madame_32 Reputație: 3661 Postat Mai 24 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Mai 24 Hello,băieți, disponibila pentru programări Bună baieti și La mulți ani tuturor Elenelor și Constantinilor Disponibila pt programări 12-22 1 3 Link spre comentariu
madame_32 Reputație: 3661 Postat Mai 24 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Mai 24 Dornica de nebunii😋😜😍 2 3 Link spre comentariu
barbacot1980 Reputație: 175 Postat Mai 25 Oras:Neamt Oras:Neamt Partajează Postat Mai 25 On 5/24/2024 at 5:16 PM, madame_32 said: Dornica de nebunii😋😜😍 Ufffff,deabia astept delegatia de luna viitoare!In cinci zile la Craiova sper sa ma primesti si pe mine putin in vizita la tine! Imi doresc foarte tare sa ,,pupacesc '' o doamna superba ca tine vreo doua ore.😘😘😜 Link spre comentariu
madame_32 Reputație: 3661 Postat Mai 28 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Mai 28 La 25.05.2024 la 17:37, barbacot1980 a spus: Ufffff,deabia astept delegatia de luna viitoare!In cinci zile la Craiova sper sa ma primesti si pe mine putin in vizita la tine! Imi doresc foarte tare sa ,,pupacesc '' o doamna superba ca tine vreo doua ore.😘😘😜 Te aștept cu mare drag! 😘🤩😘 2 Link spre comentariu
Alyn2 Reputație: 863 Postat Mai 29 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Mai 29 La 24.05.2024 la 17:16, madame_32 a spus: Dornica de nebunii😋😜😍 Și eu sunt dornic,de nebunii. 2 1 Link spre comentariu
madame_32 Reputație: 3661 Postat Iunie 3 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Iunie 3 La 29.05.2024 la 14:57, Alyn2 a spus: Și eu sunt dornic,de nebunii. Toți suntem dornici de nebinii 1 Link spre comentariu
madame_32 Reputație: 3661 Postat Iunie 3 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Iunie 3 La 29.05.2024 la 14:57, Alyn2 a spus: Și eu sunt dornic,de nebunii. Toți suntem dornici de nebinii 1 2 Link spre comentariu
Alyn2 Reputație: 863 Postat Iunie 3 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Iunie 3 Acum 59 minute, madame_32 a spus: Toți suntem dornici de nebinii Aceste nebunii sunt direct proporționale cu banii de pe card sau ce ai in portofel.La mine prioritatea nr.1 este cu cine mă mai fut,in continuare.Grija zilei de mâine,la mine nu există.Atata timp cât familia profită de banii mei, este de acord sa am și eu plăcerile pe care mi le doresc. 3 Link spre comentariu
madame_32 Reputație: 3661 Postat Iunie 8 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Iunie 8 La 03.06.2024 la 18:51, Alyn2 a spus: Aceste nebunii sunt direct proporționale cu banii de pe card sau ce ai in portofel.La mine prioritatea nr.1 este cu cine mă mai fut,in continuare.Grija zilei de mâine,la mine nu există.Atata timp cât familia profită de banii mei, este de acord sa am și eu plăcerile pe care mi le doresc. Te felicit! Link spre comentariu
madame_32 Reputație: 3661 Postat Iunie 8 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Iunie 8 Bună dragii mei! Programul pt mâine 11-16 Pupici 1 2 Link spre comentariu
Alyn2 Reputație: 863 Postat Iunie 8 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Iunie 8 Acum 2 ore, madame_32 a spus: Bună dragii mei! Programul pt mâine 11-16 Pupici Stimată fată.Pe mine m-ai pierdut când eu am vrut să mă fut cu tine.Am venit la tine la ușă și am plecat,imediat.Nu am acceptat să mă fut cu o fată care are masca pe față. Link spre comentariu
madame_32 Reputație: 3661 Postat Iunie 8 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Iunie 8 Acum 1 oră, Alyn2 a spus: Stimată fată.Pe mine m-ai pierdut când eu am vrut să mă fut cu tine.Am venit la tine la ușă și am plecat,imediat.Nu am acceptat să mă fut cu o fată care are masca pe față. Probabil era în perioada pandemiei când eu am ales să mă protejez Eu am ales să mă protejez tu ai ales să pleci Fiecare cu alegerile noastre, fiecare cu pierderile noastre Te pup Link spre comentariu
madame_32 Reputație: 3661 Postat Iunie 10 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Iunie 10 Bună dragilor 2 1 Link spre comentariu
Membru Premium papura voda Reputație: 1681 Postat Iunie 21 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Partajează Postat Iunie 21 Din când în când mai futem și doamne adevărate! Mai ales dacă le place și o fac cu mare talent! Revenim cu detalii mai pe răcoare! Te pup,mofturoasa mică,dulce și futăcioasă! 😘🥰💋❤️😛🍌 Link spre comentariu
florence 19 sex Reputație: 1 Postat Iulie 18 Oras:Slatina Oras:Slatina Partajează Postat Iulie 18 O Dna de nota 10...face un sex total...ramai fara cuvinte Recomand 1 Link spre comentariu
florence 19 sex Reputație: 1 Postat Iulie 18 Oras:Slatina Oras:Slatina Partajează Postat Iulie 18 Acum 10 minute, florence 19 sex a spus: O Dna de nota 10...face un sex total...ramai fara cuvinte Recomand 😘😘😘😘😘😘😘 Link spre comentariu
Levisss90 Reputație: 33 Postat Iulie 18 Oras:România Oras:România Partajează Postat Iulie 18 1 oră în urmă, florence 19 sex a spus: O Dna de nota 10...face un sex total...ramai fara cuvinte Recomand Salut poti detalia vizita am vazut ca nu prea mai vrea total Link spre comentariu
florence 19 sex Reputație: 1 Postat Iulie 28 Oras:Slatina Oras:Slatina Partajează Postat Iulie 28 Face total doar cu clienții fideli.. Link spre comentariu
Fantezii2 Reputație: 0 Postat August 8 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat August 8 @madame_32, există disponibilitate pentru săptămâna viitoare? Mulțumesc și o zi frumoasă! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum