Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Calea 13 Septembrie
Postat

Bună dimineața ! Mai lucrez, dar în aceleași condiții de program redus, de L-V între 14-19, cu programare făcută din timp, că nu stau la "birou" în permanență. Cu atât mai mult cu cât soarele după-amiezii te inspiră la aer curat și alergare prin parc.

O zi minunată vă doresc !

• Like 3
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Programarile se fac doar in programul de lucru? 

Postat

Programarile se fac doar in programul de lucru? 

Bună ! Nu neapărat. Dar răspund când pot și, de regulă. nu sun înapoi dacă a trecut mai mult timp de la apel, pentru că nu vreau să inoportunez. Din păcate, nu pot prelua toate apelurile, nici nu fac programări în juma' de oră, motiv pentru care îmi cer mii de scuze, dar nu funcționez pe principiul "primul venit, primul servit". Prefer ca singurul client pe care îl am programat să plece super mulțumit, relaxat și nu enervat.

Cel puțin o săptămână pe lună nu lucrez, știți voi, intervine acea perioadă care denotă o mare lipsă de respect pentru clienții care-ți remunerează serviciile. De când sunt independentă n-am lucrat niciodată în acea perioadă pentru că nu mi se pare firesc și de bun simț, nici nu am dispoziția necesară. La saloane erai constrânsă din lipsă de fete, pe cont propriu nu te poate forța nimeni, nici cu banii în mână.

Dacă telefonul din titlu este închis, înseamnă că nu lucrez, indiferent pe care număr mă sunați. 

Mulțumesc, o zi frumoasă vă doresc !

• Like 4
  • Oras:Bucuresti
Postat

A spus ca cel putin o saptamana pe luna nu efectueaza masaj, frumos din partea ei. Pacat ca are un program relativ scurt si foarte greu de prins la telefon.

Postat

am vazut faptura pe strada si m-am felicitat singur ca nu am ajuns la ea altfel as fi avut cosmaruri toata viata... saraca cred ca a fost scoasa cu forcepsul e oribil de deformata

Postat

ai vazut-o macar o data in viata?

e buna de muzeul horror...

Te-am întrecut cumva și te oftici ? Și cum m-ai recunoscut tu pe stradă, că nu prea circul pe stradă ....  :laugh2  :laugh2 decât pe șosea cu automobilul. :laugh2  :laugh2 

PS Din cauza deformaților mental ca tine, nu mai primesc de ceva vreme indivizi noi. Ăia fideli s-au obișnuit cu făptura mea deformată. :laugh2  :laugh2

O zi minunată tuturor !

• Like 2
  • Oras:Capitala
  • Oras:Capitala
Postat

@belo75 - am si fost la ea si m-am simtit excelent.

• Like 1
Postat

Bună !

Am beneficiat de un concediu mai lung și, într-adevăr, telefonul a fost mai mult închis, nu am răspuns nici la mesaje, nu prea am fost prin zonă. 

Din păcate, timpul pentru masaj rămâne limitat în continuare, motiv pentru care îmi cer scuze anticipat celor ce nu reușesc să se programeze.

Programări de L-V între 14-19 

Aceleași servicii, aceeași locație, aceleași tarife.

O zi frumoasă tuturor !  :girly  :girly  :girly

• Like 3
Vizitator mc hammer
Reputație: 0
Postat

Bună !

Am beneficiat de un concediu mai lung și, într-adevăr, telefonul a fost mai mult închis, nu am răspuns nici la mesaje, nu prea am fost prin zonă. 

Din păcate, timpul pentru masaj rămâne limitat în continuare, motiv pentru care îmi cer scuze anticipat celor ce nu reușesc să se programeze.

Programări de L-V între 14-19 

Aceleași servicii, aceeași locație, aceleași tarife.

O zi frumoasă tuturor !  :girly  :girly  :girly

ce zici tu? era sa dau cu bicicleta peste tine in Parcul Tineretului :)

• Like 1
Postat

Si eu am sunat in diferite zile si la diferite ore dar nimic.......lucreaza cred cu doar cei fideli cauzei!!!

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...