Sari la conținut

TOP: 0756658665 milf

Postări Recomandate

• Oras:Marte
  • Oras:Marte

Un "scor" pentru threesome?

Suna interesant, însă trebuie "sa se alinieze planetele " mâine ,pt a fi beneficiarul unei mici orgii. ...

Oricum, și dacă nu ajung zilele astea, e bine de știut ca se "organizează " .... următoarea mea vizita la tine, va fi pt așa ceva, te pup

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

Buna maine vin din bucuresti cu cazare o noapte in craiova si as dori sa te vizitez daca se poate. In mare parte voi ajunge spre seara daca cumva lucrezi dupa ora 18-19. As dori sa vin la tine sau daca nubcu amandoua. Cum puteti voi. Ms astept un raspuns te rog

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Craiova

Un "scor" pentru threesome?

Suna interesant, însă trebuie "sa se alinieze planetele " mâine ,pt a fi beneficiarul unei mici orgii. ...

Oricum, și dacă nu ajung zilele astea, e bine de știut ca se "organizează " .... următoarea mea vizita la tine, va fi pt așa ceva, te pup

Buna dragul meu.

Asa cum am mai spus ,eu pot momentan doar oral (si morrrr de ciuda).Dar avand in vedere ca imi este foarte dor de voi (de tine im specil ca ne cunoastem..)am ales varianta de a lucta impreuna cu colega mea Alexa.ORALUL va fi garantat de vis,ne sincronizam f bn,de normal se va bucura doar ea.

Tarif 200 lei/finalizare.

Am rugamintea sa specificati cand ma sunati ca veniti de pe nimfomane,lucrez strict cu membrii nimfomane.

Pupici dulci.

• Like 3
Link spre comentariu

Buna maine vin din bucuresti cu cazare o noapte in craiova si as dori sa te vizitez daca se poate. In mare parte voi ajunge spre seara daca cumva lucrezi dupa ora 18-19. As dori sa vin la tine sau daca nubcu amandoua. Cum puteti voi. Ms astept un raspuns te rog

Cu mare drag..astept sa ma suni pt a stabili o intalnire.Ar fi ok sa precizezi ca am vb aici.

Te pup.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...