Sari la conținut

Petitie pe forum

Postări Recomandate

• Oras:Mures
  • Oras:Mures
Postat

Stimate administrator,

a trecut deja prea mult timp de cand un anume domn intitulat inspire, jigneste si terfelește tot pe acest forum. Stiu ca este nevoie de trafic aici, stiu ca am posibilitatea sa il blochez, dar sunt SATUL sa ii vad postările limitate si agramate, fiind citate de alti useri pe care nu i-am blocat. In numele meu si probabil a multor alti utilizatori te rog sa iei masurile necesare pentru a elimina sau exclude astfel de utilizatori care nu aduc nici o alta utilitate forumului decat trafic si rip

In cazul in care nu se doreste eliminarea lui atunci te rog exclude-ma definitiv. Cred ca este nevoie ca si aici, pe un astfel de forum sa fie necesara prezenta bunului simt, a limbajului urban daca vrei...(oricum nu cel suburban) si a respectului intre utilizatori.

Iti multumesc mult si...la revedere (inspire, eu sau forum)

• Like 11
Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Stimate administrator,

a trecut deja prea mult timp de cand un anume domn intitulat inspire, jigneste si terfelește tot pe acest forum. Stiu ca este nevoie de trafic aici, stiu ca am posibilitatea sa il blochez, dar sunt SATUL sa ii vad postările limitate si agramate, fiind citate de alti useri pe care nu i-am blocat. In numele meu si probabil a multor alti utilizatori te rog sa iei masurile necesare pentru a elimina sau exclude astfel de utilizatori care nu aduc nici o alta utilitate forumului decat trafic si rip

In cazul in care nu se doreste eliminarea lui atunci te rog exclude-ma definitiv. Cred ca este nevoie ca si aici, pe un astfel de forum sa fie necesara prezenta bunului simt, a limbajului urban daca vrei...(oricum nu cel suburban) si a respectului intre utilizatori.

Ceai ma ?

• Oras:worldwide
Postat

draga Zoli si daca il baneaza ce? asta e al treilea cont dupa 2 banari :) o sa vina sa zica de curve si Oradea si dupa ce siteul nu mai exista :)

• Like 4
Vizitator sarlatanu
Postat

nu, se castiga putin Ș)))

dar te intreb, pe mine de ce nu ma deranjeaza handicapatul ala si nici altii? 

cu cat ii bagi in seama mai mult, cu atat or sa te enerveze mai tare

Ș)))))))

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Stimate administrator,

Asa se da putere prostilor. Plus ca pui problema gresit, este un fel de santaj, daca nu faci aia, eu plec. Raspunsul va fi unul simplu: pleaca! Tu vei pleca iar rezultatul va fi unul singur: prostia la putere.

Oameni buni, idiotii nu au putere, noi, cei care-i bagam in seama le dam putere. Este atat de simplu sa-i ignori, trebuie doar sa vrei. ;)

• Like 9
  • Minus 13
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

are deja 2 warn-uri vad, la urmatorul vine si banarea

• Like 4

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Vizitator
Postat

are deja 2 warn-uri vad, la urmatorul vine si banarea

pe care cont ?  :laugh2

• Like 3
  • Oras:Pajistea lu' Bucur
Postat

Petitie pe forum. @pisicuts, motane, dau o cratita cu sarmale bucovenesti, schimba'i semnatura sorinei, cand apare cuplul anului sa apara poza asta :

post-143997-0-41077300-1449254685_thumb.jpg

• Like 1
Vizitator worldoftanks
Postat

draga Zoli si daca il baneaza ce? asta e al treilea cont dupa 2 banari :) o sa vina sa zica de curve si Oradea si dupa ce siteul nu mai exista :)

Se poate bana IP-ul. Așa nu ar mai putea crea alt cont. Doar să schimbe locația, ceea ce ar fi mai greu :)

• Like 3
Vizitator
Postat

Petitie pe forum. @pisicuts, motane, dau o cratita cu sarmale bucovenesti, schimba'i semnatura sorinei, cand apare cuplul anului sa apara poza asta :

attachicon.gifpost-401-0-43058300-1447707616.jpg

sa vezi ce bataie iei de la pelicanu  :laugh2  :laugh2  :laugh2

ai furat de dincolo :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

Se poate bana IP-ul. Așa nu ar mai putea crea alt cont. Doar să schimbe locația, ceea ce ar fi mai greu :)

adevarat cred  ca nu il duce capu sa-si faca alt cont,folosind un proxy

Vizitator
Postat

nu da din casa

pai se vede  :laugh2

• Like 1
Postat

Eu sper ca Pisicuts sa nu puna poza aia...daca o pune si ma vor suna toti cretinii ca vor sex neprotejat, ii trimit la Robert Stoica.  :girly

• Like 4
  • Minus 13
Postat

Tu ai impresia ca daca iarba-i legala in Coreea de Nord, viata acolo e roz (sau ma rog, verde =)) )?!?! Cam asa si cu ... concurenta. Degeaba pare frumos daca inauntru domneste comunismul.

Postat

Eu sper ca Pisicuts sa nu puna poza aia...daca o pune si ma vor suna toti cretinii ca vor sex neprotejat, ii trimit la Robert Stoica.  :girly

Sa'mi bag pula'n ea de asumare si'n comunism, ca prea vorbesti din carti uneori.

• Oras:ghk
  • Oras:ghk
Postat

doare adevarul

• Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.