Sari la conținut

Sonia 0734923579

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Salutari natiune,

Am facut si eu o vizita la mandra din titlu si din pacate nu pot spune ca a fost o experienta placuta.

Pozele o avantajeaza clar iar pe undeva sunt amestecate si alte gene :).. De fapt cred ca pot sa ii dau dreptate lui Hormi... acelea nu sunt pozele ei ea fiind mult mai plinuta in realitate si cu ceva celulita. 

Oricum faptul ca arata sau nu ca in poze putea fi pus mai putin in balanta daca serviciile erau de calitate dar aici fata duce lipsa de experienta .. este tacuta si fara nici o initiativa. Presteaza pur si simplu, geme un pic si cam atat .

Note:

Hogeag - 5 - cada cu probleme de scurgere iar de jur imprejur rugina si mizerie;

Oral - 4 m-a intrebat cu vreau - am spus ne si dupa 2 minute eram cu prezervativul pus - mult ajutor cu maina iar cand am incercat sa arat ceva m-am trezit cu rezistenta

Normal - 6 

Terminat pe repede inainte si am luat-o din loc dupa primul numar....ca nu isi avea rostul si a doua incercare

bafta si la mai mare :)

Costuri : 150 leusteni

• Like 3
  • Oras:In inima femeilor
Postat

Bai, fratele meu tu te-ai dus sa futi cada? Cand ma duc la femei ma doare drept in pwla ca-i picura apa de la robinet sau ca-i scartie patul .Eu ma duc sa fut femeia nu cada de la baie :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Oras:UndevaCandva
Postat

Bai, fratele meu tu te-ai dus sa futi cada? Cand ma duc la femei ma doare drept in pwla ca-i picura apa de la robinet sau ca-i scartie patul .Eu ma duc sa fut femeia nu cada de la baie :laugh2 :laugh2 :laugh2

Stimate domn, unii dintre noi pun pret si pe conditiile in care ne igienizam sau ne desfasuram actiunea! ;) 

Postat

Stimate domn, unii dintre noi pun pret si pe conditiile in care ne igienizam sau ne desfasuram actiunea! ;)

igienizaza-te acasa si atunci futi linistit fara sa stai cu gandul la rugina din baie

Postat

igienizaza-te acasa si atunci futi linistit fara sa stai cu gandul la rugina din baie

Eu ma igienizez de acasa daca ma duc direct, dar tine de bunul simt sa-ti mai faci un dus, fie el si rapid, inainte de actul in sine, pentru ca mai transpiri prin haine, iar cand vii direct de la servici sau din alta parte este necesar.

Postat

eu fac la munca cand plec iar daca merg intai la femei fac acasa si apoi la hotel cand ajung la munca

Postat

eu fac la munca cand plec iar daca merg intai la femei fac acasa si apoi la hotel cand ajung la munca

fiecare cum poate...

• Oras:Bd unirii
Postat

do you have email?

i want 3 hr in my hotel next week

You can contact me on the phone baby

• Oras:Tg jiu
  • Oras:Tg jiu
Postat

Sonia ai fi mortala, daca ai mai pune poze cu colanti aia luciosi mersi...

Postat

De cate ori o sa vad poze de-astea mincinoase o sa-mi spun parerea. Asadar, poza nu este reprezentativa, perspectiva aceea denatureaza realitatea. Sa o spunem pe drept, tu esti grasa. In poza aia unul care nu stie va crede ca esti tocmai buna. Dar nu, esti grasa. Obisnuieste-te cu asta si fa-ti poze normale, care sa te infatiseze asa cum esti.

• Like 1
Postat

De cate ori o sa vad poze de-astea mincinoase o sa-mi spun parerea. Asadar, poza nu este reprezentativa, perspectiva aceea denatureaza realitatea. Sa o spunem pe drept, tu esti grasa. In poza aia unul care nu stie va crede ca esti tocmai buna. Dar nu, esti grasa. Obisnuieste-te cu asta si fa-ti poze normale, care sa te infatiseze asa cum esti.

Poza e realaaa dragul meu!Si stii ceva,nu-ti convine nu vii.clientii care ma plac,ma plac asa cum sunt.nu sunt nici aschie,dar nici grasa.asa ca pastreaza-ti parerile draga!te bagi ca musca-n lapte.am clienti de aici care au tot revenit la mine.daca nu-ti convine cum sunt nu mai comenta aiurea,doar pt ca n-ai ce face.vezi-ti de treaba.se vede clar in poza ca nu sunt aschie.

• Like 1
Postat

Ia vezi,asta sunt eu? Hai ca sa nu mai zici ca "perspectiva denatureaza realitatea".

post-192097-0-38174200-1454781215_thumb.png

• Like 3

Postat

Asta sunt eu,baieti,fara tocuri si fara haine.sa nu mai existe probleme.

post-192097-0-96756100-1454789296_thumb.png

• Like 2
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...