Sari la conținut

O Feteita super model merita cautata

Postări Recomandate

Postat

https://youtu.be/vdwHeD_Xk5g.

Ce frumoasa esti fata ca o casa arsa😅😅😅😅😅😅😅😂😂😂Fata da zimi si mie unde tiai facut parul arati bn si la american talent teai facut frumii ca sa iti dea nota 😆😆😲😲😲😷😷😷Uffff

• Minus 1
  • Telefon: v_king_67
  • Oras:Constanta
Postat

Pai daca are cuc ...cheama fata sa-ti dea cucul in gingii  :laugh2 .Sa-i faci un masaj la bolta palatina cu piercing`ul din limba . :laugh2  :laugh2 .Sa-ti dea copiii cruzi sa faci gargara . :pepsi

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Dc sa te ia pe tine cai tranvai 😆😆😆Lasa sa iti albeasc tie dantura care iti miroasa groaznic 😷nu teai spalat dracul anii cred k nici nu sti cum se foloseste periuta si pasta😆😆😲😲😲😲😟ðŸ˜Uffffff mirosi la o parte ia distanta mare ca imi puti forumul doamne.

• Minus 1
Postat

Haoleu fah zdreanto ....mancati-as tie clitorisul...tu nu te vezi in oglinda ?Plastic,botox ,pionieze ...esti praf penalo .Prostia nu se vindeca cu ajutorul unui tratament cu botox  :laugh2  :laugh2 .

Esti plina de sperma-n tine ....si mai bagi si botox. :laugh2  :laugh2 .  .Baga-i ceva botox neuronului pe care-l ai ...ca e subnutrit sarmanul.Atentie sa nu ragai ,ca poluezi atmosfera cu miros de pwla. :laugh2  :laugh2 .

Postat

Dc sa te ia pe tine cai tranvai Lasa sa iti albeasc tie dantura care iti miroasa groaznic nu teai spalat dracul anii cred k nici nu sti cum se foloseste periuta si pastaUffffff mirosi la o parte ia distanta mare ca imi puti forumul doamne.

https://www.youtube.com/watch?v=FYrcMbvUZdQ

• Oras:Pe aici
Postat

Ce prost nu e al meu anuntul ala

Dar al cui este scumpi nr de telefon ca aveti aceleasi fotografii, adica fotografia de aici, de la profilul tau, este aceeasi cu o fotografie din anuntul de care ti-am spus..

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Uitama ca sunt mult mai curata decat tine mai

Tot o zdreanta vei ramane .bleeeaahhh . :onloo

Postat

Sunt prea desteapta ca sa iti dau raspuns argument.Mirosii indeparteazate de forum ca ne inputii.😷😷😷😷😷😷

😲😲😲😲😲😲😲😲Pfffffuuuuu ce miroase Ouuuuuuuuuu Nu pleaca baiatule ca ne inputii nu mai avem aer aici pripasule. 😧😧😧😧

• Minus 1
Postat

Ooouuuu putiiii a zdreantaaaa.....siiiii putiiii a zeama de pwla.Vaiiii faiiii zdreantooooo...nu mai deschideeee guraaaa ca polueziiii .....sa teeeee scobestiiii intre dintiiii sa scotiiiii copiiii cruziiiiii.

Estiiiiii desteaptaaaaa ...proastaaaaa draaaacuuuuluuuuiiiiiii. :laugh2  :laugh2 .

Postat

Poza asta am copiato si am puso aici dc?Asta nu inseamna ca sunt eu .Suna si fa diferenta intre vicii sunt raraita ea nu e raraita. Asa ca ia vezi sunt eu

Dar de unde sti ca nu este raraita? Este colega cu tine?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...