Sari la conținut

Alessia - 23 ani - 0721427480 - Biserica Italiana

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

SUNT noua pe site. Ofer masaj de relaxare, terapeutic si cervical de cea mai buna calitate. Poze reale din locatie. Te astept intr-un ambient placut si curat, 10 Dec 2015 16:36 50L 0721427480

post-29617-0-41366300-1449845336_thumb.jpg post-29617-0-62381500-1449845349_thumb.jpg

post-29617-0-18156700-1449845435_thumb.jpg post-29617-0-80174300-1449845444_thumb.jpg

post-29617-0-07643100-1449845456_thumb.jpg post-29617-0-05707000-1449845465_thumb.jpg

post-29617-0-54718500-1449845473_thumb.jpg

Urmeaza recenzia:

Bifat ieri, joi 10 Dec., in jur de ora 21.

Am sunat, mi-a raspuns o voce OK, bagat ea poezia cu tupeu: finalizare orala, pe corp, sani, dus impreuna, etc. Wow! Intrare in forta. Zic, OK, hai sa vedem. Imi da locatia, pe langa Biserica Italiana. Ajung, o sun, si incepe sa ma ghideze. Intrarea se face printr-un gang, undeva vis-a-vis de galeriile Orizont, un gang unde e Amsterdam sex shop. In fundul gangului, e o poarta cu interfon, se intra cu cod, intr-o curte interioara, si mai e o scara acolo, unde se intra cu acelasi cod de interfon. Urc, ajung, si deschide una maricica, voluptoasa, incaltata in cizmele alea aurii din pozele 3 si 4, cu toace, si in chiloti si sutien, rosii. Machiata destul de strident, dar conform cu meseria.

Am discutat din nou "oferta": 50L finalizarea, 100L 30 minute (vrajeala), 150L ora. M-am mai uitat odata la ea, si mi-am zis, hai s-o vedem.

Locatia: este o garsoniera micuta, in bloc vechi, cu un pat maricel pe mijloc, si doua calorifere electrice de fiecare parte a patului. De mentionat ca era tropical acolo. Destul de mizer, dar nu murdar. Baia, este micuta, dar n-am folosit-o decat putin, fiindca eram dusat de acasa. Ea n-a facut dus inainte, dar parea OK, fara mirosuri, etc.

Pozele sunt reale, si facute in locatie. Tapetul ala e la capul patului, iar poza cu fundalul visiniu, e facuta in fata patului, pe draperia de la geam.

Actiunea:

M-am dezbracat, intins pe pat. Ea si-a dat sutienul jos, dezvelind niste sani misto, tari, marimea 2.5-3. S-a apucat de un oral NP, vreo 7-8 minute, pana s-a sculat maestrul ca lumea. Nimic memorabil, s-a mai ajutat si de mana, dar a avut si momente cand o lua in gura fara maini. Fara dinti. Dupa vrea cateva minute i-am zis sa-si dea chilotii jos. La un moment dat, mi-a pus cauciucul, si a mai supt-o nitel si cu el aplicat, pe post de lubrefiere. De mentionat ca erau de cacat prezervativele, prea mici, si cred ca nelubrefiate. Am si intrebat-o ce marca sunt, si mi-a zis ca nu stie.

Am trecut la un misionar, si dupa vreo 5 minute, am rezolvat. M-am igienizat, si dupa aia, am mai stat scurt de vorba cu ea. Cica e din Timisoara, si a venit de 2 saptamani in Bucuresti. De mentionat ca dupa ce mi-a bagat-o pe aia cu 100L 30 minute, dupa ce i-am dat banii, nu m-a grabit deloc, ceea ce e OK. N-a facut nici un moft sau vreu comentariu cretin.

N-a facut CIM sau altele, dar presupun ca face, din moment ce le-a bagat in oferta. Anal, n-am intrebat.

Programul: cica e variabil, dar la telefon, mi-a zis ca presteaza "pana mai tarziu".

Notele:

Aspect: 7-7.5 e genul maricel, are 1.70m, cred ca vreo 60 kile, usor rubensiana, dar nu grasa. La fata e OK, usor vulgara, dar potrivit cu meseria. Sani frumosi nr. 2.5-3 tari, nelasati si cur OK. E "epilata" total, dar cred ca mai degraba se rade.

Atitudine: 6.5; Nu vorbeste din proprie initiativa, dar raspunde OK la intrebari.

Oral: 6.5; neprotejat, s-a mai ajutat de maini, fara atentie la zonele adiacente, fara dinti, fara artificii. Nimic memorabil.

Normal: 6.5; protejat, misionar, destul de stramta mi s-a parut, sau poate ma strangea pe mine prezervativul :) Ceva gemete, cateva atingeri firave. Nimic memorabil.

GFE: 4-5; nu are nici o initiativa, nu comenteaza, cam pasiva.

Locatia: 7.

Halatul: 50L, 20 minute DTD.

Impresie: fast fuck. Merge, daca asta vrei. E maricica, si ai pe ce pune mana; mie asta mi-a placut. Pentru pasarile de noapte s-ar putea sa fie un plus, daca intr-adevar sta pana tarziu. De revenit? Inclin sa nu, mai bine mai incerc ceva nou.

Sper ca n-am omis ceva. Spor la futut!

• Like 10
Postat

SUNT noua pe site. Ofer masaj de relaxare, terapeutic si cervical de cea mai buna calitate. Poze reale din locatie. Te astept intr-un ambient placut si curat, 10 Dec 2015 16:36 50L 0721427480

Urmeaza recenzia:

Bifat ieri, joi 10 Dec., in jur de ora 21.

Am sunat, mi-a raspuns o voce OK, bagat ea poezia cu tupeu: finalizare orala, pe corp, sani, dus impreuna, etc. Wow! Intrare in forta. Zic, OK, hai sa vedem. Imi da locatia, pe langa Biserica Italiana. Ajung, o sun, si incepe sa ma ghideze. Intrarea se face printr-un gang, undeva vis-a-vis de galeriile Orizont, un gang unde e Amsterdam sex shop. In fundul gangului, e o poarta cu interfon, se intra cu cod, intr-o curte interioara, si mai e o scara acolo, unde se intra cu acelasi cod de interfon. Urc, ajung, si deschide una maricica, voluptoasa, incaltata in cizmele alea aurii din pozele 3 si 4, cu toace, si in chiloti si sutien, rosii. Machiata destul de strident, dar conform cu meseria.

Am discutat din nou "oferta": 50L finalizarea, 100L 30 minute (vrajeala), 150L ora. M-am mai uitat odata la ea, si mi-am zis, hai s-o vedem.

Locatia: este o garsoniera micuta, in bloc vechi, cu un pat maricel pe mijloc, si doua calorifere electrice de fiecare parte a patului. De mentionat ca era tropical acolo. Destul de mizer, dar nu murdar. Baia, este micuta, dar n-am folosit-o decat putin, fiindca eram dusat de acasa. Ea n-a facut dus inainte, dar parea OK, fara mirosuri, etc.

Pozele sunt reale, si facute in locatie. Tapetul ala e la capul patului, iar poza cu fundalul visiniu, e facuta in fata patului, pe draperia de la geam.

Actiunea:

M-am dezbracat, intins pe pat. Ea si-a dat sutienul jos, dezvelind niste sani misto, tari, marimea 2.5-3. S-a apucat de un oral NP, vreo 7-8 minute, pana s-a sculat maestrul ca lumea. Nimic memorabil, s-a mai ajutat si de mana, dar a avut si momente cand o lua in gura fara maini. Fara dinti. Dupa vrea cateva minute i-am zis sa-si dea chilotii jos. La un moment dat, mi-a pus cauciucul, si a mai supt-o nitel si cu el aplicat, pe post de lubrefiere. De mentionat ca erau de cacat prezervativele, prea mici, si cred ca nelubrefiate. Am si intrebat-o ce marca sunt, si mi-a zis ca nu stie.

Am trecut la un misionar, si dupa vreo 5 minute, am rezolvat. M-am igienizat, si dupa aia, am mai stat scurt de vorba cu ea. Cica e din Timisoara, si a venit de 2 saptamani in Bucuresti. De mentionat ca dupa ce mi-a bagat-o pe aia cu 100L 30 minute, dupa ce i-am dat banii, nu m-a grabit deloc, ceea ce e OK. N-a facut nici un moft sau vreu comentariu cretin.

N-a facut CIM sau altele, dar presupun ca face, din moment ce le-a bagat in oferta. Anal, n-am intrebat.

Programul: cica e variabil, dar la telefon, mi-a zis ca presteaza "pana mai tarziu".

Notele:

Aspect: 7-7.5 e genul maricel, are 1.70m, cred ca vreo 60 kile, usor rubensiana, dar nu grasa. La fata e OK, usor vulgara, dar potrivit cu meseria. Sani frumosi nr. 2.5-3 tari, nelasati si cur OK. E "epilata" total, dar cred ca mai degraba se rade.

Atitudine: 6.5; Nu vorbeste din proprie initiativa, dar raspunde OK la intrebari.

Oral: 6.5; neprotejat, s-a mai ajutat de maini, fara atentie la zonele adiacente, fara dinti, fara artificii. Nimic memorabil.

Normal: 6.5; protejat, misionar, destul de stramta mi s-a parut, sau poate ma strangea pe mine prezervativul :) Ceva gemete, cateva atingeri firave. Nimic memorabil.

GFE: 4-5; nu are nici o initiativa, nu comenteaza, cam pasiva.

Locatia: 7.

Halatul: 50L, 20 minute DTD.

Impresie: fast fuck. Merge, daca asta vrei. E maricica, si ai pe ce pune mana; mie asta mi-a placut. Pentru pasarile de noapte s-ar putea sa fie un plus, daca intr-adevar sta pana tarziu. De revenit? Inclin sa nu, mai bine mai incerc ceva nou.

Sper ca n-am omis ceva. Spor la futut!

Nu stiu ce ai facut tu, dar eu, azi 16.12.2015, ora 16.00 am fost acolo si mi-a deschis o tipa rotunda (dar draguta la fata si amabila), care nu are nimic de-a face cu pozele (Bianca spunea ca o cheama). Mi-a bagat cunoscutul text ca posesoarea pozelor, Andreea "a plecat cu putin timp inainte", drept pentru care am facut stanga-imprejur. Are o pisicuta f draguta pe care o cheama Maya. Cu bine. Eduard

Postat

Nu stiu ce ai facut tu, dar eu, azi 16.12.2015, ora 16.00 am fost acolo si mi-a deschis o tipa rotunda (dar draguta la fata si amabila), care nu are nimic de-a face cu pozele (Bianca spunea ca o cheama). Mi-a bagat cunoscutul text ca posesoarea pozelor, Andreea "a plecat cu putin timp inainte", drept pentru care am facut stanga-imprejur. Are o pisicuta f draguta pe care o cheama Maya. Cu bine. Eduard

• Like 1
  • Oras:everywhere
  • Oras:everywhere
Postat

sa intelegem ca pisica e mai draguta decat ea......

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Salut,

In lipsa de altceva vineri seara am sunat la dsoara. A fost o experienta... ciudațică. La telefon  i-am spus ca ajung in 15-20 de minute si m-a intrebat "Da' vii sigur? Sa nu programez pe altcineva.". I-am confirmat ca ajung in maxim 20 de minute. Peste 20 de minute, cand am ajuns la biserica italiana, am sunat-o si cica sa astept 5 minute sa iasa clientu... wtf!!!

Hotarat sa plec, o iau agale inapoi spre Universitate si ma suna dsoara dupa vreo 10 minute ca unde sunt. In fine... m-am intors. Nu stiu de ce.

Am ajuns in casa la ea conform descrierii de mai sus. Acolo era o dsoara tinerica, cu forme (nu grasa, dar nu slaba - aveai unde pune mana), cu paru foarte creț si negru. Ma hotarasc sa raman.

Baia absolut... naspa. Apa pe jos, nu mai avea nici un fel de detergent (sapun, gel, nimic - doar niste sampon). De prosoape nici nu m-am atins. 

Actiunea a fost "clasica" si per total o nota 7. Oral bunicel iar la normal ma indemna. Mie mi-a placut. Parea ca ii place si ei. Se implica si nu statea ca papusa de plastic.

Costuri: 100 lei/finalizare. Nu am vrut sa iau o ora cand am vazut locul actiunii.

Oral+normal: 8

Prezervative: 1 (mici, uscate, mi-era frica sa nu se rupa)

P.S.

Mentionez ca nu am vazut pisica si fata si-a pastrat cizmele in picioare.

• Like 2
Postat

Raspuns pentru colegii mei.

1) S-o fut pe Maya nu mi-a trecut prin cap (prin niciunul), dar multumesc pentru sugestie, o sa tin cont de ea alta data si o sa vin cu recenzia.

2) Pisicuta era bestiala, dar am scris ca si fata era draguta la fatza. Nu m-am gandit sa fac o comparatie.

3) Nu inteleg cum de ai dat 100 pentru o finalizare, in anunt scrie 50. Poate a fost o "super-finalizare"?!

4) Nu stiu daca fata din poze lucreaza si ziua, da anunturile doar spre seara, iar daca suni nu stii daca e ea sau colega. Mi-ar placea, e o tipa "teapana", pe gustul meu.

Doresc tuturor colegilor sa aiba numai gagici pe placul lor, si sa ne dea si noua de stire despre fiecare dintre ele! 

Un an nou fericit tuturor!

Postat

SUNT noua pe site. Ofer masaj de relaxare, terapeutic si cervical de cea mai buna calitate. Poze reale din locatie. Te astept intr-un ambient placut si curat, 31 Dec 01:05

O sa vin si eu cu recenzia la tipa asta la momentul oportun. Momentan am dubii si mai stau putin.

0721.427.480

50Lpost-16555-0-28774800-1451879696_thumb.jpgpost-16555-0-28774800-1451879696_thumb.jpgpost-16555-0-73266200-1451879709_thumb.jpg

ANDREEA, ofer masaj de relaxare si terapeutic de cea mai buna calitate, intr-un ambient curat, mai multe detalii la telefon, poze reale, 31 Dec 01:37

0737.489.406

50Lpost-16555-0-51790600-1451879679_thumb.jpgpost-16555-0-93153400-1451879683_thumb.jpgpost-16555-0-11707900-1451879690_thumb.jpg

OFER servicii totale de calitate, masaj de relaxare, terapeutic, cervical intr-un cadru placut. Poze reale si locatie centrala, 03 Jan 22:59

0737.489.409

50Lpost-16555-0-35825000-1451879717_thumb.jpgpost-16555-0-49106900-1451879723_thumb.jpgpost-16555-0-94709500-1451879729_thumb.jpgpost-16555-0-10075400-1451879741_thumb.jpg

Am atasat toate 3 numerele si dovada ca au anunturi deoarece la toate 3 numerele raspunde aceeasi voce, anunturile sunt aproape identice si toate duc la aceeasi adresa, respectiv in apropierea bisericii italiene de pe balcescu. Numarul interfonului la care te pune sa suni nu coincide cu numarul apartamentului. Cand se deschide usa intalnesti o pustoaica de etnie care habar nu are ce s-a vorbit la telefon. Prestatia d-soarei a fost ok in cazul meu , cu o seara in urma a fost un prieten si el a spus ca a fost dezastru, acum eu nu pot stii daca a nimerit la aceeasi domnisoara, ar putea fi mai multe prestatoare care fac cu randul, depinde cum le trimite comisia. Si pana si dupa vizita la fata am incercat sa ajung dar cand eram in zona ba nu-mi raspundea ba era ocupata asa ca am facut cateva drumuri degeaba , considerate de altii tepe. Am scris postul asta cu speranta ca poate mai completeaza cineva cu niste detalii daca e doar una sau mai multe fete in locatie. Am observat ca se lucreaza doar de noapte iar eu pot spune ca in seara aia am plecat multumit de acolo, nu am fost grabit iar locatia si prestatia fetei sunt decente mai ales pt 50 de lei. Nici eu nu am vazut nicio pisica in casa. Salutari.

post-16555-0-06328800-1451879703_thumb.jpg

• Like 8
  • Minus 12
Postat

A mai aparut un anunt care duce la aceeasi locatie (Magheru, sex shop Amsterdam) tot cu numele Bianca:

STUDENTA, 19 ani, noua in zona. Ofer servicii de calitate. Masaj terapeutic, cervical, de relaxare intr-un ambient placut. Pentru mai multe detalii despre servicii, suna-ma, 08 Jan 16:02 0737.801.187

http://stor0.anuntul.ro/media/foto/imgs/2015/10/24/138704631.jpg

Mi se pare prea dubioasa toata situatia. Mergi la nimereala, nu stii peste cine dai.

• Like 1

Postat

Presupun ca diferentele dintre postari se datoreaza orelor la care au fost colegii mei in vizita la locatie. Cred ca tipa cu cizmele aurii are program de noapte, iar eu am fost ziua, de aceea nu am gasit-o. Probabil ca sunt mai multe fete, care vin dupa un program doar de ele stiut. Pe Maya o baga in scena doar ziua (pisicuta de sacrificiu...). Am sunat in urma cu cateva zile si a raspuns o fata, Bianca, si a confirmat ca are o pisicuta Maya (exact formatia pe care am gasit-o eu cand am trecut pe acolo).

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...