Sari la conținut

Ionela-0754885953

intens

Postări Recomandate

• Oras:Pitesti
Postat

Daca va uitati cu atentie la poze....o sa vedeti ca e treaba de unghi si de pozitie a corpului.E acceasi persoana in poze dar in poza aceea semi-profil unghiul din care a fost facuta precum si faptul ca si-a tinut putin respiratia ca sa traga de burtica spune ceva totusi nu? 

Postat

Daca va uitati cu atentie la poze....o sa vedeti ca e treaba de unghi si de pozitie a corpului.E acceasi persoana in poze dar in poza aceea semi-profil unghiul din care a fost facuta precum si faptul ca si-a tinut putin respiratia ca sa traga de burtica spune ceva totusi nu? 

Dar cine a zis ca nu e aceeasi persoana?

Postat

Ei....crezi ca nu apareau si astfel de intrebari?Esti destul de vechi pe forum si stii si tu prea bine ca avem si "specimene" printre noi  :laugh2

Vizitator elvisxxx80
Reputație: 0
Postat

Cu siguranta nu sunt pozele ei, sunt poze false, la nr. de telefon din topic apar mai multe anunturi si de asemenea si alte poze false, eu unul spun sa nu ne mai riscam sa mergen la de-astea care pun poze false!

Postat

Cel in pozele postate de Intens (cea din semi-profil si cea cu prosopul) e una si acceasi persoana.Se poate vedea dupa pierce-ul din nara dreapta.Problema e alta...Poti fi pacalit usor de aspecul fizic daca te uiti doar la poza cu semi-profil si o ignori pe cea cu prosopul.In cea de sem-profil s-a folosit de unghiuri ca "sa dea bine la camera"....

Vizitator elvisxxx80
Reputație: 0
Postat

Da..am inteles ce spui, e bine ca esti atent la detalii, asa nu poti fi pacalit usor, oricum nu este cea din poza stai linistit, asta e vreuna din America probabil

Postat

Pai de putin timp de cand am inceput sa ma uit si eu iarasi numai americance,brazilience si alte top-modele dar cu anunturi de Pitesti am vazut  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

Acu'...depinde care s-o duce la dansa si va face vreo recenzie.Eu sigur nu,si nu din cauza pozelor sau mai stiu eu ce....Dar recunosc ca sunt curios sa aflu daca se merita sau nu....

Postat

Oare???Nu prea as crede....in primul rand ca fata "noastra" nu e chiar asa mare de varsta pe cand Camelia stiu ca nu era chiar pustoaica.In al doilea rand....pana acum o recunostea vreunul din membrii forumului dupa fotografii ca fiind Camelia.Nu stiu,parerea mea...

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Pozele de dinainte am dat linkurile unde apar inca de acum ceva ani :) si nu, nu la anunturile ei vechi,... sunt false :) deci nu are sens sa comparam :)

Postat

Cassy,se pare ca domnisoara in cauza umba cu cioara vopsita.Chiar daca aduci 2-3 seturi de poze dintre care unul e real tot mi se pare aiurea.Inseamna ca are ceva de ascuns,iar asta nu e bine...

Ajutorul tau e binevenit oricand si oricum ;)

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.