Sari la conținut

0784137991

Postări Recomandate

• Oras:xxx
  • Oras:xxx
Postat

DRISTOR, doamna matura, 35 ani, rabdatoare, finuta iti ofer masaj de calitate , discretia si igiena garantata, apreciez bunul simt. Mai multe detalii la tel 0784137991   70 fin

post-57415-0-55233400-1449844406_thumb.jpg

• Oras:In inima femeilor
Postat

Astazi o programasem sa o vizitez,dar dupa o cautare mai atenta am descoperit un cuib mutat din Dristor in Iancului si suspectez ca sunt doua fete cu cate doua nr. de tel fiecare si poze diferite pe fiecare nr.

40 L
50 L

NOUA in zona, ofer masaj de relaxare si terapeutic, 28 ani, serioasa si cu bun simt, domnilor manierati doar la domiciliul meu, metrou Iancului, 22 Jan 15:44

Foto (1)   Selecteaza
si al doilea set cu acelasi nr
50 L
NOUA in zona, ofer masaj de relaxare si terapeutic, 28 ani, serioasa si cu bun simt, domnilor manierati doar la domiciliul meu, metrou Iancului, 22 Jan 11:00
  Foto (1)   Selecteaza
Postat
Bucuresti

155 vizite PRESTARI SERVICII - servicii diverse
50 L
IANCULUI, noua in zona, bruneta draguta, ofer servicii de masaj de calitate domnilor generosi si manierati. Mai multe detalii la telefon. Te astept cu drag. Sos Mihai Bravu, 22 Jan 11:56

Foto (1)   Selecteaza

169 vizite PRESTARI SERVICII - servicii diverse
50 L
MASAJ, Piata Iancului, noua in zona bruneta, inalta si draguta, ofer masaj de relaxare la domiciliul meu, igiena si discretie, mai multe detalii la tel., 22 Jan 11:00

Foto (1)   Selecteaza

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.