Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

O sa scriu o balarie pe care putini o inteleg... never the less... :)

Sunt o mare pacatoasa, logic, in viata am tinut la un singur lucru: puritatea sufletului.

Nu sunt ipocrita, nu o dau in religii sau tampenii ca esti mai pur cand dai pana si la dubiu de fraier cu sac cu bani...

Nu te mai innegri. Apoi iti explic cum poti fi pur. :)

• Like 2
Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

ai trecut la a doua ?  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Eu consider ca esti pur atat timp cat te simti tu, ca si om, bine cu tine insuti, cand inveti sa iti constientizezi si sa-ti invingi frustrarile si temerile, cand ajungi in punctul in care nu mai ai regrete fiindca ai invatat sa iei ceva frumos din fiecare experienta traita, fie ea si urata.

• Like 2
  • Minus 13
Postat

Eu consider ca esti pur atat timp cat te simti tu, ca si om, bine cu tine insuti, cand inveti sa iti constientizezi si sa-ti invingi frustrarile si temerile, cand ajungi in punctul in care nu mai ai regrete fiindca ai invatat sa iei ceva frumos din fiecare experienta traita, fie ea si urata.

Asa numitii sfinti apreciaza cand nu faci rau altora....

Ce faci tie, nu duce la nici o implicare, rareori cand distrugi viata cuiva nu duci consecinte... :)

Nu ma interna, pls, incerc sa-i pun pe calea buna... :laugh2

Vizitator
Postat

Eu folosesc fairy.....spala de 10 ori mai multe vase...

• Like 9
Vizitator transparent
Postat

Pur? ...Nu ,mai bine Cillit

Postat

Este de bun simt sa nu faci rau altora, de aici si vorba "ce tie nu-ti place, altuia nu-i face" dar cateodata faci rau inconstient, fara sa vrei sa faci asta. Uite, spre exemplu, atunci cand se indragosteste cineva de tine chiar daca tu nu ai dat niciun semnal in acel sens. Automat, indragostitul va suferi si, daca este putin instabil emotional, te va gasi imediat vinovata de suferinta lui. Tu ajungi sa te simti vinovata fara sa fii de fapt. ;)

Exclud raul in sensul de violenta fizica, crima sau alte minuni de genul...astea nu se fac fara intentie decat de oameni cu probleme psihice grave.

• Like 4
  • Minus 13
Postat

Pur? ...Nu ,mai bine Cillit

Prim pas spre puritate, lipsa de rautate... :)

:hug1  La modul cel serios, ma bucuri cu lipsa de agresiv.

Este de bun simt sa nu faci rau altora, de aici si vorba "ce tie nu-ti place, altuia nu-i face" dar cateodata faci rau inconstient, fara sa vrei sa faci asta. Uite, spre exemplu, atunci cand se indragosteste cineva de tine chiar daca tu nu ai dat niciun semnal in acel sens. Automat, indragostitul va suferi si, daca este putin instabil emotional, te va gasi imediat vinovata de suferinta lui. Tu ajungi sa te simti vinovata fara sa fii de fapt. ;)

Exclud raul in sensul de violenta fizica, crima sau alte minuni de genul...astea nu se fac fara intentie decat de oameni cu probleme psihice grave.

Pai, ai descris la nimereala ceva cu care ma chinui acum... :)

Cu toata experienta de pana acum... nu-i dau de cap, Nu pot afla ce nici el nu stie... :no2

• Like 1
  • Oras:Camera 101
Postat

acum esti spirituala sau vorbeste alcoolu din tine ca nu mai inteleg ce se intampla pe forum aici prea multe informatii

Cred ca vorbeste spirtul din alcool...Dar nu e de condamnat.Marele poet american,Edgar Allan Poe, a fost un betiv, si el, si a murit saracu-n sant in delirium tremens.

Vizitator
Postat

Tu ce plm nu deschizi nici un topic,ma?

vrei tu unu ?

• Like 1
  • Oras:Zaraza
  • Oras:Zaraza
Postat

Cred ca vorbeste spirtul din alcool...Dar nu e de condamnat.Marele poet american,Edgar Allan Poe, a fost un betiv, si el, si a murit saracu-n sant in delirium tremens.

nimeni nu e perfect dar adevaratii artisti consuma pentru a crea ceea nu face cel simplu care nu consuma

• Minus 1
Vizitator transparent
Postat

Prim pas spre puritate, lipsa de rautate... :)

:hug1  La modul cel serios, ma bucuri cu lipsa de agresiv.

Fara pic de rautate,mai pasnic decat mine poate e thecat....

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Chiar azi vorbeam de Poe in filmul The raven, care m-a impresionat imens.

Hai ca poti si cu rautate zero. :)

• Like 1
Vizitator transparent
Postat

De ce beu oamenii?

De sete.

• Like 3
  • Minus 2
Postat

Amado, zi ca n-am dreptate : Betivii sunt cei mai treabba oameni.De fapt, cei mai de treaba oameni sunt si cei mai betivi.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...