Sari la conținut

Ciobanii si parlamentarii

Postări Recomandate

• Oras:Acolo unde trebuie
  • Oras:Acolo unde trebuie
Postat

Doi ciobani:
- Auzi tu mai Ghita, daca noua ne ajung 2-3 caini la stana, de ce dracu ne mai treb'e asa multe javre de parlamentari?

• Oras:Cluj napoca
Postat

inainte spalai cu teu'cu cârpa pă el... acum ai mop in pula mea...

Am vazut de ala...acuma e mop asa-i:)))))))))

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Am vazut de ala...acuma e mop asa-i:)))))))))

aşa-i :)

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Pe vremea lu nea sapca dacia 1300 singura masina ,guma de mestecat un lux de import cascaval doar la telejurnal.

Ca in Coreea de Nord de acolo s-a si inspirat ca dupa vizita in CN s-a dilit si a inceput cultul personalitatii.

Ca la  o puscarie , masa,  casa si de lucru asigurat :)

• Like 3
  • Oras:la conac
  • Oras:la conac
Postat

Ceasca s-a stricat la cap de la inceputul anilor 80.

Atunci i-au venit idei marete-n cap,printre care platirea datoriei externe prin infometarea populatiei.

si dupa ce a platit toata datoria , a fost omarat , ca nu mai depindeam de nicio tara din vest , ne puteam sustine singuri economia , dar nu avem voie , in aceste jocuri si poc a venit revolutia, asa dintr-o data...

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Hai să-ți explic de ce e este discutabilă mărirea continuă a salariului minim pe economie.

Acesta. odată legiferat, devine obligatoriu pentru timpul de lucru normal, atât pentru zona bugetară, cât și privată. Mărind salariul minim, trebuie să mărești cu același procent și la ceilalți pentru că astfel se aplatizează salariile de jos în sus, motivația celor mai bine remunerați, mai performanți, scăzând, deci și productivitatea, performanța. Datorită cheltuielilor mai mari cu salarizarea scade profitul, sau te duce spre o zonă de profit "0", dacă nu chiar pierdere. Atunci, ce faci? Crești prețurile! Sau faci concedieri.

În administrație publică și alte entități bugetare treaba e și mai cotoioasă din motive de Buget. Ce face Guvernul atunci? Scade de la investiții și bagă la salarii. Evident, ca un joc de domino, trebuiesc mărite și pensiile. Având în vedere că așa cum am mai spus, cresc în mod inevitabil și prețurile, efectul este una peste alta negativ în cele din urmă.

Creșterea salariilor, pentru a avea efecte pozitive, trebuie să fie făcută în raport cu productivitatea, performanța, eficiența, echilibrul bugetar și o bună politică de asistență socială și reinserție profesională.

nu mai va agatati de salariu minim principala frana e inpozitu pa salariu platit si de angajat si de angajator adica 60% da ce? salariu e venit numa pentru angajat pentru angajator e cheltuiala aia 30% platit de angajator ar putea sa intre la salariu pe mine ma doare la basca de teoria macro e pentru prosti teoria macro

• Like 1
Vizitator
Postat

sa inbunatatit conditia da sclav

da :)

Postat

Ce teapa mi-au dat astia de la banca azi.Cand i-am depus mi-au zis una acum cand sa-i scot au venit altii care mi-au explicat ca aia nu stiau bine ,si de fapt dobanda e de 10 ori mai mica , in a doua luna mi-au modificat dobanda fara sa manunte (cica scrie in contract ca au voie).

Doaaaaamne astia toti is hoti???????

• Like 1
Postat

vorba aia...daca nu belesti ochii, belesti pula

Tristut...:(Da io ar trebui sa ma duc zilnic la banca sa vad daca au modificat aia dobanzile?

Haladitiii

Vizitator
Postat

Ce teapa mi-au dat astia de la banca azi.Cand i-am depus mi-au zis una acum cand sa-i scot au venit altii care mi-au explicat ca aia nu stiau bine ,si de fapt dobanda e de 10 ori mai mica , in a doua luna mi-au modificat dobanda fara sa manunte (cica scrie in contract ca au voie).

data viitoare apeleaza la mine/noi

• Like 1
Postat

Ce banca?

• Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

25%

depinde si dupa om, poa sa fie si mai mare daca e timpu scurt

Vizitator
Postat

daca mergea cu mine de revelion , altfel vorbeam

• Like 1
Postat

ajtia nici 1% nu mi-o dat .atata mi-o calculat incat daca scot banii eu ii platesc pe ei din ai mei ca dobanda ce mi-o dadeau nu-mi ajungea de banii de comision pt extractie:)))) .dobanda mamii lor de dobanda.

0,1% pe luna 

am crezut ca lesin

• Like 1

Vizitator
Postat

ajtia nici 1% nu mi-o dat .atata mi-o calculat incat daca scot banii eu ii platesc pe ei din ai mei ca dobanda ce mi-o dadeau nu-mi ajungea de banii de comision pt extractie:)))) .dobanda mamii lor de dobanda.

0,1% pe luna 

am crezut ca lesin

io nu mai repet ...............

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...