parinteletanasescu Reputație: 1 Postat August 27, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Balaceanca Telefon: [email protected] Oras:Balaceanca Postat August 27, 2016 zat mai satana , fute -v-as in git de psihopati cu popii vostrii cu tot.Calmeaza-te omule! Esti in intuneric!
o2 lentila Reputație: -428 Postat August 27, 2016 Oras:around Oras:around Postat August 27, 2016 cind vad fete de popi bulangii imi vine sa va dau foc ucigasilor si impostorilor.
anonna Reputație: 1930 Postat August 27, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat August 27, 2016 Calmeaza-te omule! Esti in intuneric! cineva sa aprinda lumina!!!!
parinteletanasescu Reputație: 1 Postat August 27, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Balaceanca Telefon: [email protected] Oras:Balaceanca Postat August 27, 2016 cind vad fete de popi bulangii imi vine sa va dau foc ucigasilor si impostorilor.Asta e educatia care ai primit-o si de la parinti dar asta nu inseamna ca ei sunt resonsabili pentru starea ta actuala, frustrarea ta e tratabila!
o2 lentila Reputație: -428 Postat August 27, 2016 Oras:around Oras:around Postat August 27, 2016 da mai popica , si cind te dai popa nu esti deloc frustrat, by the way , ti-ai schimbat nick-urile cu nume de apostoli acum si te dai drept preacuvios, minca-mi-ai pula de impostor.
parinteletanasescu Reputație: 1 Postat August 27, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Balaceanca Telefon: [email protected] Oras:Balaceanca Postat August 27, 2016 da mai popica , si cind te dai popa nu esti deloc frustrat, by the way , ti-ai schimbat nick-urile cu nume de apostoli acum si te dai drept preacuvios, minca-mi-ai pula de impostor.Nu stiu despre ce vorbesti tinere dar ma pti vizita ceasta adresa : Strada Nicolae Iorga, Constanta
parinteletanasescu Reputație: 1 Postat August 27, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Balaceanca Telefon: [email protected] Oras:Balaceanca Postat August 27, 2016 Iti stau la dispozitie daca vrei sa vorbim ! sper sa ai inima deschisa!
o2 lentila Reputație: -428 Postat August 27, 2016 Oras:around Oras:around Postat August 27, 2016 eu nu vizitez curve masculine.
o2 lentila Reputație: -428 Postat August 27, 2016 Oras:around Oras:around Postat August 27, 2016 apropo ce tarif ai ?oral cu finalizare in git?anal fara prezervativ?vrei sa te si pescaresc?
Vizitator cenzurat Reputație: 0 Postat August 27, 2016 Postat August 27, 2016 Calmeaza-te omule! Esti in intuneric!cumva am iesit la lumina http://nimfomane.com/forum/user/183577-babayul/ ti-au zis baietii sa-ti schimbi userul si ai facut-o (slab esti) bv ... dar sa stii ca apa la robinet curge si sapun am inteles ca au bagat la carfur 2 3
parinteletanasescu Reputație: 1 Postat August 27, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Balaceanca Telefon: [email protected] Oras:Balaceanca Postat August 27, 2016 cumva am iesit la lumina http://nimfomane.com/forum/user/183577-babayul/ ti-au zis baietii sa-ti schimbi userul si ai facut-o (slab esti) bv ... dar sa stii ca apa la robinet curge si sapun am inteles ca au bagat la carfurNu inteleg!Numele meu este Eugen Tanasescu si sunt aici pe acest website cu acord Arhiepiscopiei Tomisului!
Vizitator cenzurat Reputație: 0 Postat August 27, 2016 Postat August 27, 2016 Nu inteleg!Numele meu este Eugen Tanasescu si sunt aici pe acest website cu acord Arhiepiscopiei Tomisului!da da da da da )))))
parinteletanasescu Reputație: 1 Postat August 27, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Balaceanca Telefon: [email protected] Oras:Balaceanca Postat August 27, 2016 apropo ce tarif ai ?oral cu finalizare in git?anal fara prezervativ?vrei sa te si pescaresc? Ai apucaturi de genul asta "pescarit" ? ai experienta?
o2 lentila Reputație: -428 Postat August 27, 2016 Oras:around Oras:around Postat August 27, 2016 pe voi popii v-as da pe mina negrilor sa va faca gaozul franjuri.nu am inca veleitati de pescar dar cu jigodii ca tine ma descurc usor, te-as vinde impielitatilor
clownprinceofcrime Reputație: 9 Postat August 27, 2016 Telefon: Manipulative, crazy,powerful and a genius psycho at work! Oras:Gotham Telefon: Manipulative, crazy,powerful and a genius psycho at work! Oras:Gotham Postat August 27, 2016 Ai apucaturi de genul asta "pescarit" ? ai experienta?https://www.youtube.com/watch?v=JKFrSSWlQOE
Vizitator cenzurat Reputație: 0 Postat August 27, 2016 Postat August 27, 2016 Ai apucaturi de genul asta "pescarit" ? ai experienta?https://media.giphy.com/media/hlYanziHGu7Yc/giphy.gif 3 3
clownprinceofcrime Reputație: 9 Postat August 27, 2016 Telefon: Manipulative, crazy,powerful and a genius psycho at work! Oras:Gotham Telefon: Manipulative, crazy,powerful and a genius psycho at work! Oras:Gotham Postat August 27, 2016 pe voi popii v-as da pe mina negrilor sa va faca gaozul franjuri.nu am inca veleitati de pescar dar cu jigodii ca tine ma descurc usor, te-as vinde impielitatilorpe cine ai mai vandut ma pizda mica sa il pescaresti si pe curistu` asta de popa?
clownprinceofcrime Reputație: 9 Postat August 27, 2016 Telefon: Manipulative, crazy,powerful and a genius psycho at work! Oras:Gotham Telefon: Manipulative, crazy,powerful and a genius psycho at work! Oras:Gotham Postat August 27, 2016 Priest please suck my nipples!
o2 lentila Reputație: -428 Postat August 27, 2016 Oras:around Oras:around Postat August 27, 2016 obisnuiam sa o vind pe ma-ta cind era mai tinara ,inainte de a te naste pe tine, bai arlechino.
clownprinceofcrime Reputație: 9 Postat August 27, 2016 Telefon: Manipulative, crazy,powerful and a genius psycho at work! Oras:Gotham Telefon: Manipulative, crazy,powerful and a genius psycho at work! Oras:Gotham Postat August 27, 2016 obisnuiam sa o vind pe ma-ta cind era mai tinara ,inainte de a te naste pe tine, bai arlechino.pisamas pe primul nascut al ma-tii ! sa-mi iei bilele in gura! cacateai pe copii lu ma-ta
clownprinceofcrime Reputație: 9 Postat August 27, 2016 Telefon: Manipulative, crazy,powerful and a genius psycho at work! Oras:Gotham Telefon: Manipulative, crazy,powerful and a genius psycho at work! Oras:Gotham Postat August 27, 2016 daca te prinde orcu` ala de nevasta-ta pe nimfomane.com dormi pe pres!
o2 lentila Reputație: -428 Postat August 27, 2016 Oras:around Oras:around Postat August 27, 2016 m-as caca pe fata ta de trist ,incultule
clownprinceofcrime Reputație: 9 Postat August 27, 2016 Telefon: Manipulative, crazy,powerful and a genius psycho at work! Oras:Gotham Telefon: Manipulative, crazy,powerful and a genius psycho at work! Oras:Gotham Postat August 27, 2016 luatias fata in pula si motzu` primului tau copil!
clownprinceofcrime Reputație: 9 Postat August 27, 2016 Telefon: Manipulative, crazy,powerful and a genius psycho at work! Oras:Gotham Telefon: Manipulative, crazy,powerful and a genius psycho at work! Oras:Gotham Postat August 27, 2016 tu vorbesti de incultura bai pisatule? mars in mortii tai , tu chiar vrei sa te violez in anus
o2 lentila Reputație: -428 Postat August 27, 2016 Oras:around Oras:around Postat August 27, 2016 vezi sa nu-ti inghiti singur bilutele cind sughiti .
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum