ul amelia Reputație: 10212 Postat Martie 1, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 1, 2017 Tu nu iesti Sandika !!! Tu iesti ala di zice Sandika ca scrii an locu iei !!! Tu nu poti sa baji pozi...daia zisi ka ti predai. Sandika o sa baji pozi noi !!!
alex alex1 Reputație: 2 Postat Martie 1, 2017 Postat Martie 1, 2017 Sandra i auzi ce zice marinarul batran si gay ul.amelia ca te trece la evitat, o lasi asa?
ul amelia Reputație: 10212 Postat Martie 1, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 1, 2017 Fatăă...di cînd oi plicat or aparut o claie di prosti mai mari ka aia din capu tau. Jur !!! )))) 1
alex alex1 Reputație: 2 Postat Martie 1, 2017 Postat Martie 1, 2017 sandro daca vrei iti zic eu cine e asta ca sa ii zici lu cabana de la navodari sa rezolve problema sti tu.. da stiu si eu poate sun mai incolo sa negociem ceva pt detalii despre gayul ul amelia
ul amelia Reputație: 10212 Postat Martie 1, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 1, 2017 Daaa fată...iti zişi iel ! Doar ai grija cum niegociezi...ka ci ari di zis merita cam cît o vată di ciclu folosita ! )))) 1
ul amelia Reputație: 10212 Postat Martie 1, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 1, 2017 sandro daca vrei iti zic eu cine e asta ca sa ii zici lu cabana de la navodari sa rezolve problema sti tu.. da stiu si eu poate sun mai incolo sa negociem ceva pt detalii despre gayul ul ameliaSi moi dati dreaq prostule !!! Sa nu dia dreaq an capu tau ala sec sa faşi offtoping pi topingu lu favorita mia Sandika !!! 1
sandra1234 Reputație: 117 Postat Martie 1, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 1, 2017 Alex nu mai scrie aici DC?Te bagi in forumul meu si scri numai tampeni ...Alceva nai CE face acasa Alex... Doar sa VB tampenii...Esti dat Block Alex sa sti ....Erai un baiat ok Dar se Pare ca VB tampenii aici papa 1
sandra1234 Reputație: 117 Postat Martie 1, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 1, 2017 Iate de mana cu ceilalti Te asemenii cu ei La VB Papa..
alex alex1 Reputație: 2 Postat Martie 1, 2017 Postat Martie 1, 2017 Alex nu mai scrie aici DC?Te bagi in forumul meu si scri numai tampeni ...Alceva nai CE face acasa Alex... Doar sa VB tampenii...Esti dat Block Alex sa sti ....Erai un baiat ok Dar se Pare ca VB tampenii aici papalasa sora mea sa stie si sclavii astia ca nu esti de capu tau in orasu asta si nu poate sa se ia oricine de pizda ta , astia e ricosi nu stie lumea prin oras ei sunt zmei doar pe net
mada69 Reputație: 6826 Postat Martie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 1, 2017 lasa sora mea sa stie si sclavii astia ca nu esti de capu tau in orasu asta si nu poate sa se ia oricine de pizda ta , astia e ricosi nu stie lumea prin oras ei sunt zmei doar pe netMa prostule nu te mai preface ca nu intelegiTi-a zis sandra ca esti un tampit frustrat si ti-a dat muie)) 1
agra cen Reputație: 0 Postat Martie 1, 2017 Postat Martie 1, 2017 e exact invers , eu i-am dat muie sandrei si nu doar o data, mars si fa economie sa ai si tu sa tragi un nr la 70 80 de lei
cristi bug Reputație: 1067 Postat Martie 1, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Martie 1, 2017 Fā da mii numi spui "buna"...doar la baeti ??? Nu țio fost dor di mini ? Io moi aviam o leaca si plînjeam si jileam di doru tau. ))))Zi si tu sa am o primavara plina di flori...kasa ai si tu o primavara plina di puli ! Moi zini pi undi oi mai fost...ca cind neoi parasit oi zis ka nu ti moi intorşi ever la Romanika ! Nah ka tăt la malu mari oi ajuns ! Moi mintene doar asa kum tu şti so faşi ! Zine si noua ku cie ângrăşămînt, ci fiel di baligă oi dat săti criasca maracini aia ân cap ?! Ie 100% made ân China claia ai di tioi ligat ku zgîrciuri...nu ? Da zau di nuti sta bini ! Zişi ka iesti Medusa !))))) Creatura asta parca apare in filmul Clash Of The Titans 1. 2 2
Vizitator allview1 Reputație: 0 Postat Martie 1, 2017 Postat Martie 1, 2017 Creatura asta parca apare in filmul Clash Of The Titans 1.Nooooo... n-avea cum.Atunci era in Grecia. 3
ul amelia Reputație: 10212 Postat Martie 3, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 3, 2017 Sandikooooo...undi lindicu mieu iesti fataaa ??? )))))))
mada69 Reputație: 6826 Postat Martie 9, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 9, 2017 Ala nu e postat de mine uitati-va mai bine sunt doua cu Sandra 1234 ....Cineva sia facut cont cu numele meuViezi...nişi nai vinit bini si or âncieput minciunili ! Uiti kum faşim...ka sa ti creaza toati lumili: baga repidi un selfi ku un dejt ân cur !!! Asa niminea nu poati spuni ka nu iesti tu cari postiaza !!! Sandra are dreptateRetardatul clonat si-a facut si in trecut cont si se dadea drept sandra si injura pe aici
skankhunt81 Reputație: 1 Postat Martie 9, 2017 Oras:In locatia mamei lui mada69 Oras:In locatia mamei lui mada69 Postat Martie 9, 2017 Sandra are dreptateRetardatul clonat si-a facut si in trecut cont si se dadea drept sandra si injura pe aicillinge-o in anus pe sandra medeline! tigan asistat locatar Henri Coanda aurolac dependent de bronz si etnobotanice medeline medeline
skankhunt81 Reputație: 1 Postat Martie 9, 2017 Oras:In locatia mamei lui mada69 Oras:In locatia mamei lui mada69 Postat Martie 9, 2017 a inviat fiul meu gay mada69
mada69 Reputație: 6826 Postat Martie 9, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 9, 2017 llinge-o in anus pe sandra medeline! tigan asistat locatar Henri Coanda aurolac dependent de bronz si etnobotanice medeline medelineTi cotiesti ?Hai ritardule zi ca nu te dadiai sandra pi aici si injurai 1
ul amelia Reputație: 10212 Postat Martie 10, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 10, 2017 Maaaari ie gradina ta Doamni !!! 2
mada69 Reputație: 6826 Postat Martie 10, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 10, 2017 Si asta ie asa prost ca o iesit prin gard 2
enachemarius Reputație: 45 Postat Martie 12, 2017 Postat Martie 12, 2017 Mai prost ca tine nu e nimeni
mada69 Reputație: 6826 Postat Martie 12, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 12, 2017 Mai prost ca tine nu e nimeniVorbiam di un prost si so autosiesizat altu)) 1
ul amelia Reputație: 10212 Postat Martie 13, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 13, 2017 Asa fak prosti, kas baeti simtiti !!! ))))))) 1
cta_74 Reputație: -455 Postat Martie 13, 2017 Postat Martie 13, 2017 nu faceti niste pace pe aici ..si sa citim ceva recentii..si nu aiureli ? merci
ul amelia Reputație: 10212 Postat Martie 13, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 13, 2017 Io meam spus punctu di videre di mult: pi topingurili fetilor pi cari li consider iexcorti di calitati...io nu partisip la balakariala ! Da pi topingurili zdrentilor...I balakariessc away !!! Wari ci fiel di toping o fi aista ??? )))))))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum