Sari la conținut

0721747940 - Alina, 21 ani, Outcall, la tine sau hotel

Vizitator taki

Postări Recomandate

Vizitator taki
Reputație: 0
Postat

ALINA, la tine sau hotel, 21 de ani, ochi albastri, ofer masaj de relaxare si terapeutic, rog si ofer seriozitate, i speak english

http://www.anuntul.ro/cauta/?q=+0721747940

80 LEI (presupun pe finalizarea si 150/160 ora)

Poze pare reale, numărul nu da rezultate la google.

post-2-0-99658400-1452799684_thumb.jpg

post-2-0-31223300-1452799685_thumb.jpg

post-2-0-66269700-1452799685_thumb.jpg

Vizitator taki
Postat

Ma bucur ca va atras atentie si voicum a atras atentie mie, asteptam recensie Sistematyk!!! Noroc!

Postat

Ma bucur ca va atras atentie si voicum a atras atentie mie, asteptam recensie Sistematyk!!! Noroc!

Nu raspunde dameza.Mai incerc.Am promis doar.

Vizitator taki
Postat

da, probabil si asta are 10 ani experienta, lol

Vizitator taki
Postat

Probabil i o pustoiaca ca face asta foarte rar si doar cand a nevoie de banii.

oricum anunt pe anultul.ro inca este, dar fara poze.

• Oras:bucharest
Postat

Sau poate a fost o gluma pe nr ei si a închis tel sa nu mai fie sunată. Nu prea cred Outcall la 80 lei. Si are doar un anunț dat, deci 99% cred ca e valabil ce am scris mai devreme.

• Minus 1
Postat

Noul nr este 0722.138.740.Am sunat acum,Dat adresa si astept confirmarea daca vine.Dameza vorbea de undeva unde muzica era mai importanta decat conversatia,asta spune ceva.

Nu a dat nici un semn.Tipa clar nu e de incredere.Se merge pe noroc.De evitat 100%.

Vizitator taki
Postat

I cum spun o pustoaica ca face asa cand i vine, din pacate.

multumesc ca ai dat informatii aic.

Postat

Noul nr este 0722.138.740.Am sunat acum,Dat adresa si astept confirmarea daca vine.Dameza vorbea de undeva unde muzica era mai importanta decat conversatia,asta spune ceva.

Ce ti-a spus la telefon , care sunt prețurile? Ti-a dat detaliile despre servicii? Si spune-ne si noua aproximativ in ce zona ai chema-o ca poate nu face deplasare in anumite zone. Mersi.
Postat

Ce ti-a spus la telefon , care sunt prețurile? Ti-a dat detaliile despre servicii? Si spune-ne si noua aproximativ in ce zona ai chema-o ca poate nu face deplasare in anumite zone. Mersi.

Salut Antoane.Mi`a zis ca vine sigur si rezultatul e clar din moment ce am dat comment`ul de mai sus.Stau pe langa sectorul 5.Nu mi`a dat de inteles ca are zone favorite.S`o fi ivit ceva mai aproape de ea atunci si a uitat de mine.

• Like 1
Postat

Vad ca a postat din nou pe anuntul.ro de data asta nu mai e un anunț ci vreo 5. Am sunat, însă fiind prima zi după revelion intra căsuța vocala, o sa mai sun zilele astea, poate dau de ea, o chem si revin cu o recenzie.

Vizitator taki
Postat

Mie imi pare 4 anunt din care unu fara poze.

Noroc!

• Oras:In inima femeilor
  • Oras:In inima femeilor
Postat

Am sunat-o și nu răspunde.O să mai insist.

• Oras:Bucuresti
Postat

Si un review pozitiv. Tocmai a plecat fata - overall, mult mai bine decat ma asteptam cand am vazut 80 lei outcall. Pretul btw e pentru o finalizare fara drum. Cu si stat o ora am negociat 200 lei. 

Pozele sunt reale, si varsta e plauzibila - poate fi oricat intre 20 si 25 ani. Fatza e placuta, ochi albastri. La sanii astia te-ai fi asteptat la cateva kg in plus, si intr-adevar nu e super slim, dar e acceptabila. Fund fain, si face anal (n-am intrebat cat e extra). Sanii btw sunt exact cum par din poze, deloc lasati.

Note:

Oral: 9, cu prezervativ

Normal: 8

Gfe: 9, fk

Igiena: 10

Cu mine cel putine a fost profesionala, a venit la timp etc. Mi-a dat intr-adevar senzatia de tipa care face asta pentru extra cash, nu program de 8 ore. Nu avea nici multe anunturi postate.

• Like 3
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

Si un review pozitiv. Tocmai a plecat fata - overall, mult mai bine decat ma asteptam cand am vazut 80 lei outcall. Pretul btw e pentru o finalizare fara drum. Cu si stat o ora am negociat 200 lei. 

Pozele sunt reale, si varsta e plauzibila - poate fi oricat intre 20 si 25 ani. Fatza e placuta, ochi albastri. La sanii astia te-ai fi asteptat la cateva kg in plus, si intr-adevar nu e super slim, dar e acceptabila. Fund fain, si face anal (n-am intrebat cat e extra). Sanii btw sunt exact cum par din poze, deloc lasati.

Note:

Oral: 9, cu prezervativ

Normal: 8

Gfe: 9, fk

Igiena: 10

Cu mine cel putine a fost profesionala, a venit la timp etc. Mi-a dat intr-adevar senzatia de tipa care face asta pentru extra cash, nu program de 8 ore. Nu avea nici multe anunturi postate.

Multumim mult pentru review, cum zice si colegul mai sus, am sunat si eu si nu raspunde... Mai incercam.

Vizitator taki
Postat

Io pustoiaca ca il face cand nu are banii, mai bine i lasati un sms cred.

Postat

Io pustoiaca ca il face cand nu are banii, mai bine i lasati un sms cred.

da dar uneori "Time is Money" si eu nu am chef de una care se joaca cu nervii mei in ceea ce privește seriozitatea programărilor.
  • Like 1

• Telefon: sergius.gabi
  • Telefon: sergius.gabi
Postat

alpha07, oral numai protejat face sau asa ai vrut tu?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...