parinteletanasescu Reputație: 1 Postat August 27, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Balaceanca Telefon: [email protected] Oras:Balaceanca Postat August 27, 2016 I AM THE TROLLLLLLLLLLLL KING
parinteletanasescu Reputație: 1 Postat August 27, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Balaceanca Telefon: [email protected] Oras:Balaceanca Postat August 27, 2016
o2 lentila Reputație: -428 Postat August 27, 2016 Oras:around Oras:around Postat August 27, 2016 ba aurolacule ,nu te mai droga cu acetona ...
parinteletanasescu Reputație: 1 Postat August 27, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Balaceanca Telefon: [email protected] Oras:Balaceanca Postat August 27, 2016 THE SEEE ME TROLLLIN
parinteletanasescu Reputație: 1 Postat August 27, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Balaceanca Telefon: [email protected] Oras:Balaceanca Postat August 27, 2016 lentilas taci da te n cacat de idiotel esti in dilema total nu stii ce se petrece aici mars in mortii tai si baga ti polaroidu` ala in dos
o2 lentila Reputație: -428 Postat August 27, 2016 Oras:around Oras:around Postat August 27, 2016 pisa-m-as pe voi de troli jegosi , ma duc sa dau o muie , pierdeti-va voi timpul aici.
parinteletanasescu Reputație: 1 Postat August 27, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Balaceanca Telefon: [email protected] Oras:Balaceanca Postat August 27, 2016 I AM THE SUPREME TROLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
parinteletanasescu Reputație: 1 Postat August 27, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Balaceanca Telefon: [email protected] Oras:Balaceanca Postat August 27, 2016
sandra1234 Reputație: 117 Postat August 27, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat August 27, 2016 Parinte carei problema ta nu iti intra mancarea in tine hassocar ando mui sukar dillo .So cares dillo ja care dade gaji dilo.Si tu clow e valabil si ptr tine ia vezi sti sa traduci pe romaneste hasso kar ando mui hass barro misto.Mars acasa cu voi retardatilor nu aveti ce cauta pe topul meu ca ma lingeti una doua preotul pizdi mele de sugator de tevi si clow pizdi mele de inghititor de speeme ja care dillo ramanii spurcati spalacitii.😠😠😠Dativa in sange sa va bata de pesti proxeneti harnea preot si clown va potrivitii sugatorilor de tevi si speeme hai futetimi mue forumul sa nu mai fac banii sa vezi ce mascareli ei tu de la o tiganca vezi cas rea de gura sunt spurcata la gura cand te injur sa te fereasca dumnezeu de vorbele mele blestemele mele ca mi leaga nebunule te joci pe topicul meu fati treaba cu romance nu cu mine gajo dillo ja care hass tu mai barro.Iesi de pe topul asta fati marfa la astea mai proaste de gura nu cu noi tigancike futamas in plamanii tau care te dai miez si nai o chiftea in stomac vrei pizde sa uti produca banii cu mine incercai marfa cu preotul pizdi mele de retardati ca daca eram ceva pe lumea asta ahhhh ce va tratam eu de nu stiti ce e aia sti cum erati nu stiu daca ai vazut tu istoria cu hittler eeeee cam de genul ala va faceam.Pai faci scoala cu mine am 8 ani de pula nebunule credeai ca pun botul la chiftea ma nebunule nu imi las familia mea ptr o bucata de pula alea le gasesc pe toate drumurile si ma fut pe banii nu ca nevestele voastre oooo e preot se duce spodavesten pula si eu ma duc fuga la vecinu mai o sug putin oleaca .Pisicut te rog frumos linie lu clown si preotul pulii....Chiar daca sunt studenta in anul 4 la medicina dar eu ma fut ca platesc pe an 1400 de euro si platesc chirie in ct cat stau la munca si imi intretin familia nu vreau vile piscini masinii luxuri ca nu am parte de ele azi ke am maine mor si alea se duc dracu asa mai bine mananc cu familia mea ma dustrez am unde pune capul linistita fara sa imi bata nimeni la usa sa imi dea familia afara din casa.Am tot ce vrea mai mult si mai scump e familia decat banii ;Banii pe mine nu ma fac niciodata cum va face pe voi ,banii azi ai ai maine nui mai ai si sanatate nu o mai ai dc ptr ca te strofoci sa faci banii stresss si nervi te gandesti numai la ei si iti da dependenta sa ai din ce un ce mai mult si te baga 2 metri sub pamant banii.Cat ai cat tia dat dumnezeu sa ai atat poti face wconomie .Daca nu ai si muncesti normal si chiar daca sunt curva am si eu plati credeti ca sunt milionara nu draga vine lumina apa internetul mancarica hainute ,Vine iarna baga centrala etc alte consumati pe banii de pe pula ai ei pe pula se duc stiti vb ai am castigat la litto daca nu dai jumate din bani la un sarac sau sa donezi cuiva bolnav de cancer mori cu baniu aia castigatii.Va pup baeti pup amelia cezurat corsar etc...pe toti inafara de cliwn si preot nu imi plac preotiiiiii😠😠😠😠😠😠😠nici cowniiiiii😠😠😠ðŸ˜
corsar Reputație: -301 Postat August 28, 2016 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Postat August 28, 2016 Str8sex nu imi pasa ce spui aici clienti stiu cum sunt aranjata pup...Corsar nu iti e dor de mine da mai am piersingurile..miam facut si alte tatoo unu pe gat pe toata mana si pe sanii.Amelia pupicii.Daaa Sandra ,chiar imi este dor de tine ,tot voiajul asta doar la tine m-am gandit . Nu esti tu febletea mea .Acum ma intreb ....cand esti implicata la un oral ,nu zgarai clientul cu fiarele alea din obrajiori ? Cand mananci ciorbitza sau supica .....nu ai complicatii ? Marea parte din fete se pot lauda ca pot canta la taragot /flaut si chiar si fluier ....ca se umfla in falcutze si fac presiune in cavitatea bucala ....dar tu ....cand vrei sa fluieri .....fluieri ? . Cand te intorci pe aici pe la noi ....sa ne anunti ....sa stim si noi .... . 2 3
corsar Reputație: -301 Postat August 28, 2016 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Postat August 28, 2016 Nu inteleg!Numele meu este Eugen Tanasescu si sunt aici pe acest website cu acord Arhiepiscopiei Tomisului!
corsar Reputație: -301 Postat August 28, 2016 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Postat August 28, 2016 Sandra ...noi te asteptam ....si cred ca si cenzuratul este nerabdator ....nu mai spun de amelia ...ea chiar este excitata de sosirea ta ...dar sa ne anunti ....iti facem galerie la facultate sa te sustinem 1 3
parinteletanasescu Reputație: 1 Postat August 28, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Balaceanca Telefon: [email protected] Oras:Balaceanca Postat August 28, 2016 Sandra copila baga capul sub sutana mea sa te iert de pacate!
parinteletanasescu Reputație: 1 Postat August 28, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Balaceanca Telefon: [email protected] Oras:Balaceanca Postat August 28, 2016 Parinte carei problema ta nu iti intra mancarea in tine hassocar ando mui sukar dillo .So cares dillo ja care dade gaji dilo.Si tu clow e valabil si ptr tine ia vezi sti sa traduci pe romaneste hasso kar ando mui hass barro misto.Mars acasa cu voi retardatilor nu aveti ce cauta pe topul meu ca ma lingeti una doua preotul pizdi mele de sugator de tevi si clow pizdi mele de inghititor de speeme ja care dillo ramanii spurcati spalacitii.Dativa in sange sa va bata de pesti proxeneti harnea preot si clown va potrivitii sugatorilor de tevi si speeme hai futetimi mue forumul sa nu mai fac banii sa vezi ce mascareli ei tu de la o tiganca vezi cas rea de gura sunt spurcata la gura cand te injur sa te fereasca dumnezeu de vorbele mele blestemele mele ca mi leaga nebunule te joci pe topicul meu fati treaba cu romance nu cu mine gajo dillo ja care hass tu mai barro.Iesi de pe topul asta fati marfa la astea mai proaste de gura nu cu noi tigancike futamas in plamanii tau care te dai miez si nai o chiftea in stomac vrei pizde sa uti produca banii cu mine incercai marfa cu preotul pizdi mele de retardati ca daca eram ceva pe lumea asta ahhhh ce va tratam eu de nu stiti ce e aia sti cum erati nu stiu daca ai vazut tu istoria cu hittler eeeee cam de genul ala va faceam.Pai faci scoala cu mine am 8 ani de pula nebunule credeai ca pun botul la chiftea ma nebunule nu imi las familia mea ptr o bucata de pula alea le gasesc pe toate drumurile si ma fut pe banii nu ca nevestele voastre oooo e preot se duce spodavesten pula si eu ma duc fuga la vecinu mai o sug putin oleaca .Pisicut te rog frumos linie lu clown si preotul pulii....Chiar daca sunt studenta in anul 4 la medicina dar eu ma fut ca platesc pe an 1400 de euro si platesc chirie in ct cat stau la munca si imi intretin familia nu vreau vile piscini masinii luxuri ca nu am parte de ele azi ke am maine mor si alea se duc dracu asa mai bine mananc cu familia mea ma dustrez am unde pune capul linistita fara sa imi bata nimeni la usa sa imi dea familia afara din casa.Am tot ce vrea mai mult si mai scump e familia decat banii ;Banii pe mine nu ma fac niciodata cum va face pe voi ,banii azi ai ai maine nui mai ai si sanatate nu o mai ai dc ptr ca te strofoci sa faci banii stresss si nervi te gandesti numai la ei si iti da dependenta sa ai din ce un ce mai mult si te baga 2 metri sub pamant banii.Cat ai cat tia dat dumnezeu sa ai atat poti face wconomie .Daca nu ai si muncesti normal si chiar daca sunt curva am si eu plati credeti ca sunt milionara nu draga vine lumina apa internetul mancarica hainute ,Vine iarna baga centrala etc alte consumati pe banii de pe pula ai ei pe pula se duc stiti vb ai am castigat la litto daca nu dai jumate din bani la un sarac sau sa donezi cuiva bolnav de cancer mori cu baniu aia castigatii.Va pup baeti pup amelia cezurat corsar etc...pe toti inafara de cliwn si preot nu imi plac preotiiiiiinici cowniiiiii
parinteletanasescu Reputație: 1 Postat August 28, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Balaceanca Telefon: [email protected] Oras:Balaceanca Postat August 28, 2016 Sandrina studenta are examen..https://www.youtube.com/watch?v=5DfWH1JI-3o 1
ul amelia Reputație: 10212 Postat August 28, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 28, 2016 Fix asa sufla si Tamparina in pula !!! )))))))) 2 7
clownprinceofcrime Reputație: 9 Postat August 28, 2016 Telefon: Manipulative, crazy,powerful and a genius psycho at work! Oras:Gotham Telefon: Manipulative, crazy,powerful and a genius psycho at work! Oras:Gotham Postat August 28, 2016
sandra1234 Reputație: 117 Postat August 29, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat August 29, 2016 Parintele si Amelia e aceasi persoana ......Multumesc amelia ptr compliment daca esti un rerardat mental stai departe de mine ca te injur rau si ai sa pomenesti din ce sperma te a scos mata aia cu cati barbatii sa culcat mata aia retardata ca tine de fapt asa iti e familionul retardatii psuhic mental familia adams Mata o suge asa ia si trage in ea pina ese ultima zeama di pyla si sufla in cur asa cum sufla aia ..😊😉Corsar te pup...😚😙Va pup baetii...
corsar Reputație: -301 Postat August 29, 2016 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Postat August 29, 2016 Parintele si Amelia e aceasi persoana ......Multumesc amelia ptr compliment daca esti un rerardat mental stai departe de mine ca te injur rau si ai sa pomenesti din ce sperma te a scos mata aia cu cati barbatii sa culcat mata aia retardata ca tine de fapt asa iti e familionul retardatii psuhic mental familia adams Mata o suge asa ia si trage in ea pina ese ultima zeama di pyla si sufla in cur asa cum sufla aia ..Corsar te pup...Va pup baetii...Sandra iar incurci borcanele ....nu cred ca parintzelul este amelia ....iar pe userul amelia acum ceva vreme o idolizai si acum o spurci .....iar bagati un foileton aici ....si stiu ca va place ....asa ca intre voi ...fetele . Iti multumesc de pupic...desi virtual ...hai ca te astept sa vii la Cta ...sa-mi arati noile tale achizitii metalice si desenele pe corp. . 3 3
ul amelia Reputație: 10212 Postat August 29, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 29, 2016 Parintele si Amelia e aceasi persoana ......Multumesc amelia ptr compliment daca esti un rerardat mental stai departe de mine ca te injur rau si ai sa pomenesti din ce sperma te a scos mata aia cu cati barbatii sa culcat mata aia retardata ca tine de fapt asa iti e familionul retardatii psuhic mental familia adams Mata o suge asa ia si trage in ea pina ese ultima zeama di pyla si sufla in cur asa cum sufla aia ..Corsar te pup...Va pup baetii...Da ceai akuma fataaaa ????? Nam zis nimika rau...am zis ka asa frumos, ka fata aia, sufli si tu in pula. Ku ceam gresit ? 2 7
anonna Reputație: 1930 Postat August 29, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat August 29, 2016 Da ceai akuma fataaaa ????? Nam zis nimika rau...am zis ka asa frumos, ka fata aia, sufli si tu in pula. Ku ceam gresit ? esti tu mai ... bronzata .... poate ca fetii ii place sa cante la caval cu gusa (nu ai de unde sa stii) , incearca sa fii mai subtila
man@work Reputație: -2094 Postat August 29, 2016 Oras:. Oras:. Postat August 29, 2016 poate ca fetii ii place sa cante la caval cu gusa https://www.youtube.com/watch?v=BjhGZVQty5U&list=PLXb8MOajlB8UHbYqThUitCQINAdgt5Lrn 1
corsar Reputație: -301 Postat August 29, 2016 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Postat August 29, 2016 Da ceai akuma fataaaa ????? Nam zis nimika rau...am zis ka asa frumos, ka fata aia, sufli si tu in pula. Ku ceam gresit ? amelio ....este mai rau acum de sandra ...ca nu poate face presiune in obraji...ca are piercing si scapa aer ...la supt este usor ...desi nu face vacuum...dar la suflat e greu .... O asteptam sa vedem noile achizitii .... 2 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum