Sari la conținut

miss nimfomane

va place sexul in masina?  

12 membri au votat

1. 1. va place sexul in masina?

• da , foarte mult
      16
    • nu , deloc
      10

Postări Recomandate

• Oras:teh interwebz
Postat

Merci. A ta te face sa vrei sa-ti bagi toata fata acolo pana-ti intra slobozu in nas si simti ca te sufoci (scuzati limbajul).

hahaha :D

• Oras:Aici
Postat

Adica nu-ti place? :(

Ba da mai baga ca mi se scoala aici la birou, doar ca daca mai vad "degetelele" alea tip carnaciori si inelul ala de prost gust si bazarist mi se culca instant cu slabe sanse de resurcitare. Daca mai bagi cateva poze poate ne mutam pe alta pagina sa nu mai vomit in gura cand dau cu ochii de a doua poza.

http://resources0.news.com.au/images/2010/12/03/1225965/370912-fat-cat.jpg

• Oras:Bucuresti
Postat

well probabil nu se va mai intampla a doua oara. your loss.

Screw him... post more pics Sophie   :couple

Postat

well probabil nu se va mai intampla a doua oara. your loss.

Problema mea era cu poza celeilalte (de-aia mentionam degete tip carnat si inel de prost gust).

Tu posteaza instantanee de-ale tale ca noi apreciem. 

Postat

Problema mea era cu poza celeilalte (de-aia mentionam degete tip carnat si inel de prost gust).

Tu posteaza instantanee de-ale tale ca noi apreciem. 

Dragul meu, carnaciorii mei si inelul meu de prost gust mi-au adus 5 puncte de reputatie. Deci cuiva i-a placut. Daca nu ai nimic bun de spus, mai bine taci.

Si inca ceva: nu iti plac grasele, nu te uita. Ai posibilitatea de a nu mai vedea ce postez eu. In spatele monitorului suntem toti niste destepti si niste frumosi. Mare inventie internetul asta :)

• Like 1
  • Oras:Bucales
  • Oras:Bucales
Postat

N-am putut sa ma abtin. Ma scuzati ca nu m-am epilat de vreo 3 zile.

attachicon.gifDSCF3172.jpg

Femeie cu atitudine adevarata :clap2 (si atitudinea si femeia). More for us please :bravo

Postat

Dragul meu, carnaciorii mei si inelul meu de prost gust mi-au adus 5 puncte de reputatie. Deci cuiva i-a placut. Daca nu ai nimic bun de spus, mai bine taci.

Si inca ceva: nu iti plac grasele, nu te uita. Ai posibilitatea de a nu mai vedea ce postez eu. In spatele monitorului suntem toti niste destepti si niste frumosi. Mare inventie internetul asta :)

Pe bune ? 5 puncte de reputatie , wooow , sunt tare curios ce faci cu ele , le schimbi pe bani ? sau ti le bagi in fund ? Ce valori au unii....

Postat

Cum a fost sederea in UK departe de zdrentele de romani? N-am o problema cu grasele si ele merita futute la fel ca restul. Am o problema cu nesimtitele, e o diferenta...Si eu am un punct de reputatie primit fara absolut nici un fel de contributie dovedind astfel ca like/unlike ca si cuantificare e fix pula...

Mult succes la promovare prin machiaj...Du-te si mai fa-ti singura o recenzie magulitoare.

• Oras:none
  • Oras:none
Postat

Suneti fenomenali,,, ce dracu nu poate sa puna nici o poza cu pasarica ca deja sariti in aer.

In loc sa apreciati comentati aiurea.

:chainsaw

Pune si una fara mana :) sa ii linistesti, de fapt asta vrem toti! :)

Postat

Propun relansarea acestui concurs. Pe aceasta cale invit toate fetele inscrise pe forum sa puna poze cu pasaricile :D si noi le vom vota profitand de punctele de reputatie introduse la DG. La sfarsit pasaricea cea mai votata va primi un premiu simbolic si va fi desemnata pasarica lunii =))

• Oras:Arad
Postat

Si eu sustin relansarea concursului :) ! Promit sa profit si eu de faptul ca se pot da puncte pe DG si sa umplu pasaricile (care merita) :D

Postat

Pai bine. Ce castigam? Eu vreau ... sa fiu membru platinum o luna.

• Administrator
  • Oras:La butoane
Postat

un tricou cu Nimfomane.com

• Like 1

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

O excursie in Afganistan ;)

Postat

Pisicuts isi va face o poza la cuc si-o va posta aici...asta-i premiul :)

Postat

Te rog nu te mai intoarce ;) ... ramai la baie sau unde vomiti tu :D. De ce vrei neapart sa le descurajezi pe fete ?

• Administrator
Postat

Acum am vazut pista soficai. Ma duc sa vomit si revin.

pre_1384004811__isaen.gif

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...