Sari la conținut

Laura - Zona SUD 0737241725

fuzzy

Postări Recomandate

• Oras:Ploiesti
Postat

sta la Hotel Viva, 100lei/tragerea

poze cu asta apare si in alte orase, Brasov, Odea, etc.

Postat

Pozele sunt clar false!nu are probabil clienti si si modifica anunturile lunar,poate mai des.

• Like 1
Postat

din ce am sunat in utlima zi sunt vreo 4-5 acolo! stie cineva cum se procedeaza,din cei care au mers acolo? adica fetele sunt reale,cu peste la usa sau pe televizor? camera e platita deja de ele? discretia exista sau nu? merci anticipat

• Oras:.
  • Oras:.
Postat

mai nou colega cu giulia (bruneta) iar locatia (asa am intels ultima oara) pe la gara de sud..... :slap2

.......nu cumva ....e vb de cele 2 fete care aveau in urma cu o saptamana-doua, locatia langa hotel prahova ?

foarte posibil ca da !

eu am fost la bruneta (blonda era ocupata)

s-a prezentat cu alt nume desigur

70 lei finalizarea,

din start nu sunt sanse de o ora.... sau 2 finalizari

• Oras:bucuresti
Postat

am fost eu la "laura " e nr de tel din titlu dar cred ca mai are si alte nr de tel locatie hotel viva , bine care are , nu e rau hotelu ala parerea mea , fata arata ca in poze adica sunt reale nu e urata la fata doar ca are fatza lunguiata , alungita .. da ea asa e draguta , ce mi-a placut ca e slaba rau tatele sunt misto micute bune de strans , si un curulet mic futabil da tre negociat cu lei grei poate la un anal , acuma fata e prietenoasa un gfe mare doar ca e smecheriata asa nu prea face lucrare , la potentialu ei , mie imi plac astea aproape anorexice si as fi vrut sa o vad la treaba calumea .. a facut un oral nep da cam subtire ca timp si banal fara nimic special apoi un normal e bunicica la pasa nu e forjata , am dat doar un nr ca eram urmarit de altele , deci merita 100 parere mea .. io as mai da pacolo ca mi-a placut per total on+np 100 . zona pare dubioasa ptr cine nu stie dar e ok nu am observat negrii dar suntem in ploiesti totusi nu sunt motive de panica si acum notele 

aspect - 7 fata lunguiata draguta nimic special , corp bun ptr fanii genului slim chiar bine de tot 

fge - e prietenoasa iesita in lume 

locatie - 8 doar atat ca e zona cam marginasa da hotelu e bun da clasa la ala de la sud 

oral-5 slabut .. nu e de ea ,cica nu-i prea place dar np

normal - 9 e buna de dat in ea grav .. mai schiteaza la pozitii

deschiderea 100 ron ... io as mai da pacolo daca nu gasesc vre-o noutate 

• Like 3
  • Minus 1
Postat

Gen,"ie fromoasa, da' nu prea" 

pai care  e frumoasa in ploiesti   ??? daca isi dau cu tone de farduri si restu machiaje cine dracu le mai recunoaste exact ?? si oricum nu ma intereseaza sa promovez pe nimeni ca pestii de pe aici de pe forum , am zis ce am vazut acolo nu ma intereseaza sa se duc altii sau nu  ..

• Minus 1
Postat

pai care  e frumoasa in ploiesti   ??? daca isi dau cu tone de farduri si restu machiaje cine dracu le mai recunoaste exact ?? si oricum nu ma intereseaza sa promovez pe nimeni ca pestii de pe aici de pe forum , am zis ce am vazut acolo nu ma intereseaza sa se duc altii sau nu  ..

M am referit la altceva futacule.Tipa la care ai fost tu e sau nu blonda din poze?

• Minus 1
Postat

M am referit la altceva futacule.Tipa la care ai fost tu e sau nu blonda din poze?

cred ca am descris destul de explicit cum arata si legat de poze in unele este ea in alea din anuntu lui lion alea doua in care este slaba si vopsita blonda , si alea pe care le-a pus adrian24 sincer nu mi se par ca sunt toate alea aceleiasi fete dar asa arata ca in alea doua in care e nemacheata , in primele are mult fard si paru parca e altfel , nu inteleg ce se agita unii care nici nu au vazut-o si spun ca sunt poze false . io pot sa imi vad de treaba mea si sa nu mai fac recenzii ca daca imi spun parerea se ataca lumea 

• Minus 1
  • Oras:ploiesti
Postat

La acest numar am mai gasit un anunt, cu poze fake (parerea mea).

LARISA, 20 ani, 1,70 m inaltime, 53 kg.

MULTA BAFTA !

post-116707-0-41873900-1451231801_thumb.jpg

post-116707-0-85267900-1451231811_thumb.jpg

post-116707-0-31894000-1451231846_thumb.jpg

• Like 1
  • Oras:Romania
Postat

au inceput sa apara din ce in ce mai des anunturi cu poze ieftine - sustinute cu ardoare de pesti interesati in promovare

daca ne apucam sa citim cu atentie postarile, ne putem da seama cu usurinta cine sunt aia..... ;)

• Like 2
Postat

Deci anunțul nu are nicio treaba cu realitatea. Este o mare teapa. E unul mi-am luat-o. Am ajuns la locație la telefon mi sa spus altceva acolo sau schimbat treburile. Oralul a fost protejat. Prețul a fost 100 de lei nu a mai fost de 70 de lei ;)).

Postat

mai are un anunt cu alte poze ... am mai sunat si acum 5 minute si cica locuieste la hotel viva, dar acum tragerea e de 70lei

http://www.ploiestiservicii.ro/matrimoniale/diverse/Zona-Sud/155577

Tipa asta superslim este satelitul lui Raisa. Au lucrat impreuna la Viva, Mercur, acum iar Viva.

Acum este acolo un mare cuib, cu multe anunturi cu poze false...

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...