Sari la conținut

Bruneta Pasionala.. Plina de erotism / Monica 23 de ani

Postări Recomandate

Postat

**** Servici - Oral nep /pro, sex normal (protejat),uro,show lesby+alte fantezii.

**** Pret - 100 fin -200 ora

**** Locatie- Bulevardu Decebal

√√√√√√ Contact : 0731.742.430 √√√√√√√

Program...11:00-21:30

• Oras:Bucuresti
Postat

Gata au si crescut preturile inainte de sarbatori ? Platiti si voi accize?

Postat

Dragul meu nu au crescut asa a fost întotdeauna la mine. Iar dacă nu iti convine pretul meu te rog sa cauti ceva ceva frumos și ieftin, momentan pagina mea este urata si scumpa.

Gata au si crescut preturile inainte de sarbatori ? Platiti si voi accize?

Dragul meu nu au crescut asa a fost întotdeauna la mine. Iar dacă nu iti convine pretul meu te rog sa cauti ceva frumos și ieftin, momentan pagina mea este urata si scumpa. Fiecare femeie are dreptul de a-și pune ce pret considera ea ca este mai bun • pentru ea și mai ales pentru Clienti.

Postat

Am fost eu la domnisoara dezamagire totala...

Locatie pe decebal mai avea o colega care doar am auzito.despre ea ce pot sa zic pozele reale dar o avantajeaza.

Dupa un oral slab am vrut sa o pun capra dar ea ca nu sta decat intr o pozitie...dupa cateva certuri abea sa pus pe lateral si ce sa vad,niste bube mari pe fund gen furuncuri aproape ca mi a murit...daia nu vroia ea sa se intoarca...finalizat cu greu si plecat eu zic sa alegeti altceva

• Like 1
Postat

Am fost eu la domnisoara dezamagire totala...

Locatie pe decebal mai avea o colega care doar am auzito.despre ea ce pot sa zic pozele reale dar o avantajeaza.

Dupa un oral slab am vrut sa o pun capra dar ea ca nu sta decat intr o pozitie...dupa cateva certuri abea sa pus pe lateral si ce sa vad,niste bube mari pe fund gen furuncuri aproape ca mi a murit...daia nu vroia ea sa se intoarca...finalizat cu greu si plecat eu zic sa alegeti altceva

Buna in primul rand ,in al doilea rand iti recomand sa citesti asta: Ce este solarul?

Solarul este un dispozitiv care emite un "conglomerat" concentrat de UVA si, in cantitate mai mica, UVB. Dupa un anumit numar de sedinte, in functie de culoarea pielii si de cat de repede reactioneaza la radiatiile ultraviolete, pielea va capata nuanta de bronz dorita.

Expunerea la solar este, deci, o expunere la ultravioletele de tip A si B. Faptul ca este o expunere relativ controlata nu inseamna ca este si lipsita de riscuri, mai ales ca nerabdarea determina deseori doritorii de bronz sa exagereze cu durata sedintelor. Efectele secundare pot fi:

Iritatii insotite de mancarimi;

Arsuri insotite de bubuite rosi

Insolatie;

Deshidratarea pielii;

Leziuni oculare, in cazul nefolosirii ochelarilor de protectie speciali;

Cancer de piele - persoanele a caror prima vizita la un solar a avut loc in adolescenta sau care au avut sedinte dese sau de lunga durata, prezinta un risc cu 70% mai mare de dezvoltare a melanomului malign..

Asa ca tu vb acolo de furung dragu meu mai informeaza-te si tu pe la unu pe la altu.

Si in legatura cu pozitia capra ..depinde de marime si grosime ..sarbatori fericite

Postat

Buna in primul rand ,in al doilea rand iti recomand sa citesti asta: Ce este solarul?

Solarul este un dispozitiv care emite un "conglomerat" concentrat de UVA si, in cantitate mai mica, UVB. Dupa un anumit numar de sedinte, in functie de culoarea pielii si de cat de repede reactioneaza la radiatiile ultraviolete, pielea va capata nuanta de bronz dorita.

Expunerea la solar este, deci, o expunere la ultravioletele de tip A si B. Faptul ca este o expunere relativ controlata nu inseamna ca este si lipsita de riscuri, mai ales ca nerabdarea determina deseori doritorii de bronz sa exagereze cu durata sedintelor. Efectele secundare pot fi:

Iritatii insotite de mancarimi;

Arsuri insotite de bubuite rosi

Insolatie;

Deshidratarea pielii;

Leziuni oculare, in cazul nefolosirii ochelarilor de protectie speciali;

Cancer de piele - persoanele a caror prima vizita la un solar a avut loc in adolescenta sau care au avut sedinte dese sau de lunga durata, prezinta un risc cu 70% mai mare de dezvoltare a melanomului malign..

Asa ca tu vb acolo de furung dragu meu mai informeaza-te si tu pe la unu pe la altu.

Si in legatura cu pozitia capra ..depinde de marime si grosime ..sarbatori fericite

depinde de marimea si largimea caprei sau marimea si grosimea caprarului?

Postat

vesnicul solar,si apropo unde te-ai cantarit sa ma duc si eu cu nevastamea sa se cantareasca poate o sa aibe si ea 50 kg ca atata isi doreste.

Nu știu unde ai citit tu 50 de kg .. În fine , sincer prostia mea :)) ca Îti raspund sunt alti Clienti mult mai importanti decât tine..

Postat

Nu știu unde ai citit tu 50 de kg .. În fine , sincer prostia mea :)) ca Îti raspund sunt alti Clienti mult mai importanti decât tine..

pisi sexy si rau,tu ai spus in anuntul tau din prima pagina ca ai 53 kg,la cum arati ai minim 62 si stiu ce spun,50 de kg am spus ca si-ar dori nevastamea sa-i arate cantarul si are cateva in +,tocmai din cauza asta te-am intrebat unde te-ai cantarit,sa merg si cu ea ca sa-i arate cateva kg in minus,si acuma mergi si ai grija de clientii aia multi ai tai care mai sunt si importanti.ca vine Calu sa-si ia partea si nu ai facut norma.bafta scumpete "mica"

Postat

pisi sexy si rau,tu ai spus in anuntul tau din prima pagina ca ai 53 kg,la cum arati ai minim 62 si stiu ce spun,50 de kg am spus ca si-ar dori nevastamea sa-i arate cantarul si are cateva in +,tocmai din cauza asta te-am intrebat unde te-ai cantarit,sa merg si cu ea ca sa-i arate cateva kg in minus,si acuma mergi si ai grija de clientii aia multi ai tai care mai sunt si importanti.ca vine Calu sa-si ia partea si nu ai facut norma.bafta scumpete "mica"

Da hai bine am 105 kg,ai dat-o și în cai,rechini,brontozauri... Ce sa mai pierdere de timp exact ce spuneam. Mai plictisit prea mult crede-mă un om când are ceva de zis spune și gata dar tu o .. O dai în altceva.

Postat

Da hai bine am 105 kg,ai dat-o și în cai,rechini,brontozauri... Ce sa mai pierdere de timp exact ce spuneam. Mai plictisit prea mult crede-mă un om când are ceva de zis spune și gata dar tu o .. O dai în altceva.

pai ti-am spus mai creatura ce aveam de zis,esti bubonica si dai vina pe solar,ai minim62 kg si zici ca ai 53 kg,nu ai nici o recenzie pozitiva,rezulta ca esti o panarama de doi lei si nici aia grei,asa ca ciocu mic si joc de glezne,fa-ti incalzirea pentru cleenti aia multi carora nu le faci fata,bafta.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...