roxana2 Reputație: 565 Postat Februarie 11, 2016 Oras:Doar deplasari Oras:Doar deplasari Postat Februarie 11, 2016 i.a si din 2016 ca sa inebunesti
sandra666 Reputație: 8 Postat Februarie 11, 2016 Postat Februarie 11, 2016 Nebuno aflu nr cine esti crezi ca scapi usor deja am banuit cine esti ma cunosti foarte bine cum te cunosc eu .Miam dat seama dupa cum ai vb pe topjcul tau di bucuresti cu clienti.Iti dau un gel de dus cadou +o apa plata ... Atat imi era de ajuns sa stiu si miam dat seama cine esti.Oasca batrana vedeti de treaba ta....Bruneta creata .inalta grasa 48 de ani urata dracu stiu cine esti se pare ca inca nu iti vezi de treaba ta.Vrei sa creiezi probleme singura si te dai o alta persoana cu pozele altuia si numele varsta etc.Ooooffff cata minte ai .Imi bat capul ch demwi mature 48 de ani vai de mama lor si viata lor de saracii ce santeti.Bai femeie stiam ca esti dusa mintala nu dau numele ca stie publicu de tine si nu mai faci banii bosoroago administratora forumului nu zic orasul ca te fac de ras la firma ta de fier vechii .Pa Nu mai scrie aici ca sar putea sa vb cam multe si tot yu vei pierde nebuno .48 de ani de geaba cap sec 0 goll nebuna de legat.Oi fi eu nebuna dar se pare ca mai intrecut tu .Eu sunt nebunatica dar nu in stilul tau.Pisicut 😃Vedeti de treaba ta batrano vezi ca tot tu cauti cearta si dupaia zici ca noi cautam cearta femeio esti dusa pe bune.Miam dat seama ca esti dupa cum vb si inca ceva se pare ca scrie si un barbat ....Eu asa banuiesc sigur.ok Am postat alea degeaba la fata ca nu e ea esti alcineva cu topicul eu numele ei etc copiat am sunato si nu e ea care vb aici ea nu e in cta si ea e in bucale si nu are nicio legatura nici nu stia despre ce vb pana a intrat ea si a vazut offf nebuna dracu de batrana 48 de anii.Oamenii bunii vedeti ca nui roxana2 care o stiti e alcineva are 48 sni femela bruneta inalta etc a copiat tot ce are roxana si vb aceasta moasa de femeie.Urata dracu.
roxana2 Reputație: 565 Postat Februarie 11, 2016 Oras:Doar deplasari Oras:Doar deplasari Postat Februarie 11, 2016 Nebuno aflu nr cine esti crezi ca scapi usor deja am banuit cine esti ma cunosti foarte bine cum te cunosc eu .Miam dat seama dupa cum ai vb pe topjcul tau di bucuresti cu clienti.Iti dau un gel de dus cadou +o apa plata ... Atat imi era de ajuns sa stiu si miam dat seama cine esti.Oasca batrana vedeti de treaba ta....Bruneta creata .inalta grasa 48 de ani urata dracu stiu cine esti se pare ca inca nu iti vezi de treaba ta.Vrei sa creiezi probleme singura si te dai o alta persoana cu pozele altuia si numele varsta etc.Ooooffff cata minte ai .Imi bat capul ch demwi mature 48 de ani vai de mama lor si viata lor de saracii ce santeti.Bai femeie stiam ca esti dusa mintala nu dau numele ca stie publicu de tine si nu mai faci banii bosoroago administratora forumului nu zic orasul ca te fac de ras la firma ta de fier vechii .Pa Nu mai scrie aici ca sar putea sa vb cam multe si tot yu vei pierde nebuno .48 de ani de geaba cap sec 0 goll nebuna de legat.Oi fi eu nebuna dar se pare ca mai intrecut tu .Eu sunt nebunatica dar nu in stilul tau.Pisicut Vedeti de treaba ta batrano vezi ca tot tu cauti cearta si dupaia zici ca noi cautam cearta femeio esti dusa pe bune.Miam dat seama ca esti dupa cum vb si inca ceva se pare ca scrie si un barbat ....Eu asa banuiesc sigur.ok Am postat alea degeaba la fata ca nu e ea esti alcineva cu topicul eu numele ei etc copiat am sunato si nu e ea care vb aici ea nu e in cta si ea e in bucale si nu are nicio legatura nici nu stia despre ce vb pana a intrat ea si a vazut offf nebuna dracu de batrana 48 de anii.Oamenii bunii vedeti ca nui roxana2 care o stiti e alcineva are 48 sni femela bruneta inalta etc a copiat tot ce are roxana si vb aceasta moasa de femeie.Urata dracu.Doamne esti sanatoasa la cap si recitesti ce scrii ? Postarile din Bucuresti sunt din vara uita-te la data
sandra666 Reputație: 8 Postat Februarie 11, 2016 Postat Februarie 11, 2016 E bn ca tiam aflat nr de telefon.Nu uita nr tau asta se va face ceva cu el ca sa nu mai scri prosti aici.Oasca Batrana...
roxana2 Reputație: 565 Postat Februarie 11, 2016 Oras:Doar deplasari Oras:Doar deplasari Postat Februarie 11, 2016 Ce filme ai in cap , cum sa zic ca am 20 de ani si in realitate 48 ? Fa.ti si tu un calcul
sandra666 Reputație: 8 Postat Februarie 11, 2016 Postat Februarie 11, 2016 Nebuno dupa ce ca esti dusa si urata am aflat nr tau de la un client si uite ca team gasit chiar daca iti schimbi nr tot il gasesc nu uita maine cel putin pana in ora 13:00 o sa ai vizita speciala vb barbat deept cliet si ne vedem fata in fata sa vezi ce tio iei....Bv
sandra666 Reputație: 8 Postat Februarie 11, 2016 Postat Februarie 11, 2016 Multumesc Robert Ptr Nr Pwp.
roxana2 Reputație: 565 Postat Februarie 11, 2016 Oras:Doar deplasari Oras:Doar deplasari Postat Februarie 11, 2016 Nebuno dupa ce ca esti dusa si urata am aflat nr tau de la un client si uite ca team gasit chiar daca iti schimbi nr tot il gasesc nu uita maine cel putin pana in ora 13:00 o sa ai vizita speciala vb barbat deept cliet si ne vedem fata in fata sa vezi ce tio iei....BvAoleu da i.a zi unde am locatie ?
sandra666 Reputație: 8 Postat Februarie 11, 2016 Postat Februarie 11, 2016 Vb maine fata in fata chiamati pestele si vb ....Ca sa nu mai faci stouri reclame pe forum te aranjez eu cu pesti tai cu tot .Nebuno nu crezi mai dai ochii peste cap cand o sa ma vezi la usa bine vb noi maine.PaðŸ˜
roxana2 Reputație: 565 Postat Februarie 11, 2016 Oras:Doar deplasari Oras:Doar deplasari Postat Februarie 11, 2016 Vb maine fata in fata chiamati pestele si vb ....Ca sa nu mai faci stouri reclame pe forum te aranjez eu cu pesti tai cu tot .Nebuno nu crezi mai dai ochii peste cap cand o sa ma vezi la usa bine vb noi maine.Pa
sandra666 Reputație: 8 Postat Februarie 11, 2016 Postat Februarie 11, 2016 http://nimfomane.com/forum/topic/64022-ana-400h-0799025311/
roxana2 Reputație: 565 Postat Februarie 11, 2016 Oras:Doar deplasari Oras:Doar deplasari Postat Februarie 11, 2016 iti cam place de mine nebuno
sandra666 Reputație: 8 Postat Februarie 11, 2016 Postat Februarie 11, 2016 Ha vedem noi cinei place ðŸ˜
sandra666 Reputație: 8 Postat Februarie 11, 2016 Postat Februarie 11, 2016 Numi plac si uitate naiba ce vb lumea despre tine.Beahhh .Stop nu mai vb aici cu asemenea specimene ca tine nu vreau sa imi pun mintea cu tine esti dusa rau si inca ceva ne vedem maine nu uita in Constanta etc adresa nu aici in public ci vedem cu coleguta ta cu tot ...Maine 13:00 Vb noi pe cine mai jignesti tu aici pe topul asta si faci stouri la telefon si reclame de 2 banii care nici nu sti o boaba despre mine.Esti Varza....Cu V Mare. Marshhhhh
roxana2 Reputație: 565 Postat Februarie 11, 2016 Oras:Doar deplasari Oras:Doar deplasari Postat Februarie 11, 2016 Numi plac si uitate naiba ce vb lumea despre tine.Beahhh .Stop nu mai vb aici cu asemenea specimene ca tine nu vreau sa imi pun mintea cu tine esti dusa rau si inca ceva ne vedem maine nu uita in Constanta etc adresa nu aici in public ci vedem cu coleguta ta cu tot ...Maine 13:00 Vb noi pe cine mai jignesti tu aici pe topul asta si faci stouri la telefon si reclame de 2 banii care nici nu sti o boaba despre mine.Esti Varza....Cu V Mare. Marshhhhhculca-te ca si asa esti plina de pungi la ochi, speri clienti cand iti vin 1
roxana2 Reputație: 565 Postat Februarie 11, 2016 Oras:Doar deplasari Oras:Doar deplasari Postat Februarie 11, 2016 Ti.ai pus tate in rate ?
corsar Reputație: -301 Postat Februarie 11, 2016 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Postat Februarie 11, 2016 Numi plac si uitate naiba ce vb lumea despre tine.Beahhh .Stop nu mai vb aici cu asemenea specimene ca tine nu vreau sa imi pun mintea cu tine esti dusa rau si inca ceva ne vedem maine nu uita in Constanta etc adresa nu aici in public ci vedem cu coleguta ta cu tot ...Maine 13:00 Vb noi pe cine mai jignesti tu aici pe topul asta si faci stouri la telefon si reclame de 2 banii care nici nu sti o boaba despre mine.Esti Varza....Cu V Mare. MarshhhhhHopaaa ,uite frate aici conflicte de interese .Mergem sa facem galerie? .Deja episodul de la Guess a trecut aici ....mingea in terenul fetei pline de Polimeri ,faulteaza in orgoliul Roxanei secondhand ,se ridica din noroi ,si urmeaza sa urmarim partida ..poate o prinde on offside...poate da la picioare sau la mecla .Asteptam cu nerabdare aceasta repriza ...care va avea si prelungiri ...cine stie ...Gitanesii vor fi chemati de pe banca de rezerve ...maseourii si ei de asemeni ... 2 2
cod06ro Reputație: 7143 Postat Februarie 11, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Februarie 11, 2016 ))Acum cateva pagini, asteptam scandalu'! Ete ca a aparut! Dupa cateva ore de somn va continua.Plm,nu mai am seminte... 2
corsar Reputație: -301 Postat Februarie 11, 2016 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Postat Februarie 11, 2016 ))Acum cateva pagini, asteptam scandalu'! Ete ca a aparut! Dupa cateva ore de somn va continua.Plm,nu mai am seminte...Codule ai seminte in saculetz ..la purtator . 1 2
cod06ro Reputație: 7143 Postat Februarie 11, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Februarie 11, 2016 Nu mai am seminte! Samanta mai e destula! Sper! )) 1
sandra666 Reputație: 8 Postat Februarie 11, 2016 Postat Februarie 11, 2016 De unde ai mai scos si poza asta😃😃😃Asta e de acum 2 ani poate si 3 dar uitate realitatea nebuno par lung par scurt ce penala esti esti de cacat nici nu sti sa compari pozele vechii cu noi 😃😃.Da mai posteaza vad ca iti place sa ti poze cu mine vechii si noi nu inteleg de unde si pana unde ai u treaba cu mine care e problema ta de nu ai somn si ma batibaici la creier .Analfabeto ti ai pus anubt pe publi24 constanta.ca esti din mamaia si nici nu sti sa te descri.Buna la numesc alina si sunt disponibila la nu e la mine la tine sau hotel 200Ron 1Hr .Asa tiai dat anunt stai ca il public aici.Ai o problema cu mine zimi ce vrei de la mine.😊😜
sandra666 Reputație: 8 Postat Februarie 11, 2016 Postat Februarie 11, 2016 Stai o saptamana si poti vede poze noi k tattuaje noi 4 .Si atunci vb ce mai comentezi cand ma vezi alte poze noi fittnis,Creola solarizata ,percinguri,bottox new,extensi,4 tatto Noi.Dea dracu te bag in boala sa vedem de ce mai esti in stare dupa tatuajele care le fac restul le fac repede si mori de ciuda dupa.😃Vb Papa Succes.
corsar Reputație: -301 Postat Februarie 11, 2016 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Postat Februarie 11, 2016 De unde ai mai scos si poza astaAsta e de acum 2 ani poate si 3 dar uitate realitatea nebuno par lung par scurt ce penala esti esti de cacat nici nu sti sa compari pozele vechii cu noi .Da mai posteaza vad ca iti place sa ti poze cu mine vechii si noi nu inteleg de unde si pana unde ai u treaba cu mine care e problema ta de nu ai somn si ma batibaici la creier .Analfabeto ti ai pus anubt pe publi24 constanta.ca esti din mamaia si nici nu sti sa te descri.Buna la numesc alina si sunt disponibila la nu e la mine la tine sau hotel 200Ron 1Hr .Asa tiai dat anunt stai ca il public aici.Ai o problema cu mine zimi ce vrei de la mine.Roxana secondhand te rog yo da-i si ei telefonul ala al tau de la Gue$$ cu autocorect .Haideti fetelor ca puteti mai mult .Doar atat ? 1-0 ptr Domnisoara cu polimeri ...Plasticatooo ia maiiii baga si tu ceva cu dedicatieeee din repertoriu de la Palazu ...haiii ca ziciii bineee...nu te lasa chiar asa sa te loveasca in orgoliu . 3 2
john doe9 Reputație: 44 Postat Februarie 11, 2016 Oras:texas Oras:texas Postat Februarie 11, 2016 Buna tuturor ! Nu treceti numarul de telefon al domnisoarei in topic deoarece nu l-am gasit nicaieri. Multumesc !
sandra666 Reputație: 8 Postat Februarie 11, 2016 Postat Februarie 11, 2016 Nu imi pun mintea ta nebunule .Nu inteleg care e problema ta de comentezi intre 2 pizde si te bagi cu botul in pizda noastra .Este strict oroblema noastra ce vb aici.Palazu Mare se va duce mata si familia ta de tigan borat ce esti te bagi cu bula in gura ta aici in tre pizde.Vrei sa sugi si tu cu noi.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum