enachemarius Reputație: 45 Postat Septembrie 21, 2016 Postat Septembrie 21, 2016 sandra,fisting acccepti toata mana in pasarica sau in cur? 1
sandra1234 Reputație: 117 Postat Septembrie 21, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Septembrie 21, 2016 Da accept 4 persoane dubla penetrare si sex hard imi place trasa de par palme la fund,vb vulgar .Finalizare faciala,orala ,corporala ..Sado Masso .Stitii ce inseamna bn nu batae dragiilor meii😆.Accept si cupluri ,si domnisoare singure ..Am 3 zile de cand am inceput sa fac cu fete...😉E ok super ðŸ‘Este acelas pret si ptr domnisoare ptr detali wattsup 0734255453 sau 0731511093..ptr domnisoarele care le intereseaza despre show😉lesby.Si ptr baeti care vor sex dur astept tel:☎sau wattsup📲â¤ðŸ’–va 😙😙😘
sandra1234 Reputație: 117 Postat Septembrie 21, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Septembrie 21, 2016 Apropo multumesc consacratul..😉😘😙. FISTING NU AM FACUT NICIODATA DAR TOATA MANA NU VA INTRA MANA NU VA INTRA ..SUNT MICA PESTE TOT DAR DUCE MULT REGINA ..AI PLACE CEA CE FACE.😉😘😙RECUNOSC CHIAR IMI PLACE MESERIA CU DRAG O FAC DE PLACERE O FAC IMI PLACE SEXUL MULT SEX ADUCE SANATATE SI ASTAI UN SPORT PTR NOI..😆😉😊😘😙💋â¤ðŸ’–ðŸ’
enachemarius Reputație: 45 Postat Septembrie 21, 2016 Postat Septembrie 21, 2016 Apropo multumesc consacratul... FISTING NU AM FACUT NICIODATA DAR TOATA MANA NU VA INTRA MANA NU VA INTRA ..SUNT MICA PESTE TOT DAR DUCE MULT REGINA ..AI PLACE CEA CE FACE.RECUNOSC CHIAR IMI PLACE MESERIA CU DRAG O FAC DE PLACERE O FAC IMI PLACE SEXUL MULT SEX ADUCE SANATATE SI ASTAI UN SPORT PTR NOI..❤deplasari faci?
ul amelia Reputație: 10212 Postat Septembrie 21, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 21, 2016 Domnul UL Amelia din respect pentru un prieten comun nu o sa zic cine esti dar as avea rugamintea sa incetezi cu acest cont pentru ca a disparut ineditul si ai devenit destul deechimea pe car penibil, ti-as recomanda sa postezi de pe contul tau original si bine cunoscut de atatia ani, degeaba ai vechimea pe care o ai pe acest site.Si eu la randul meu nu am postat de pe contul meu original pentru ca am muncit foarte mult sa obtin reputatia pe care o am si nu vreau sa imi fie afectata imaginea de maimutarelile pe care le faci tu! de la un membru consacrat la alt te rog inceteaza a distruge ani de munca cu vendete personale! Pana la urma daca nu te potolesti voi spune si cine esti, degeaba ai bani multi senhor !Scuze pentru greseli , sper ca s-a inteles cat de cat ce am vrut sa zic , am tastat de pe telefon !Domnu Consacrat, Din acielasi acielasi rispect pientru pretinu comun...ku toati ka habar nam cini ar fi iel sau ia, dar ti cried pi cuvint...am sati raspund frumos si civilizat ! Spier sa antieleji ! Moi toata lumia di aci stiie di mult cini sint io (adica banuiesc cini am fost, dar akuma scriu in varianta aista di misto). Probliema ii ca multi cari NU stu...dau ku presupusu ink ! Ciert ie ka nimenea nu stii probat ! Di cie ? Pientru ca io am rienuntat diefinitiv la vechiu user...adika nisiodata nu mam mai logat dipi iel...si nisi nam intientia sal riactiviez vrodata. Ka atari...Pisicu nisiodata nu poati proba dublura mia di cont...ka nu so suprapus nisiodata ! Da nisi cini sint io acuma...ka nari IP di comparat ! Asa ka vor fi doar supoziti...ka io nam confirmat la niminaea verbatum cini am fost ! Sint doar banuieli ! Restu...voi tati...putieti spuni ka sint orisini...Pisicutz, Sandi Bell, Ficioara Maria !!! Asa ai sa spui si tu...ka io is Gabriel (di iexemplu)...dar nisiodata...ku ciertitudinie...nai sa poti proba cini is io. Cai simplu...am sa neg !!! Siatunsea tu ai sa zici civa...io am sa zik fix inviers...si ? Cari ii cistigu pientru forum ? Doar o alta dizbatirie di sto...di katerinca. La rindu mieu si io as putia spuni ka cred ca tu iesti Alixandru !!! Si ? Kum doviedesti tu ka iesti sau nu iesti...si cum dovidiesti tu cini criezi ka am fost ?! Tu...voi...nu asta vrieti !!! Voi vrieti ka io sa vin si sa diclar: baaaaa, io am fost Afriq baaa ! Cie...nati auzit di mini si di pula mia mari ??? Ievident ka io nam sa fak asta ! Ievident ka nam facuto nisiodata, in nisio conviersatiie privata...ku nimenea !! Io nam spus nisiodata...nam confirmat: "io am fost X...sau Y...sau Z" !!! Asa ka cie vrei tu...nu sie poati ! Io nu voi rieveni la vechiu cont. Voi scrii doar dipi,aista ! Ba chiar moi rau di atita...sterg si contu asta...ka orikum mam kam plictisit si vriau sa rievin ku un cont nou...mult moi agriesiv in iexprimarie !!! Sint curioasa cit timp imi va lua ku ala ka sa ma fak Pisicu UL ?! Dupe cie miam stiers vechiu cont...nam moi intrat mult timp pi aci. Lam facut pi aista la misto...si kear nam vrut sa zaboviesc. Am dievienit curioasa dak "ul amelia" ari stofa di UL. Si ievidient ca ari...ka doar om fost in august. Dar gata...meam satisfacut curiozitatia ! Pot sa rienunt oricind si la contu asta ! Ka doar numi adusi civa di valoari...ci doar amuzamient ! Dar poati nu moi intru un an sau vrodata paci...sau poati rievin in 5 minuti ku "Advanced 2" !!! Tu...tati...nor sa avieti kum sa stiti ! Poati voi fi moi atienta data viitoari sa nu las nisiun turist dipi tierasa sa sie prinda ! Cini stii ci voi fasi...dara cre ka tiai dat siama ka sint invientiva di fiel !!! Io nus ka tini ! Io mam pisat pi rieputatia aia veche ! Nu fasi 2 bani ! Tot Pisicu fasi kum vria pula lui si doar atita contiaza ! Ba cred ca am criscut mult moi repidi in rieputatie ku contu asta di misto ! Ie clar ka katierinka ie moi agriata di oamieni cari ii dusi capu ! "Maimutariala" ievident cai apresiata...incontiestabil zik io !!! Dar io nu oblig pi niminea sai placa di mini...sau di pienibilitatia mia ! Dar kum am moi spus: CNP nu va dau vriodata acilea (si sper ca nimenia nui atita di nibun(a)...asa ka tati cari scriem aci folosim o falsa piersonalitatie ! Io is "ul amelia"...U. (di la numili di familie), L.(di la Luiza) si Amelia ! Am tat zis sa nu ma confundati ku cealanta Amelia...ka nus io. Io is o fata, dintrun mediu social pricar, cari o produs cindva pi centura, iara akuma o avut norocu sa gasiaska un guster (iuby), cari ma tini acasa. Nu moi dau cu curu...dicit cind si undi vriau io...ka nu ma moi lasa iuby...da si iel ari grija di lindiku mieu...mincaias pulpa lui di italian ! Dak va plasi varianta aista...bini...dak nu...ghici cie...ie iara bini...ca alta varianta nu iexista !!! 2 7
ul amelia Reputație: 10212 Postat Septembrie 21, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 21, 2016 Asa ka...domnu Consacrat...cari sincieri mii imi puti a Sani Bell Tamparini Studienta Grikoaica (analfabieta si cari si scuza kipurili kai vina telifonului)...iti pot spuni ku toata lijeritatia...ka ma doari in pizda sin lindik di cum iti leji tu nou la batic !!! Zi cie vria pizda ta...kear nu contiaza !!! )))))
consacratul Reputație: 12 Postat Septembrie 21, 2016 Postat Septembrie 21, 2016 Eu stiu exact esti "gogule" ! din punctul meu de vedere erai ok cu contul tau consacrat ! nu imi pasa cine te considera amuzant ideea e ca stricam zeci de recenzii cu mascareala ieftina si ucenicii astia care sunt la incput de drum in ale preacurviei se pierd in pagini inutile pana gasesc o recenzie negativa sau pozitiva ! dar e posibil ca tu acum sa vrei sa devii femeie si de asta tot te autoimtitulezi o EA! prietenul nostru comun e prea OM sa iti zica ce gandeste ! hai sa ne revenim putin parca prea ne am pierdut pe drum cu scopul acestui forum! e ultimul post cu care te onorez apoi revin pe contul meu initial si sincer nu o sa mai pomemesc despre persoana ta pana la urma e alegerea ta ce faci si cum o faci dar inceteaza sa ne insulti inteligenta!
ul amelia Reputație: 10212 Postat Septembrie 21, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 21, 2016 Apropo multumesc consacratul..Gata...mai lamurit fa si ku Consacratu ! Na miers !!!
consacratul Reputație: 12 Postat Septembrie 21, 2016 Postat Septembrie 21, 2016 Stimate ai inceput sa devii paranoic si vreau sa precizez ca aveam pretentii la tine avand in vedere experienta ta pe acest forum, uite-te la postari si vei observa ca titulara topicului era logata in aceleasi timp cand am postat eu si cu toata stima pentru ea nu cred ca o duce capul sa faca log in simultan cu toate ca e posibil sa fac asta ! nu vreau sa fiu eu ala care face legea pe aici dar vreau doar sa realizezi ca exagerezi deja cu operatiunea "amelia"
ul amelia Reputație: 10212 Postat Septembrie 21, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 21, 2016 Eu stiu exact esti "gogule" ! din punctul meu de vedere erai ok cu contul tau consacrat ! nu imi pasa cine te considera amuzant ideea e ca stricam zeci de recenzii cu mascareala ieftina si ucenicii astia care sunt la incput de drum in ale preacurviei se pierd in pagini inutile pana gasesc o recenzie negativa sau pozitiva ! dar e posibil ca tu acum sa vrei sa devii femeie si de asta tot te autoimtitulezi o EA! prietenul nostru comun e prea OM sa iti zica ce gandeste ! hai sa ne revenim putin parca prea ne am pierdut pe drum cu scopul acestui forum! e ultimul post cu care te onorez apoi revin pe contul meu initial si sincer nu o sa mai pomemesc despre persoana ta pana la urma e alegerea ta ce faci si cum o faci dar inceteaza sa ne insulti inteligenta!Cine ie intelijent(a)...sor prins din primili mieli postari...asa ka nam cum sai insult io. Ku un pic di creier, orisini isi da siama kai caterinca ! Cini nu so prins..ma anjura siakuma !!! Later edit: Tiai sters dija contu consacrat ??? Eu am moi zis ca nu scrii miereu doar Sandi Bell...moi intiervini si Breceagu din cind in cind...dipi tielefonu lui...asa ka lasati iexplicatiilie pientru aia moi creduli. Da nisi asta nu contiaza. Tu, pretenu mieu comun ku tini cu riespectu, orisini...nu contiaza ! 1 7
consacratul Reputație: 12 Postat Septembrie 21, 2016 Postat Septembrie 21, 2016 Si parerea mea ca locul Sandrei e la "de evitat" dar stim amandoi de ce se sustine topicul pe treapta asta! si de cine.. 1
enachemarius Reputație: 45 Postat Septembrie 21, 2016 Postat Septembrie 21, 2016 Si parerea mea ca locul Sandrei e la "de evitat" dar stim amandoi de ce se sustine topicul pe treapta asta! si de cine..dc sa fie la evitat?explica
consacratul Reputație: 12 Postat Septembrie 21, 2016 Postat Septembrie 21, 2016 Draga Sandra din punctul meu de vedere esti la DE EVITAT! 1
enachemarius Reputație: 45 Postat Septembrie 21, 2016 Postat Septembrie 21, 2016 Draga Sandra din punctul meu de vedere esti la DE EVITAT!explica mah dc este de evitat?
consacratul Reputație: 12 Postat Septembrie 21, 2016 Postat Septembrie 21, 2016 Are mai multe recenzii negative decat pozitive, domnule Enache! asta ce inseamna? 1
ul amelia Reputație: 10212 Postat Septembrie 21, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 21, 2016 Asta cie lindiku mieu moi ie...un fiel di Reverse Psychology ???
ul amelia Reputație: 10212 Postat Septembrie 21, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 21, 2016 Si parerea mea ca locul Sandrei e la "de evitat" dar stim amandoi de ce se sustine topicul pe treapta asta! si de cine..Io habar nam di cie stipuliezi acilea...da nu cre co fututo Pisicu !
ul amelia Reputație: 10212 Postat Septembrie 21, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 21, 2016 Are mai multe recenzii negative decat pozitive, domnule Enache! asta ce inseamna?Culmia ie ca io kear nam nimica ku Sandi Bell ! O zdrianta cari ari guri di hranit ku pizda iei si nu stii kum sa fak sa ancasieze moi mult ! Pi mini no apucat sa ma fak...in nisiun fiel...dara iti spun ku okazia aista ka io nam viendete..nu ku ia...nu cu nimienea !!! Io doar ma distriez mah aci...si uniori rid di ma doari burta !!! ))))
consacratul Reputație: 12 Postat Septembrie 21, 2016 Postat Septembrie 21, 2016 Asta cie lindiku mieu moi ie...un fiel di Reverse Psychology ???Stimabile tu esti nehotarat , cand esti el cand esti ea ! EU STIU EXACT CINE ESTI! dar nu vreau sa stric o amicitie de 10 ani!
enachemarius Reputație: 45 Postat Septembrie 21, 2016 Postat Septembrie 21, 2016 inseamna ca e bun bou,anul trecut am fost la sandra statea la dacia ,si chiar m-am simtit foarte bine in prezenta ei,fara fite fara aere,am comunicat cu ea ,cum s-a desfasurat actiunea nu zic ca nu imi place sa dezvalui chestii deastea ,dar tot ce pot sa zic e ca a fost super tare.
ul amelia Reputație: 10212 Postat Septembrie 21, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 21, 2016 Moi...io nu cunosc pi niminia di aci di 10 ani ! In primu rind ka Nimfomani...dar si alti forumuri, moi vechi, nus dicit din 2010. Iara io nus in Cta di 10 ani...am moi produs si pi Magheru...si pi alti meleaguri...da nisidicum nu 10 ani ! Bajbii...nu sti...dai ku presupusu...da ok...ii misto...tat joaka ie ! Ia mai zi...hai ka pin la urma ai sa zisi tu tat ! Da stii ciei ciel moi abstract ? Consacratu pot fi tat io...logat dipi cielalalt tielifon...si ma conviersiez io ku mini !!! )))))))) 1 7
ul amelia Reputație: 10212 Postat Septembrie 21, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 21, 2016 Mariusica...tu oi facut dush azi ?
ul amelia Reputație: 10212 Postat Septembrie 21, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 21, 2016 Stimabile tu esti nehotarat , cand esti el cand esti ea ! EU STIU EXACT CINE ESTI! dar nu vreau sa stric o amicitie de 10 ani!Bai...da stricooo...dao in lindiku mieu di amicitii ! Tiam zis ca ma lasa nieimpriesionata !!! Zi cie vriei tu sa zisi...zi cini ii amicu...zi cini crezi cas io...zi !!! Io tat asta am sa fak...si am so fak pina io dicid ka no mai fak ! Io ! Pina atunsea...doar tu noi intieles...io is amelia, ul amelia, UL ul amelia ! Altciniva nu ie ! 1 7
sandra1234 Reputație: 117 Postat Septembrie 21, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Septembrie 21, 2016 Pai da sunt de evitat din cauza lu amalia asta ca numai ea facea raca lu astia lantii sa ma jigneasca .Deci dragul meu nu am dc sa fiu la evitat.Asa ca e din cauza lui bosorogul asta de ul amalia.😠Pe toate le fute pe forum...
sandra1234 Reputație: 117 Postat Septembrie 21, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Septembrie 21, 2016 Vezi draga ul amelia care te dai miez amlia vezi ce miai facut esti multumita .Asa le ai facut pe toate de pe fotum.Nici nu ai venit sa ma vezi cine sunt si ce servicii fac si iti dai tu parerii ciudate pe aici tampenii.Nu ma intereseaza ca sunt la evitat dar sunt nevinovata eu nu am nicio vina prin discutiile astea care au fost aici scrise amelia a pus raca mai departe ca sa fiu jignita de totii nevinovata prin jocul ei de cacat 2 banii distruge multe...Oricum imi pun poze facute la studio si schimb nr.Ok mersi papa ...Multumesc corsacratul te pup papa😉😊Asta e asta a fost sa fie chinion din cauza lu ul amelia....Va pup baetii ...😉😘😚
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum