iamwhoiam Reputație: 116 Postat Februarie 18, 2016 Postat Februarie 18, 2016 mmmmmmmmmm dupa ce am citit tot topicul si vazut toate pozele, va deveni imperativ sa te vizitez cat de curand!!!
Vizitator aisha20 Reputație: 0 Postat Februarie 18, 2016 Postat Februarie 18, 2016 Bună! Lucrezi sâmbătă?. Desigur. Începând cu ora 12:00
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Februarie 18, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 18, 2016 . Desigur. Începând cu ora 12:00Dar duminica?
Vizitator aisha20 Reputație: 0 Postat Februarie 18, 2016 Postat Februarie 18, 2016 Dar duminica?. Duminica nu lucrez.
tevezis Reputație: 1053 Postat Februarie 18, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 18, 2016 pana la cat lucrezi sambata?
Vizitator aisha20 Reputație: 0 Postat Februarie 19, 2016 Postat Februarie 19, 2016 mmmmmmmmmm dupa ce am citit tot topicul si vazut toate pozele, va deveni imperativ sa te vizitez cat de curand!!!. Te astept cu mare drag
alexutu999 Reputație: 15 Postat Februarie 19, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 19, 2016 Bună azi ești în locație Aisha pana la ce ora ...? 😗
Vizitator aisha20 Reputație: 0 Postat Februarie 19, 2016 Postat Februarie 19, 2016 Bună azi ești în locație Aisha pana la ce ora ...? . Da, lucrez astăzi pana in jur de ora 02:00
Vizitator aisha20 Reputație: 0 Postat Februarie 20, 2016 Postat Februarie 20, 2016 pana la cat lucrezi sambata?. Astăzi o sa am un program mai scurt, o sa lucrez pana in jur de ora 18:00.
tevezis Reputație: 1053 Postat Februarie 20, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 20, 2016 Ms
alex73 Reputație: 76 Postat Februarie 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 22, 2016 Pana la urma care este pretul corect?Unii posteaza ca au platit 100 lei/ finalizare iar titulara topicului posteaza urmatoarele:Extra :URO-50 leiDOMINARE-50 leiAccept show-uri cuplu(pret suplim)Show-uri cu mai multi barbati(pret suplim)PRETURI: 1 finalizare (30 min)-150 lei1 ora (60 min)-250 lei0755 244 464
Vizitator aisha20 Reputație: 0 Postat Februarie 22, 2016 Postat Februarie 22, 2016 Pana la urma care este pretul corect?Unii posteaza ca au platit 100 lei/ finalizare iar titulara topicului posteaza urmatoarele: Extra :URO-50 lei[/size]DOMINARE-50 lei[/size]Accept show-uri cuplu(pret suplim)[/size]Show-uri cu mai multi barbati(pret suplim)[/size]PRETURI: 1 finalizare (30 min)-150 lei[/size]1 ora (60 min)-250 lei[/size]0755 244 464[/size]. Îmi pare rau dar aceasta postare nu face parte din topicul meu. Cred ca ai gresit destinatarul.
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Februarie 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 22, 2016 . Îmi pare rau dar aceasta postare nu face parte din topicul meu. Cred ca ai gresit destinatarul.Astazi lucrezi?
alex73 Reputație: 76 Postat Februarie 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 22, 2016 . Îmi pare rau dar aceasta postare nu face parte din topicul meu. Cred ca ai gresit destinatarul.Scuze, ai dreptate a postat la tine in topic Alexa19 si nu am fost atent
juseppe05 Reputație: 533 Postat Februarie 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 22, 2016 Salutare confrati! Am ajuns si eu la titulara topicului saptamana trecuta.Programarea a fost rapida si respectata intocmai de ambele parti.Locatia este intre Unirii si Tineretului, intr-un bloc turn verde, etaj superior. Apartamentul este de 2 sau 3 camere si il imparte cu o colega. Pot oferi servicii si la dublu. Venisem pt Aisha si mi-au placut mult ochii ei, asa ca am ales sa merg cu ea. Curatenia este la ea acasa,prosop curat, gel de dush, apa de gura...Aisha m-a intampinat intr-o tinuta de zi, blugi si tricou, dar mi-a placut. E genul de fata dupa care intorci capul pe strada. Are o infatisare placuta si ochi verzi foarte frumosi. La figura pare de 16-18 ani, corpul e bine dezvoltat, cu sani nr 3 care stau destul de bine. Se vede in pozele de mai sus, care sunt reale. Dupa dusul de rigoare pt mine si-a facut si ea dus apoi a venit in camera. E foarte jucausa fata, asa incat am trecut rapid si amuzant din french kiss catre un oral neprotejat, cu deeep, multa saliva si priviri perverse. Ia toata pula in gura si ramane asa blocata cateva secunde bune in timp ce te priveste in ochi. Mi-a placut mult partea asta cu oralul pervers si profi, facut de o pustoaica ce pare de 17-18 ani. Apoi am trecut la normal protejat, cu ea deasupra. Chiar stie sa se miste, te strange, da contre, stie sa faca opturi, are initiativa. Am schimbat in pozitia capra unde dupa ce am pompat cateva minute bune, mi-am dat drumul in balonas. Inca un dus, doua vorbe si am plecat, pentru ca la rand urma alt futacios. Ma declar multumit de experienta si o recomand pe Aisha pt tinerete si profesionalism.Mai rar gasesti combinatia asta, alaturata unor ochi verzi frumosi si unei figuri de pustoaica strengara. Platit 100 lei/finalizare Note: locatia 9. Daca era singura era de 10Fata 10Oral 10Normal 10Anal Nu. Poate pe viitor daca o convingem Recomand si mai revin. Bafta si ciocane tari! Juseppe 5
andreialexandru88 Reputație: 466 Postat Februarie 22, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 22, 2016 Ești foarte sexy..ai un corp de vis..cat de curând o programare..mi au plăcut pozele tale mult
Vizitator aisha20 Reputație: 0 Postat Februarie 22, 2016 Postat Februarie 22, 2016 Astazi lucrezi?. Desigur, pana la ora 02:00
Vizitator aisha20 Reputație: 0 Postat Februarie 22, 2016 Postat Februarie 22, 2016 Salutare confrati!Am ajuns si eu la titulara topicului saptamana trecuta.Programarea a fost rapida si respectata intocmai de ambele parti.Locatia este intre Unirii si Tineretului, intr-un bloc turn verde, etaj superior. Apartamentul este de 2 sau 3 camere si il imparte cu o colega. Pot oferi servicii si la dublu. Venisem pt Aisha si mi-au placut mult ochii ei, asa ca am ales sa merg cu ea. Curatenia este la ea acasa,prosop curat, gel de dush, apa de gura...Aisha m-a intampinat intr-o tinuta de zi, blugi si tricou, dar mi-a placut. E genul de fata dupa care intorci capul pe strada. Are o infatisare placuta si ochi verzi foarte frumosi. La figura pare de 16-18 ani, corpul e bine dezvoltat, cu sani nr 3 care stau destul de bine. Se vede in pozele de mai sus, care sunt reale. Dupa dusul de rigoare pt mine si-a facut si ea dus apoi a venit in camera. E foarte jucausa fata, asa incat am trecut rapid si amuzant din french kiss catre un oral neprotejat, cu deeep, multa saliva si priviri perverse. Ia toata pula in gura si ramane asa blocata cateva secunde bune in timp ce te priveste in ochi. Mi-a placut mult partea asta cu oralul pervers si profi, facut de o pustoaica ce pare de 17-18 ani.Apoi am trecut la normal protejat, cu ea deasupra. Chiar stie sa se miste, te strange, da contre, stie sa faca opturi, are initiativa. Am schimbat in pozitia capra unde dupa ce am pompat cateva minute bune, mi-am dat drumul in balonas. Inca un dus, doua vorbe si am plecat, pentru ca la rand urma alt futacios.Ma declar multumit de experienta si o recomand pe Aisha pt tinerete si profesionalism.Mai rar gasesti combinatia asta, alaturata unor ochi verzi frumosi si unei figuri de pustoaica strengara.Platit 100 lei/finalizareNote: locatia 9. Daca era singura era de 10Fata 10Oral 10Normal 10Anal Nu. Poate pe viitor daca o convingemRecomand si mai revin.Bafta si ciocane tari!Juseppe. Multumesc frumos pentru complimente Te mai astept cu mare drag
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Februarie 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 22, 2016 . Desigur, pana la ora 02:00Din pacate mi-ai raspuns cam tarziu. Mi-am aranjat o programare in alta parte. O lasam pe alta data. Chiar imi doresc sa te vizitez.
Vizitator aisha20 Reputație: 0 Postat Februarie 22, 2016 Postat Februarie 22, 2016 Din pacate mi-ai raspuns cam tarziu. Mi-am aranjat o programare in alta parte. O lasam pe alta data. Chiar imi doresc sa te vizitez. . Te astept cu mare plăcere
coryna4 Reputație: 1 Postat Februarie 22, 2016 Oras:nu spun Oras:nu spun Postat Februarie 22, 2016 tia trimes laury o poza cu el, ar vrea sa vina sasi faca o laba la tine daca i facii reducere finca e membru si iti poate face probleme de nu vreihttps://tribzap2it.files.wordpress.com/2015/10/tim-curry-pennywise-the-clown-it.jpg
Vizitator aisha20 Reputație: 0 Postat Februarie 23, 2016 Postat Februarie 23, 2016 Ești foarte sexy..ai un corp de vis..cat de curând o programare..mi au plăcut pozele tale mult Multumesc frumos Te astept
Membru Premium il pupparo Reputație: 22574 Postat Februarie 23, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Februarie 23, 2016 Va salut . Saptamana trecuta m-am vazut si eu cu Aisha si am fost incantat . Programare efectuata din timp pt orele dupa-amiezii , respectata ad literam , seriozitate maxima - nota 10 . Locatia - zona Budapesta . Apartament curat , impartit cu o colega , fetele amabile , mi-au propus sa intru la dublu , dar nu eram pregatit , poate next time . Aisha mi-a placut mult , inaltuta , zvelta , frumusica foc ( Parerea mea ) , sanii absolut superbi , naturali , fermi . Fata mi s-a parut un pic timida , dar dupa ce am ramas singuri a fost super , s-a destins si am descoperit o fata extrem de finuta si deosebita , cu in bun-simt cum rar gasesti . Inainte de actiune am facut dus amandoi si actiunea a inceput cu un FK senzual , intretinut , transformat apoi intr-un DFK adevarat , cum de mult nu am mai avut parte . Dupa minute bune de sarutat ( nu ma mai saturam ) , m-am desprins cu greu si am inceput un cunni prelungit , care I-a placut , gemete usoare de placere , dupa care a urmat un oral nepro din partea Aishei executat ca la carte : DT cotor , supt si lins pula , o incantare . De teama sa nu finalizez atat de repede si sa nu apuc sa testez si normalul , am aplicat rapid un prez pe pula si am intrat incet in pozitia misionar , dar excitat la maxim fiind , am finalizat dupa doar cateva minute de fut . Am ales varianta de doar 1 fin - 100 RON , achitati la sfarsit ( inca un plus din partea mea ) . Notele : Locatia - 9 , curat , baia dotata cu de toate , prosop curat ; Fata - 9.5 ; Corp - 9.5 , inaltuta , craci lungi , fund frumos , carne tare ; Sani - 10 , naturali , superbi , fermi ; FK - in fine nota 10 ( am asteptat mult un FK atat de bun ) ; Oral - 10 , impecabil ; Normal - 10 . Recomand cu caldura si voi reveni curand pt a petrece o Ora in compania acestei superbe fete . O zi buna va doresc ! 7
eugen2012 Reputație: 169 Postat Februarie 23, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 23, 2016 Salutare.Intrebare pentru cunoscatori ) Acest deepthroat de care povestiti, este asemanator cu cel prestat de Andreea? Adica se descurca si cu dimensiuni mai mari dar nu exagerate?? Daca o sun pentru a discuta acest subiect, sigur m-ar face sa cred ca este mama deep-ului....asa ca nu imi recomandati sa sun
Membru Premium il pupparo Reputație: 22574 Postat Februarie 23, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Februarie 23, 2016 Nu stiu cum face DT Andreea . Aisha este o fata finuta , iar totul vine natural , de la sine . Evident , daca te comporti frumos cu ea .
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum