Sari la conținut

O Feteita super model merita cautata

Postări Recomandate

• Oras:Acasa
  • Oras:Acasa
Postat

BICIIIIIII GHEOUT. UHHHHHHH IAAAAA BICIII STUPID WOMEN MOTHER FUCKER WAT THE FACK BICII YOU SPEACK FOR ONLY PEOPLE YOU ARE LESBIEN BICII SHE STAI IN ME TOP TALKIN THE NATHER BICII WOMEN END WAI YOU NOT SPEACK NATHER TOP .EX:ROXANA ARE TREABA CU TINE DC NU VB VOI PE TOPICUL VOSTRU CERTURILE VOASTRE.MULTUMESC ROXANA DAR NU TREBUIA AICI TREBUIE SA VB PE ASCUNS DE LESBII.TOPICUL MEU NUI DE LESBIENE.UHHHHHH BICII GOOO MOTHER FUCKER BICII LESBIEN AMELIAAA UHHH STUPID WOMEN.

:slap2  :slap2  :slap2  :slap2  :slap2  :slap2  :slap2  :slap2  :slap2  :slap2  :slap2  :slap2  :slap2  :slap2  :slap2  :slap2

• Like 3
  • Minus 8
  • Oras:Constanta
Postat

Pi buni akuma, fata astai di internat, nu di lasat libera pi strazi. :)))))

Io sint tari curioaza cind ia scrii bazakoniili astea ci fete face ?

• Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Aia e cea mai engleza de balta care am incercat sa o descifrez vreodata. Eu unu decat sa scriu asa, mai bine zic ca nu stiu nici o limba straina.

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Talkbane am scris cum se pronunta daca nu vezi si iti dai seama ce sa mai zic.Voi in loc sa radeti de alceva voi radeti de limba mea engleza si tot de voi radeti ca sunteti prosti cu P mare cel mai mare .

Iar lezbuana anelia tu nu ai ce sa cauti aici an citi tot ce ai scris cu fetele tale si mai barfit lu roxan corina larissa etc pretenasele tale care nu te inghute.Dc nu te inghit fetele ptr k vb urat de ele si pe topicul lor.Si te dai administator de forum si vb urat de pisicut.Pisicut e administratorul nu tu penalo...Marshhhh lezbiano.Ai umplut oala aici cretino .Acum ai sa ma vezi ce fel de fetita sunt am tacut mai tachinat prea mult si fara sa te cunosc nici sa te jignesc.Invata tu limba romana gramatical ca oricum te prefaci cu limbajul tau ptr k ca eu nus din romania 100%Lumea stie ca sunt 50%romanca si 50%grecoaica.Pa☺😠Te rog frumos sa nu mai postezi aici si sa imi aduceti alte fete sa ma jugneasca fara sa stie cu cine vb si is puse de time anelia Lebiano.Pe topicul nu are ce cauta lesbiene nebune.😠Doar barbati nu femeiiiii.

Postat

ptr k ca eu nus din romania 100%

Fataaa...tu 100% nu iesti di pi planeta asta !  Ia zi civa pi grecesti, da vezi sa nu bagi tot kum si aude !  :slap2

Iara dak io rekunosc un lucru...apai ala ie ka sint o lezbiana convinsa.  :la

Postat

Fotografia ul amelia' >ul amelia<

Ieri, 05:12

Ia di colea. Da iti zici fata: citieste TOT pina sai dai bani, ka sa nu zici ca nu tio spus ciniva.

http://nimfomane.com...merita-cautata/

Io di ieram in locu matali ma duciam la fata di pi topingu asta. Nu o stu, da sigur ie mai buna ca Sandi Bell.

;)

Pai asta tot topicul meu este nebuno....amelia.Tot pe mine ma jignesti sandibell adica eu si topicul meu

Amelia sti ce bn iti sta fara sa comentezi tiam vazut poza cu fatau tau de urata .Tuleai doamne mas speria noaptea de tine ai burta mare tate mari poate (siliconate) si bruneta.Pa😠

post-204123-0-69875100-1460998562_thumb.jpg

• Like 1
Postat

τι τηελισ μαλαχηισμενι πθταννα Ï„Ïοια .μι μιλασ πολι ιατιι τι σο αφαμισο ιβ πισσο.Ασττο διαλο πυταννα.😊

Ia tradumi nebuno iti tradus in latina sa intelegi.

Agamisu putana mi milas poli iatti so agamisso pisso putanna.Asto diallo.

Postat

.Ai umplut oala aici cretino 

FAtaaa...mai stai o leaca ca inca nu ie plina plina !  :onloo

post-199136-0-86401200-1460999176_thumb.png

• Like 2
Postat

mda...binii...hai ca-ti traduc: Io, Sandi Bell, sint o proasta din cali afara da am noroc ca miam luat dildau.  :laugh2

Postat

Shhhhhhhhhtttttt!nu mai vb aici pe topicul asta dute fato.Tuleai doamne so ia cineva pe amalia de aici ca face raca intre noi femeile si ne certam din cauza ei cu inbarligaturi ciudate de 1 banut nu un lei. ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜†ðŸ˜†ðŸ˜†

post-204123-0-98323200-1460999768_thumb.jpg

• Like 1
Postat

tiam vazut poza cu fatau tau de urata .Tuleai doamne mas speria noaptea de tine ai burta mare tate mari poate (siliconate) si bruneta.Pa

Pa fataaa, pa...da pi lindicu mieu lai vazut ?  :laugh2

post-199136-0-69626000-1461000336_thumb.png

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Pa fataaa, pa...da pi lindicu mieu lai vazut ?  :laugh2

Eu cred ca trebuie sa ii arati pula....o sa cada pe spate!  :laugh2

• Like 3
Vizitator
Postat

Cu limba peste pwla!  :laugh2

sau coaie 

• Like 2
Postat

Dak isi revine...ku okazia sarbatorilor pascale...poatemi plezniesti o limbuta pi oo !  :laugh2

Vizitator
Postat

Multumesc Pisicut ca imi ti partea

Iti tine partea o pwla! Ii place sa bage batul prinntre gard! :laugh2

Postat

si atunci ce vrei ce cauti aici sa ma jignicnesti...

Fataa...uiti cari ii treba...dak faci un selfie ku tini pi wc io jur ka ti las in paci. Da bagi siun semn dala di gangserita, ka si kum impusti hirtia di sters la kur.  :snap

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

τι τηελισ μαλαχηισμενι πθταννα Ï„Ïοια .μι μιλασ πολι ιατιι τι σο αφαμισο ιβ πισσο.Ασττο διαλο πυταννα.😊

Ia tradumi nebuno iti tradus in latina sa intelegi.

Un fel de Puta Madre in latina? :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...