Sari la conținut

O Feteita super model merita cautata

Postări Recomandate

• Telefon: v_king_67
  • Oras:Constanta
Postat

EDUCATIA ,INTELIGENTA SUNT PRECUM ERECTIA .....DACA O AI? ...SE VEDE  :slap2  :laugh2 

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Va arat pe roxana2 care asa spune ea dar pe ea oroginal o cheama altfe o inregistrare cu clientul ei .Mia venit un client de al ei cand o filma in timp ce isi poveste viata ei cand era ea sa apucat la 18 ani sa se prostitueze si avea barbat.Asa va pun aici dar nu stiu cum sa pun ca nu merge video sa bag aici ca nu stiu cum.Dar il astept pe baiat sa ma ajute sa video sa o vedeti oe madam madmuazell bruneta sanii intelegeti voi cur intelegeti voi eu arat mai bn acum nu stiu de cand e filmarea ca nu lam intrebat dar e varza fata pe ce so fi dat mare pe aici nu stiu si miau intaratat publicul sa ma jigneasca enorm de mult.Dar va arat videoul in curand cand vine el .Imi au venit o gramada clenti care se plange de roxy,larissa,coryna,Aida,Adele,etc de pe site.Este una care isi vede de treaba ei ca mine si au clienti ca asa e si o fata pe nume Serafina ca mine arata bn corpolenta si ai place cea ce face ca si mine.Nu stiu cine e fata asta nu am vazuto pe site dar nici nu imi pasa.Garantez videoul ca fata asta roxy are o ura pe mine k nu face banii dasta ea sa bagat aiurea in tranvai.Pestele ei se da client asa ca ce sa va mai zic vedeti dreptatea mea in public si apoi sa vad ce mai spuneti cinei vinovatul eu sau ea.Cine a inceput .Ea apoi eu dc?ptr ca ma jignit si a spus vb urate pe aici la adressa mea si va intaratat sa ma jignitii voi pe mine.☺La Revedere (Dreptate o vedeti curand)

• Oras:constanta
Postat

Va arat pe roxana2 care asa spune ea dar pe ea oroginal o cheama altfe o inregistrare cu clientul ei .Mia venit un client de al ei cand o filma in timp ce isi poveste viata ei cand era ea sa apucat la 18 ani sa se prostitueze si avea barbat.Asa va pun aici dar nu stiu cum sa pun ca nu merge video sa bag aici ca nu stiu cum.Dar il astept pe baiat sa ma ajute sa video sa o vedeti oe madam madmuazell bruneta sanii intelegeti voi cur intelegeti voi eu arat mai bn acum nu stiu de cand e filmarea ca nu lam intrebat dar e varza fata pe ce so fi dat mare pe aici nu stiu si miau intaratat publicul sa ma jigneasca enorm de mult.Dar va arat videoul in curand cand vine el .Imi au venit o gramada clenti care se plange de roxy,larissa,coryna,Aida,Adele,etc de pe site.Este una care isi vede de treaba ei ca mine si au clienti ca asa e si o fata pe nume Serafina ca mine arata bn corpolenta si ai place cea ce face ca si mine.Nu stiu cine e fata asta nu am vazuto pe site dar nici nu imi pasa.Garantez videoul ca fata asta roxy are o ura pe mine k nu face banii dasta ea sa bagat aiurea in tranvai.Pestele ei se da client asa ca ce sa va mai zic vedeti dreptatea mea in public si apoi sa vad ce mai spuneti cinei vinovatul eu sau ea.Cine a inceput .Ea apoi eu dc?ptr ca ma jignit si a spus vb urate pe aici la adressa mea si va intaratat sa ma jignitii voi pe mine.☺La Revedere (Dreptate o vedeti curand)

plm, din nou!

sandraaaaaaa!!! ba sandraaaaaa!!

mai chisca frana aia! nu cred ca tre sa "lovesti" in alte fete, indiferent de ce ti-au spus clientii tai despre ele! nu trebuie nici sa spui ca ala are pla mare, ca ala e generos din cale-afara, ca ala e chitra si vrea anal cu 100/fin! si nu e bine nici sa te lauzi cu cati bani faci tu cu pasarica-ncerecelata! stai calma, fa-ti treaba, cu cat mai buna cu atat mai bine si pt tine! asta e ideea, sa atragi clientii si prin modul de a fi si prin vocabularul tau! cu corpul ne-am lamurit! esti buna! dar mai jongleaza putin cu caracterul, fii curva, figurat vorbind si toti vom avea de castigat!

as vrea ca prin urmatoarele tale postari sa ma convingi sa "rupem patu`" :)

• Like 3
Postat

CE AI TU CU ROXANA2 ESTE TREABA VOASTRA ...TU NU O STII PE LARISA SAU PE ALTELE DECI NU VORBI DIN POVESTI .SERAFINA NU ESTE CORPOLENTA .DECI ARUNCA AFIRMATII CARE LE STII TU ...NU PE CELE AUZITE .tU NU VEI AJUNGE NICIODATA SA FACI FILET LA PULA CUM FACE LARISA ...EA NU PUNE DELOC MINA PE PULA ...CE FACE EA CU LIMBA SI CU BUZELE NU FACI TU NICI MACAR CU CURU.DECI AFIRMA DOAR CE STII TU .

OVER AND OUT.

Iti faci reclama pe spatele altor fete ? Cand vei ajunge la top sa discuti despre Adele ,Larissa etc.

• Like 1
  • Minus 2
Postat

...CE FACE EA CU LIMBA SI CU BUZELE NU FACI TU NICI MACAR CU CURU.

nu face nici zorro cu sabia, d-apai s666 cu funduletu`! :))))

• Like 1
Postat

nu face nici zorro cu sabia, d-apai s666 cu funduletu`! :))))

Corect :laugh2

• Oras:Da
  • Oras:Da
Postat

Hai ca sa mai incerc inca odata sa t lamuresc ... nici eu nu te am injurat ... am spus doar ca nu'ti meriti cei 300 d lei pe care i ceri ... atata tot .... e parerea mea personala , poate unii te aprecieaza pt serviciile tale, din punctul meu de vedere .... nu te compari cu anumite fete de aici care stiu sa se faca placute si prin comportament si atitudine ....nu doar prin infatisare. Eu nu spun spun ca e mult sau putin cat ceri ....eu spun doar ca nu i meriti ....

• Like 2
  • Oras:Doar deplasari
Postat

Phooaa  :slap2  esti proasta de bubui ma fata , decat sa iti rupi pizda mult si prost mai bine apucate de scris scenarii de filme ! 

• Like 1
Postat

Am intrat pentru pizda, am stat pentru comedie !

=)) Detaliaza te rog.

Sunt sigur ca si Codu' e interesat.

• Like 1
  • Minus 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Numa' regizori da film pe aici ! :slap2 :slap2 Sandra asta mai bine s-a angaja la Studioul de Filme "Buftea" sau la Studiourile Cinematografice Bucuresti - MediaPro :slap2 :slap2

• Like 2
Postat

O sa apara draq în curând !

Nu m-ar mira. Dar cred ca o sa apara dupa recenzie, sa spuna ca ea n-a facut, n-a dres, etc.

Urat e ca noi radem de Sergiu Nicolaescu varianta cu silicoane p-aici si baietii isi iau tepe-ntruna.

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

As avea o idee.. Sandra n-ai dori sa colaborezi cu vreunul dintre baietii pozari pt un set de poze incitante? sa pui si altceva decat selfiuri :)

• Like 1
Postat

As avea o idee.. Sandra n-ai dori sa colaborezi cu vreunul dintre baietii pozari pt un set de poze incitante? sa pui si altceva decat selfiuri :)

cu obi :laugh2

Vizitator
Postat

+1 :girly :blushing2 :pepsi :innocent

• Like 1
Postat

Am intrat pentru pizda, am stat pentru comedie !

La ea sau pe topicul ei?

Daca ai fost la ea, detaliaza pt comedie!

• Like 1
Postat

Dupa parerea mea, fetele astea ar merge un trio. Ar face echipa buna amandoua. Ce shou ar iesiiii. Adoua focoase, amandoua frumoase. Ce zice-ti fetelor va bagati la echipa? (roxana si sandra)

Postat

Dupa parerea mea, fetele astea ar merge un trio. Ar face echipa buna amandoua. Ce shou ar iesiiii. Adoua focoase, amandoua frumoase. Ce zice-ti fetelor va bagati la echipa? (roxana si sandra)

Intai sa le lasi sa isi faca luptele de strada..sa isi imparta pumni ,picioare etc...si apoi le futi  :slap2  :laugh2

• Like 2
  • Minus 2
Postat

nu mai visa asa urat  :rax2

Vizitator
Postat

Imposibil, e ca si cand ai incerca sa tii in aceeasi camera o iapa in calduri si o lupoaica ! :no2 :no2 :no2 :slap2 :slap2 :slap2 :laugh2 :laugh2

• Like 2

• Oras:Acasa
  • Oras:Acasa
Postat

Când va reveni Roxana la birou, le voi face o programare la aceasi ora pentru amândouă, fără sa știe una de cealaltă. Sunt curios ce reacții vor avea când se vor întâlni "face to face" ☺

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...