p_morris Reputație: 1076 Postat Decembrie 11, 2015 Oras:București Oras:București Partajează Postat Decembrie 11, 2015 http://m.anuntul.ro/anunt/34679201/P9OmSdF00C10K46 Nici pe centura nu găsești asemenea specimene nasoale Link spre comentariu
p_morris Reputație: 1076 Postat Decembrie 11, 2015 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2015 Activează vizavi de magazinul Cocor,bloc cu sex shop,etaj 2. E pierdere de timp.Fosta colega cu matura de pe Cantemir. Link spre comentariu
p_morris Reputație: 1076 Postat Decembrie 11, 2015 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2015 0725136291 si 0768349986 2 Link spre comentariu
longdonsilver Reputație: 187 Postat Decembrie 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 12, 2015 Si pozele: Dar mai da si tu ceva detalii... 1 Link spre comentariu
p_morris Reputație: 1076 Postat Decembrie 13, 2015 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2015 Si pozele: Dar mai da si tu ceva detalii...Dantura pauza...gen Vladizinho cand ii făcuse dentiști extracții(numai cioturi)...Piele lăsată,are o tentativa de tatuaj pe spate...mergi si convinge te 2 Link spre comentariu
darknightmare Reputație: -6 Postat Decembrie 14, 2015 Oras:UndevaCandva Oras:UndevaCandva Partajează Postat Decembrie 14, 2015 Dantura pauza...gen Vladizinho cand ii făcuse dentiști extracții(numai cioturi)...Piele lăsată,are o tentativa de tatuaj pe spate...mergi si convinge teOmu-i plecat peste mari si tari si probabil sughita pentru ca-l pomenesti, iar tie ti s-a cam facut dor de el! Ti-a ramas adanc intiparit in memorie, cred ca ti-a marcat existenta! 2 Link spre comentariu
p_morris Reputație: 1076 Postat Decembrie 14, 2015 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2015 Omu-i plecat peste mari si tari si probabil sughita pentru ca-l pomenesti, iar tie ti s-a cam facut dor de el! Ti-a ramas adanc intiparit in memorie, cred ca ti-a marcat existenta!Aiurea,me dor da iel Link spre comentariu
vladizinho Reputație: -648 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:UK Oras:UK Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 Moare guvidu' de oftica, c'am fost, sunt si mereu voi fi mai bun ca el... Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 6, 2016 Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 Moare guvidu' de oftica, c'am fost, sunt si mereu voi fi mai bun ca el...detaliaza.... Link spre comentariu
p_morris Reputație: 1076 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 Moare guvidu' de oftica, c'am fost, sunt si mereu voi fi mai bun ca el...Awwwww,mi amorrrrrrr Unde ai fost manca-te-ar buba neagra? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 6, 2016 Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 Awwwww,mi amorrrrrrr Unde ai fost manca-te-ar buba neagra? 3 Link spre comentariu
p_morris Reputație: 1076 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 Cory,eu zic sa il înjuri ca din cauza lui,nu te mai vizitez ,ca jur de nu eram pe picior de plecare spre tine cand mi-a sărit in ochi postarea lui ) Link spre comentariu
vladizinho Reputație: -648 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:UK Oras:UK Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 Awwwww,mi amorrrrrrr Unde ai fost manca-te-ar buba neagra?Iti mai bagi vibratoare'n cur, gandindu'te la mine? Link spre comentariu
p_morris Reputație: 1076 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 ) La tine ma gandesc doar cand vreau sa am motiv sa beau ) Link spre comentariu
vladizinho Reputație: -648 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:UK Oras:UK Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 ) La tine ma gandesc doar cand vreau sa am motiv sa beau )Îți îneci depresia'n alcool? N'am ce'ti face... Eu ti'am spus ca n'am înclinații... d'alea. Greșeala ta ca te'ai îndrăgostit... Link spre comentariu
p_morris Reputație: 1076 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 ) scuzele mele...imi cer mii de aplauze,eu nu-s depresiv ca Vladizinho ooops...tu erai mah laba trista? Link spre comentariu
vladizinho Reputație: -648 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:UK Oras:UK Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 ) scuzele mele...imi cer mii de aplauze,eu nu-s depresiv ca Vladizinho ooops...tu erai mah laba trista?Ce sa zici si tu acum... Link spre comentariu
darknightmare Reputație: -6 Postat Ianuarie 7, 2016 Oras:UndevaCandva Oras:UndevaCandva Partajează Postat Ianuarie 7, 2016 ) scuzele mele...imi cer mii de aplauze,eu nu-s depresiv ca Vladizinho ooops...tu erai mah laba trista? Ce sa zici si tu acum...Inca mai aveti ceva de impartit? Link spre comentariu
vladizinho Reputație: -648 Postat Ianuarie 7, 2016 Oras:UK Oras:UK Partajează Postat Ianuarie 7, 2016 Inca mai aveti ceva de impartit?Plm... Am văzut ca m'a tot adus in discuție, pe durata absenței mele... E clar ca'i îndrăgostit de mine, dar știe ca nu'i împărtășesc sentimentele, așa că face ce fac toți cocalarii... Știi cum e aia cu strugurii acri ) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum