estrogen Reputație: 1750 Postat Decembrie 3, 2015 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Decembrie 3, 2015 Nu am reusit eu sa-t explic niste chestii simple, aici n-am nici o sansa. Poti face lucruri "murdare", cum e si fututul in strachini... dar sa ramai pur in suflet, macar pentru cine merita.Eh aici nu-s de acord. Poti face lucruri murdare, dar nu ramai pur nicaieri. Dupa ce faci lucruri murdare te murdaresti si nu te mai curata nimeni stai linistita. Partea pozitiva e ca toata lumea face lucruri murdare deci n-ai de ca sa fii nelinistita. Unii fac unele lucruri murdare, altii fac alte lucruri murdare. Smecheria e ca unii considera fututul in strachini cum c-ar fi mai murdar decat alte lucruri. Dar nu-i. E la fel de murdar cu orice alt lucru care se face pe Pamant. Si oricum cu cat faci lucruri mai murdare ai de platit mai mult pentru ceea ce faci. Nu in viata de apoi. Aici si acum. D-aia uneori te retii si nu le mai faci. Alteori nu-ti pasa si le faci. In India chestia asta se cheama karma.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Decembrie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 4, 2015 Eh aici nu-s de acord. Poti face lucruri murdare, dar nu ramai pur nicaieri. Dupa ce faci lucruri murdare te murdaresti si nu te mai curata nimeni stai linistita. Partea pozitiva e ca toata lumea face lucruri murdare deci n-ai de ca sa fii nelinistita. Unii fac unele lucruri murdare, altii fac alte lucruri murdare. Smecheria e ca unii considera fututul in strachini cum c-ar fi mai murdar decat alte lucruri. Dar nu-i. E la fel de murdar cu orice alt lucru care se face pe Pamant. Si oricum cu cat faci lucruri mai murdare ai de platit mai mult pentru ceea ce faci. Nu in viata de apoi. Aici si acum. D-aia uneori te retii si nu le mai faci. Alteori nu-ti pasa si le faci. In India chestia asta se cheama karma. Totusi se vroia un toping curat.Daca nu te mai purifica nimic, nu mai jegari si lumea, pls. 1
estrogen Reputație: 1750 Postat Decembrie 4, 2015 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Decembrie 4, 2015 Totusi se vroia un toping curat.Daca nu te mai purifica nimic, nu mai jegari si lumea, pls. Nu vad cu ce jegaresc eu lumea.
poetulcareplangeatuncicandbea Reputație: 63 Postat Decembrie 4, 2015 Oras:Zaraza Oras:Zaraza Postat Decembrie 4, 2015 amada e subtila ca tancu rusesc 2
picpoc rld Reputație: 155 Postat Decembrie 4, 2015 Oras:poplaca Oras:poplaca Postat Decembrie 4, 2015 ceo face Amanda?
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Decembrie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 4, 2015 ceo face Amanda? Ti s-a facut dor? Nu reusesc sa ma purific, am ramas fara energie de la atata pisalogeala...E greu sa te concentrezi la ceva cand lumea vrea de la tine altceva, iar eu nu cedez nici obosita. Poate povestesti tu ceva sa-mi iau gandul.
picpoc rld Reputație: 155 Postat Decembrie 4, 2015 Oras:poplaca Oras:poplaca Postat Decembrie 4, 2015 Ti s-a facut dor? Nu reusesc sa ma purific, intrebam si eu din politete ca opinia publicasi io care credeam ca-l purifici pe individ
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Decembrie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 4, 2015 La unii merge, la altii e inutil.Mai ales ca au tendinta sa se indragosteasca dupa pentru ca in piept se simte ca o mangaiere la suflet. Nu glumesc.Pe de alta parte majoritatea oamenilor cand nu mai sufera se schimba in rau, devin nepasatori, gen cu sacii in caruta...Nu e o regula, unii mai stiu si ce inseamna sa fii recunoscator. In orice caz sunt reticenta sa purific pe altcineva, uneori ma seaca si cateva zile nu sunt buna de nimic.In afara faptul ca sunt nebuna ai inteles ceva din astea? 2
picpoc rld Reputație: 155 Postat Decembrie 4, 2015 Oras:poplaca Oras:poplaca Postat Decembrie 4, 2015 In afara faptul ca sunt nebuna ai inteles ceva din astea? ca de fiecare data nimic,dar nu conteaza,jean boxeaza 1
klm112 Reputație: 5026 Postat Decembrie 4, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Decembrie 4, 2015 La unii merge, la altii e inutil.Mai ales ca au tendinta sa se indragosteasca dupa pentru ca in piept se simte ca o mangaiere la suflet. Nu glumesc.Pe de alta parte majoritatea oamenilor cand nu mai sufera se schimba in rau, devin nepasatori, gen cu sacii in caruta...Nu e o regula, unii mai stiu si ce inseamna sa fii recunoscator. In orice caz sunt reticenta sa purific pe altcineva, uneori ma seaca si cateva zile nu sunt buna de nimic.In afara faptul ca sunt nebuna ai inteles ceva din astea? dacă râzi inseamna că știi că n.a inteles nimeni
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Decembrie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 4, 2015 dacă râzi inseamna că știi că n.a inteles nimeni Nici tu, nu inseamna nimeni.Nu am inventat eu termenul de bioenergie."Vampirii energetici" au tendinta sa ti se bage in suflet tot timpul, deseori fara sa-si dea seama macar ca asta fac, epuizeaza energia celuilalt sa se alimenteze.Astfel de oameni de obicei nu se opresc pentru ca nu constientizeaza ce fac celor din jur, unora din ei nici nu le pasa si mai sunt cei care o fac cu intentie pentru binele sau....Felul in care epuizezi pe cineva nu conteaza neaparat, rau faci oricum.Stresul face acelasi lucru, te seaca psihic consumand energia omului, cel care streseaza se alimenteaza.Cand iti oferi energia de buna voie fiind pregatit pentru asta (purifici si/sau alimentezi), iti asumi riscul ca poate stii/nu ce faci.Nici pe asta nu o stii, dar sa speram ca mai apare si cineva care stie despre ce vorbesc. 1
poetulcareplangeatuncicandbea Reputație: 63 Postat Decembrie 4, 2015 Oras:Zaraza Oras:Zaraza Postat Decembrie 4, 2015 nici tu nu crezi ce spui
r0bert_st0ica Reputație: 722 Postat Decembrie 4, 2015 Oras:Pajistea lu' Bucur Oras:Pajistea lu' Bucur Postat Decembrie 4, 2015 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Decembrie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 4, 2015 nici tu nu crezi ce spui Tot ce spun e incercat de mine. Daca intru intr-o camera incarcata cu energie negativa, poate ea sa arate frumos, dar eu plec. Unele case sunt modeste, dar daca in ele stau oameni calzi, te simti ca acasa de nu-ti vine sa te duci spre usa chiar daca ramai singur. Nu ai simtit asta niciodata?Noi incarcam si ce ne inconjoara fara sa vrem, asta ramane si atunci cand nu mai suntem.Omul emana energie si cand gandeste, daca stii sa scanezi, stii si ce-i trece prin cap la un moment dat. Cu gandul energia se poate transmite si de la distanta, fie ea pozitiva sau negativa, exista si termenul de "telepatie".Un om furios iti poate trimite un bagaj negativ de care nici nu-ti dai seama poate, dar te afecteaza si vizibil cu timpul, multi o numesc "blestem"...Vorba aia cu "D-zeu nu bate cu batul" este adevarata, oamenii o fac energetic.Organul care-ti consuma cel mai mult din energie este creierul, el trebuie sa doarma sa se alimenteze, altfel noi nu domeam mult si bine... Nu glumesc si azi nu am baut. 2
klm112 Reputație: 5026 Postat Decembrie 4, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Decembrie 4, 2015 Tot ce spun e incercat de mine. Daca intru intr-o camera incarcata cu energie negativa, poate ea sa arate frumos, dar eu plec. Unele case sunt modeste, dar daca in ele stau oameni calzi, te simti ca acasa de nu-ti vine sa te duci spre usa chiar daca ramai singur. Nu ai simtit asta niciodata?Noi incarcam si ce ne inconjoara fara sa vrem, asta ramane si atunci cand nu mai suntem.Omul emana energie si cand gandeste, daca stii sa scanezi, stii si ce-i trece prin cap la un moment dat. Cu gandul energia se poate transmite si de la distanta, fie ea pozitiva sau negativa, exista si termenul de "telepatie".Un om furios iti poate trimite un bagaj negativ de care nici nu-ti dai seama poate, dar te afecteaza si vizibil cu timpul, multi o numesc "blestem"...Vorba aia cu "D-zeu nu bate cu batul" este adevarata, oamenii o fac energetic.Organul care-ti consuma cel mai mult din energie este creierul, el trebuie sa doarma sa se alimenteze, altfel noi nu domeam mult si bine... Nu glumesc si azi nu am baut. să o luăm ca o mică lectie 1
estrogen Reputație: 1750 Postat Decembrie 6, 2015 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Decembrie 6, 2015 Organul care-ti consuma cel mai mult din energie este creierul, el trebuie sa doarma sa se alimenteze, altfel noi nu domeam mult si bine... Amada stii cine consuma cea mai multa energie? Egoul o consuma. De fapt egoul este localizat 99% in creier de-aia creierul consuma cea mai multa energie. Dar nu creierul in sine ci Egoul consuma. Cu cat ai mai multa cunoastere de un anumit gen, cu atat consumi mai multa energie. Nu orice cunoastere consuma energie. Dar exista un anumit gen de cunoastere care consuma energie. Respectiv acea cunoastere care alimenteaza egoul.
poetulcareplangeatuncicandbea Reputație: 63 Postat Decembrie 6, 2015 Oras:Zaraza Oras:Zaraza Postat Decembrie 6, 2015 stai sa vezi factura atunci ti se taie lumina
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum