picpoc rld Reputație: 155 Postat Decembrie 3, 2015 Oras:poplaca Oras:poplaca Postat Decembrie 3, 2015 Amando,s-a indragostit vreunul de tine? In plm
klm112 Reputație: 5026 Postat Decembrie 3, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Decembrie 3, 2015 Rău cu rău , dar mai rău e fără rău ...
estrogen Reputație: 1752 Postat Decembrie 3, 2015 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Decembrie 3, 2015 Ce este chestia numita suflet?
klm112 Reputație: 5026 Postat Decembrie 3, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Decembrie 3, 2015 Ce este chestia numita suflet?Ceva foarte complex,deseori foarte fragil, de care trebuie să avem grijă, dacă ne pricepem. Mai ales pentru cei care contează pentru noi
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Decembrie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 3, 2015 Ce este chestia numita suflet? E o chestie in piept care accelereaza bataia inimii si-ti da senzatia de fluturi in stomac... care doare uneori atat de mult incat iti vine sa plangi... care iti da posibilitatea sa simti fericirea si ameteala ei euforica... care nu te lasa sa faci rau altora sau te obliga sa faci numai rele... e chestia care mereu iti contrazice logica...
picpoc rld Reputație: 155 Postat Decembrie 3, 2015 Oras:poplaca Oras:poplaca Postat Decembrie 3, 2015 E o chestie in piept care accelereaza bataia inimii si-ti da senzatia de fluturi in stomac... care doare uneori atat de mult incat iti vine sa plangi... care iti da posibilitatea sa simti fericirea si ameteala ei euforica... care nu te lasa sa faci rau altora sau te obliga sa faci numai rele... e chestia care mereu iti contrazice logica... Ai de plm,e grav rau Ai de grija
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Decembrie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 3, 2015 Ai de plm,e grav rau Ai de grija Eu am explicat ca se face ca nu stie...
estrogen Reputație: 1752 Postat Decembrie 3, 2015 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Decembrie 3, 2015 Ceva foarte complex,deseori foarte fragil, de care trebuie să avem grijă, dacă ne pricepem. Mai ales pentru cei care contează pentru noiDaca definitia sufletului este ca e ceva foarte complex m-am lamurit. E ceea ce presupuneam si eu ca este.
estrogen Reputație: 1752 Postat Decembrie 3, 2015 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Decembrie 3, 2015 E o chestie in piept care accelereaza bataia inimii si-ti da senzatia de fluturi in stomac... care doare uneori atat de mult incat iti vine sa plangi... care iti da posibilitatea sa simti fericirea si ameteala ei euforica... care nu te lasa sa faci rau altora sau te obliga sa faci numai rele... e chestia care mereu iti contrazice logica... Si chestia aia in piept poate fi pura sau impura? Euforie dau si drogurile. Asta cu facutul de rau altora, ma lasi, toata lumea face rau altora. La greu. Cat incape. Fiecare se ingrijeste doar de propria piele si-l doare-n pula de cel de langa el. Ah unii sunt atat de ipocriti incat nici nu recunosc ca fac asta, iar altii sunt si mai ipocriti si nici nu-si dau seama ca fac asta.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Decembrie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 3, 2015 Si chestia aia in piept poate fi pura sau impura? Euforie dau si drogurile. Asta cu facutul de rau altora, ma lasi, toata lumea face rau altora. La greu. Cat incape. Fiecare se ingrijeste doar de propria piele si-l doare-n pula de cel de langa el. Ah unii sunt atat de ipocriti incat nici nu recunosc ca fac asta, iar altii sunt si mai ipocriti si nici nu-si dau seama ca fac asta. Ei, aici ai descris un suflet innegrit.Lumea e rea, ok, asta nu te impiedica sa ramai cu un suflet pur.Pentru asta n-ai nevoie de biserica, religie, nici macar credinta.Par si eu ipocrita uneori, nu neg, dar la mine e temperamentul care-mi sta in calea pacii si platesc rautatea tot cu rautate... Decat sa stau cu suflet negru mai bine trag o palma!
estrogen Reputație: 1752 Postat Decembrie 3, 2015 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Decembrie 3, 2015 Ei, aici ai descris un suflet innegrit.Lumea e rea, ok, asta nu te impiedica sa ramai cu un suflet pur.Pentru asta n-ai nevoie de biserica, religie, nici macar credinta.Par si eu ipocrita uneori, nu neg, dar la mine e temperamentul care-mi sta in calea pacii si platesc rautatea tot cu rautate... Decat sa stau cu suflet negru mai bine trag o palma! Mie imi pari sincer una dintre cele mai putin ipocrite persoane pe care le stiu. Totusi daca te-ai uita mai bine ai vedea ca sufletul prin natura lui este impur. Orice suflet este impur. Lumea este rea, deci plina de suflete inegrite. Tu faci parte din lume deci esti si tu (si eu) un suflet innegrit. Daca sustii contrariul ar insemna ca tu te ridici deasupra acestei lumi si in momentul acela tocmai ai devenit aroganta deci un suflet impur.
vypushka Reputație: 4156 Postat Decembrie 3, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Decembrie 3, 2015 sufletu e ca iahnia daca ferbi si scurgi in multe ape fasolile nu mai beseste trupu 3
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Decembrie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 3, 2015 Mie imi pari sincer una dintre cele mai putin ipocrite persoane pe care le stiu. Totusi daca te-ai uita mai bine ai vedea ca sufletul prin natura lui este impur. Orice suflet este impur. Lumea este rea, deci plina de suflete inegrite. Tu faci parte din lume deci esti si tu (si eu) un suflet innegrit. Daca sustii contrariul ar insemna ca tu te ridici deasupra acestei lumi si in momentul acela tocmai ai devenit aroganta deci un suflet impur. Aroganta e calea greselii, nu mai esti atent la pasii pe care ii faci, deci nu, desi deseori se vede ca sunt la alt nivel...Nu poti elimina unele cicatrici din suflet, clar, pe unele le porti o viata intreaga, cheia e sa nu mai suferi din cauza lor.Dupa acceptare vine purificarea. 1
aurel barosanu Reputație: 158 Postat Decembrie 3, 2015 Oras:la conac Oras:la conac Postat Decembrie 3, 2015 sufletu e ca iahnia daca ferbi si scurgi in multe ape fasolile nu mai beseste trupu schimba ti ma semnatura aia ca imi da fiori cand o vad 1
vypushka Reputație: 4156 Postat Decembrie 3, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Decembrie 3, 2015 schimba ti ma semnatura aia ca imi da fiori cand o vadbago samahoanca sati ia fiori 1
aurel barosanu Reputație: 158 Postat Decembrie 3, 2015 Oras:la conac Oras:la conac Postat Decembrie 3, 2015 bago samahoanca sati ia fioritot dageaba imi da palpitatii la stomac 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 3, 2015 Postat Decembrie 3, 2015 http://pictures-of-cats.org/wp-content/uploads/2012/12/sphynx-cat-facts-for-kids-m.jpg 2
aurel barosanu Reputație: 158 Postat Decembrie 3, 2015 Oras:la conac Oras:la conac Postat Decembrie 3, 2015 http://pictures-of-cats.org/wp-content/uploads/2012/12/sphynx-cat-facts-for-kids-m.jpg urate animale 1
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Decembrie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 3, 2015 Șmecherul ăsta o fi pur? http://i68.tinypic.com/2copi5g.jpg 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 3, 2015 Postat Decembrie 3, 2015 Șmecherul ăsta o fi pur? http://i68.tinypic.com/2copi5g.jpgS-a'nrosit de "pur"CEI (L) :slap2 2
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Decembrie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 3, 2015 S-a'nrosit de "pur"CEI (L) :slap2 Dacă PreaHappy Daniel acceptă chestiile astea, noi ce să mai comentăm. Mă întreb dacă ar fi plouat, ce făcea? Îi aducea papamobil? 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 3, 2015 Postat Decembrie 3, 2015 Șmecherul ăsta o fi pur? http://i68.tinypic.com/2copi5g.jpg...... si simplu.......... 2
estrogen Reputație: 1752 Postat Decembrie 3, 2015 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Decembrie 3, 2015 Aroganta e calea greselii, nu mai esti atent la pasii pe care ii faci, deci nu, desi deseori se vede ca sunt la alt nivel...Nu poti elimina unele cicatrici din suflet, clar, pe unele le porti o viata intreaga, cheia e sa nu mai suferi din cauza lor.Dupa acceptare vine purificarea. Nu exista nici acceptare , nu se poate accepta ceea ce este de neacceptat. Poti sa te minti singur ca accepti , dar nu vad nici o scoatere din asta. Iar purificarea pe mine unul nu mai intereseaza. Eu pot sa traiesc impur, nu ma deranjeaza impuritatile.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Decembrie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 3, 2015 Nu exista nici acceptare , nu se poate accepta ceea ce este de neacceptat. Poti sa te minti singur ca accepti , dar nu vad nici o scoatere din asta. Iar purificarea pe mine unul nu mai intereseaza. Eu pot sa traiesc impur, nu ma deranjeaza impuritatile. Nu am reusit eu sa-t explic niste chestii simple, aici n-am nici o sansa. Poti face lucruri "murdare", cum e si fututul in strachini... dar sa ramai pur in suflet, macar pentru cine merita.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum