father dawg Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2017 Telefon: pentru nunti si botezuri at [email protected] Oras:In your wife Telefon: pentru nunti si botezuri at [email protected] Oras:In your wife Postat Aprilie 3, 2017 Nu dijeaba iesti nominalizat la prostul forumului ))Hai nu te mai agita ca aurloac ca te cinstesc cu o bere stiu ca asta vrei!Daca sezi bland iti dau si 10 lei de buzunar.
father dawg Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2017 Telefon: pentru nunti si botezuri at [email protected] Oras:In your wife Telefon: pentru nunti si botezuri at [email protected] Oras:In your wife Postat Aprilie 3, 2017 MADALINA69 Alcoolismul Simptome ale alcoolismului Persoanele care sufera de alcoolism simt un impuls puternic de a bea si odata ce au inceput consumul, nu se mai pot opri. Totodata, alcoolicii vor avea unele din urmatoarele simptome: Consuma alcool pentru a face fata problemelor de stres sau pentru a-sisuprima emotiile; Toleranta crescuta la efectele alcoolului; Frecvente goluri de memorie, dupa o noapte de consum de alcool; Familia si prietenii ii critica si comenteaza despre consumul lor de alcool; Simptome de sevraj alcoolic; Apeleaza la bautura dis-de-dimineata sau in timpul zilei pentru a-si calma nervozitatea sau pentru a alunga o mahmureala; Aparitia problemelor acasa, la locul de munca sau cu legea, acestea fiind direct sau indirect cauzate de abuzul de alcool; Dorinta de a reduce consumul, cu incercari esuate; Cea mai mare parte din timpul, energia si banii persoanei in cauza sunt cheltuite pentru planificarea urmatorului consum, facand abuz de alcool sau pentru recuperarea in urma efectelor secundare ale consumului; Activitatile sociale, hobby-urile si intalnirile de lucru sunt tot mai rare; Scuze frecvente pentru a-si justifica abuzul de alcool sau comportamentul determinat de acesta. Cum pot sa ma opresc din consumul de alcool? Milioane de oameni din intreaga lume au gasit ajutor in cadrul grupurilor locale de Alcoolici Anonimi. Puteti sa vizitati site-ul si sa gasiti cea mai apropiata locatie unde au loc intalniri. Totodata, noi va recomandam sa programati un consult la medicul dvs. de familie si sa vorbiti despre simptome si orice alte complicatii de sanatate observate. Abstinenta Abstinenta de la alcool este singura cale prin care o persoana isi poate recapata cu adevarat viata si isi poate ajuta organismul sa se vindece de leziunile cauzate de consumul abuziv de alcool pe termen lung. Pentru a atinge si mentine abstinenta, multe persoane alcoolice au nevoie de tratament intr-un centru rezidential de reabilitare, in care sa beneficieze de ingrijire medicala 24 de ore din 24, dezalcoolizare supravegheata si o rutina zilnica formata din sedinte de consiliere individuala si terapie de grup. Va rugam sa contactati echipa noastra din Romania pentru a discuta optiunile de tratament pentru alcoolism sau pentru a stabili o discutie cu un terapeut.
father dawg Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2017 Telefon: pentru nunti si botezuri at [email protected] Oras:In your wife Telefon: pentru nunti si botezuri at [email protected] Oras:In your wife Postat Aprilie 3, 2017 Hai ia-o in gura jegosule si nu te mai baga in seama ca o sluga imputita ce esti! eject mucule, sa te mai bagi in seama cand iti dau voie slugarnicule!
Vizitator allview1 Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2017 Postat Aprilie 3, 2017 Din alcoolism mai ai șanse de scăpare dar din prostie mori.Daca punem cap la cap toate conturile tale cred ca depășești timpul si postările lui Mada69. Fără sa mai pun la socoteala timpul necesar creării conturilor."Slugarnicule" - cine la cine!? Vezi ca ți-au rămas printre dinti piercingurile Roxanei. Vrei nu vrei, tot un impotent ramai si aici ma refer la faptul ca nu ai pula ca sa nu crezi ca ma refer la altceva. Ești o scursura ordinara fără identitate si așa vei rămâne pentru ca pur si simplu nu poți mai mult. Ți-e atat de frica sa nu se afle cine ești încât îți faci zeci de conturi... dar pana la urma o sa se afle, știi asta nu!?O sa vina vreo 10 "marinari gay" de pe aici si o sa te poșteze pana o sa ți se transforme gura in cur si la propriu. Te pup fata! Ai grija de tine ... te vreau întreținută! 1
father dawg Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2017 Telefon: pentru nunti si botezuri at [email protected] Oras:In your wife Telefon: pentru nunti si botezuri at [email protected] Oras:In your wife Postat Aprilie 3, 2017 Din alcoolism mai ai șanse de scăpare dar din prostie mori.Daca punem cap la cap toate conturile tale cred ca depășești timpul si postările lui Mada69. Fără sa mai pun la socoteala timpul necesar creării conturilor."Slugarnicule" - cine la cine!? Vezi ca ți-au rămas printre dinti piercingurile Roxanei. Vrei nu vrei, tot un impotent ramai si aici ma refer la faptul ca nu ai pula ca sa nu crezi ca ma refer la altceva. Ești o scursura ordinara fără identitate si așa vei rămâne pentru ca pur si simplu nu poți mai mult. Ți-e atat de frica sa nu se afle cine ești încât îți faci zeci de conturi... dar pana la urma o sa se afle, știi asta nu!?O sa vina vreo 10 "marinari gay" de pe aici si o sa te poșteze pana o sa ți se transforme gura in cur si la propriu. Te pup fata! Ai grija de tine ... te vreau întreținută! Bai lake pisat da` cine a zis ca se ascunde daca vrei sa ma corectezi poti sa zici si vin sa ma educi si sa ma injosesti sau poti sa iti faci tu drum dar trebuie sa iei RATC`ul si tu nu ai bani de bilet saracule! ai arfe de interlop nebunelule vezi sa nu iti taie vreun golan tendonele fetito! de unde ai constatat tu ca eu ma ascund de cineva? hai sa ma corectezi "boss" asa pe internet va umflati toti dar fata in fata va pisati pe voi de pizde ce suntetihai lasa muschii din tastatura catelule sa nu te lovesti in fund pisico!
father dawg Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2017 Telefon: pentru nunti si botezuri at [email protected] Oras:In your wife Telefon: pentru nunti si botezuri at [email protected] Oras:In your wife Postat Aprilie 3, 2017 Interplopule!
father dawg Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2017 Telefon: pentru nunti si botezuri at [email protected] Oras:In your wife Telefon: pentru nunti si botezuri at [email protected] Oras:In your wife Postat Aprilie 3, 2017 Pisicul-catel hahahahah. Esti un argat sifonat! Vezi-ti in mortii ma-tii de bodegile la care bei pe datorie, hai ca deja ne-am bagat prea mult in seama saracio! interlopule din tastatura!
father dawg Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2017 Telefon: pentru nunti si botezuri at [email protected] Oras:In your wife Telefon: pentru nunti si botezuri at [email protected] Oras:In your wife Postat Aprilie 3, 2017 Si vezi saracio ca asta e Sandra nu Roxana dar n-am pretentii la laketi care fut doar din poze dar ei n-au bani sa-si puna 10 litri de motorina la tigaia de Bulgaria, iti repet asta e Sandra nu i Roxana dar tu nu ai de unde sa stii ca tu nu futi limbistule, esti un sarac flausat\!
Vizitator allview1 Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2017 Postat Aprilie 3, 2017 Bai lake pisat da` cine a zis ca se ascunde daca vrei sa ma corectezi poti sa zici si vin sa ma educi si sa ma injosesti sau poti sa iti faci tu drum dar trebuie sa iei RATC`ul si tu nu ai bani de bilet saracule! ai arfe de interlop nebunelule vezi sa nu iti taie vreun golan tendonele fetito! de unde ai constatat tu ca eu ma ascund de cineva? hai sa ma corectezi "boss" asa pe internet va umflati toti dar fata in fata va pisati pe voi de pizde ce suntetihai lasa muschii din tastatura catelule sa nu te lovesti in fund pisico! Bombonica, ce îmi place când te ataci! Nu am zis eu ca sunt interlop obositule. Nici nu trebuie sa fiu interlop ca sa te calc in picioare.Uite, ca sa ne întâlnim cât mai aproape de casa ta, asteapta-ma ca vin la Sapoca. Iau trenul, nu-i problema.Poponeț, vezi ca ești proasta!? 1
father dawg Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2017 Telefon: pentru nunti si botezuri at [email protected] Oras:In your wife Telefon: pentru nunti si botezuri at [email protected] Oras:In your wife Postat Aprilie 3, 2017 O sa-mi sugi pula tu si toata familia ta in rasa ma-tii de saracie ! )
father dawg Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2017 Telefon: pentru nunti si botezuri at [email protected] Oras:In your wife Telefon: pentru nunti si botezuri at [email protected] Oras:In your wife Postat Aprilie 3, 2017 Esti o saracie periferica. E frumos la Vaslui? hai sa ma calci in piciourea are , ai muschi doar din tastatatura pizdo !tarfo de asta va talhresc toate gudele la care va duceti si voi sa bagati limba in pizda! hai ca daca o arzi o sa faci si o sa calci in picioare dar doar pe internet n-are rost se vede de pe comanda ca esti un vopsitor de coverte!
father dawg Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2017 Telefon: pentru nunti si botezuri at [email protected] Oras:In your wife Telefon: pentru nunti si botezuri at [email protected] Oras:In your wife Postat Aprilie 3, 2017 Vezi sa nu te ranesti in anus batausule!
Vizitator allview1 Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2017 Postat Aprilie 3, 2017 Care pula fata!? Nu stabilisem ca nu ai!? 1
father dawg Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2017 Telefon: pentru nunti si botezuri at [email protected] Oras:In your wife Telefon: pentru nunti si botezuri at [email protected] Oras:In your wife Postat Aprilie 3, 2017 Bla bla bla bla bla, vrajeala lunga, tu bati doar degetele pe tastatura!
father dawg Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2017 Telefon: pentru nunti si botezuri at [email protected] Oras:In your wife Telefon: pentru nunti si botezuri at [email protected] Oras:In your wife Postat Aprilie 3, 2017 Te-am injosit destul saracie!
Vizitator allview1 Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2017 Postat Aprilie 3, 2017 dar tu bati la tastatura mult mai repede decât mine... nici eu nu stiu cum reusesti cu unghiuțele alea. )Pisi, supt-ai pula si ai sa sugi in continuare... nu trebuie sa anunți aici când faci asta.Hai te pup... 2
father dawg Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2017 Telefon: pentru nunti si botezuri at [email protected] Oras:In your wife Telefon: pentru nunti si botezuri at [email protected] Oras:In your wife Postat Aprilie 3, 2017 dar tu bati la tastatura mult mai repede decât mine... nici eu nu stiu cum reusesti cu unghiuțele alea. )Pisi, supt-ai pula si ai sa sugi in continuare... nu trebuie sa anunți aici când faci asta.Hai te pup...Da stiu ca ma pupi in pula, te-ai umflat si tu ! baiat si tu ca si cum, dupa aia miau, tare in gura si slab in fundulet, toate cotetele fac muschi pe forum in ziua de azi daca zici "alview de pe forum" deja zici ca esti mitu vasea, sezi lake sezi in saracia ta acolo!
mada69 Reputație: 6826 Postat Aprilie 3, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 3, 2017 Da stiu ca ma pupi in pula, te-ai umflat si tu ! baiat si tu ca si cum, dupa aia miau, tare in gura si slab in fundulet, toate cotetele fac muschi pe forum in ziua de azi daca zici "alview de pe forum" deja zici ca esti mitu vasea, sezi lake sezi in saracia ta acolo!Undi ierea jmekeru
Vizitator unul-oarecare Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2017 Postat Aprilie 3, 2017 Ce labutza ai tras tu pe pozele astea ale ei .Daca ai intrat pe contul meu si ai dat negativ o stea ...te-a facut mai fericit ?Poti sa intri zilnic si sa dai cate o stea negativ ...Nu cred ca a scapat cineva de steaua negativa. Si pe mine m-a atins....si m-am indragostit pe loc!!!
father dawg Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2017 Telefon: pentru nunti si botezuri at [email protected] Oras:In your wife Telefon: pentru nunti si botezuri at [email protected] Oras:In your wife Postat Aprilie 3, 2017 Nu smecher Medeline dar nici sagetica ca altii.
father dawg Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2017 Telefon: pentru nunti si botezuri at [email protected] Oras:In your wife Telefon: pentru nunti si botezuri at [email protected] Oras:In your wife Postat Aprilie 3, 2017 Asta cu steaua o dau la toti care ii vad la comentarii recente , nu e nimic personal e doar caterinca.
mada69 Reputație: 6826 Postat Aprilie 3, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 3, 2017 Nu smecher Medeline dar nici sagetica ca altii.Io am impresia ca tu iesti tari diparti si di o simpla sagietica
Vizitator allview1 Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2017 Postat Aprilie 3, 2017 Asta cu steaua o dau la toti care ii vad la comentarii recente , nu e nimic personal e doar caterinca. Ma pis pe tine cacanarule... si nu e nimic personal. 1
father dawg Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2017 Telefon: pentru nunti si botezuri at [email protected] Oras:In your wife Telefon: pentru nunti si botezuri at [email protected] Oras:In your wife Postat Aprilie 3, 2017 Vrei sa te cinstesc cu cateva beri, asa-i?
mada69 Reputație: 6826 Postat Aprilie 3, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 3, 2017 Asta cu steaua o dau la toti care ii vad la comentarii recente , nu e nimic personal e doar caterinca.Asta iesti si tu,o catierinca
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum