barroso Reputație: 1372 Postat Decembrie 15, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 15, 2015 Ii trebuia silicon la creier, ca ii suna capul a gol... 1 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Decembrie 15, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Decembrie 15, 2015 La Roberta erau un fel de oua omleta!Oricum intre Sasha si Roberta nu incape comparatie! Sasha-Ferrari, Roberta - Dacia 1100!Iegzact 2 Link spre comentariu
futacu2014 Reputație: -1 Postat Decembrie 15, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Decembrie 15, 2015 se poate o programare astazi la ora 18.30?Nu raspunzi la telefon,am lasat si mesaj Link spre comentariu
cookiejar69ad Reputație: 46 Postat Decembrie 15, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Decembrie 15, 2015 Sun de 3 zile si nimic! 1 Link spre comentariu
sasha_babe19 Reputație: 3205 Postat Decembrie 15, 2015 Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Partajează Postat Decembrie 15, 2015 Imi cer scuze ca nu raspund, dar telefonul nu il tin mereu cu mine. Programul meu este un pic haotic momentan pentru ca e decembrie si am si o viata personala. Voi incerca sa reglez acest aspect incepand cu luna ianuarie. Momentan lipsesc pana joi inclusiv pentru ca sunt in acea perioada a lunii.Pt programari puteti sa ma contactati de joi iar in cazul in care nu raspund va rog sa imi lasati un mesaj si raspund cat de repede pot ! 7 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 15, 2015 Partajează Postat Decembrie 15, 2015 Ai nevoie d'un PR ....in pula mea 1 Link spre comentariu
margy1 Reputație: -28 Postat Decembrie 15, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 15, 2015 Poate sunt persoane care prefera oral si atunci nu cred ca e problema . 1 Link spre comentariu
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Decembrie 15, 2015 Oras:bucharest Oras:bucharest Partajează Postat Decembrie 15, 2015 Imi cer scuze ca nu raspund, dar telefonul nu il tin mereu cu mine. Programul meu este un pic haotic momentan pentru ca e decembrie si am si o viata personala.Voi incerca sa reglez acest aspect incepand cu luna ianuarie. Momentan lipsesc pana joi inclusiv pentru ca sunt in acea perioada a lunii.Pt programari puteti sa ma contactati de joi iar in cazul in care nu raspund va rog sa imi lasati un mesaj si raspund cat de repede pot ! esti disponibilă si pentru Outcall? Link spre comentariu
sasha_babe19 Reputație: 3205 Postat Decembrie 27, 2015 Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Partajează Postat Decembrie 27, 2015 https://nimfomane.com...tie-0756823806/ Voi lucra pe data de 28,29 si 31 decembrie iar in ianuarie voi reveni pe data de 4 . Pentru programari sau orice alte detalii ma puteti contacta la nr 0756823806 din seara aceasta. 3 Link spre comentariu
sasha_babe19 Reputație: 3205 Postat Ianuarie 3, 2016 Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Partajează Postat Ianuarie 3, 2016 La multi ani baieti , anul incepe cu cateva schimbari in programul meu , sper ca m-am gandit bine . Voi lucra :-in cursul saptamanii de la ora 13 pana la ora 21;-doua weekend-uri pe luna cu acelasi program orar ^;-de marti sau miercuri daca weekend-ul precedent am fost disponibila;-vineri,sambata si duminica doar la ora, nu accept finalizari; Cadourile raman aceleasi :150 de lei o finalizare timp de 30 de minute250 de lei o finalizare timp de 60 de minute300 de lei doua finalizari timp de 60 de minute P.s.: Daca nu raspund la telefon inseamna ca nu pot vorbi , va recomand sa imi dati un mesaj si va raspund cat de repede pot . Ma puteti contacta la nr de telefon 0756823806 . 5 Link spre comentariu
cassy Reputație: 16361 Postat Ianuarie 3, 2016 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Partajează Postat Ianuarie 3, 2016 P.s.: Daca nu raspund la telefon inseamna ca nu pot vorbi , va recomand sa imi dati un mesaj si va raspund cat de repede pot . In speranta ca baietii nu uita sa scrie pana cand ii poti suna maxim 1 Link spre comentariu
borat80 Reputație: -336 Postat Ianuarie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 4, 2016 Hello! Am terminat si eu cu pauza de sarbatori si am zis sa incep anul cu ceva nou,asa ca am incercat direct la Sasha. Am reusit sa stabilim programarea prin SMS, am avut noroc din prima, nefiind nevoie sa mai negociem ora exacta Programarea s-a respectat, totul a fost ok. Asta pana am ajuns la usa. De acolo a inceput sa fie senzational Ca prima impresie Sasha e extrem de frumoasa, la mine in top pe locul 1 alaturi de Alexandra 22(retrasa).Cel mai bine a descris-o colegul care zicea ca e ceva intre Claudia Schiffer si Heidi Klum. Aici chiar nu e loc de interpretari si de preferinte, e frumoasa si punct Ca si cum asta nu ar fi de ajuns e si o fata cu mult bun simt si inteligenta,poti sa discuti chiar orice cu ea. Am dat banii inainte(de obicei nu astept sa-i ceara fata) si am fugit la dus. Baia e curata, cu cabina de dus si cu tot ce trebuie.Fix la intoarcere am inceput actiunea foarte senzual si erotic. Oralul e un punct forte, e foarte lasciv si greu sa-i rezisti Am incercat si cunni, am si schimbat cateva pozitii, doar ca am avut eu niste dificultati tehnice( si nu ma refer la albumul CTC din 2005) si nu a fost cu happy end. Dar am plecat foarte happy si cu gandul sa mai revin de cate ori se poate si de cate ori ma primeste Sa dau si niste note ca la regulament: Locatie: 9- singura problema ar fi ca in camera de lucru e salteaSasha: 10- de acum e in top la mineOral: 10- lasciv pare sa fie cuvantul cel mai potrivitNormal :9, dar aici ma depunctez pe mine mai degrabaGFE: 9,5- daca te cheama o data doar sa stati de vorba, nu te superiHalat: 300/H Concluzie: de revenit pt facut abonament Ciocane beton va doresc! 11 6 Link spre comentariu
kristi22222 Reputație: 89 Postat Ianuarie 4, 2016 Oras:everywhere Oras:everywhere Partajează Postat Ianuarie 4, 2016 Hello! Am terminat si eu cu pauza de sarbatori si am zis sa incep anul cu ceva nou,asa ca am incercat direct la Sasha. Am reusit sa stabilim programarea prin SMS, am avut noroc din prima, nefiind nevoie sa mai negociem ora exacta Programarea s-a respectat, totul a fost ok. Asta pana am ajuns la usa. De acolo a inceput sa fie senzational Ca prima impresie Sasha e extrem de frumoasa, la mine in top pe locul 1 alaturi de Alexandra 22(retrasa).Cel mai bine a descris-o colegul care zicea ca e ceva intre Claudia Schiffer si Heidi Klum. Aici chiar nu e loc de interpretari si de preferinte, e frumoasa si punct Ca si cum asta nu ar fi de ajuns e si o fata cu mult bun simt si inteligenta,poti sa discuti chiar orice cu ea. Am dat banii inainte(de obicei nu astept sa-i ceara fata) si am fugit la dus. Baia e curata, cu cabina de dus si cu tot ce trebuie.Fix la intoarcere am inceput actiunea foarte senzual si erotic. Oralul e un punct forte, e foarte lasciv si greu sa-i rezisti Am incercat si cunni, am si schimbat cateva pozitii, doar ca am avut eu niste dificultati tehnice( si nu ma refer la albumul CTC din 2005) si nu a fost cu happy end. Dar am plecat foarte happy si cu gandul sa mai revin de cate ori se poate si de cate ori ma primeste Sa dau si niste note ca la regulament: Locatie: 9- singura problema ar fi ca in camera de lucru e salteaSasha: 10- de acum e in top la mineOral: 10- lasciv pare sa fie cuvantul cel mai potrivitNormal :9, dar aici ma depunctez pe mine mai degrabaGFE: 9,5- daca te cheama o data doar sa stati de vorba, nu te superiHalat: 300/H Concluzie: de revenit pt facut abonament Ciocane beton va doresc! FK ? Link spre comentariu
borat80 Reputație: -336 Postat Ianuarie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 4, 2016 FK ? mai putintel de data asta, poate pe viitor..cine stie? Link spre comentariu
sasha_babe19 Reputație: 3205 Postat Ianuarie 7, 2016 Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Partajează Postat Ianuarie 7, 2016 Astept mesaje pentru programari. Pup Link spre comentariu
sasha_babe19 Reputație: 3205 Postat Ianuarie 8, 2016 Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 Doua libere azi la 15 si la 16 . Astept mesaj Link spre comentariu
sasha_babe19 Reputație: 3205 Postat Ianuarie 14, 2016 Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Partajează Postat Ianuarie 14, 2016 Astept mesaje pentru programari . Va pup Link spre comentariu
no_body Reputație: 6681 Postat Ianuarie 14, 2016 Oras:outside Oras:outside Partajează Postat Ianuarie 14, 2016 Astept mesaje pentru programari . Va pup Cand ma mai chemi pe la tine? Link spre comentariu
vasilepoamarosie Reputație: -157 Postat Ianuarie 14, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 14, 2016 Astept mesaje pentru programari . Va pup Nu mai fi dragă așa disperată. Că or să creadă golanii de pe-aici că ești cu foamea în gât și pula mărire de tarif luna viitoare (cum ți-au promis "membrii de vază")... :laugh2 3 2 Link spre comentariu
sasha_babe19 Reputație: 3205 Postat Ianuarie 15, 2016 Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Partajează Postat Ianuarie 15, 2016 Disponibila Link spre comentariu
futacu2014 Reputație: -1 Postat Ianuarie 15, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Ianuarie 15, 2016 cum sa faci programare daca nu raspunzi? Link spre comentariu
roamer Reputație: -441 Postat Ianuarie 16, 2016 Oras:... Oras:... Partajează Postat Ianuarie 16, 2016 biban in zona? Link spre comentariu
margy1 Reputație: -28 Postat Ianuarie 16, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 16, 2016 Azi de la cat se deschid portile raiului? Link spre comentariu
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Ianuarie 17, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Partajează Postat Ianuarie 17, 2016 Ce colega are? Ca nu am vazut sa-i fi facut giorgica reclama pe aici. ) Am vrut sa cotizez si eu la o ora, dar cica era pe bara, dar ma poate programa la colega? Ei na?! ) Oare eu nu pot, sau ce? )))Educati-le in plm, nu le luati banii degeaba. ) Link spre comentariu
piticu2015 Reputație: 287 Postat Ianuarie 17, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Ianuarie 17, 2016 Ce colega are? Ca nu am vazut sa-i fi facut giorgica reclama pe aici. ) Am vrut sa cotizez si eu la o ora, dar cica era pe bara, dar ma poate programa la colega? Ei na?! ) Oare eu nu pot, sau ce? )))Educati-le in plm, nu le luati banii degeaba. ) Este in locatie cu Inna ,fosta colega a Corinei! 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum