Sari la conținut

TOP: 0756658665 milf

Postări Recomandate

• Oras:Craiova

Revin si eu cu o recenzie.

Buna madame,baieti.

Sa incepem,ieri pe seara chiar nu stiam la cine sa merg si am zis ca daca tot aman sa merg la madam de cel putin 1 luna,mi-am facut curaj si am mers.

Sunat,programat in 40min,am ajuns,am asteptat in jur de 5min in fata blocului dar nu a fost problema,am fumat o tigara.

Ba baieti nus cum sa spun dar am primit cel mai bine executat oral vreodata cu prezervativ,nu se compara nici ala fara cu ce am primit ieri seara,la normal numai vorbesc ,se implica,te face sa te simnti bine.Am fost cam timid la inceput pentru ca nu am mai fost la o MILF pana acum,dar cu siguranta voi repeta aceasta experienta cu mare drag.

multumesc
Link spre comentariu

Fratilor nu inteleg cat de mare poate sa fie invidia si frustrarea unora!

Cum au vazut ca am primit 2 recenzii pozitive in 2 zile ,au inceput sa isi scoata coltii .

Dragi invidiosi,nu incercati sa ma denigrati,pentru ca au incercat altii folosind metode mult mai meschine si...surpriza nu au reusit!

Si stiti de ce ?Pentru ca imi fac treaba bine,iar atuurile mele sunt ambitia ,curajul si perseverenta!

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator sioux1
Reputație: 0

Nu-i cazul de multumiri. Asta-i realitatea. Chiar daca ii deranjeaza pe unii , nu trebuie bagati in seama , lasati in spumele lor acolo sa clocoteasca 😈😈😈

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:peste tot si niciunde
  • Oras:peste tot si niciunde

Madame nu are nimic de dovedit nimanui. Din punctul meu de vedere si-a castigat respectul si certificarea pentru calitatea serviciilor de multi ani. Nu trebuie sa se supuna solicitarilor de 2 lei pe forum de fiecare data si mai ales sa isi piarda timpul cu polemicile voastre.

• Like 2
Link spre comentariu

Madame nu are nimic de dovedit nimanui. Din punctul meu de vedere si-a castigat respectul si certificarea pentru calitatea serviciilor de multi ani. Nu trebuie sa se supuna solicitarilor de 2 lei pe forum de fiecare data si mai ales sa isi piarda timpul cu polemicile voastre.

o zi buna iti doresc!
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...