai bani si alta data ???

;)

Postat

Bai...nu fi prost an continuarie. Fi si tu cit di cat istiet, din cind in cind. Ievident cind poti, ka dak nu poti nisi Barbosu nu poati ceri.

Problema nu ie sa ricomand io alta iexcorta...ca nui ielegant so fak nisi makar pi topingu lu Tamparina. Ideia ieste dak tu iesti baiat ricenzor, cari partisipa pi Nimfoamani...nu doar foloseiste informatia si najuta la nimika. Din punct di vederi al futacilor...tu...ti moi dusi la Tamparina sai mai dai bani ???

;)

• Like 1
Postat

Sti mah Marusica...citieodata...moi alies iarna, cind ie frig afara, ka azi, imi plasi sa port prin casa un trening dala pufos, captusit ku flece daia ku par lung, di zici cai lina turcana. Da imi plasi sai port fara tanga...pi curu gol. Probliema ii ka pin la seara, di la tati pufi aia, saduna la gaoz nisti cocoloasie din alia di resturi di puf, amiestecati ku hirtiie higienica si rahat. Io am antieles ka la alia li sie zisi: dingleberries.

Tu mah Marusica iesti mai prost ka un dingleberry ! Iara asta insiamna ca iesti prost rau !!! ;)

post-199136-0-80964700-1481637376_thumb.jpg

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

Ce ai fa ție rău? Pe amalia o injuram nu pe tine

Hai nu o da la intors acuma cum ai intors curu la strapon

:)

• Like 2
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Sandra asta, cunoaste pe toata lumea :))

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Sandi Bell...ia zi...ie adievarat ka pi Marusica il iexcita sai babardiesti gauaza ku straponu, cind iel iti poviestesti cum ii fasi fisting lu masa ku manusa di box? Nui asa ka daia ai transpirat di putiai, cal lucrai bini pi asta la rozeta di nu sie moi satura ?

:))))))))

• Like 2
Postat

Sandi Bell...ia zi...ie adievarat ka pi Marusica il iexcita sai babardiesti gauaza ku straponu, cind iel iti poviestesti cum ii fasi fisting lu masa ku manusa di box? Nui asa ka daia ai transpirat di putiai, cal lucrai bini pi asta la rozeta di nu sie moi satura ?

:))))))))

Cvadrupla postare  :laugh2

• Like 1
Postat

O grămadă de analfabeți , aveți măcar 4 clase? Distrusilor care sunteți, eu sunt singur împotriva tuturor :))) și mă distrez cu voi insignifiatilor :))

Postat

Bah...tu sa tasi cind vorbiesti Sandi Bell Tamparini...cap di cacat turtit cari iesti...vrei sa vina Grikoaica sai traga o flegma intre ochi lu mata ??? Dupe cie ca o sufierit un proaspat fisting dila tini...vrei sa o mai umileasca si Scandinava Supriema...da doar pi judetu Constanta...nu pi alti judeti !!!

:)))))))))

• Like 1
Postat

O grămadă de analfabeți , aveți măcar 4 clase? Distrusilor care sunteți, eu sunt singur împotriva tuturor :))) și mă distrez cu voi insignifiatilor :))

anal fabetule

:)

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...