Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

Ce este chestia numita suflet?

Ceva foarte complex,deseori foarte fragil, de care trebuie să avem grijă, dacă ne pricepem. Mai ales pentru cei care contează pentru noi

• Oras:Bucuresti
Postat

Ce este chestia numita suflet?

:) E o chestie in piept care accelereaza bataia inimii si-ti da senzatia de fluturi in stomac... care doare uneori atat de mult incat iti vine sa plangi... care iti da posibilitatea sa simti fericirea si ameteala ei euforica... care nu te lasa sa faci rau altora sau te obliga sa faci numai rele... e chestia care mereu iti contrazice logica... :)

• Oras:poplaca
  • Oras:poplaca
Postat

:) E o chestie in piept care accelereaza bataia inimii si-ti da senzatia de fluturi in stomac... care doare uneori atat de mult incat iti vine sa plangi... care iti da posibilitatea sa simti fericirea si ameteala ei euforica... care nu te lasa sa faci rau altora sau te obliga sa faci numai rele... e chestia care mereu iti contrazice logica... :)

Ai de plm,e grav rau 

Ai de grija

• Oras:Cluj Napoca
Postat

Ceva foarte complex,deseori foarte fragil, de care trebuie să avem grijă, dacă ne pricepem. Mai ales pentru cei care contează pentru noi

Daca definitia sufletului este ca e ceva foarte complex m-am lamurit. E ceea ce presupuneam si eu ca este.

Postat

Si chestia aia in piept poate fi pura sau impura? Euforie dau si drogurile. Asta cu facutul de rau altora, ma lasi, toata lumea face rau altora. La greu. Cat incape. Fiecare se ingrijeste doar de propria piele si-l doare-n pula de cel de langa el. Ah unii sunt atat de ipocriti incat nici nu recunosc ca fac asta, iar altii sunt si mai ipocriti si nici nu-si dau seama ca fac asta. 

Postat

Si chestia aia in piept poate fi pura sau impura? Euforie dau si drogurile. Asta cu facutul de rau altora, ma lasi, toata lumea face rau altora. La greu. Cat incape. Fiecare se ingrijeste doar de propria piele si-l doare-n pula de cel de langa el. Ah unii sunt atat de ipocriti incat nici nu recunosc ca fac asta, iar altii sunt si mai ipocriti si nici nu-si dau seama ca fac asta. 

Ei, aici ai descris un suflet innegrit.

Lumea e rea, ok, asta nu te impiedica sa ramai cu un suflet pur.

Pentru asta n-ai nevoie de biserica, religie, nici macar credinta.

Par si eu ipocrita uneori, nu neg, dar la mine e temperamentul care-mi sta in calea pacii si platesc rautatea tot cu rautate... :)

Decat sa stau cu suflet negru mai bine trag o palma! :laugh2

:hug1

Postat

Ei, aici ai descris un suflet innegrit.

Lumea e rea, ok, asta nu te impiedica sa ramai cu un suflet pur.

Pentru asta n-ai nevoie de biserica, religie, nici macar credinta.

Par si eu ipocrita uneori, nu neg, dar la mine e temperamentul care-mi sta in calea pacii si platesc rautatea tot cu rautate... :)

Decat sa stau cu suflet negru mai bine trag o palma! :laugh2

:hug1

Mie imi pari sincer una dintre cele mai putin ipocrite persoane pe care le stiu. Totusi daca te-ai uita mai bine ai vedea ca sufletul prin natura lui este impur. Orice suflet este impur. Lumea este rea, deci plina de suflete inegrite. Tu faci parte din lume deci esti si tu (si eu) un suflet innegrit. Daca sustii contrariul ar insemna ca tu te ridici deasupra acestei lumi si in momentul acela tocmai ai devenit aroganta deci un suflet impur. 

• Oras:Wasluy
Postat

sufletu e ca iahnia daca ferbi si scurgi in multe ape fasolile nu mai beseste trupu

• Like 3
Postat

Mie imi pari sincer una dintre cele mai putin ipocrite persoane pe care le stiu. Totusi daca te-ai uita mai bine ai vedea ca sufletul prin natura lui este impur. Orice suflet este impur. Lumea este rea, deci plina de suflete inegrite. Tu faci parte din lume deci esti si tu (si eu) un suflet innegrit. Daca sustii contrariul ar insemna ca tu te ridici deasupra acestei lumi si in momentul acela tocmai ai devenit aroganta deci un suflet impur. 

Aroganta e calea greselii, nu mai esti atent la pasii pe care ii faci, deci nu, desi deseori se vede ca sunt la alt nivel...

Nu poti elimina unele cicatrici din suflet, clar, pe unele le porti o viata intreaga, cheia e sa nu mai suferi din cauza lor.

Dupa acceptare vine purificarea. :)

• Like 1
  • Oras:la conac
  • Oras:la conac
Postat

sufletu e ca iahnia daca ferbi si scurgi in multe ape fasolile nu mai beseste trupu

schimba ti ma semnatura aia ca imi da fiori cand o vad

• Like 1
Postat

schimba ti ma semnatura aia ca imi da fiori cand o vad

bago samahoanca sati ia fiori

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Șmecherul ăsta o fi pur?

http://i68.tinypic.com/2copi5g.jpg

S-a'nrosit de "pur"CEI (L) :slap2 :slap2 :slap2

• Like 2
Postat

S-a'nrosit de "pur"CEI (L) :slap2 :slap2 :slap2

Dacă PreaHappy Daniel acceptă chestiile astea, noi ce să mai comentăm. Mă întreb dacă ar fi plouat, ce făcea? Îi aducea papamobil?

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Șmecherul ăsta o fi pur?

http://i68.tinypic.com/2copi5g.jpg

...... si simplu..........

• Like 2
Postat

Aroganta e calea greselii, nu mai esti atent la pasii pe care ii faci, deci nu, desi deseori se vede ca sunt la alt nivel...

Nu poti elimina unele cicatrici din suflet, clar, pe unele le porti o viata intreaga, cheia e sa nu mai suferi din cauza lor.

Dupa acceptare vine purificarea. :)

Nu exista nici acceptare , nu se poate accepta ceea ce este de neacceptat. Poti sa te minti singur ca accepti , dar nu vad nici o scoatere din asta. Iar purificarea pe mine unul nu mai intereseaza. Eu pot sa traiesc impur, nu ma deranjeaza impuritatile.

Postat

Nu exista nici acceptare , nu se poate accepta ceea ce este de neacceptat. Poti sa te minti singur ca accepti , dar nu vad nici o scoatere din asta. Iar purificarea pe mine unul nu mai intereseaza. Eu pot sa traiesc impur, nu ma deranjeaza impuritatile.

Nu am reusit eu sa-t explic niste chestii simple, aici n-am nici o sansa. :)

Poti face lucruri "murdare", cum e si fututul in strachini... dar sa ramai pur in suflet, macar pentru cine merita.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare