drradu Reputație: 199 Postat Aprilie 18, 2016 Oras:Acasa Oras:Acasa Postat Aprilie 18, 2016 BICIIIIIII GHEOUT. UHHHHHHH IAAAAA BICIII STUPID WOMEN MOTHER FUCKER WAT THE FACK BICII YOU SPEACK FOR ONLY PEOPLE YOU ARE LESBIEN BICII SHE STAI IN ME TOP TALKIN THE NATHER BICII WOMEN END WAI YOU NOT SPEACK NATHER TOP .EX:ROXANA ARE TREABA CU TINE DC NU VB VOI PE TOPICUL VOSTRU CERTURILE VOASTRE.MULTUMESC ROXANA DAR NU TREBUIA AICI TREBUIE SA VB PE ASCUNS DE LESBII.TOPICUL MEU NUI DE LESBIENE.UHHHHHH BICII GOOO MOTHER FUCKER BICII LESBIEN AMELIAAA UHHH STUPID WOMEN. 3 8
ul amelia Reputație: 10212 Postat Aprilie 18, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 18, 2016 Pi buni akuma, fata astai di internat, nu di lasat libera pi strazi. )))) Io sint tari curioaza cind ia scrii bazakoniili astea ci fete face ?
Membru Premium talibanu Reputație: 9677 Postat Aprilie 18, 2016 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Postat Aprilie 18, 2016 Aia e cea mai engleza de balta care am incercat sa o descifrez vreodata. Eu unu decat sa scriu asa, mai bine zic ca nu stiu nici o limba straina. 1 3
sandra1989ct Reputație: -30 Postat Aprilie 18, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Braila Telefon: [email protected] Oras:Braila Postat Aprilie 18, 2016 Talkbane am scris cum se pronunta daca nu vezi si iti dai seama ce sa mai zic.Voi in loc sa radeti de alceva voi radeti de limba mea engleza si tot de voi radeti ca sunteti prosti cu P mare cel mai mare . Iar lezbuana anelia tu nu ai ce sa cauti aici an citi tot ce ai scris cu fetele tale si mai barfit lu roxan corina larissa etc pretenasele tale care nu te inghute.Dc nu te inghit fetele ptr k vb urat de ele si pe topicul lor.Si te dai administator de forum si vb urat de pisicut.Pisicut e administratorul nu tu penalo...Marshhhh lezbiano.Ai umplut oala aici cretino .Acum ai sa ma vezi ce fel de fetita sunt am tacut mai tachinat prea mult si fara sa te cunosc nici sa te jignesc.Invata tu limba romana gramatical ca oricum te prefaci cu limbajul tau ptr k ca eu nus din romania 100%Lumea stie ca sunt 50%romanca si 50%grecoaica.Pa☺😠Te rog frumos sa nu mai postezi aici si sa imi aduceti alte fete sa ma jugneasca fara sa stie cu cine vb si is puse de time anelia Lebiano.Pe topicul nu are ce cauta lesbiene nebune.😠Doar barbati nu femeiiiii.
ul amelia Reputație: 10212 Postat Aprilie 18, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 18, 2016 ptr k ca eu nus din romania 100% Fataaa...tu 100% nu iesti di pi planeta asta ! Ia zi civa pi grecesti, da vezi sa nu bagi tot kum si aude ! Iara dak io rekunosc un lucru...apai ala ie ka sint o lezbiana convinsa.
sandra1989ct Reputație: -30 Postat Aprilie 18, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Braila Telefon: [email protected] Oras:Braila Postat Aprilie 18, 2016 Fotografia ul amelia' >ul amelia< Ieri, 05:12 Ia di colea. Da iti zici fata: citieste TOT pina sai dai bani, ka sa nu zici ca nu tio spus ciniva. http://nimfomane.com...merita-cautata/ Io di ieram in locu matali ma duciam la fata di pi topingu asta. Nu o stu, da sigur ie mai buna ca Sandi Bell. Pai asta tot topicul meu este nebuno....amelia.Tot pe mine ma jignesti sandibell adica eu si topicul meu Amelia sti ce bn iti sta fara sa comentezi tiam vazut poza cu fatau tau de urata .Tuleai doamne mas speria noaptea de tine ai burta mare tate mari poate (siliconate) si bruneta.Pa😠1
sandra1989ct Reputație: -30 Postat Aprilie 18, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Braila Telefon: [email protected] Oras:Braila Postat Aprilie 18, 2016 τι τηελισ μαλαχηισμενι πθταννα Ï„Ïοια .μι μιλασ πολι ιατιι τι σο αφαμισο ιβ πισσο.Ασττο διαλο πυταννα.😊Ia tradumi nebuno iti tradus in latina sa intelegi.Agamisu putana mi milas poli iatti so agamisso pisso putanna.Asto diallo.
sharkattack Reputație: 1171 Postat Aprilie 18, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 18, 2016 vin pana in Constanta 1 1
ul amelia Reputație: 10212 Postat Aprilie 18, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 18, 2016 .Ai umplut oala aici cretino FAtaaa...mai stai o leaca ca inca nu ie plina plina ! 2
ul amelia Reputație: 10212 Postat Aprilie 18, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 18, 2016 Agamisu putana mi milas poli iatti so agamisso pisso putanna.Asto diallo. mda...binii...hai ca-ti traduc: Io, Sandi Bell, sint o proasta din cali afara da am noroc ca miam luat dildau.
sandra1989ct Reputație: -30 Postat Aprilie 18, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Braila Telefon: [email protected] Oras:Braila Postat Aprilie 18, 2016 Shhhhhhhhhtttttt!nu mai vb aici pe topicul asta dute fato.Tuleai doamne so ia cineva pe amalia de aici ca face raca intre noi femeile si ne certam din cauza ei cu inbarligaturi ciudate de 1 banut nu un lei. ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜†ðŸ˜†ðŸ˜† 1
ul amelia Reputație: 10212 Postat Aprilie 18, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 18, 2016 tiam vazut poza cu fatau tau de urata .Tuleai doamne mas speria noaptea de tine ai burta mare tate mari poate (siliconate) si bruneta.Pa Pa fataaa, pa...da pi lindicu mieu lai vazut ? 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2016 Postat Aprilie 18, 2016 Pa fataaa, pa...da pi lindicu mieu lai vazut ? Eu cred ca trebuie sa ii arati pula....o sa cada pe spate! 3
ul amelia Reputație: 10212 Postat Aprilie 18, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 18, 2016 DA lasooo fata sa zica cas lezbiana.
sandra1989ct Reputație: -30 Postat Aprilie 18, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Braila Telefon: [email protected] Oras:Braila Postat Aprilie 18, 2016 Ufffff femeie cu cuccc sa esti barbat si atunci ce vrei ce cauti aici sa ma jignicnesti... 1
Administrator pisicuts Reputație: 114338 Postat Aprilie 18, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Aprilie 18, 2016 amelia ce te-ar plesni sandra )) 1
drradu Reputație: 199 Postat Aprilie 18, 2016 Oras:Acasa Oras:Acasa Postat Aprilie 18, 2016 amelia ce te-ar plesni sandra ))Cu limba peste pwla! 3 8
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2016 Postat Aprilie 18, 2016 Cu limba peste pwla! sau coaie 2
ul amelia Reputație: 10212 Postat Aprilie 18, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 18, 2016 Dak isi revine...ku okazia sarbatorilor pascale...poatemi plezniesti o limbuta pi oo !
sandra1989ct Reputație: -30 Postat Aprilie 18, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Braila Telefon: [email protected] Oras:Braila Postat Aprilie 18, 2016 Multumesc Pisicut ca imi ti partea
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2016 Postat Aprilie 18, 2016 Multumesc Pisicut ca imi ti partea Iti tine partea o pwla! Ii place sa bage batul prinntre gard!
ul amelia Reputație: 10212 Postat Aprilie 18, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 18, 2016 si atunci ce vrei ce cauti aici sa ma jignicnesti... Fataa...uiti cari ii treba...dak faci un selfie ku tini pi wc io jur ka ti las in paci. Da bagi siun semn dala di gangserita, ka si kum impusti hirtia di sters la kur.
cod06ro Reputație: 7143 Postat Aprilie 18, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Aprilie 18, 2016 τι τηελισ μαλαχηισμενι πθταννα Ï„Ïοια .μι μιλασ πολι ιατιι τι σο αφαμισο ιβ πισσο.Ασττο διαλο πυταννα.😊Ia tradumi nebuno iti tradus in latina sa intelegi.Agamisu putana mi milas poli iatti so agamisso pisso putanna.Asto diallo.Un fel de Puta Madre in latina?
ul amelia Reputație: 10212 Postat Aprilie 18, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 18, 2016 Daaaaa ma...voi nu vati prins...ie un fel di "niga ku rusi" . 2
sandra1989ct Reputație: -30 Postat Aprilie 18, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Braila Telefon: [email protected] Oras:Braila Postat Aprilie 18, 2016 😅😅😅😅😅Baetii poze noi voi face acum si le postez aici pupicii baetii.Amelia nu mai comentez nik pwp papa vb singur(a)Papa😊 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum