marian cristescu Reputație: 253681 Postat Decembrie 21, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Decembrie 21, 2015 Doi ciobani:- Auzi tu mai Ghita, daca noua ne ajung 2-3 caini la stana, de ce dracu ne mai treb'e asa multe javre de parlamentari?
ana_maria Reputație: 2547 Postat Decembrie 21, 2015 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Autor Postat Decembrie 21, 2015 inainte spalai cu teu'cu cârpa pă el... acum ai mop in pula mea...Am vazut de ala...acuma e mop asa-i:))))))))) 1
mariusdanger Reputație: 1470 Postat Decembrie 22, 2015 Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Postat Decembrie 22, 2015 In afara de libertatea de a calatori, daca ai bani, fireste, si asa zisa presa libera, cam asta e diferenta intre cele doua epoci.InainteSi dupaDar dreptul de munca in UE? 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 22, 2015 Postat Decembrie 22, 2015 Am vazut de ala...acuma e mop asa-i:)))))))))aşa-i
stavroghinakamiskin Reputație: 143 Postat Decembrie 22, 2015 Postat Decembrie 22, 2015 Dar dreptul de munca in UE?Da.Si asta.
gebeleisys Reputație: 1515 Postat Decembrie 22, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 22, 2015 aşa-i Ce-i drept, pe vremea lu' ceasca nici nu am fi visat la asa ceva! 1
tomson Reputație: 5778 Postat Decembrie 22, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Decembrie 22, 2015 Pe vremea lu nea sapca dacia 1300 singura masina ,guma de mestecat un lux de import cascaval doar la telejurnal.Ca in Coreea de Nord de acolo s-a si inspirat ca dupa vizita in CN s-a dilit si a inceput cultul personalitatii.Ca la o puscarie , masa, casa si de lucru asigurat 3
stavroghinakamiskin Reputație: 143 Postat Decembrie 22, 2015 Postat Decembrie 22, 2015 Ceasca s-a stricat la cap de la inceputul anilor 80.Atunci i-au venit idei marete-n cap,printre care platirea datoriei externe prin infometarea populatiei.
aurel barosanu Reputație: 158 Postat Decembrie 22, 2015 Oras:la conac Oras:la conac Postat Decembrie 22, 2015 Ceasca s-a stricat la cap de la inceputul anilor 80.Atunci i-au venit idei marete-n cap,printre care platirea datoriei externe prin infometarea populatiei. si dupa ce a platit toata datoria , a fost omarat , ca nu mai depindeam de nicio tara din vest , ne puteam sustine singuri economia , dar nu avem voie , in aceste jocuri si poc a venit revolutia, asa dintr-o data...
cpt.picard Reputație: 777 Postat Decembrie 22, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 22, 2015 inainte spalai cu teu'cu cârpa pă el... acum ai mop in pula mea...sa inbunatatit conditia da sclav
cpt.picard Reputație: 777 Postat Decembrie 22, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 22, 2015 Hai să-ți explic de ce e este discutabilă mărirea continuă a salariului minim pe economie.Acesta. odată legiferat, devine obligatoriu pentru timpul de lucru normal, atât pentru zona bugetară, cât și privată. Mărind salariul minim, trebuie să mărești cu același procent și la ceilalți pentru că astfel se aplatizează salariile de jos în sus, motivația celor mai bine remunerați, mai performanți, scăzând, deci și productivitatea, performanța. Datorită cheltuielilor mai mari cu salarizarea scade profitul, sau te duce spre o zonă de profit "0", dacă nu chiar pierdere. Atunci, ce faci? Crești prețurile! Sau faci concedieri.În administrație publică și alte entități bugetare treaba e și mai cotoioasă din motive de Buget. Ce face Guvernul atunci? Scade de la investiții și bagă la salarii. Evident, ca un joc de domino, trebuiesc mărite și pensiile. Având în vedere că așa cum am mai spus, cresc în mod inevitabil și prețurile, efectul este una peste alta negativ în cele din urmă.Creșterea salariilor, pentru a avea efecte pozitive, trebuie să fie făcută în raport cu productivitatea, performanța, eficiența, echilibrul bugetar și o bună politică de asistență socială și reinserție profesională.nu mai va agatati de salariu minim principala frana e inpozitu pa salariu platit si de angajat si de angajator adica 60% da ce? salariu e venit numa pentru angajat pentru angajator e cheltuiala aia 30% platit de angajator ar putea sa intre la salariu pe mine ma doare la basca de teoria macro e pentru prosti teoria macro 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 22, 2015 Postat Decembrie 22, 2015 sa inbunatatit conditia da sclavda
ana_maria Reputație: 2547 Postat Decembrie 22, 2015 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Autor Postat Decembrie 22, 2015 Ce teapa mi-au dat astia de la banca azi.Cand i-am depus mi-au zis una acum cand sa-i scot au venit altii care mi-au explicat ca aia nu stiau bine ,si de fapt dobanda e de 10 ori mai mica , in a doua luna mi-au modificat dobanda fara sa manunte (cica scrie in contract ca au voie).Doaaaaamne astia toti is hoti??????? 1
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Decembrie 22, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Decembrie 22, 2015 vorba aia...daca nu belesti ochii, belesti pula
ana_maria Reputație: 2547 Postat Decembrie 22, 2015 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Autor Postat Decembrie 22, 2015 vorba aia...daca nu belesti ochii, belesti pulaTristut...:(Da io ar trebui sa ma duc zilnic la banca sa vad daca au modificat aia dobanzile?Haladitiii
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 22, 2015 Postat Decembrie 22, 2015 Ce teapa mi-au dat astia de la banca azi.Cand i-am depus mi-au zis una acum cand sa-i scot au venit altii care mi-au explicat ca aia nu stiau bine ,si de fapt dobanda e de 10 ori mai mica , in a doua luna mi-au modificat dobanda fara sa manunte (cica scrie in contract ca au voie).Doaaaaamne astia toti is hoti???????data viitoare apeleaza la mine/noi 1
mariusdanger Reputație: 1470 Postat Decembrie 22, 2015 Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Postat Decembrie 22, 2015 Ce teapa mi-au dat astia de la banca azi.Cand i-am depus mi-au zis una acum cand sa-i scot au venit altii care mi-au explicat ca aia nu stiau bine ,si de fapt dobanda e de 10 ori mai mica , in a doua luna mi-au modificat dobanda fara sa manunte (cica scrie in contract ca au voie).Doaaaaamne astia toti is hoti???????Ce banca?
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Decembrie 22, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Decembrie 22, 2015 SofiBank 1
ana_maria Reputație: 2547 Postat Decembrie 22, 2015 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Autor Postat Decembrie 22, 2015 Ce banca?BT
ana_maria Reputație: 2547 Postat Decembrie 22, 2015 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Autor Postat Decembrie 22, 2015 data viitoare apeleaza la mine/noicat e dobanda pe luna?
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Decembrie 22, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Decembrie 22, 2015 25% depinde si dupa om, poa sa fie si mai mare daca e timpu scurt
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 22, 2015 Postat Decembrie 22, 2015 depinde si dupa om, poa sa fie si mai mare daca e timpu scurtdaca mergea cu mine de revelion , altfel vorbeam 1
ana_maria Reputație: 2547 Postat Decembrie 22, 2015 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Autor Postat Decembrie 22, 2015 depinde si dupa om, poa sa fie si mai mare daca e timpu scurtajtia nici 1% nu mi-o dat .atata mi-o calculat incat daca scot banii eu ii platesc pe ei din ai mei ca dobanda ce mi-o dadeau nu-mi ajungea de banii de comision pt extractie:)))) .dobanda mamii lor de dobanda.0,1% pe luna am crezut ca lesin 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 22, 2015 Postat Decembrie 22, 2015 ajtia nici 1% nu mi-o dat .atata mi-o calculat incat daca scot banii eu ii platesc pe ei din ai mei ca dobanda ce mi-o dadeau nu-mi ajungea de banii de comision pt extractie:)))) .dobanda mamii lor de dobanda.0,1% pe luna am crezut ca lesinio nu mai repet ............... 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum