Sari la conținut

Sonia 0734923579

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Pe la mine cand treci?

zilele astea

• Oras:Bucuresti
Postat

Buna.Da,scuza-ma dar chiar nu am inteles.Daca doresti imi poti da un sms mai devreme,in jur de ora 16 si eu pot veni in locatie.te pup

Ok!

Acum mai merge!

O sa încerc sa te sun maine pe la 11 sau 12 sa stabilim o întâlnire!

• Oras:Bd unirii
Postat

Ok!

Acum mai merge!

O sa încerc sa te sun maine pe la 11 sau 12 sa stabilim o întâlnire!

Ok.te pup

Postat

Nu lucrez ziua decat seara.Si programul variază incep la 18-19.Nu am o ora fixa pentru ca nu am pe nimeni in spate sa mi impună cat sa muncesc

Sti cum se spune despre cine se scuza... dar nu asta e important. Probabil ai treburile tale si te inteleg.

• Oras:вυ¢нαÑ�єѕт
  • Oras:вυ¢нαÑ�єѕт
Postat

Când o sa faci și anal.

• Like 1
Postat

@Jojodan: ai fost, unde iti e recenzia ?

Nu a fost pt ca domnul da doar mesaje si bipuri,probabil nu are ce face.

Postat

Scuzati intarzierea cu care apuc sa scriu aceste randuri. Am facut programare dupa cum va anuntam. Fata a fost amabila la telefon. Am rugat-o daca se poate sa se costumeze cu rochita de scolarita, din pacate a zis ca nu o are. Am ajuns la locatie, vazut, plecat.

Tipa din poze este ea, dar sunt photoshopate :( Este prea plinuta pentru gustul meu - cred ca daca ar slabi 15-20 kg ar fi intr-adevar o aparitie. Am apreciat ca nu a facut fitze si nici nu a strambat din nas cand a auzit ca nu raman. Date fiind acestea, pot spune ca nu este de vizitat de catre cei ce iubesc fetele mai slim. Ce am putut observa insa, este faptul ca are sani frumosi. 

Voi nota doar fizicul din punctul meu de vedere si anume este de un 5. Totusi fata ar putea fi considerata ceva potrivit pentru aria fetis, mai ales datorita machiajului si trasaturilor.

• Like 4
Postat

Buna seara Sonia! Maine vreau sa te vizitez! Esti disponibilă? Ms!

Da sigur.ti-am raspuns si la sms.te pup😚😚

• Oras:Bucharest
Postat

Scuzati intarzierea cu care apuc sa scriu aceste randuri. Am facut programare dupa cum va anuntam. Fata a fost amabila la telefon. Am rugat-o daca se poate sa se costumeze cu rochita de scolarita, din pacate a zis ca nu o are. Am ajuns la locatie, vazut, plecat.

Tipa din poze este ea, dar sunt photoshopate :( Este prea plinuta pentru gustul meu - cred ca daca ar slabi 15-20 kg ar fi intr-adevar o aparitie. Am apreciat ca nu a facut fitze si nici nu a strambat din nas cand a auzit ca nu raman. Date fiind acestea, pot spune ca nu este de vizitat de catre cei ce iubesc fetele mai slim. Ce am putut observa insa, este faptul ca are sani frumosi. 

Voi nota doar fizicul din punctul meu de vedere si anume este de un 5. Totusi fata ar putea fi considerata ceva potrivit pentru aria fetis, mai ales datorita machiajului si trasaturilor.

Pâna la urmă ai fost fost foarte ''subiectiv''! Nota bene si un (+)! 15-20 Kg in plus față de poze? Wow! Trebuie sa alerge multi km prin IOR! Sau să-și găsească un antrenor de fitness sa scoată untul din ea!

Postat

Pâna la urmă ai fost fost foarte ''subiectiv''! Nota bene si un (+)! 15-20 Kg in plus față de poze? Wow! Trebuie sa alerge multi km prin IOR! Sau să-și găsească un antrenor de fitness sa scoată untul din ea!

Pisoi,ca sa am 15-20 kg fata de poze ar insemna sa fiu balena.si nu sunt😅.o sa mai fie recenzii si-ti vei da seama😚

post-192097-0-35058100-1452278521_thumb.png

• Like 4
Postat

Pisoi,ca sa am 15-20 kg fata de poze ar insemna sa fiu balena.si nu sunt.o sa mai fie recenzii si-ti vei da seama

Sigur ca da! Parerile diferă! Ca și gusturile de altfel! Fiecare percepe femeia in viziunea lui! De asta nu e bine să iei drept șablon doar o părere! Dar un lucru se contreaza cert la profilul tau...câteva kg in plus există...(nu ca ar fi grav), poate un nou set de poze de actualitate elucideaza enigma și elimină semnele de întrebare.

Postat

Sigur ca da! Parerile diferă! Ca și gusturile de altfel! Fiecare percepe femeia in viziunea lui! De asta nu e bine să iei drept șablon doar o părere! Dar un lucru se contreaza cert la profilul tau...câteva kg in plus există...(nu ca ar fi grav), poate un nou set de poze de actualitate elucideaza enigma și elimină semnele de întrebare.

Uite o poza recenta😚

post-192097-0-09488500-1452280282_thumb.png

• Like 3
Postat

Sigur

Te cam necajeste lumea ca nu ai poze ok,ca nu ai fi ok :) nu ai vrea sa te ajut cu un set de poze cu care sa-i lasi masca pe toti? :D

Postat

Te cam necajeste lumea ca nu ai poze ok,ca nu ai fi ok :) nu ai vrea sa te ajut cu un set de poze cu care sa-i lasi masca pe toti? :D

Ai cum?😚

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...