Sari la conținut

Sonia 0734923579

Postări Recomandate

• Oras:Bd unirii
Postat

Am fost si eu si am vizitat-o pe domnisoara cu ceva timp in urma. Abia capatase al doilea pisoi si era inca in tratative de intelegere cu celalalt. Nu stiu daca acum se suporta. Ma rog nu despre pisici este vorba aici.

Am ajuns la Sonia cand inca nu postaze poze mai apropiate de realitate. Ma rog ideea cu pozele e ca femeia incearca sa scoata ce are mai bun in evidenta si sa acopere defectele...

Revenind la recenzie parerea mea personala este ca este destul de masiva(ca sa nu spun grasa...mi se pare un cuvant urat)...in schimb sanii sunt frumosi, la fata arata ok...daca si-ar da silinta sa mai slabeasca oleaca ar fi mai interesant.

Oralul corespunzator dar nu ceva wow, normal bunicel, dar din nou nimic care sa ma dea pe spate. Ea incearca, isi da silinta sa te faca sa te simti bine dar...mie personal imi plac fetele mai slim asa nu prea am facut click si bineinteles ca notele sunt subiective.

Locatie: 8 (din cauza celor 2 pisoi nu sunt alergic dar totusi...doua pisici lasa par peste tot in casa in pat pe lenjerie...etc nu este foarte igienic - recomandare eventual sa nu mai aiba acces in futodorm)

Fața:9

Sani:9

Corp:6

Pasarica:8

Oral:7

Normal:8

Am stat o finalizare, parca 100 lei era tariful.

Eu nu mai revin decat daca slabeste destul de mult, altfel la scorul de 100lei finalizarea nu prea merita investitia.

Nu am nimic rau la adresa ei. Pozele chiar si cele reale "needitate" si alea o avantajeaza. Dar fiecare incearca pe lumea asta sa vinda cat mai bine si are un plus din partea mea ca a intrebat cand am intrat si dupa ce am vazut-o daca vreau sa raman.

Bafta all.

Mersi frumos pt recenzie😘

Postat

Intr-una din seri, fiind pe Nerva Traian cu un prieten am zis sa mergem si noi la Sonia. Zis si facut, am ajuns, am gasit 2 fete, eu cu Sonia, tovarasu cu cealalta, palavre la un suc, o tigara, am hotarat sa luam o ora de rasfat in acelasi pat , fiind garsoniera, fetele si-au facut treaba doar ca noi n-am reusit sa terminam, Sonia e destul de perseverenta la oral, ca aspect chiar daca e mai plinuta ca-n poze, merge, e un plus ca lucreaza de noapte, iar tatele sunt foarte misto cu sfarcuri f mari.

Note : oral 8.5, normal 8, gfe nu mai stiu, locatie 6.5 , halat 150 io , 150 tovarasu.

• Like 10
  • Minus 7
Postat

Disponibila

Locație noua pe Bd Burebista nr 3, lângă biserica.

post-192097-0-84383500-1460376539_thumb.jpg

post-192097-0-09082100-1460376549_thumb.jpg

post-192097-0-53281600-1460376559_thumb.jpg

post-192097-0-16673400-1460376572_thumb.jpg

• Like 1
Reputație: -7337
  • Oras:In inima femeilor
Postat

Disponibile pana la ora 05:00

pozele sunt retusate? ce inaltime si greutate ai?

• Like 2
  • Minus 6
Postat

Buna,tin sa va anunt ca am schimbat locatia,pretul si numarul de telefon

Pret 70 finalizarea si 140 ora

Nr de telefon:0726 822 907

• Like 1
Reputație: -7337
Postat

Buna,tin sa va anunt ca am schimbat locatia,pretul si numarul de telefon

Pret 70 finalizarea si 140 ora

Nr de telefon:0726 822 907

nu mi-ai raspuns la intrebari inaltime,greutate?

• Like 2
  • Minus 5
Vizitator bewild99
Reputație: 0
Postat

Pozele cu realitatea nu au nici o legatura garsoniera ok ambele de etnie,cand presteaza una alta sta ascunsa in baie gen cand mergi sa te speli dai peste colega

Vizitator bewild99
Reputație: 0
Postat

Presteaza dar cand suni pe colega alexandra se baga cealalta peste..

• Oras:piteasca
  • Oras:piteasca
Postat

la ce nr ati sunat eu am sunat la ala cu 490 si a rasp un barbat a zis ca numai e valabil

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...