Sari la conținut

Sexy pentru domni

Postări Recomandate

• Oras:Galati
Postat

Buna ma numesc ana si sunt dispusa sa ofer serviciile mele domnilor generosi. 30min-150ron oral si normal protejat. 45 min-200ron, 60min-250ron. Anal 600 ron - 30min nr contact: 0741537612

Postat

Stii ce nu te pune nimeni sa vii sau sa accepti dak nu iti convine pretu. Si ca sa sti si u nu am facut anal pentru bani. Ceea ce nu treb sa iti dau tie raportu.

• Oras:București
  • Oras:București
Postat

Pune si tu 10 mil pt anal,macar suma sa fie rotunda.Din moment ce tu ceri 6 mil pt anal,bănuiesc că anusul tau e hexagonal.=))

Postat

depinde d dotarea fiecaruia am dat un pret mai mare pt ca nu am d und sa stiu ce are fiecare

si nu te pune nimeni sa vii si sa mai stii inca ceva nu am facut decat d cateva ori 3,4 maxim

• Oras:вυ¢нαÑ�єѕт
Postat

Pune si tu o poza cu obiectul muncii,sa vedem minunea de 600 ron....

Dau cu Love.

Postat

Pune link-ul sa vad si eu poza cu "ochiul" tau maro.

Postat

esti un pic cam imatur in ceea ce scrii u crezii ca toata lumea gandeste asa ca si tn? am mai spus si mai repet nu e nimeni obligat sa vina si nu am nevoie sa fiu bagata in seama cu asa comentarii. invata sa respectii si vei fi respectat. dar in fine si dak esti curios vino sa il vezi personal nu prin poze. :P

Vizitator worldoftanks
Reputație: 0
Postat

Ochiu' maro nu se vede  :laugh2 post-187379-0-17805700-1449776831_thumb.jpgpost-187379-0-01528500-1449776840_thumb.jpg

• Like 1
Postat

Reclama este sufletul comertului,crede-ma ca nu a fost un comentariu malitios,din poza camaradului woldoftanks arati foarte bine,fresh and sexy,vroiam doar sa vad si eu pe ce a-si da 600 ron,nu spun ca nu ar merita.

Deci nu a fost un coentariu rautacios.

Dau cu LOVE.

Postat

Pierdut ochiul maro...se ofera posibilitatea de a plati 600 ron de catre cine il gaseste :))

Postat

Mda ce sa vazic majoritatea dintre voi nu va dau nume ca sunt sigura ca va simtiti si singuri, dak nu aveti ce face lasati comentarii fara a o cunoaste pe persoana despre care tot aberati.inainte d a vb d cineva cred ca ar treb sa o cunosti. :P

Postat

Marik955 si titisteel multumitiva cu pozele care sunt. Dak sunteti curiosi veniti si incercati dak nu, nu mai cereti altceva. :P :) :*

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...