Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2017 Postat Aprilie 1, 2017 iti recomand eu un restaurant crème de la crème adica cu specific frantuzesc...da numai daca luam masa impreuna
diva anita Reputație: -654 Postat Aprilie 2, 2017 Telefon: anitazakosramos@yahoo.com Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: anitazakosramos@yahoo.com Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Aprilie 2, 2017 Ciao,Bella !!!CORINUTZA, un cos cu verdeturi ardelenesti ,slanina si ceapa verde doresti???Am in gradina mea prea multa verdeata si ti -as aduce si tie ,stiu ca iti place sa gatesti.Si bineinteles nu voi uita Palinca.....Te pup,sa ai drum bun si o zi insorita.
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2017 Postat Aprilie 2, 2017 Ciao,Bella !!!CORINUTZA, un cos cu verdeturi ardelenesti ,slanina si ceapa verde doresti???Am in gradina mea prea multa verdeata si ti -as aduce si tie ,stiu ca iti place sa gatesti.Si bineinteles nu voi uita Palinca.....Te pup,sa ai drum bun si o zi insorita. Doar daca bei cu mine singura nu duc ... Te pup Sa ai o zi frumoasa
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2017 Postat Aprilie 2, 2017 P.S: sa imi recomandați si mie un restaurant bun Va pupBună Corina, la fel ca în București, în Cluj găsești multe restaurante, depinde ce anume cauți . Dacă vrei ceva tradițional îți recomand ZAMA, pe strada Napoca 16 sau hanul dacilor în Iulius Mall. Ceva mai tineresc și foarte bun, Marty restaurants, Livada sau Maimuța Plangatoare. Restaurant mai de fițe DaVinci sau Baracca. Daca vrei sa privești tot Clujul în timp ce mănânci poți sa mergi la Panoramic, cel mai bun păstrăv îl servești la Motel Gilau, pe malul lacului la aprox 15 km de Cluj. Doar sa treci pe la Olivo, cea mai buna cafea din Cluj:).plus alteleTe așteptăm! 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2017 Postat Aprilie 2, 2017 Bună Corina, la fel ca în București, în Cluj găsești multe restaurante, depinde ce anume cauți . Dacă vrei ceva tradițional îți recomand ZAMA, pe strada Napoca 16 sau hanul dacilor în Iulius Mall. Ceva mai tineresc și foarte bun, Marty restaurants, Livada sau Maimuța Plangatoare. Restaurant mai de fițe DaVinci sau Baracca. Daca vrei sa privești tot Clujul în timp ce mănânci poți sa mergi la Panoramic, cel mai bun păstrăv îl servești la Motel Gilau, pe malul lacului la aprox 15 km de Cluj. Doar sa treci pe la Olivo, cea mai buna cafea din Cluj:).plus alteleTe așteptăm! La Marty am fost ...tare bun totul Multumesc Te pup
vladioan48 Reputație: 23 Postat Aprilie 2, 2017 Oras:cluj Oras:cluj Postat Aprilie 2, 2017 In perioada 5 aprilie -13 aprilie sunt in Cluj . Asa am gasit liber apartamentul in care stau de obicei Bună vreau și eu o programare.
gentlemantom Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2017 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Aprilie 3, 2017 Buna Corina, vreau si eu o programare in perioada cand vei fi la Cluj.
jrs Reputație: 452 Postat Aprilie 4, 2017 Oras:cj Oras:cj Postat Aprilie 4, 2017 Servus Corina,Din semnatura am inteles ca tariful este 200lei / ora in care intra oral si normal; o finalizare sau 2 finalizari ?Tarifele de la Cluj vor fi cele din semnatura ? sunt si alte bonusuri sau restrictii ?Servicii Totale (cel cu 300lei/ora) include analul ? sau ce reprezinta servicii totale ? ce ar fi in plus fata de tariful de 200 ? Multumesc. Un sejur placut iti doresc.
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 4, 2017 Postat Aprilie 4, 2017 Din pacate nu ajung astazi la Cluj
olymp Reputație: 396 Postat Aprilie 5, 2017 Telefon: 0000000000 Oras:timisoara Telefon: 0000000000 Oras:timisoara Postat Aprilie 5, 2017 Dar pe cand?
wildwild6 Reputație: 0 Postat Aprilie 12, 2017 Postat Aprilie 12, 2017 Sau .....mai ajungi pana in vara?
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 8, 2017 Postat Mai 8, 2017 In intervalul 11:05-16:05 sunt in Cluj Voi avea cateva ore pe zi alocate programarilor deoarece voi avea de rezolvat niste probleme personale Sper sa ne sincronizam Anunt voi avea decat aici pe nimfo. Va pup si sper sa prind si eu vreme frumoasa 2
papin75 Reputație: 6 Postat Iunie 7, 2017 Postat Iunie 7, 2017 Corina, ajungi saptamana viitoare in Cluj?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2017 Postat Iunie 12, 2017 In intervalul 11:05-16:05 sunt in Cluj Voi avea cateva ore pe zi alocate programarilor deoarece voi avea de rezolvat niste probleme personale Sper sa ne sincronizam Anunt voi avea decat aici pe nimfo. Va pup si sper sa prind si eu vreme frumoasa AI AJUNS DRAGA CORINA IN CLUJICA?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2017 Postat Iunie 12, 2017 AI AJUNS DRAGA CORINA IN CLUJICA?Nu cred ca a mai ajuns, în anunțul ei scrie între 11-16 mai. Cam depășit termenul.
Vizitator Reputație: 0 Postat August 8, 2017 Postat August 8, 2017 Disponibila astazi dupa ora 19:00 in Cluj! Sunt si maine disponibila zona Str Observatorului nr 136. 3
Vizitator Reputație: 0 Postat August 8, 2017 Postat August 8, 2017 Programari sms ,whatsapp sau apel!Sa imi spuneti va rog ca sunteti din Cluj pentru ca am.anunt activ si pe Bucuresti! 3
Vizitator Reputație: 0 Postat August 8, 2017 Postat August 8, 2017 Disponibila astazi dupa ora 19:00 in Cluj! Sunt si maine disponibila zona Str Observatorului nr 136.Servus Corina doar doua zile stai prin Cluj? 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat August 8, 2017 Postat August 8, 2017 Servus Corina doar doua zile stai prin Cluj? Posibil si vineri
boyyy123 Reputație: 90 Postat August 9, 2017 Telefon: popescuandrei8888 Oras:Targu-Mures Telefon: popescuandrei8888 Oras:Targu-Mures Postat August 9, 2017 hai si la Targu-Mures
nicolainicolai Reputație: 1084 Postat August 20, 2017 Postat August 20, 2017 Programari sms ,whatsapp sau apel!Sa imi spuneti va rog ca sunteti din Cluj pentru ca am.anunt activ si pe Bucuresti!Mai esti in Cluj?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum