n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Decembrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 2, 2015 O sa scriu o balarie pe care putini o inteleg... never the less... Sunt o mare pacatoasa, logic, in viata am tinut la un singur lucru: puritatea sufletului.Nu sunt ipocrita, nu o dau in religii sau tampenii ca esti mai pur cand dai pana si la dubiu de fraier cu sac cu bani...Nu te mai innegri. Apoi iti explic cum poti fi pur. 2
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Decembrie 2, 2015 Postat Decembrie 2, 2015 ai trecut la a doua ? 2 1
sorina4u Reputație: 80 Postat Decembrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 2, 2015 Eu consider ca esti pur atat timp cat te simti tu, ca si om, bine cu tine insuti, cand inveti sa iti constientizezi si sa-ti invingi frustrarile si temerile, cand ajungi in punctul in care nu mai ai regrete fiindca ai invatat sa iei ceva frumos din fiecare experienta traita, fie ea si urata. 2 13
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Decembrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 2, 2015 Eu consider ca esti pur atat timp cat te simti tu, ca si om, bine cu tine insuti, cand inveti sa iti constientizezi si sa-ti invingi frustrarile si temerile, cand ajungi in punctul in care nu mai ai regrete fiindca ai invatat sa iei ceva frumos din fiecare experienta traita, fie ea si urata. Asa numitii sfinti apreciaza cand nu faci rau altora....Ce faci tie, nu duce la nici o implicare, rareori cand distrugi viata cuiva nu duci consecinte... Nu ma interna, pls, incerc sa-i pun pe calea buna...
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 2, 2015 Postat Decembrie 2, 2015 Eu folosesc fairy.....spala de 10 ori mai multe vase... 9
Vizitator transparent Reputație: 0 Postat Decembrie 2, 2015 Postat Decembrie 2, 2015 Pur? ...Nu ,mai bine Cillit
sorina4u Reputație: 80 Postat Decembrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 2, 2015 Este de bun simt sa nu faci rau altora, de aici si vorba "ce tie nu-ti place, altuia nu-i face" dar cateodata faci rau inconstient, fara sa vrei sa faci asta. Uite, spre exemplu, atunci cand se indragosteste cineva de tine chiar daca tu nu ai dat niciun semnal in acel sens. Automat, indragostitul va suferi si, daca este putin instabil emotional, te va gasi imediat vinovata de suferinta lui. Tu ajungi sa te simti vinovata fara sa fii de fapt. Exclud raul in sensul de violenta fizica, crima sau alte minuni de genul...astea nu se fac fara intentie decat de oameni cu probleme psihice grave. 4 13
amuitatparola Reputație: 175 Postat Decembrie 2, 2015 Oras:Camera 101 Oras:Camera 101 Postat Decembrie 2, 2015 Ce plm atata filosofie de buzunar,Amado?Da suncile jos si crestinismul va rasari din nou pe strada ta.
amuitatparola Reputație: 175 Postat Decembrie 2, 2015 Oras:Camera 101 Oras:Camera 101 Postat Decembrie 2, 2015 Ba,Obama e bolnav psihotic de la pus pe Chuck Norris sa-i bata pe Isis?
amuitatparola Reputație: 175 Postat Decembrie 2, 2015 Oras:Camera 101 Oras:Camera 101 Postat Decembrie 2, 2015 Eu folosesc fairy.....spala de 10 ori mai multe vase... Tu ce plm nu deschizi nici un topic,ma?
poetulcareplangeatuncicandbea Reputație: 63 Postat Decembrie 2, 2015 Oras:Zaraza Oras:Zaraza Postat Decembrie 2, 2015 acum esti spirituala sau vorbeste alcoolu din tine ca nu mai inteleg ce se intampla pe forum aici prea multe informatii
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Decembrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 2, 2015 Pur? ...Nu ,mai bine Cillit Prim pas spre puritate, lipsa de rautate... La modul cel serios, ma bucuri cu lipsa de agresiv. Este de bun simt sa nu faci rau altora, de aici si vorba "ce tie nu-ti place, altuia nu-i face" dar cateodata faci rau inconstient, fara sa vrei sa faci asta. Uite, spre exemplu, atunci cand se indragosteste cineva de tine chiar daca tu nu ai dat niciun semnal in acel sens. Automat, indragostitul va suferi si, daca este putin instabil emotional, te va gasi imediat vinovata de suferinta lui. Tu ajungi sa te simti vinovata fara sa fii de fapt. Exclud raul in sensul de violenta fizica, crima sau alte minuni de genul...astea nu se fac fara intentie decat de oameni cu probleme psihice grave. Pai, ai descris la nimereala ceva cu care ma chinui acum... Cu toata experienta de pana acum... nu-i dau de cap, Nu pot afla ce nici el nu stie... 1
amuitatparola Reputație: 175 Postat Decembrie 2, 2015 Oras:Camera 101 Oras:Camera 101 Postat Decembrie 2, 2015 acum esti spirituala sau vorbeste alcoolu din tine ca nu mai inteleg ce se intampla pe forum aici prea multe informatii Cred ca vorbeste spirtul din alcool...Dar nu e de condamnat.Marele poet american,Edgar Allan Poe, a fost un betiv, si el, si a murit saracu-n sant in delirium tremens.
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 2, 2015 Postat Decembrie 2, 2015 Tu ce plm nu deschizi nici un topic,ma?vrei tu unu ? 1
poetulcareplangeatuncicandbea Reputație: 63 Postat Decembrie 2, 2015 Oras:Zaraza Oras:Zaraza Postat Decembrie 2, 2015 Cred ca vorbeste spirtul din alcool...Dar nu e de condamnat.Marele poet american,Edgar Allan Poe, a fost un betiv, si el, si a murit saracu-n sant in delirium tremens.nimeni nu e perfect dar adevaratii artisti consuma pentru a crea ceea nu face cel simplu care nu consuma 1
Vizitator transparent Reputație: 0 Postat Decembrie 2, 2015 Postat Decembrie 2, 2015 Prim pas spre puritate, lipsa de rautate... La modul cel serios, ma bucuri cu lipsa de agresiv.Fara pic de rautate,mai pasnic decat mine poate e thecat.... 2 2
amuitatparola Reputație: 175 Postat Decembrie 2, 2015 Oras:Camera 101 Oras:Camera 101 Postat Decembrie 2, 2015 vrei tu unu ? Pentru mine, nici 10 nu-s exhaustive.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Decembrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 2, 2015 Cred ca vorbeste spirtul din alcool...Dar nu e de condamnat.Marele poet american,Edgar Allan Poe, a fost un betiv, si el, si a murit saracu-n sant in delirium tremens. Chiar azi vorbeam de Poe in filmul The raven, care m-a impresionat imens.Hai ca poti si cu rautate zero. 1
poetulcareplangeatuncicandbea Reputație: 63 Postat Decembrie 2, 2015 Oras:Zaraza Oras:Zaraza Postat Decembrie 2, 2015 Ce plm atata filosofie de buzunar,Amado?Da suncile jos si crestinismul va rasari din nou pe strada ta.romanu e spiritual de cand a scris gigi becali 5 carti despre arsenie boca 1 1
relatie Reputație: -193 Postat Decembrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 2, 2015 Cata puritate expirata.
amuitatparola Reputație: 175 Postat Decembrie 2, 2015 Oras:Camera 101 Oras:Camera 101 Postat Decembrie 2, 2015 De ce beu oamenii?
Vizitator transparent Reputație: 0 Postat Decembrie 2, 2015 Postat Decembrie 2, 2015 De ce beu oamenii?De sete. 3 2
amuitatparola Reputație: 175 Postat Decembrie 2, 2015 Oras:Camera 101 Oras:Camera 101 Postat Decembrie 2, 2015 Amado, zi ca n-am dreptate : Betivii sunt cei mai treabba oameni.De fapt, cei mai de treaba oameni sunt si cei mai betivi. 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Decembrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 2, 2015 Cata puritate expirata. Tu esti masochist de tot cauti batut.
amuitatparola Reputație: 175 Postat Decembrie 2, 2015 Oras:Camera 101 Oras:Camera 101 Postat Decembrie 2, 2015 De sete. Nu ti-am dat voie sa ma citezi.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum