Sari la conținut

O Feteita super model merita cautata

Postări Recomandate

• Telefon: v_king_67
  • Oras:Constanta
Postat

• Minus 3
Postat

Nuti pasa da ai dato repijor di pi "niga" pi "Guta", doar doar no puni botu Pisicosu !

Io fak pariu ku tini ka faci ku nervi di ajungi la "Evitati". :))))))

• Like 1
Postat

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:Acasa
Postat

Fa-i salariu 200 ora si vine! :)

8 ore pe zi si face si ceea ce e preluat din profil:)

Ete sula Mărioara! Pai dacă ii dau ei 200/ora îmi vor sări ceilalți în cap sa le măresc salariul!

• Like 3
  • Minus 8
Postat

Da doktore, da Sandi Bell merita. Gindesti ka nu mai ai kosturi di capse, pionieze si agrafi.

• Like 2
Postat

Da doktore, da Sandi Bell merita. Gindesti ka nu mai ai kosturi di capse, pionieze si agrafi.

Da, dar o sa am alte costuri căci vor vrea ai mei sa o futa pe Sandrina cerând în consecință mărire de salariu.

Postat

Doctore ,se prea poate ca tu sa angajezi si un translator special ptr sandi ....poate iti traduce ea din greceste in romana ...dar tu vei intelege romaneasca ei ? :laugh2  :laugh2 .In plus ...poate o si folosesti la un team building cu angajatii  :rax2 .

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:c-ta
  • Oras:c-ta
Postat

Doctore ,se prea poate ca tu sa angajezi si un translator special ptr sandi ....poate iti traduce ea din greceste in romana ...dar tu vei intelege romaneasca ei ? :laugh2  :laugh2 .In plus ...poate o si folosesti la un team building cu angajatii  :rax2 .

mai ai posturi libere?cu asa perspectiva de viitor..m-as baga si eu.asta as numi eu 'bonus de performanta'

Postat

poate o si folosesti la un team building cu angajatii :rax2 .

Ptiu drace... M-ai dat de gol. Pai de aceea vroiam sa o angajez... Ca material didactic în cadrul unui team building cu tema ASA NU.

• Like 3
  • Minus 8
  • Oras:constanta
Postat

...poate o si folosesti la un team building cu angajatii :rax2 .

Team building =bukkake ? :)

Postat

Buna baetii miam refacut tatuajul de la sprancene....Acum sunt mult mai schimbata total si botox miam pus si tatuaj contur la buze le am mai frumoase buzele.....😊😆Nu imi plac manelele dar am pus cu guta o dedicatie ptr cei care sunt invidiosi.😆😅😅😅😅

Postat

Buna baetii miam refacut tatuajul de la sprancene....Acum sunt mult mai schimbata total si botox miam pus si tatuaj contur la buze le am mai frumoase buzele.....😊😆Nu imi plac manelele dar am pus cu guta o dedicatie ptr cei care sunt invidiosi.😆😅😅😅😅

Esti mult mai schimbata total?

Ma bucura faptul ca ti-ai mai revenit si tatuaj contur la buzele le ai mai frumoase alea de la gura sau la labii? Pune poze dalea in oglina sa vedem si noi.clientii face coada la poze vazute aici esti mondiala.

Te pup

• Like 2
Postat

Sandrina,

Biroul din stanga va fi al tau! Putem aranja un interviu pentru maine? 

post-145395-0-18062800-1461089420_thumb.jpg

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...