sandra1234 Reputație: 117 Postat August 29, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat August 29, 2016 Uitati tatuajul....Eu sunt cea din poza 😉Inca nui terminat😚Corsar iar incepi sa ma critici eu tiam vb frumos si lu amelia si voi chiar sunteti nesimtitii mai zice lumea ca eu sunt rea daca voi sunteti nesimtitii eu ce sa fac sa tac eu nu tac in fata prostiilor nevar.😊Criticatii romancele alea care le place sa le luati la misto nu pe mine nebuniilor.Eu ma retrag nu am ce sa imi bat capul cu totii prosti nu are rost cam totii clientii mei miau spus ce imi bati capul cu totii prosti taranii aia care nu au o chifla in stomac si se dau woow ca au de toate si nu mai ei sunt perfecti voi nu aveti defecte suntetii vedete😊Pisicut te rog inchide contul ca eu in ct nu ma mai intorc nevar nu am ce sa fac la voi la mare am fost in toate orasele dar nu mau crititat nimeni pe forum cum ma critica alti pestisori me mare care se dau fete si defapt sunt pesti invidiosii si critica fetele toate ca fetele lui sunt mai perfecte dar sunt varza ce sa zic...Va pup baeti acum criticati pe alte fete care tine vrajeala stourile astea.Baetii nu mai asteptati degeaba ca nu ma intorc daca imi vedeti pozele mele pe site in caz ca le vedeti pe ct sa stitii ca nu sunt eu papa baetii succes la facit mistouri de alte fete.Pisicut te rog inchide acest topic ptr ca nu mai vin in ct si degeaba fac eu farse ciudate aici ca le scrie ptr ei ca nu mai citesc altii sorry nu stitii sa va comportatii cu o fata vam vb politicos dar voi ce stitii cei 7 anii de acasa daca sunteti constantenii hamala ce vina am eu asa vati inascut probleme psihic invidie pe banul altora sa va dea dumnezeu si voua cum va bateti joc de oameni asa sa va bata dumnezeu copii sa ajunga rau de totii flamanzi si batutii fututii in cur asa meritatii hamalagi chinuitii sa va fie soarta voastra sa va dumnezeu chinuitii sa va fie soarta asa cum va bateti joc de alti oameni pe banii altora...🙂Da uitama corsar cu metale care e problema ta nu poti manca daca am metale chinuita soarta sa ai si familia ta.Sa te anunt corsa gura mea e spurcata ai vezi cat adevar am cand spun chinuita soarta sa aveti cum facetii voi misto de alti si ura pe banii altora ...Meritatii mult mai mult decat chinuitii mai rau meritati voi judecati oamenii cum vreti zici ca voi sunteti dumnezeu si noi curvele sunteti sclavii vostri voi le stitii pe toate voi sunteti autostiitori numai voi suntetii normali noi curvele sunt anormale si viata grea sa avetii si chinuita ..🙂Vam atentionat de gura mea...Sunt spurcata sunt curva blesteme si ochii rai si gura rea de vb se aleaga de voi .Blestenele de masa ,si de curve sa va fereasca dumnezeu de astea ca se aleaga cine a ziso a ziso bine 🙂
sandra1234 Reputație: 117 Postat August 29, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat August 29, 2016 Si de mama se aleaga sa stitii eu blestem oamenii care imi vrea raul si ochii rai pe mine asa vi se va intoarce roata soarta voastra sa va fie boscheterala boscgetari sa fitii flamanzi sa nu aveti un leu in buzunar nici de o paine nici apa sa nu va dea numenii.Soarta voastra sa va fie cu nimic spor baniu sa nu avetii parte de famili sa nu avetii copii etc nimic sa nu avetii parte boschetarii sa aveti parte numai foamete sa fitii ..😊Sa avetii parte de foame lunga saracii sa fitii toata viata voastra sa nu se lipeasca nimic de voi nici banii nicii famili sa dea domnul amin.
ul amelia Reputație: 10212 Postat August 29, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 29, 2016 Mda...sincier imi pari rau. Uititi si tu cie frumusica iesti ! Si adivaru ii ka Io nu mam mai distrat ku nimenea pi Nimfoamni cum mam distrat ku tini. Uniori am ris cu lacrimi. Ma duria burta. Asa amuzamient nam mai avut si nisi nu cred ca voi avia...ka doar niminea nu poati sa fii ka tini !!! Bini mai Studiento Gricoaica Sandi Bell Tamparinii...dak asta ie decizia ta...asta ie ! Ti pup...pa...paaa ! P.s. Aaaaahhhh...cie cald ie afara. Fata, nai ambitie di nuti fasi si 2 gauri in buci...prin cari sa tresi o tija...pi cari sa pui un sul di hirtie igienica. Ie tat ceti lipsieste !!! Credima. Restu li ai pi tati (cu iexceptia la tita ceia dreapta cari tat flescaita o ramas). Poop !!! 1 7
ul amelia Reputație: 10212 Postat August 29, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 29, 2016 Si de mama se aleaga sa stitii eu blestem oamenii care imi vrea raul si ochii rai pe mine asa vi se va intoarce roata soarta voastra sa va fie boscheterala boscgetari sa fitii flamanzi sa nu aveti un leu in buzunar nici de o paine nici apa sa nu va dea numenii.Soarta voastra sa va fie cu nimic spor baniu sa nu avetii parte de famili sa nu avetii copii etc nimic sa nu avetii parte boschetarii sa aveti parte numai foamete sa fitii ..Sa avetii parte de foame lunga saracii sa fitii toata viata voastra sa nu se lipeasca nimic de voi nici banii nicii famili sa dea domnul amin.Fataaa...da ceai acuma ? Tu tat supi iesti ? Gata faaaa...o tricut...ai scapat. Shoshoiu in norocu tau di curva si sa ti frec pi pizda ku 3 cozi di iepuri salbatisi nascuti din gemeni siamiezi !!! ))))))))
rocco s Reputație: 1340 Postat August 29, 2016 Postat August 29, 2016 Ai di plm ce tziganca veritabila...
ul amelia Reputație: 10212 Postat August 29, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 29, 2016 Io vam zis di mult mah baeti ka grikoaica noastra ie cioara veritabila.
parinteletanasescu Reputație: 1 Postat August 29, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Balaceanca Telefon: [email protected] Oras:Balaceanca Postat August 29, 2016 Sandrina copila mea spune-mi cu ce ai gresit , ce ai pe suflet? da mai repede ca mai asteapta si alti pacatosi s au inmultit pacatosii de cand a venit toamna!
corsar Reputație: -301 Postat August 29, 2016 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Postat August 29, 2016 Sandra tu cand vrei esti fata buna ....esti si frumusica ...repede te aprinzi ....iar blestemele tale nu se lipesc la noi ...ca si noi suntem curvari ca tine ...deci nu ne putem blestema reciproc. Incepusem frumos ,dar tu citesti si intelegi ce vrei .Hai sa discutam asa ca intre noi ....curva vs. curvar ....si sper sa iasa si ceva frumos constructiv din toata alianta asta . Repet ,tu esti fata frumusica si inteligenta ...dar doar cand vrei....nu blestemele tale te vor face mai cu lipici la clientela ....stiu ca poti ...dar sa si vrei. Eu chiar sper ca atunci cand vei veni la Cta,ne vei arata partea ta ...sensibila si sentimentala a fiintei tale ...romantismul tau care poate suci mintile barbatilor . Promit ca voi trece pe la tine ...la o partida de sex ....cum vom reusi si noi...intre sani ...intre buci ....o muiutza umeda si adanca ....te astept sa revii pe la noi. 1 3
parinteletanasescu Reputație: 1 Postat August 29, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Balaceanca Telefon: [email protected] Oras:Balaceanca Postat August 29, 2016 Sandrina copila mea nu te intoarce Corsar asta te minte vrea sa pacatuiesti cu el si dupa aia te barfeste cu Amelia, copila mea asculta de duhovnicul tau adica JE nu te intoarce niciodata pe meleagurile constantei aici e sodoma si gomora
corsar Reputație: -301 Postat August 29, 2016 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Postat August 29, 2016 Sandrina copila mea nu te intoarce Corsar asta te minte vrea sa pacatuiesti cu el si dupa aia te barfeste cu Amelia, copila mea asculta de duhovnicul tau adica JE nu te intoarce niciodata pe meleagurile constantei aici e sodoma si gomorahttps://www.youtube.com/watch?v=Dfam-Juv_jU&index=2&list=PLXb8MOajlB8UHbYqThUitCQINAdgt5Lrn
corsar Reputație: -301 Postat August 29, 2016 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Postat August 29, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=mY5pi5sf1DU&index=7&list=PLXb8MOajlB8UHbYqThUitCQINAdgt5Lrn
corsar Reputație: -301 Postat August 29, 2016 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Postat August 29, 2016
corsar Reputație: -301 Postat August 29, 2016 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Postat August 29, 2016
sandra1234 Reputație: 117 Postat August 29, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat August 29, 2016 Pisicut te rog frumos sa imi inchizi acest toping ptr ca nu vreau sa vb cu prostii si 1 la mana am vb frumos cu voi la inceput la pagin 96 pana la pagina 102 si voi tot mam facut oua cu otet daca nu aveti bun simt si jigniti ca tiganii pai io dc sa tac ca alte proaste si sa nu va jignesc la fel va acelas banut vi la runc cum ma jigniti voi asa si eu .Dao dracu de treaba vb omul frumos cu voi si voi ma luati drept de proasta ce credeti sa sunt papusa voatre ...Nu sunteti frate normali la cap voi sunteti nu se compara niciodata alte orase cu ct a voastra de cacat.... numai jigniri fiite aeree si figuri aveti cine stie ce vedete sunteti si exista alti oameni ca voi ....🙂
parinteletanasescu Reputație: 1 Postat August 29, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Balaceanca Telefon: [email protected] Oras:Balaceanca Postat August 29, 2016 Sandrina ia distanta legala
parinteletanasescu Reputație: 1 Postat August 29, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Balaceanca Telefon: [email protected] Oras:Balaceanca Postat August 29, 2016 topingul de ciocolata sau caramel?
parinteletanasescu Reputație: 1 Postat August 29, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Balaceanca Telefon: [email protected] Oras:Balaceanca Postat August 29, 2016 Sandrino , Corsar asta ma pune sa scriu despre tine, jur
corsar Reputație: -301 Postat August 29, 2016 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Postat August 29, 2016 Sandrino , Corsar asta ma pune sa scriu despre tine, jur
corsar Reputație: -301 Postat August 29, 2016 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Postat August 29, 2016 Pisicut te rog frumos sa imi inchizi acest toping ptr ca nu vreau sa vb cu prostii si 1 la mana am vb frumos cu voi la inceput la pagin 96 pana la pagina 102 si voi tot mam facut oua cu otet daca nu aveti bun simt si jigniti ca tiganii pai io dc sa tac ca alte proaste si sa nu va jignesc la fel va acelas banut vi la runc cum ma jigniti voi asa si eu .Dao dracu de treaba vb omul frumos cu voi si voi ma luati drept de proasta ce credeti sa sunt papusa voatre ...Nu sunteti frate normali la cap voi sunteti nu se compara niciodata alte orase cu ct a voastra de cacat.... numai jigniri fiite aeree si figuri aveti cine stie ce vedete sunteti si exista alti oameni ca voi ....Sandra ,tu chiar ai pus botic ? Pai cum sa spui tu vorbe urate despre orasul nostru ?Nu aici ai cunoscut tu cei mai iubiti dintre pamanteni ? Nu aici vii tu sa faci medicina ? Chiar nu te mai recunosc ,eu incerc sa te invit la noi ,iar tu nimic ...pai este frumos din partea ta sa refuzi o invitatie ? Hai te rog eu nu mai pune botu` la carlige goale . . Ti pup di nu ti viezi ....poate iti tresi ...
corsar Reputație: -301 Postat August 29, 2016 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Postat August 29, 2016 Sandrino , Corsar asta ma pune sa scriu despre tine, jur
corsar Reputație: -301 Postat August 29, 2016 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Postat August 29, 2016 Sandrino , Corsar asta ma pune sa scriu despre tine, jurhttps://www.youtube.com/watch?v=J6M1cIqd4QE&index=67&list=PLXb8MOajlB8UHbYqThUitCQINAdgt5Lrn
corsar Reputație: -301 Postat August 29, 2016 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Postat August 29, 2016 Sandrino , Corsar asta ma pune sa scriu despre tine, jurhttps://www.youtube.com/watch?v=oKJFn6FGr88&list=PLXb8MOajlB8UHbYqThUitCQINAdgt5Lrn&index=65
parinteletanasescu Reputație: 1 Postat August 29, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Balaceanca Telefon: [email protected] Oras:Balaceanca Postat August 29, 2016 corsar credeam ca ...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum