madame_32 Reputație: 3661 Postat Septembrie 4, 2018 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Septembrie 4, 2018 Poza acum 3 zile 2 Link spre comentariu
madame_32 Reputație: 3661 Postat Septembrie 4, 2018 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Septembrie 4, 2018 Poza facute acum 3 saptamani,pe care am mai postat-o Link spre comentariu
madame_32 Reputație: 3661 Postat Septembrie 4, 2018 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Septembrie 4, 2018 Poza ...acum 6 Link spre comentariu
rmarinescu Reputație: 9 Postat Septembrie 4, 2018 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Septembrie 4, 2018 Am sunat mai devreme sa aflu disponibilitatea și nu ai răspuns, presupun ca ești ocupată. Poți te rog sa-mi spui dacă in intervalul 12-14 ești iti pot face o vizita ? 1 Link spre comentariu
madame_32 Reputație: 3661 Postat Septembrie 5, 2018 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Septembrie 5, 2018 Am sunat mai devreme sa aflu disponibilitatea și nu ai răspuns, presupun ca ești ocupată. Poți te rog sa-mi spui dacă in intervalul 12-14 ești iti pot face o vizita ?sunt disponibila la ora 13.Este ok? Link spre comentariu
rmarinescu Reputație: 9 Postat Septembrie 5, 2018 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Septembrie 5, 2018 sunt disponibila la ora 13.Este ok?Sigur! Te sun de pe un numar de Digi in jur de 12:30. Link spre comentariu
madame_32 Reputație: 3661 Postat Septembrie 5, 2018 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Septembrie 5, 2018 Sigur! Te sun de pe un numar de Digi in jur de 12:30.cu drag! Link spre comentariu
jokervs Reputație: 459 Postat Septembrie 5, 2018 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Septembrie 5, 2018 Vezi ca se poate..sa pui poza ca si ultima..( sa nu fie prima si ultima ) .... Ne auzim curand...pentru o vizita :wink2 :wink2 1 Link spre comentariu
rmarinescu Reputație: 9 Postat Septembrie 5, 2018 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Septembrie 5, 2018 Madame este buna rau in ceea ce face, I-am facut o vizita azi si cel mai probabil o s-o mai vizitez! 1. Punctuala.2. Curata.3. Este o tipa foarte misto.4. Sex.... Profi rau de tot. 3 Link spre comentariu
madame_32 Reputație: 3661 Postat Septembrie 5, 2018 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Septembrie 5, 2018 Vezi ca se poate..sa pui poza ca si ultima..( sa nu fie prima si ultima ) .... Ne auzim curand...pentru o vizita :wink2 :wink2te astept cu drag Link spre comentariu
madame_32 Reputație: 3661 Postat Septembrie 5, 2018 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Septembrie 5, 2018 Madame este buna rau in ceea ce face, I-am facut o vizita azi si cel mai probabil o s-o mai vizitez! 1. Punctuala.2. Curata.3. Este o tipa foarte misto.4. Sex.... Profi rau de tot.iti multumesc pt recenzie,te astept oricand cu mare drag! Link spre comentariu
madame_32 Reputație: 3661 Postat Septembrie 5, 2018 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Septembrie 5, 2018 Revin si eu cu o recenzie.Buna madame,baieti.Sa incepem,ieri pe seara chiar nu stiam la cine sa merg si am zis ca daca tot aman sa merg la madam de cel putin 1 luna,mi-am facut curaj si am mers.Sunat,programat in 40min,am ajuns,am asteptat in jur de 5min in fata blocului dar nu a fost problema,am fumat o tigara.Ba baieti nus cum sa spun dar am primit cel mai bine executat oral vreodata cu prezervativ,nu se compara nici ala fara cu ce am primit ieri seara,la normal numai vorbesc ,se implica,te face sa te simnti bine.Am fost cam timid la inceput pentru ca nu am mai fost la o MILF pana acum,dar cu siguranta voi repeta aceasta experienta cu mare drag.multumesc Link spre comentariu
loveboy22 Reputație: 40 Postat Septembrie 5, 2018 Partajează Postat Septembrie 5, 2018 C te fute bine? 1 Link spre comentariu
madame_32 Reputație: 3661 Postat Septembrie 5, 2018 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Septembrie 5, 2018 C te fute bine?Nu inteleg curiozitatea ta! Link spre comentariu
madame_32 Reputație: 3661 Postat Septembrie 5, 2018 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Septembrie 5, 2018 Fratilor nu inteleg cat de mare poate sa fie invidia si frustrarea unora!Cum au vazut ca am primit 2 recenzii pozitive in 2 zile ,au inceput sa isi scoata coltii .Dragi invidiosi,nu incercati sa ma denigrati,pentru ca au incercat altii folosind metode mult mai meschine si...surpriza nu au reusit!Si stiti de ce ?Pentru ca imi fac treaba bine,iar atuurile mele sunt ambitia ,curajul si perseverenta! 1 Link spre comentariu
Vizitator sioux1 Reputație: 0 Postat Septembrie 5, 2018 Partajează Postat Septembrie 5, 2018 👠1 Link spre comentariu
Vizitator sioux1 Reputație: 0 Postat Septembrie 5, 2018 Partajează Postat Septembrie 5, 2018 👠Link spre comentariu
Vizitator sioux1 Reputație: 0 Postat Septembrie 5, 2018 Partajează Postat Septembrie 5, 2018 Postare multipla 😕 Link spre comentariu
madame_32 Reputație: 3661 Postat Septembrie 5, 2018 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Septembrie 5, 2018 Postare multipla mii de multumiri pt sustinere Link spre comentariu
Vizitator sioux1 Reputație: 0 Postat Septembrie 5, 2018 Partajează Postat Septembrie 5, 2018 Nu-i cazul de multumiri. Asta-i realitatea. Chiar daca ii deranjeaza pe unii , nu trebuie bagati in seama , lasati in spumele lor acolo sa clocoteasca 😈😈😈 2 Link spre comentariu
loveboy22 Reputație: 40 Postat Septembrie 6, 2018 Partajează Postat Septembrie 6, 2018 Xtx Link spre comentariu
scracy Reputație: -59 Postat Septembrie 6, 2018 Oras:peste tot si niciunde Oras:peste tot si niciunde Partajează Postat Septembrie 6, 2018 Madame nu are nimic de dovedit nimanui. Din punctul meu de vedere si-a castigat respectul si certificarea pentru calitatea serviciilor de multi ani. Nu trebuie sa se supuna solicitarilor de 2 lei pe forum de fiecare data si mai ales sa isi piarda timpul cu polemicile voastre. 2 Link spre comentariu
madame_32 Reputație: 3661 Postat Septembrie 6, 2018 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Septembrie 6, 2018 Madame nu are nimic de dovedit nimanui. Din punctul meu de vedere si-a castigat respectul si certificarea pentru calitatea serviciilor de multi ani. Nu trebuie sa se supuna solicitarilor de 2 lei pe forum de fiecare data si mai ales sa isi piarda timpul cu polemicile voastre.o zi buna iti doresc! Link spre comentariu
costy03 Reputație: -40 Postat Septembrie 8, 2018 Oras:la munte Oras:la munte Partajează Postat Septembrie 8, 2018 hey buna madame! ce bine arati, cred ca ai multe de castigat daca ai face o vizita pe la brasov, te pup 1 Link spre comentariu
madame_32 Reputație: 3661 Postat Septembrie 8, 2018 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Septembrie 8, 2018 hey buna madame! ce bine arati, cred ca ai multe de castigat daca ai face o vizita pe la brasov, te pupmaybe.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum