father dawg Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2017 Telefon: pentru nunti si botezuri at [email protected] Oras:In your wife Telefon: pentru nunti si botezuri at [email protected] Oras:In your wife Postat Aprilie 3, 2017 Pana acum ma amenintai calci in picioare, ai schimbat mandolina? hahahah
mada69 Reputație: 6826 Postat Aprilie 3, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 3, 2017 Pana acum ma amenintai calci in picioare, ai schimbat mandolina? hahahahLasa ca tu tiai schimbat di moi multi ori,mai civa ca o curva
father dawg Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2017 Telefon: pentru nunti si botezuri at [email protected] Oras:In your wife Telefon: pentru nunti si botezuri at [email protected] Oras:In your wife Postat Aprilie 3, 2017 Hai bulanilor ciao! v-am injosit prea mult!
Vizitator allview1 Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2017 Postat Aprilie 3, 2017 Nu dau in fete Oricât de urate ar fi... dar dacă trebuie, trebuie. 1
father dawg Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2017 Telefon: pentru nunti si botezuri at [email protected] Oras:In your wife Telefon: pentru nunti si botezuri at [email protected] Oras:In your wife Postat Aprilie 3, 2017 Hai bulanilor ciao! v-am injosit prea mult! mada69 vezi ca zice lumea ca esti **spam editat** cam iti place sa atentezi la baietei de gradinita! hai nu mai sta panda pe gardurile scolilor!
mada69 Reputație: 6826 Postat Aprilie 3, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 3, 2017 Hai bulanilor ciao! v-am injosit prea mult!Asta criezi tu prostanacule))
father dawg Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2017 Telefon: pentru nunti si botezuri at [email protected] Oras:In your wife Telefon: pentru nunti si botezuri at [email protected] Oras:In your wife Postat Aprilie 3, 2017 Pai trebuie ma pisicule, hai ca eu spre deosebire de tine am motorina unde trebuie sa vin ca sa ma educi bossule care esti tu boss
father dawg Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2017 Telefon: pentru nunti si botezuri at [email protected] Oras:In your wife Telefon: pentru nunti si botezuri at [email protected] Oras:In your wife Postat Aprilie 3, 2017 Ce homolai obositi batausi din tastatura hai ciao v-am dat prea multa atentie saracilor!
Vizitator allview1 Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2017 Postat Aprilie 3, 2017 Hai bulanilor ciao! v-am injosit prea mult! mada69 vezi ca zice lumea ca esti **spam editat** cam iti place sa atentezi la baietei de gradinita! hai nu mai sta panda pe gardurile scolilor! Fuguta... hai pa, ca ai programare..vine un albanez sa-ți dea muie 1
father dawg Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2017 Telefon: pentru nunti si botezuri at [email protected] Oras:In your wife Telefon: pentru nunti si botezuri at [email protected] Oras:In your wife Postat Aprilie 3, 2017 Albanez e baboiu` lu ma-ta, futeash pe nevasta ta in cavitatea bucala , fi-ta psta la toate ciorile din piata chiliei! abe la tine in casa se vorbeste tiganeste, cum il pupi in pula pe toganusu care o pescareste pe fi-ta alview? ii dai sa bea la masa ta?
mada69 Reputație: 6826 Postat Aprilie 3, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 3, 2017 Ce homolai obositi batausi din tastatura hai ciao v-am dat prea multa atentie saracilor!Hai merji si moi scrie pi topingurili la iexcortile cari rad di tini))
father dawg Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2017 Telefon: pentru nunti si botezuri at [email protected] Oras:In your wife Telefon: pentru nunti si botezuri at [email protected] Oras:In your wife Postat Aprilie 3, 2017 da radeeee hahahahaha hai ciao distrusilor
Vizitator allview1 Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2017 Postat Aprilie 3, 2017 da radeeee hahahahaha hai ciao distrusilor Pupici fata... spor la creat de useri noi. 1
Vizitator unul-oarecare Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2017 Postat Aprilie 3, 2017 Ce homolai obositi batausi din tastatura hai ciao v-am dat prea multa atentie saracilor!Si crezi ca daca esti gura larga, ca pe tarla, esti mai tare si mai tarzan?! Te inseli...pisi... Eu mai departe, ca sa nu incep cu injurii p-aci, o sa spun doar asa: "nimerime-ai gandurile!"
Administrator pisicuts Reputație: 114350 Postat Aprilie 3, 2017 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Aprilie 3, 2017 3
mada69 Reputație: 6826 Postat Aprilie 3, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 3, 2017 da radeeee hahahahaha hai ciao distrusilortio dat muie pisicuts si pi contu asta,cica iesti jmeker mari,chear colosal)) 1
Vizitator allview1 Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2017 Postat Aprilie 3, 2017 Yo de ce crezi ca i-am urat spor la făcut conturi noi 3
corsar Reputație: -301 Postat Aprilie 4, 2017 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Postat Aprilie 4, 2017 Pustiulica asta care tot face valuri pe aici ,ori este un retardat si nu stie ce face ,ori a fost abuzat sexual de mic si acum isi cauta partener care sa-i aduca aminte prin ce a trecut . Aviz amatorilor de profile false si pline de cacat .....daca sunteti retardati si nu aveti ce face acasa ....va puteti inscrie la PALAZU si acolo va tin aia ocupati . Inca aveti sperma la gura de la supt puli si voi va dati valize rotunde pe aici .Daca ati fost abuzati in copilarie ,nu este problema noastra ...dar exista psihiatri ,psihologi . 1 3
hasbro Reputație: 0 Postat Aprilie 4, 2017 Postat Aprilie 4, 2017 mada69 eu stiam ca limbile sunt punctul tau forte, un meme mai clar ca asta nu cred ca exista, se referea la toata discutia care te inculde si pe tine "this is so colossally retard, about it" analizeaza textul cu atentie de fapt lasa ca esti prea retardat sa intelegi engleza, imediat dupa postul asta ai comentat tu sa o dregi ai si editat comentariul de 3 ori pupincuristule! pe tine nu te-a banat pentru ca ai cont premium asa si cum contul meu premium nu va fi niciodata banat pentru ca nu stiti care e! aa si pentru bunicu` de corsar, jeane tu mai ai doua episoade si mori asa ca nu are rost sa iti provoc vreun accident vascular nu te mai impacienta si tu sa nu faci stop cardiac batran libidinos!
hasbro Reputație: 0 Postat Aprilie 4, 2017 Postat Aprilie 4, 2017 NU aveti ce sa imi faceti decat sa imi sugeti pula asa cum o fac si mamele voastre si cu postul asta chiar nu va mai bag in seama ca sunteti prea daramati in viata reala voi aveti muschi doar pe internet poponarilor!
mada69 Reputație: 6826 Postat Aprilie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 4, 2017 mada69 eu stiam ca limbile sunt punctul tau forte, un meme mai clar ca asta nu cred ca exista, se referea la toata discutia care te inculde si pe tine "this is so colossally retard, about it" analizeaza textul cu atentie de fapt lasa ca esti prea retardat sa intelegi engleza, imediat dupa postul asta ai comentat tu sa o dregi ai si editat comentariul de 3 ori pupincuristule! pe tine nu te-a banat pentru ca ai cont premium asa si cum contul meu premium nu va fi niciodata banat pentru ca nu stiti care e! aa si pentru bunicu` de corsar, jeane tu mai ai doua episoade si mori asa ca nu are rost sa iti provoc vreun accident vascular nu te mai impacienta si tu sa nu faci stop cardiac batran libidinos!Retardule,de tine zicea pisicu,ca dovada ca postarea a facut-o in urma banarii contului tau prostuleSi ca dovada ca se referea doar la tine ai fost doar tu banatDegeaba te prefaci ca nu intelegi
corsar Reputație: -301 Postat Aprilie 4, 2017 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Postat Aprilie 4, 2017 mada69 eu stiam ca limbile sunt punctul tau forte, un meme mai clar ca asta nu cred ca exista, se referea la toata discutia care te inculde si pe tine "this is so colossally retard, about it" analizeaza textul cu atentie de fapt lasa ca esti prea retardat sa intelegi engleza, imediat dupa postul asta ai comentat tu sa o dregi ai si editat comentariul de 3 ori pupincuristule! pe tine nu te-a banat pentru ca ai cont premium asa si cum contul meu premium nu va fi niciodata banat pentru ca nu stiti care e! aa si pentru bunicu` de corsar, jeane tu mai ai doua episoade si mori asa ca nu are rost sa iti provoc vreun accident vascular nu te mai impacienta si tu sa nu faci stop cardiac batran libidinos!Auzi coitze ,tu nu m-ai vazut in realitate ...deci nu stii cine sunt si cum arat ...dar daca tu zici ca imi provoci accident vascular ,hai sa ne vedem in realitate ...bem si o bere si apoi unul din noi posteaza aici partea adevarata despre noi doi . Daca tot spui ca esti barbat macho si ca esti de neinvins stabileste tu o ora ,o data si o locatie si vin sa ne vedem .Astept detaliile..
mada69 Reputație: 6826 Postat Aprilie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 4, 2017 Daca tu zici. Daca asa esti ))
corsar Reputație: -301 Postat Aprilie 4, 2017 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Postat Aprilie 4, 2017 Daca tu zici. Iar te-ai cacat pe tine si ai mai dat un minus?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum