xoxointerlop Reputație: 323 Postat Mai 5, 2018 Postat Mai 5, 2018 zana cea buna, cand vin si eu pe la tine ?
totokarim Reputație: 949 Postat Mai 5, 2018 Oras:Drumul Taberei Oras:Drumul Taberei Postat Mai 5, 2018 Nu vad contradicția. I-am mai spus si "Floare de lotus", dealtfel ...Boss, vezi că ăștia vor să-ți fută zâna :laugh2
sasha_babe19 Reputație: 3205 Postat Mai 5, 2018 Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Postat Mai 5, 2018 Nu era Craiasa zapezii ea?A venit vara si m am mai bronzat si eu , gata cu Craiasa :)) 1
brett10 Reputație: -2329 Postat Mai 5, 2018 Oras:// Oras:// Postat Mai 5, 2018 Sau am si alte activitati ! Te ai gandit ? el nu s-a gandit, dar raspunsul e simplu: iti futi banii
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Mai 5, 2018 Postat Mai 5, 2018 A venit vara si m am mai bronzat si eu , gata cu Craiasa :))Mi-a placut bronzul tau :) 1
sasha_babe19 Reputație: 3205 Postat Mai 6, 2018 Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Postat Mai 6, 2018 Disponibila :* 1
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Mai 6, 2018 Postat Mai 6, 2018 A venit vara si m am mai bronzat si eu , gata cu Craiasa :))Așa-i plac și lui Xoxo, bronzate. 1
cerrone Reputație: -1104 Postat Mai 6, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 6, 2018 Cand te pupa Craiasa Zapezii iti transforma inima in bulgare de gheata. Sasha, asa e basmul, n-am ce sa-ti fac :)
sasha_babe19 Reputație: 3205 Postat Mai 7, 2018 Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Postat Mai 7, 2018 Disponibila :*
sasha_babe19 Reputație: 3205 Postat Mai 8, 2018 Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Postat Mai 8, 2018 Disponibila :*
sasha_babe19 Reputație: 3205 Postat Mai 9, 2018 Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Postat Mai 9, 2018 Disponibila :* 1
pisicutmerda Reputație: 17 Postat Mai 10, 2018 Postat Mai 10, 2018 Da asa este are și alte activități extra. Sasha o să deschidă un salon după câte am înțeles.ce sa zic sper ca la o manichiura și un pensat sa fie și un oral din partea casei măcar de început numele salonului nu vreau să-l dezvălui că nu vreau sa fac reclama.
brett10 Reputație: -2329 Postat Mai 11, 2018 Oras:// Oras:// Postat Mai 11, 2018 Da asa este are și alte activități extra. Sasha o să deschidă un salon după câte am înțeles.ce sa zic sper ca la o manichiura și un pensat sa fie și un oral din partea casei măcar de început numele salonului nu vreau să-l dezvălui că nu vreau sa fac reclama. se transforma in bordel daca zici unde
pisicutmerda Reputație: 17 Postat Mai 11, 2018 Postat Mai 11, 2018 se transforma in bordel daca zici unde :laugh2 adevarat
sasha_babe19 Reputație: 3205 Postat Mai 15, 2018 Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Postat Mai 15, 2018 Da asa este are și alte activități extra. Sasha o să deschidă un salon după câte am înțeles.ce sa zic sper ca la o manichiura și un pensat sa fie și un oral din partea casei măcar de început numele salonului nu vreau să-l dezvălui că nu vreau sa fac reclama.N am spus niciodata ca mi as deschide un salon sau ca am de gand sa cumpar unul. Dar na , voi stiti mai bine , voi mereu stiti totul :))) 2
pisicutmerda Reputație: 17 Postat Mai 16, 2018 Postat Mai 16, 2018 Atunci sa postez numele împreună Cu locația că sa numai existe confuzii?
Vizitator carina_ Reputație: 0 Postat Mai 16, 2018 Postat Mai 16, 2018 Tie ti-ar plăcea să ti se posteze numele (unde lucrezi) si locația ca sa nu mai existe confuzii? Nu am nimic cu tine dar mi se pare pură răutate dacă fata a avut încredere sa-ți spuna ceva sa te apuci sa scrii pe aici (chiar dacă a spus adevarul sau nu) chestia aia se numeste discreție. Zi faina iti doresc! 75
Membru Premium castellano Reputație: 10466 Postat Mai 16, 2018 Oras:... Oras:... Membru Premium Postat Mai 16, 2018 Mă scuzați, deranjez si eu cu o recenzie, o părere proprie și personală, așa m-am simțit – așa relatez: Am ajuns si eu la Sasha, cu chiu cu vai cu programările până sa ne sincronizam, dar când am stabilit ceva, asa a ramas. Nu incurcă clientul din acest punct de vedere.N-am avut așteptări mari și astfel n-am fost dezamăgit, o experiență medie, pe care nu cred că o voi repeta prea curând, ținând cont de oferta pieței. Locatia: 9 – o garsoniera frumos amenajata pe bd. Burebista, baia curata cu o droaie de geluri, prosop mare curat, umeras, papuci de unica folosinta. Mobilier nou, dormitorul luminat discret, pat dublu cu saltea confortabila, zona de chit-chat. Sasha_babe: pozele reflecta realitatea, o tipă inaltă, slim, frumoasă la față, oricând face față cu brio unei iesiri in oras la orice fel de sindrofie cu pretenții, posedă un vocabular bogat si stie să intrețină discuția într-un mod plăcut. Amabilă (m-a servit cu apă), plăcută, zâmbet fermecător, buze senzuale (păcat că le oferă cu zgârcenie), ingrijită, sâni medii, picioare lungi, piele fină, pussy epilată si foarte gustoasă. Atitudine bună, dar până la GFE mai e cale lungă….Sintetizând, Corp – 9. Față – 9. Igienă -10. GFE – 7,9 (să nu fie 8). FK – doar de formă, să fie bifat. Prestația: trecând la acțiune (după dușul meu, ea era proaspătă), am incercat un preludiu, dar ea a vrut direct la pula flască să se joace (crezând că mă ridică doar din 2-3 mișcări). La mine funcționează foarte bine un preludiu cu FK, cu unduiri, lascivitate, nu mă impresionează direct gura pe mădular. Până la urmă a revenit in brațele mele si a oferit cu greu buzele (vreo 5 sec), mai mult de reclamă doar, limba cred că i-am atins-o de vreo 2 ori pe parcursul interacțiunii, și pentru că n-am simțit-o confortabilă, am lăsat-o să se întoarcă la molfăit până cel mic a dat semne de revigorare. Un oral neprotejat mediu, nimic spectaculos, umed, o singură viteză și mișcare, fără presiune, fără alte atenții, intr-adevar a incercat de 2-3 ori DT, dar la fel ca și FK-ul, să fie bifat. Situația a devenit mai erotică și pasională la 69, unde a supt mai cu abnegație, cu DT mai frecvent in timp ce-i savuram ”păsărica” gustoasă. Oral neprotejat – 8. Am trecut si la normal, in revers cowgirl (la inițiativa ei), probabil sa nu fie prea aproape de buzele mele, unde se mișcă cu talent si pe retină apare un fund frumos ce dansează in pulă. A exagerat cu gemetele din prima secunda când i-am infipt-o, dar am atenționat-o s-o lase mai moale că nu mă impresionează și s-a conformat. Fiind incăpățânat in a primi FK, am invitat-o cu fața la mine, sperând intr-o apropiere ”ochi in ochi”. N-a fost sa fie, doar un sărut fulgerător (”atât, că-ți ajunge! ”– ar fi gândit ea) si pompat frenetic până la finalizare cu mâinile mele infipte în bucile ei. Un plus că a știut să mă excite sărutându-mă in ureche și respirând sacadat in ritmul futaiului. Normal protejat – 8,5. Concluzii: eu sunt mai pretențios (mai ales la oral si GFE-FK), poate de aici si notele medii. E o fată frumoasă, dar care nu oferă la fel de mult pe măsura frumuseții. Dacă ar fi fost mai pasională, mai lascivă, mai perversă chiar, ar fi avut mult mai mult de câștigat. Acum poate că sunt și eu de vină, că m-am dus ca săracul la o finalizare, gen: ”Dati-mi si mie de 150 lei din toate ce aveți!” Si normal că fata mi-a dat câte puțin din fiecare, să bifăm de pe listă. Că altfel nu-mi explic cum alții sunt indrăgostiți de ea, cum au primit FK si DFK din abundență, cum le-a oferit oral de 10 si câte și mai câte în lună și stele. Dar fiecare are propriile experiențe și perceperi și bineînțeles că diferă și trăirile în compania Sashei.Nu zic că e de evitat (Doamne ferește!), dar nici nu fac vreo recomandare, nu m-a dat pe spate. Fiecare e liber să aleagă ceea ce-i place!Am achitat la final 150 lei pentru vreo 40 min fără grabă sau insinuări, intr-o discreție totală. 33
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 16, 2018 Postat Mai 16, 2018 Da , buuuna recenzie .Nu am ce zice.Daca zic ceva , orice , cat de mic , imi vor sari unii in cap.Daca o laud pe Sasha babe ( in cunostinta de cauza !) iar voi avea parte de bravoseli. @castellano , nu ma pot abtine.Ce esti tu , dedecist sau nimfol_____ ?Tot nu crezi ca unele dame dau pe goarna tot ?Doar esti client cu mare experienta...recunosc....cu capul plecat...
pisicutmerda Reputație: 17 Postat Mai 16, 2018 Postat Mai 16, 2018 😂nu aveam de gând să postez numele său locația am vrut sa dau de înțeles că știu unde este și nu este niciun fel de confuzie dacă vroiam să-i fac rău îi postam fb sau alte poze neblurate pe forum.cat despre tine draga Carina e de apreciat că îți aperi colega de breaslă 😀 o zi buna și ție
pisicutmerda Reputație: 17 Postat Mai 16, 2018 Postat Mai 16, 2018 Pai confrate casttelano e simplu ăștia care sunt îndrăgostiți de ea nu prea au văzut pizda😀 1
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Mai 16, 2018 Postat Mai 16, 2018 Tie ti-ar plăcea să ti se posteze numele (unde lucrezi) si locația ca sa nu mai existe confuzii? Nu am nimic cu tine dar mi se pare pură răutate dacă fata a avut încredere sa-ți spuna ceva sa te apuci sa scrii pe aici (chiar dacă a spus adevarul sau nu) chestia aia se numeste discreție. Zi faina iti doresc!Scuze pentru minus! Am crezut ca îl adresez indiscretului.
pisicutmerda Reputație: 17 Postat Mai 16, 2018 Postat Mai 16, 2018 Cum își fac apariția îndrăgostiții.rog tot fan clubul de îndrăgostiți al acestei floare de lotus 😂😂😂😂 dupa cum o numesc unii sa stea liniștiți nu am avut și nu am nicio intenție să postez vreo informație legată de viață ei personală. după cum am spus m-ai devreme dacă intenționăm să-i fac rău postam de la început doar i-am răspuns la acea postare in care lasă să se înțeleagă că mint legat de lucru asta atâta tot cine vrea sa înțeleagă înțelege .
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum