Sari la conținut

O Feteita super model merita cautata

Postări Recomandate

Postat

Dasta miai dat 300 stelian....Am nr tau am si pe wattsup am vb amandoi ...Dc nu le spui la oamenii ca imi trimiteai poze cu tine inbracat in haine de femeie corset din latex si pantofi ciorapi cu gaurele si bikini aveai ...Pacat ca am sters pozele si conversatia ce vb cu mine.Daca am o prietena transex .Si eu tiam zis ca nu am .Si miai zis ca vrei sa fi sclavul unui trans ...Mai pus sa te bat la cur cu cureaua ,tiam bagat dildou in fund care sunt aduse de tine vibratoarele 3 .Dildou cu bile ptr anal .Vibrator mov ptr anal .vibrator gros ptr oral.Te puneai stil capra miai spus asa stapana batema la cur futema in cur bago toata.Si ma bufnea rasul ce face un barbat.Apoi iam facut uro in gura si el a inghitit si scatto iam facut la fel scarbos a inghitit bleeeah Si aici scri ca sunt eu dusa cu capul nu cred ca sunt eu .Mai degraba tu esti care ceri transexual s a te umileasca sa te futa in cur...Dar eu fiind fata tot team umilit cum ai vrut tu...VROIAI TRANSEXUAL SA DEVI SCLAV LUI TRANS ...AI NIROC CA AM FOST FATA CA DACA ERA ALA TE RUPEA TRANSEXUALUL TE FACEA SA POMENESTI TRANS ITI DADEA ALA DE TE SATURAI STI K AU PULA MARE DASTA AI VRUT TRANS CA VROIAI ORIGINALU NU PLASTICURII.OAMENII BUNII AM NR LUI DACA E CINEVA INTERESAT DE OFERTA LUI 300 ORA ATAT MIA DAT SA VA FUE SCLAV CUM A FOST LA MINE DAR SA AVETI SI O PRIETENA PRIETEN TRANSEX CUM SE SPUN LA ASTIA....

• Like 2
Postat

Dasta miai dat 300 stelian....Am nr tau am si pe wattsup am vb amandoi ...Dc nu le spui la oamenii ca imi trimiteai poze cu tine inbracat in haine de femeie corset din latex si pantofi ciorapi cu gaurele si bikini aveai ...Pacat ca am sters pozele si conversatia ce vb cu mine.Daca am o prietena transex .Si eu tiam zis ca nu am .Si miai zis ca vrei sa fi sclavul unui trans ...Mai pus sa te bat la cur cu cureaua ,tiam bagat dildou in fund care sunt aduse de tine vibratoarele 3 .Dildou cu bile ptr anal .Vibrator mov ptr anal .vibrator gros ptr oral.Te puneai stil capra miai spus asa stapana batema la cur futema in cur bago toata.Si ma bufnea rasul ce face un barbat.Apoi iam facut uro in gura si el a inghitit si scatto iam facut la fel scarbos a inghitit bleeeah Si aici scri ca sunt eu dusa cu capul nu cred ca sunt eu .Mai degraba tu esti care ceri transexual s a te umileasca sa te futa in cur...Dar eu fiind fata tot team umilit cum ai vrut tu...VROIAI TRANSEXUAL SA DEVI SCLAV LUI TRANS ...AI NIROC CA AM FOST FATA CA DACA ERA ALA TE RUPEA TRANSEXUALUL TE FACEA SA POMENESTI TRANS ITI DADEA ALA DE TE SATURAI STI K AU PULA MARE DASTA AI VRUT TRANS CA VROIAI ORIGINALU NU PLASTICURII.OAMENII BUNII AM NR LUI DACA E CINEVA INTERESAT DE OFERTA LUI 300 ORA ATAT MIA DAT SA VA FUE SCLAV CUM A FOST LA MINE DAR SA AVETI SI O PRIETENA PRIETEN TRANSEX CUM SE SPUN LA ASTIA....

in primul rand eu nu am ramas la tine,deci e imposibil sa fi facut ce spui tu . in al 2 lea rand n ai de unde sa stii cine sunt si care e nr meu din moment ce tu nu stii cine e in spatele acestui cont al meu cu nume fals (era logic sa nu imi scriam numele adevarat ) 3 la mana prin ce ai scris ai dovedit inca o data oamenilor ca ai tulburari psihice. eu iti recomand o vizita la neurolog. cred ca ai luat o randeaua de la atatea puli in gura

• Like 3
  • Minus 5
Vizitator guru_
Reputație: 0
Postat

Crezi tu stai linistit ca pun poza cu nr de wattsup si pozele care mi le ai trimis nu te face pe micutu ca nu sti ,tie rusine nebunule ca rade lumea de tine ...

Dar spune mai mult cum i-ai făcut scatto... ca nu înțeleg cum se face chestia asta!?
  • Minus 4
Postat

travestit sarac cica i am dat eu 300 :)) doame fereste nici flegma nu mi as irosi o pe tine si tu cica ti am dat 300..nici daca imi dadeai tu mie 300 nu te futeam ca nu mi plac travestitii ca tine . nici sa scrii nu stii , faci multe greseli gramaticale,esti incoerenta in exprimare , dar te inteleg,la nivelul de degradare mintala la care ai ajuns si lipsa scolii,la care se adauga si kilometrii de puli care au intrat in tine,lipsa educatiei si crescutul in pestera,se explica. esti penibila,moderatorul acestui forum ar trebui sa ti dea ban,tu nu ai ce cauta sa postezi aici sa ti arati prostia zi de zi,pe care noi trebuie sa o suportam . ramai acolo in lumea ta

• Like 2
  • Minus 5
Postat

ea zice ca ea mi a facut mie scatto..adica s a cacat in gura mea :)) iti dai seama ce vid exista in creierul ei cu 1 neuron si ala inactiv.ce poate sa i debiteze mintea . e bolnava psihic femeia asta,eu rar am mai intalnit asemenea specimen,sper sa fie singurul si ultimul

• Like 2
  • Minus 5
  • Oras:Constanta
Postat

Tamparinooo...tu kear iesti atita di proasta încît sa moi crezi ka pune ciniva botu la minciunili tali dezaxate ??? Stai linistita zdreanta mia...ka nu moi ie un singur fraer pi forum cari sa nu ştii ci cioara jepcara penala iesti tu !!! Mam asigurat io di asta !!!

;)

P.s. Aaaaaahhhh...ci cald ie afara...făciațiaş un scato pi mecla ta di tranzsexual...ân plin sezon di corcoduşe ku lapte di bivoliță !!!

:)))))))))

• Like 2
  • Minus 6
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Plm .. chiar nu stie nimeni de grupul ce la faccut pe wp ? Ori le este aiurea la baieti sa recunoasca .. nu mai am decat pozele ce le a pus ea pe grup ..

Postat

Amalia ce mortii lu mata aia sa iti iau familia si mortii si copii in pula de trans care esti ...Ce te bagi tu peste tot la toate fetele te bagii tu travai...Esti o travestita sau travestit ce mas bucura sa dea masina peste tine sa te arunce 300Km sa iti zdrobeasca creierul...Sa inveti minte sa nu te mai bagi tu cu pula sau pizda ce mortii tai ai de sclav /sclava care se fute ptr altu sai faca pula mare te iubesc sa moara mama hahahahaha ...Un barbat care iubeste nu o da la pula chiar daca e maritata sau nu cat de sarac poti fi nu iti dai nevasta la pula ..Suge fa ptr iubi tau fa tarfa care esti mori fa ca degeaba existi pe pamant .Doar sa te futi pe banii ptr iubi 😅😅😅😀😀😀Si tu tot nimic no sa ai degeaba maritata ca o sa ai pula in gura casa ,masina pe numele lui si tu mai sugi 10 ani sa iti faci o casuta...😀😀😀😀😂😂😂😂😂Suge ptr iubi😂😂😂😂😂😂😂😂😀😀😀😀😄😄😄😄😃😃😃😃😃😃😃

Postat

Tamparinooo...căcamaş ân tandem scato pi mecla ta di travestita...da si alu Breceagu tau di găuăzar pîrțar bulangiu !!! Fututen gurița ta di cioara borîta...ku un cacat constipat cît antebrațu mieu. Tu...analfabeta cari iesti tu studenta la medişina lindicului meu !!! Spîrcuițeaş numa diaree pe gropițili din obrăjori tăi di scroafă belciugată...şi pişamaş cînd îs dezhidratată pi tat neamu tau di căldărari !!! Mîncațiar pizda viermii sa țio fak hazna puturoasa...deți vini sa vomiți o generațiie ântriagă di țigani jegosi ka măta cari teo fătat din căruța direct întro balega di cacat !!!

:)))))))))))))

P.s. Aaaahhhh...ci cald ie afara...videateaş ân Scandinavia ku un țurțure ânfipt ân curu tau turtit !!!

:))))))))))))))

• Like 2
  • Minus 6
Postat

Mah...zişeți voi ci vreti...da Tamparina clar ie cia moi amuzanta zdreanta dipi Nimfomane din tăti timpurili !!!

:)))))))))

• Like 1
  • Minus 6
  • Oras:Antioquia, Medellin
  • Oras:Antioquia, Medellin
Postat

Tamparinooo...căcamaş ân tandem scato pi mecla ta di travestita...da si alu Breceagu tau di găuăzar pîrțar bulangiu !!! Fututen gurița ta di cioara borîta...ku un cacat constipat cît antebrațu mieu. Tu...analfabeta cari iesti tu studenta la medişina lindicului meu !!! Spîrcuițeaş numa diaree pe gropițili din obrăjori tăi di scroafă belciugată...şi pişamaş cînd îs dezhidratată pi tat neamu tau di căldărari !!! Mîncațiar pizda viermii sa țio fak hazna puturoasa...deți vini sa vomiți o generațiie ântriagă di țigani jegosi ka măta cari teo fătat din căruța direct întro balega di cacat !!!

:)))))))))))))

P.s. Aaaahhhh...ci cald ie afara...videateaş ân Scandinavia ku un țurțure ânfipt ân curu tau turtit !!!

:))))))))))))))

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAAHAHAHA m-a luat sughitul ahahhahahhhhhhhhhhhhhahhahahahaha =)))))))))))))))))))))) =))))))))))))))))))))) ahahhawhahwdhaskjdhasdjhasjdhahhhhhhhhhhahaha

• Like 1
  • Minus 4
Postat

cand am zis ca au luat o la pula ma refeream ca au facut misto de ea,nu ca au fututo..cine a fututo pe asta inseamna ca e poponar.si ii plac travestitii(cine nu a fost la ea si ii trece prin minte sa se duca va scutesc eu de un drum degeaba..fratilor ..E URATA CU SPUME..CIOARA SI URATA RAU ! NU MERGETI ! ).eu nam nimic cu ea,ca are ea fata de travestit si seamana cu naomi ok..nu e vina ei asa s a nascut ea..pe mine ma deranjeaza insa ca se crede frumoasa si cere 200 de lei pe finalizare. pai cum ceri tu 200 de lei pe finalizare cand semeni cu NAOMI , 200 cere lorena de la summerland si e papusa fata. si in al 2 lea rand ma deranjat ca a inceput sa vorbeasca urat si sa ma jigneasca cand a vazut ca nu vreau sa raman la ea. asta e motivul pentru care ma iau de ea

• Like 3
  • Minus 5
Postat

Tamparinooo...ti fak o plimbare prin Mamaia...dijaba ??? :))))))))))))))

Hai ka ti sun zilili astea !!! ;)

Vizitator guru_
Postat

cand am zis ca au luat o la pula ma refeream ca au facut misto de ea,nu ca au fututo..cine a fututo pe asta inseamna ca e poponar.si ii plac travestitii(cine nu a fost la ea si ii trece prin minte sa se duca va scutesc eu de un drum degeaba..fratilor ..E URATA CU SPUME..CIOARA SI URATA RAU ! NU MERGETI ! ).eu nam nimic cu ea,ca are ea fata de travestit si seamana cu naomi ok..nu e vina ei asa s a nascut ea..pe mine ma deranjeaza insa ca se crede frumoasa si cere 200 de lei pe finalizare. pai cum ceri tu 200 de lei pe finalizare cand semeni cu NAOMI , 200 cere lorena de la summerland si e papusa fata. si in al 2 lea rand ma deranjat ca a inceput sa vorbeasca urat si sa ma jigneasca cand a vazut ca nu vreau sa raman la ea. asta e motivul pentru care ma iau de ea

Hai ca ai început sa latri cam mult și deja ma face sa ma gândesc de 2 ori la ce a spus Sandra.

Vezi ca prin ceea ce zici, lovești și in colegii de pe aici, care sunt băieți de treaba...

Keep calm and fute ceva...

• Like 1
  • Minus 4
Postat

pot sa  te gandesti si mai mult de 2 ori..sandra e psihopata si probabil a visat ce a scris acolo..sau poate cine stie o fi cineva cu fantezii ciudate si a facut asta doar ca nu sunt eu acela..insa mi e greu sa cred..nu lovesc in nimeni,fiecare cu preferintele lui si fanteziile lui,oricum nu ne cunoastem unii cu altii . iar de futut,nu ti face griji . hai salut

Vizitator unul-oarecare
Postat

Tu chiar nu realizezi ca esti penibila, ca nu te crede nimeni prin ceea ce spui, si mai mult decat atat, dai dovada de "foarte mult" profesionalism, cand spui....ceea ce spui. CHIAR DACA...ar fii fost adevarat ce a facut omu' - Stelian Dima, ar fii fost niste fantezii, problema fix a cucului lui, dar tu, fata dășteapta ce esti, se pare ca faci un bine tuturor, demonstrand...ceea ce era de demonstrat!

Felicitari! Esti tare gagico!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...