stavroghinakamiskin Reputație: 143 Postat Decembrie 16, 2015 Postat Decembrie 16, 2015 Singuratatea nu se poate trata,din simplul motiv ca nu este o boala. Singuratatea este o alegere. Ce pot fi "tratate" sunt aptitudinile sociale ale individului.Terapiile cognitiv-comportmentale sunt indicate. 1
lana Reputație: 3245 Postat Decembrie 16, 2015 Oras:București Oras:București Postat Decembrie 16, 2015 ba vorbescSă iți coacă cucul atunci, că vorbești numai când iți convine. 3
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Decembrie 16, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 16, 2015 Să iți coacă cucul atunci, că vorbești numai când iți convine. E șmecher și-l știe și lumea. 2
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Decembrie 16, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Decembrie 16, 2015 da' nu bunå 2
sander Reputație: 23 Postat Decembrie 16, 2015 Oras:Buc Oras:Buc Autor Postat Decembrie 16, 2015 Daca aveam puncte, ramaneam fara ele... Am citit doar prima pagina, n am avut timp de restul, sa-mi spuna si mie cineva, s-a futut Sander in urmatoarele pagini sau mai asteptam pana dupa craciun ? Multumesc anticipat ) Nu de futai e problema omule. Poate in "era" in care ai trait tu asa o fi fost. Sau poate ca ti s-au spus basme despre dansatori gay cand erai mic iar tu le-ai crezut. De unde stii tu cum este acolo cand tu nu ai fost?!?! Doooh, cum le stiu unii pe toate... In primul rand iti multumesc ca m-ai facut nasoala. In al doilea rand, nu pot sa imi dau seama la ce sala ai facut tu voluntariat de erau doar ciudate... poate ai fost in Constanta si ai dat de **spam editat**cabra p-acolo. Nu ai citit prea bine ce am scris eu ceea ce ma duce cu gandul la faptul ca ori esti troll ori ai niste pretentii de bastan, stai acasa in fotoliu dupa ce ai venit de la jobul plictisitor cu colegi sociopati, asteptand sa apara din neant cateva nimfe dintre care tu sa iti poti alege ce-ti pofteste brebenelul. Sa stii ca barbatii si femeile-barbat de la sala au prieteni si prietene, prietenii si prietenele lor au la randul lor prieteni, prietene, verisoare...asa se construiesc prietenii, anturaje...asa se traieste, asta inseamna viata, adica socializare. Nu mi-am imaginat ca trebuie o harta ca sa pricepi. Nu, nu trebuie. Poti sta linistit asteptand. Mai vorbim peste 10 ani cand vei cele aceleasi sfaturi, cand vei avea o caruta de frustrari si sanse considerabil reduse de a mai gasi o partenera de viata. P.S. M-am razgandit, consider ca primul pas ar trebui sa il faci catre un cabinet de psihoterapie. Nu voluntariat la sala. In alt domeniu, "mediu civic". Iar pentru PS, you're a bitch. My kind a bitch, dar nu ma apropii ca stiu ca astea ca tine nu stau acasa. Azi o ai, maine o are altu. Sandere lasa femeile, gaseste un barbat, e mai avantajos, femeile sunt puse doar pe jecmaneala ma excita baieteii singuri si tristi Rei al drecu de ghei haios, mi-ai luminat ziua. Tu nu auzi ca e unu pasionat de dansuri pe aici? Da-te la ala, panarama mica... Sander,futu-ti-n anus partenera din viitorul,sper eu,nu foarte indepartat,ca ai adunat numai somitati pe topicul asta. Numa Unu si Una. Daca citeai ce am mai zis pe aici, ti-ai fi dat seama ca baietel nu sunt... Deschistat? Nu stiu ce intelegi tu prin asta, cuvantul nu exista in limba romana. Daca vrei sa spui ca nu as fi inchistat - intradevar, nu ma consider. Lumbersexual - nici daca as vrea nu pot, nu imi creste destul par pe fata .. si oricum nu sunt metrosexual.Nu-l hrani ca se suie pe piciorul tau si-ti pateaza pantalonii. Avand in vedere ca nimic nu-i surade, consider ca terapia este o mare oportunitate. Macar se duce undeva unde vorbeste cu cineva. Oricum, singuratatea este boala sec XI insa este incurajator ca se trateaza. Sigur, in curand, pentru suma potrivita poti sa inchiriezi o familie de la vreaufamilie.ro . consider ca trebuie sa faci lucrurile la timpul lor... sa faci studii si sa te casatoresti de tanar... initiatorul ,la 35 de ani nu a pierdut trenul,insa daca-i pe peron fara belet,cam aiurea... se vede ca ai frecat-o de malinescu,asa ca ma doare de ce ai pierdut femeia de langa tine si inca ceva,femeia la batranete se descurca,barbatu,poola hai baftaStiu, daca schimb prefixul se schimba si datele problemei, chiar daca Lana nu vede niciuna. D'aia ma grabesc si cer sfaturi, n-am timp de prea multe greseli. Iar cu babele si mosii ... mosii nu prea ajung mosi. De babe insa sunt pline satele. Nu degeaba. Singuratatea nu se poate trata,din simplul motiv ca nu este o boala. Singuratatea este o alegere. Ce pot fi "tratate" sunt aptitudinile sociale ale individului.Terapiile cognitiv-comportmentale sunt indicate.M-ai pierdut si regasit in acelasi timp. Suna a cheia succesului cu garnitura de truism. In 90% din situatii sunt de acord cu tine. Dar in cateva situatii, devii prizonierul meseriei. Imagineaza-ti ca fac ceva ce-mi place foarte mult. Si e platit si al dracu de bine, o raritate pe criza. Dar reversul medaliei e lipsa totala de socializare. E un domeniu de sociopati solitari. Ce ai face, ai renunta la meserie, la bani, la confortul financiar, pentru a risca acum pe criza, la 35 de ani, o orientare profesionala? Sigur, e usor sa ai anturaj cand esti taximetrist. E alta poveste din Pipera. PS: e ciudat ca majoritatea ma credeti ori troll ori distrus nefunctional in societate. Nu prea sunt, nici una, nici alta. Intalnesc ocazional femei foarte interesate de mine, dar datorita pozitiei nu ma pot apropia de ele. Nici onanist sau sihastru nu sunt. Dar vreau o femeie din afara "mediului" meu nesanatos, nu prietena comuna cu fosta, sau subalterna, vreau una care sa ma completeze. Sper ca m-am facut inteles. 2
roxi roxana Reputație: 2968 Postat Decembrie 16, 2015 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Decembrie 16, 2015 Hai sa-ti zic ceva ... pierzi timpul degeaba aici asteptand sa apara "frumoasa din padurea adormita " la fel cum pierzi timpul si pe celelalte site-uri sentimente.ro sau ce ai mai mentionat tu . Iti spuneau foarte multii , iesi socializeaza , distreaza-te, cunoaste oameni noi , etc... si poate asa va rasarii si soarele pe strada ta. Stand aici nu o sa "prinzi" absolut nimic ...decat cateva glume bune , altele mai putin bune .. Ai o viata traieste-o in pzm . Ca tu stii doar cati ani ai innumarat pana acum , nu si cati vei mai innumara de acum incolo , traiesti fiecare zi ca si cum ar fi ultima ! 5
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Decembrie 16, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 16, 2015 Amin! 2
roxi roxana Reputație: 2968 Postat Decembrie 16, 2015 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Decembrie 16, 2015 Amin!Ca bine zici
killbill13 Reputație: 8009 Postat Decembrie 16, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Decembrie 16, 2015 Daca aveam puncte, ramaneam fara ele... Nu de futai e problema omule. Nu voluntariat la sala. In alt domeniu, "mediu civic". Iar pentru PS, you're a bitch. My kind a bitch, dar nu ma apropii ca stiu ca astea ca tine nu stau acasa. Azi o ai, maine o are altu. Rei al drecu de ghei haios, mi-ai luminat ziua. Tu nu auzi ca e unu pasionat de dansuri pe aici? Da-te la ala, panarama mica... Numa Unu si Una. Nu-l hrani ca se suie pe piciorul tau si-ti pateaza pantalonii. Sigur, in curand, pentru suma potrivita poti sa inchiriezi o familie de la vreaufamilie.ro . Stiu, daca schimb prefixul se schimba si datele problemei, chiar daca Lana nu vede niciuna. D'aia ma grabesc si cer sfaturi, n-am timp de prea multe greseli.Iar cu babele si mosii ... mosii nu prea ajung mosi. De babe insa sunt pline satele. Nu degeaba. M-ai pierdut si regasit in acelasi timp. Suna a cheia succesului cu garnitura de truism. In 90% din situatii sunt de acord cu tine. Dar in cateva situatii, devii prizonierul meseriei. Imagineaza-ti ca fac ceva ce-mi place foarte mult. Si e platit si al dracu de bine, o raritate pe criza. Dar reversul medaliei e lipsa totala de socializare. E un domeniu de sociopati solitari. Ce ai face, ai renunta la meserie, la bani, la confortul financiar, pentru a risca acum pe criza, la 35 de ani, o orientare profesionala? Sigur, e usor sa ai anturaj cand esti taximetrist. E alta poveste din Pipera.PS: e ciudat ca majoritatea ma credeti ori troll ori distrus nefunctional in societate. Nu prea sunt, nici una, nici alta. Intalnesc ocazional femei foarte interesate de mine, dar datorita pozitiei nu ma pot apropia de ele. Nici onanist sau sihastru nu sunt. Dar vreau o femeie din afara "mediului" meu nesanatos, nu prietena comuna cu fosta, sau subalterna, vreau una care sa ma completeze. Sper ca m-am facut inteles. Bunicul meu zicea ca greselile proprii sunt cele mai bune sfaturi, dureroase , e adevarat, dar, bune ! Chiar pari ok, dar, eu personal nu cred ca exista o reteta universala la ce cauti . E plina lumea de sfaturi de agatat, insa, felul in care o faci depinde de tine ca persoana si de asta depinde si publicul tinta ! Degeaba te duci in anumite cercuri, daca o faci in sila. Nu dau sfaturi ca nu ma simt asa doct in domeniu, dar, cred ca ar trebui sa-ti cultivi pasiunile tale si in felul asta cresc sansele deca intalni pe cineva care gandeste ca tine ! 8
lana Reputație: 3245 Postat Decembrie 16, 2015 Oras:București Oras:București Postat Decembrie 16, 2015 Daca aveam puncte, ramaneam fara ele... Nu de futai e problema omule. Nu voluntariat la sala. In alt domeniu, "mediu civic". Iar pentru PS, you're a bitch. My kind a bitch, dar nu ma apropii ca stiu ca astea ca tine nu stau acasa. Azi o ai, maine o are altu. Rei al drecu de ghei haios, mi-ai luminat ziua. Tu nu auzi ca e unu pasionat de dansuri pe aici? Da-te la ala, panarama mica... Numa Unu si Una. Nu-l hrani ca se suie pe piciorul tau si-ti pateaza pantalonii. Sigur, in curand, pentru suma potrivita poti sa inchiriezi o familie de la vreaufamilie.ro . Stiu, daca schimb prefixul se schimba si datele problemei, chiar daca Lana nu vede niciuna. D'aia ma grabesc si cer sfaturi, n-am timp de prea multe greseli. Iar cu babele si mosii ... mosii nu prea ajung mosi. De babe insa sunt pline satele. Nu degeaba. M-ai pierdut si regasit in acelasi timp. Suna a cheia succesului cu garnitura de truism. In 90% din situatii sunt de acord cu tine. Dar in cateva situatii, devii prizonierul meseriei. Imagineaza-ti ca fac ceva ce-mi place foarte mult. Si e platit si al dracu de bine, o raritate pe criza. Dar reversul medaliei e lipsa totala de socializare. E un domeniu de sociopati solitari. Ce ai face, ai renunta la meserie, la bani, la confortul financiar, pentru a risca acum pe criza, la 35 de ani, o orientare profesionala? Sigur, e usor sa ai anturaj cand esti taximetrist. E alta poveste din Pipera. PS: e ciudat ca majoritatea ma credeti ori troll ori distrus nefunctional in societate. Nu prea sunt, nici una, nici alta. Intalnesc ocazional femei foarte interesate de mine, dar datorita pozitiei nu ma pot apropia de ele. Nici onanist sau sihastru nu sunt. Dar vreau o femeie din afara "mediului" meu nesanatos, nu prietena comuna cu fosta, sau subalterna, vreau una care sa ma completeze. Sper ca m-am facut inteles.Mi-a venit o idee genială!!!! (Bine, in așteptarea avionului spre casă am consumat vreo doua pahare de vin, de aceea se poate să fiu mai "inspirată") Mergi la petreceri și întruniri de swingeri...acolo găsești și femei singure și e și un mediu deschis unde socializarea este super ușoară! 1
sorina4u Reputație: 79 Postat Decembrie 16, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 16, 2015 Iar pentru PS, you're a bitch. My kind a bitch, dar nu ma apropii ca stiu ca astea ca tine nu stau acasa. Azi o ai, maine o are altu. Nu ai vrea sa stii in ce fel iubeste o ... bitch atunci cand o ai.
justlove Reputație: 8972 Postat Decembrie 16, 2015 Oras:fara Oras:fara Postat Decembrie 16, 2015 Stiu, o sa urmeze o avalansa de mistouri ieftine, o sa incerc sa le filtrez. Pentru cei care vor totusi sa-mi dea un sfat, am urmatoarea problema: Pana acum cateva luni am fost intr-o relatie care a tinut aproape jumatate de viata. Amandoi am fost highschool sweetheart cu zero experienta prealabila. Si fideli. Relatia s-a rupt. Acum, m-am trezit la varsta a II-a, singur. Arma de vanatoare a ruginit de mult, habar nu am pe unde mai e padurea azi. La Snagov am auzit ca n-a mai ramas mare lucru iar caprioarele au fost alungate de vulpoaice venale. Deci... unde gasesc o noua partenera? As evita "Centrul Vechi", putinii cunoscuti pe care-i am sunt in relatii, n-am Wingman iar singur nu merge .... nu? Pe Sedimente.ro e jale. Jumatate profile false, cu un sfert ti-ar fi rusine sa iesi cu ele in public. Pe restul sunt minim 10 barbati de bucata. Nu-s fotomodel si nici miliardar, dar nici Dorel. La serviciu e exclus, lucrez intr-un domeniu in care femeilor li se distinge cu greu sexul. Nici profesioniste "testate zilnic" nu caut. Vreau pentru inceput o femeie independenta cu care sa ma intalnesc ocazional, sa petrecem timpul liber si bineinteles si mai mult. Voi cum ati proceda in locul meu? Lasati-va imaginatia sa zburde, orice sfat e bun. Aia cu amante imi imaginez ca-s cei mai experimentati in domeniu. Nu strica si informatii despre care mai sunt azi legile de vanatoare: sunt zero la capitolul asta. 4
hodorogule Reputație: 660 Postat Decembrie 16, 2015 Oras:friends Oras:friends Postat Decembrie 16, 2015 Tinere domnAici nu prea ai sanse sa gasesti SFATURI pentru ca pentru "fauna" ce bantuie forumul esti o victima sigura.A mistourilor lor.Ei nici macar nu au reusit sa citeasca ce scrii tu.Totusi, au un nivel neasteptat de civilizat, unii chiar se straduiesc.Chiar si asa insa, sansele tot destul de mici raman de a primi un sfat util.Nu prea cred ca sint foarte priceputi la a agata cei ce prefera sa plateasca pentru sex.Din experienta personala, de cate ori am agatat s-a terminat intr-un singur fel: doamnele cereau casatorie.Mie mi-a placut ideea insa nevasta-mea nu a fost niciodata de acord sa am mai multe.Alta data a fost chiar invers, nevasta mi-a acceptat aventura, aventura nu mi-a acceptat nevasta.Vroia exclusivitate!Acum le-am imprietenit pe amandoua si-s fericit!Dar cum tu nu ai impedimentul numit nevasta te vei descurca mai usor.Cum am intrat in legatura cu fetele?In mod obisnuit, mi-a facut cineva cunostinta, am intrat in vorba intr-un loc public (salon cosmetica,spital,plaja etc).Stiu si barbati care si-au gasit jumatatea pe facebook.Deci nici netul nu este exclus, este un mijloc.Prietenii comuni iarasi pot fi de ajutor.Ce este insa extrem de important este ca in momentul in care cunosti pe cineva sa nu fii fixist,sa nu fii agasant, arogant, smecher.Unei femei ce cauta ceva serios niciodata nu-i va placea un prost ce se crede destept si care vrea sa invete pe toata lumea.Si de ai unele defecte incearca mai intai sa le identifici tu si apoi sa le repari.Iar in acest context te intreb: de ce te-ai despartit de nevasta ta?Poate gasind raspunsul la intrebarea asta gasesti si calea spre o alta femei dar mai ales gasesti modul de a o putea pastra.A, si inca ceva, nu cauta femeia perfecta.In timp, cu rabdare si intelepciune amandoi puteti sa va schimbati, sa deveniti ceea ce-si doreste celalalt.Dar vezi, amandoi tre` sa se schimbe, sa se adapteze nevoilor celuilalt. 2
sorina4u Reputație: 79 Postat Decembrie 16, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 16, 2015 Tinere domnAici nu prea ai sanse sa gasesti SFATURI pentru ca pentru "fauna" ce bantuie forumul esti o victima sigura.A mistourilor lor.Ei nici macar nu au reusit sa citeasca ce scrii tu.Totusi, au un nivel neasteptat de civilizat, unii chiar se straduiesc.Chiar si asa insa, sansele tot destul de mici raman de a primi un sfat util.Nu prea cred ca sint foarte priceputi la a agata cei ce prefera sa plateasca pentru sex. Mi se pare mie sau Hodorogu' v-a facut pe toti incapabili de a agata o femeie pentru simplul motiv ca platiti pentru sex?!? 3 13
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Decembrie 16, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 16, 2015 Mi-a venit o idee genială!!!! (Bine, in așteptarea avionului spre casă am consumat vreo doua pahare de vin, de aceea se poate să fiu mai "inspirată")Mergi la petreceri și întruniri de swingeri...acolo găsești și femei singure și e și un mediu deschis unde socializarea este super ușoară! Să-ți cumperi cauciucuri reșapate e una...dar să fii de față când le reșapează e cam aiurea =)) 3 1
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Decembrie 16, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Decembrie 16, 2015 Să-ți cumperi cauciucuri reșapate e una...dar să fii de față când le reșapează e cam aiurea =)) poa sa fie ele si runflat 2 1
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Decembrie 16, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 16, 2015 poa sa fie ele si runflat =))
lana Reputație: 3245 Postat Decembrie 16, 2015 Oras:București Oras:București Postat Decembrie 16, 2015 Să-ți cumperi cauciucuri reșapate e una...dar să fii de față când le reșapează e cam aiurea =))M-ai enervat și ți-am dat cu minus! Eeeeee, că mă fac eu mai rea! Ai vazut cum a zis Pisicu că sunt o femeie afurisită... 2
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Decembrie 16, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 16, 2015 M-ai enervat și ți-am dat cu minus! Eeeeee, că mă fac eu mai rea! Ai vazut cum a zis Pisicu că sunt o femeie afurisită... Io ți-am dat cu plus că îmi place când ești dură. Te prinde
lana Reputație: 3245 Postat Decembrie 16, 2015 Oras:București Oras:București Postat Decembrie 16, 2015 Io ți-am dat cu plus că îmi place când ești dură. Te prinde Eu nu sunt pseudo-domnină! ) 1 1
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Decembrie 16, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 16, 2015 Eu nu sunt pseudo-domnină! ) Nu te comparam cu nimeni, că tu ești unicată. Tocmai am un preludiu cu pseudo-domina dă Voluntari pe alt topic. Are și nebunia farmecul ei, mă distrez ca la glumele lui Bendeac. 3 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 16, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Decembrie 16, 2015 Eu nu sunt pseudo-domnină! )tu esti singura care se tot compara cu mine ...n'am!
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Decembrie 16, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 16, 2015 tu esti singura care se tot compara cu mine ...n'am! Ai dreptate. Lana mi-a zis mie în privat că e geloasă și invidioasă pe succesul tău la bărbați. A zis ca face orice ca să primeși BAN de la pisicul ăla mic. Cică o eclipsezi...așa mi-a zis. Mă înjur pă copii 4 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 16, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Decembrie 16, 2015 Ai dreptate. Lana mi-a zis mie în privat că e geloasă și invidioasă pe succesul tău la bărbați. A zis ca face orice ca să primeși BAN de la pisicul ăla mic. Cică o eclipsezi...așa mi-a zis. Mă înjur pă copiidu-te naibii de toparlan. e a doua oara cand iti amintesc ca pt un like ai fute-o pe ma-ta-n gura. nu mai imi ponegri numele cand o lingi pe asta in fund.hai ca puteti fi populari si fara sa va agatati de mine
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Decembrie 16, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 16, 2015 du-te naibii de toparlan. e a doua oara cand iti amintesc ca pt un like ai fute-o pe ma-ta-n gura. nu mai imi ponegri numele cand o lingi pe asta in fund.hai ca puteti fi populari si fara sa va agatati de mine Pentru un like? Făi bombă biologică, tu confunzi lumea reală cu cea virtuală, nu eu. Și dacă mai zici ceva de mama mă jur că te trag în țeapă, la propriu. Vezi cum faci? Ca atunci când m-ai supt în mașină...iar dai cu dinții. Ți-am zis că te pleznesc, ce dracu...ești maso? 6 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum