kritiquews Reputație: 167 Postat Septembrie 4, 2017 Oras:Antioquia, Medellin Oras:Antioquia, Medellin Postat Septembrie 4, 2017 fmm de taratura, chiar te consideri si tu mutilata futu-ti anafurita ma-tii sa-ti fut de coapta, auzi la ea o sun si imi zice stai putin ca te sun in 3-4 mine, " ALO, BUNA, DA E TOTUL OK, PE TINE TE POT PRIMI " PE MINE NU TRE SA MA PRIMEASCA CINEVA, IMI FAC SINGUR LOC FMM ! 1 4
stelian dima Reputație: -435 Postat Septembrie 4, 2017 Postat Septembrie 4, 2017 nu mai vine nimeni la sandra si incepe sa publice poze false..pai ma sandra te ai tatuat la pizda,ai silicoane . ai facut poze sexi cu bacnote de 1 mil pe tate. de ce nu folosesti pozele tale ? 5 6
inesines Reputație: 5299 Postat Septembrie 4, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat Septembrie 4, 2017 🤔 1
kritiquews Reputație: 167 Postat Septembrie 4, 2017 Oras:Antioquia, Medellin Oras:Antioquia, Medellin Postat Septembrie 4, 2017 infectia aia de femeie si-a facut poze cu banii imediat dupa ce plecase comisul voiajor de la provident, ca bani pula mai face...ce dracu baaaaa, nu tot ce zboara se mananca FAAAAAAAAAAAAI LESINATO 2 4
kritiquews Reputație: 167 Postat Septembrie 4, 2017 Oras:Antioquia, Medellin Oras:Antioquia, Medellin Postat Septembrie 4, 2017 ne cerem scuze domnisoara ca tarfele ca tamparina sunt prea terminate... sper sa ajung curand la oradea, si sa te cunosc :D 2 4
Vizitator unul-oarecare Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2017 Postat Septembrie 4, 2017 Eu zic sa dispari de "pe aici", pana nu te halesc baietii, sau, pana nu te mai vrea nimeni, sa nu zic chiar pe tiganeste. Caci se pare ca iesi la iveala ca o buruiana... siiii, de cele mai multe ori, stii ce se intampla cu buruienile care ies aiurea, prin cimitir, nu?!
stelian dima Reputație: -435 Postat Septembrie 4, 2017 Postat Septembrie 4, 2017 eu cand v-am spus ca femeia asta(daca e femeie) are probleme psihice si are un limbaj de comportament primitiv nu m-ati crezut 4 6
stelian dima Reputație: -435 Postat Septembrie 4, 2017 Postat Septembrie 4, 2017 ea fura pozele si porma o injura ca a avut tupeul sa i reproseze asta..travestitul sandra este de o nesimtire iesita din comun 4 6
Membru Premium talibanu Reputație: 9677 Postat Septembrie 4, 2017 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Postat Septembrie 4, 2017 http://nimfomane.com/forum/topic/96469-sandra-0733-767-394-❗%EF%B8%8F❗%EF%B8%8Fpoze-false-❗%EF%B8%8F❗%EF%B8%8F/ 3 3
barosanu1 Reputație: 537 Postat Septembrie 5, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Septembrie 5, 2017 in cazul asta poate schimba cineva si titlul
ul amelia Reputație: 10212 Postat Septembrie 5, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 5, 2017 Ân cazu asta...... Aloooo...domnu Pisicosuuu...o vinit vremea so mutam pi Sandica Tamparina la loku iei !!! Şti matali...acolo uni sînt tăti zdrențili ciorditoare ka ia !!! Io va zik di 150 di pajini căi o zdreanta ordinara tîrîtoare !!! P.s. Aaaaaahhh...ci cald ie afara !!! ))))))) 4 6
enzo Reputație: 286 Postat Septembrie 5, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Septembrie 5, 2017 Am fost acum 2 ani (cred...) pe la Sandra.Am scris si o recenzie despre experienta avuta.Si atunci , ca si acum de altfel, am f puternica impresie ca voi pe aici va certati de fapt cu pestele iar ea habar nu are in cea mai mare masura despre tot circul de pe forum.Incredibil este insa cita perseverenta aveti legata de un asa subiect penibil...Sunt peste 3000 de postari deapre.... nici nu stiu cum sa numesc situaia...
ul amelia Reputație: 10212 Postat Septembrie 5, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 5, 2017 Io zik ka nu ie chear asa...ka si io o ştu...si am avut o gramada di conversati direct ku Tamparina...nu cu Breceagu...si ia iera an deplina cunostinta di cauza dispri cie ie acilea. No fost nisiodata surprinsa di circu di aci. Daaaar...ka orice tepara cari nari dicit bani an cap...ie usor sa dia vina mireu pi "admini" !!! Asa îi zisea ia lu Breceagu...adminu !!! )))))) Situatia se numeste Katerinka !!! Io recunosc cami plasi maxim sami bat jok di ia...di Breceagu...di cini morti măsi scrii aci !!! Ma amuza si ma binidispuni !!! )))))) P.s. Aaaaaahhh....ci cald ie afara...da sa viezi an Scandinavia !!! )))))) 1 6
enzo Reputație: 286 Postat Septembrie 5, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Septembrie 5, 2017 Ce sa zic atunci ?Distractie placuta in continuare ! ) Eu momentan vad Constanta doar prin binoclu si rasfoiesc paginile pe aici in cautarea unei domnisoare dar nu prea ma pot hotari...Ceva sugestii ? (supla, siliconata, draguta la fata, amabila etc...) 1
stelian dima Reputație: -435 Postat Septembrie 5, 2017 Postat Septembrie 5, 2017 nu e niciun peste..ea e
ul amelia Reputație: 10212 Postat Septembrie 5, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 5, 2017 Ce sa zic atunci ? Distractie placuta in continuare ! Poi poti sa ti caci an gusturili oaminilor ??? Dak pi mini ma iecxcita so zburlesc pi Tamparina...ci sa fak si io acuşa ???
cristi bug Reputație: 987 Postat Septembrie 5, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Septembrie 5, 2017 ne cerem scuze domnisoara ca tarfele ca tamparina sunt prea terminate... sper sa ajung curand la oradea, si sa te cunosc :D Îți sugerez să iei avionul! Drumul de la Deva spre Oradea este în lucru(când intri în jud BH cel cu curbe) sau să ocolești pe la AR. 1 2
enzo Reputație: 286 Postat Septembrie 5, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Septembrie 5, 2017 Poi poti sa ti caci an gusturili oaminilor ??? Dak pi mini ma iecxcita so zburlesc pi Tamparina...ci sa fak si io acuşa ???Bine, bine...Lasa asta !Ceva sugestii ?Era o intrebare mai jos...
kritiquews Reputație: 167 Postat Septembrie 5, 2017 Oras:Antioquia, Medellin Oras:Antioquia, Medellin Postat Septembrie 5, 2017 Îți sugerez să iei avionul! Drumul de la Deva spre Oradea este în lucru(când intri în jud BH cel cu curbe) sau să ocolești pe la AR.am panica de avion, imi place maxim cand ii da blana la decolare, dar dupaia in aer...nu vomit, dar nici bine nu imi e... 1 4
Vizitator mercedesccitaro Reputație: 0 Postat Septembrie 5, 2017 Postat Septembrie 5, 2017 Sandrooooo, faci ce faci si tot ti-o iei la M.U.I.E. GRATIS!!!!! Mi-am amintit o strigare a galeriilor de fotbal: lasaaaaaneeeeee, lasaaaaneeee!!!! 1
kritiquews Reputație: 167 Postat Septembrie 5, 2017 Oras:Antioquia, Medellin Oras:Antioquia, Medellin Postat Septembrie 5, 2017 CA NE-AI OMORAAAAAAAAAT, mai striga galeriia
goe_bulgaru Reputație: -209 Postat Septembrie 6, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Septembrie 6, 2017 poate îi mută pisicuts topicul lu asta la de evitat 1 6
kritiquews Reputație: 167 Postat Septembrie 6, 2017 Oras:Antioquia, Medellin Oras:Antioquia, Medellin Postat Septembrie 6, 2017 n-o cred ca o va face, cat trafic era pe topicu lu guess...si dupa ce a fost mutat topicul, pula trafic... 1 4
bmb066 Reputație: -401 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:Around! Oras:Around! Postat Septembrie 7, 2017 si nici nu mam bagat eu acolo ...Cineva le pune ha si mercedes numele ce prosti ...Eu pun doar pe publi...Sandro, nu stiu cum naiba se face, dar pe publi pozele mentionate de mine, adica vreo 3 anunturi cu poze fara piercing-uri ( de care zici tu ca sunt ale tale dar nu le pui tu) apar intodeauna in serie, legate de cele cu ultimele poze, pe care le stie toata lumea.Acu sa nu ne spui ca le pune pestele, ca pici in dizgratie mai rau decat esti. 1 3
zeratul of the protoss Reputație: 304 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:în pizdă până-n gât Oras:în pizdă până-n gât Postat Septembrie 7, 2017 Am fost acum 2 ani (cred...) pe la Sandra.Am scris si o recenzie despre experienta avuta.Si atunci , ca si acum de altfel, am f puternica impresie ca voi pe aici va certati de fapt cu pestele iar ea habar nu are in cea mai mare masura despre tot circul de pe forum.Incredibil este insa cita perseverenta aveti legata de un asa subiect penibil...Sunt peste 3000 de postari deapre.... nici nu stiu cum sa numesc situaia...ai dreptate, prietene, am crezut ca am scapat naibii de ea, pana acum!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum