Sari la conținut

recomandare

fvl29

Postări Recomandate

• Oras:Valhalla
Postat

Herr Suit&Tie hier ist DIVA.Du ,kleiner Trottel was bist du!!Verdammte Wurm ,kleine Schwein und mistgeburte  beschiessene Mensch !!Ab wann has du den Mut mich mit Geta zu vergleichen !!Verdammte Bauer mit Schwanz was bist du !!Ohne Klasse und Still !!Bist du hier ,pausenlos Tag und Nacht !!Kleine Idiot ,beschiessene  Schalnge ohne Hirn!!WILLST du mehr Huren von den Hauptstadt hier??Dann ,nimmst du einen Flugzeug nach Bucharest und bleibst du dort!!Wir brauchen hier ,in Klausenburg, sicher kein Trottel mehr!!Ich wäre mich freuen von dir nicht mehr zu hören!!....... :laugh2  :sweeping  :angry DIVA ANITA

Doamna cu asta ati inchis pravalia! :laugh2 Putem pleca acasa. :hihat

• Like 7
Postat

Suit &Tie  ich habe dir schon ein mal einen Sprichwort geschickt !Ich werde dir noch ein mal es schicken !,, Ein Gentleman geniess und schweigt !!´´immer noch DIVA :boob  :sweeping 

• Like 1
Postat

SCUZE,Mister Nobel !!Vroiam sa-i transmit Domnului Suit &Tie cateva cuvinte de Duh si am ales limba germana pentru ca stiam ca e mare iubit de limbi straine.ASA INCAT AM ALES SA-I SCRIU IN ACEASTA LIMBA PE CARE MARIA SA O STAPANESTE FOARTE BINE!Am uitat sa-i spun ca Geta il asteapta diseara la sensul giratoriu de pe Calea Turzii langa OMV.Stai sa-i scriu in germana ca poate nu mai intelega limba materna!,, Herr Suit&Tie ,ich hätte gerne Ihr informieren das Madame Geta warten auf Ihnen heute Abend ab 21 Uhr wo ist die Kreuzung in Zorilor Bezirk wo die Tankstelle OMV ist.Viel Spass und alles gute.Lebe Grüssen ,DIVA ANITA´´

• Like 1
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

ce l-ar bate geta pe ciucurel daca l-ar vedea pe strada.. l-ar juca in picioare la cat a suparat-o pe forum

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

SCUZE,Mister Nobel !!Vroiam sa-i transmit Domnului Suit &Tie cateva cuvinte de Duh si am ales limba germana pentru ca stiam ca e mare iubit de limbi straine.ASA INCAT AM ALES SA-I SCRIU IN ACEASTA LIMBA PE CARE MARIA SA O STAPANESTE FOARTE BINE!Am uitat sa-i spun ca Geta il asteapta diseara la sensul giratoriu de pe Calea Turzii langa OMV.Stai sa-i scriu in germana ca poate nu mai intelega limba materna!,, Herr Suit&Tie ,ich hätte gerne Ihr informieren das Madame Geta warten auf Ihnen heute Abend ab 21 Uhr wo ist die Kreuzung in Zorilor Bezirk wo die Tankstelle OMV ist.Viel Spass und alles gute.Lebe Grüssen ,DIVA ANITA´´

Doamna nu trebuie sa va cereti scuze ! Va inteleg perfect punctul dumneavoastra de vedere.Nici n-ar fi frumos din partea unui gentleman ca domnul suit&tie s-o faca pe geta sa astepte, mai ales date fiind temperaturile scazute din aceasta perioada.

Imi face o deosebita placere si onoare sa conversez cu dumneavoastra.

Aveti intreaga mea apreciere!

• Like 6
Postat

SA STITI CA NU VA FII NEVOIE CA GETA SA ASTEPTE FOARTE MULT!Stiu ca Domnul Suit&tie este un Gentleman care a pregatit deja cina pentru aceasta seara ,Vinul Don Perignon este pregatit ,lumanarile la fel ,petalele de trandafiri de asemenea si din partea mea va primi un costum elegant marca Alexandru Ciucu .Dupa intalnirea din aceasta seara cu domnisoara Geta vor merge la Grand Hotel Italia acolo unde eu le-am rezervat o camera ,cadou de inceput de an .Voi vorbi cu Geta sa-si de-a silinta sa faca tot ce poate ea mai bine ca ulterior domnul Suit &Tie sa nu -si mai doreasca domnisoare din Capitala,sa nu-si mai doreasca sa tradeze Ardealul in favoarea sudului,in speta,Capitala.... :no2  :sweeping 

• Like 1
  • Oras:-
Postat

Sie sing absolut fabelhaft! Ich wusste nicht, dass so viele Beleidigungen in deutscher Sprache sind. Ich bin kein Gentelman, ich bin ein Bauer :(. Und ja, ich habe langweiling wegen der Dunkelheit, aber ich habe noch Zeit Deutsch lernen, wie sie Zeit haben Rumănisch lernen.

Immer ein Vergnügen mit Ihnen im Chat haben, aber wir können ein Bier zusammen trinken irgendwann.

Küsse küsse Anita :kiss3

• Like 1
Postat

SA STITI CA NU VA FII NEVOIE CA GETA SA ASTEPTE FOARTE MULT!Stiu ca Domnul Suit&tie este un Gentleman care a pregatit deja cina pentru aceasta seara ,Vinul Don Perignon este pregatit ,lumanarile la fel ,petalele de trandafiri de asemenea si din partea mea va primi un costum elegant marca Alexandru Ciucu .Dupa intalnirea din aceasta seara cu domnisoara Geta vor merge la Grand Hotel Italia acolo unde eu le-am rezervat o camera ,cadou de inceput de an .Voi vorbi cu Geta sa-si de-a silinta sa faca tot ce poate ea mai bine ca ulterior domnul Suit &Tie sa nu -si mai doreasca domnisoare din Capitala,sa nu-si mai doreasca sa tradeze Ardealul in favoarea sudului,in speta,Capitala.... :no2  :sweeping 

Credeti ca domnul suit &tie merita toate aceste eforturi din partea dumneavoastra?

Postat

Cum sa nu merit sefule? Diaspora trebuie sa se intoarca acasa! Cu Geta voi avea o relatie speciala, ea va ultima romananca cu care voi face sex inainte sa devin pustnic

Postat

Cum sa nu merit sefule? Diaspora trebuie sa se intoarca acasa! Cu Geta voi avea o relatie speciala, ea va ultima romananca cu care voi face sex inainte sa devin pustnic

mai ramane de vazut daca geta accepta.asteptam raspunsul ei...

Postat

DANKE für die Einladung ,Herr Suit!!Ich habe ein Überraschung bekommen!!Haben Sie nicht gewusst das es gibt so vieles Beleidigungen auff Deutsch ... :laugh2 Es gibt noch vieles,vieles mehr !...Ich hätte gerne mit Ihr ein Bier trinken ...Ich liebe mehr der Wein aber vielleicht ein Bier wäre auch nicht so schlimm ..... :pepsi 

Postat

Boz meg ,foszi,mit van?? :baby2 

Nuna scris in maghiara doamna.Nu l bagati in seama.Doar va provoaca
  • Oras:cluj-napoca
Postat

ce l-ar bate geta pe ciucurel daca l-ar vedea pe strada.. l-ar juca in picioare la cat a suparat-o pe forum

Ei pisic pisic,chiar asa crezi tu?

M-am intalnit cu geta si acum nu mai are treaba cu mine.

Cu diva am ce am.

La diva as baga pula in curul ei sa o fac ferfelita!

=))

Postat

Ei pisic pisic,chiar asa crezi tu?

M-am intalnit cu geta si acum nu mai are treaba cu mine.

Cu diva am ce am.

La diva as baga pula in curul ei sa o fac ferfelita!

=))

Bravo ciucurel!Ai reusit sa superi diva.Daca nu mai scrie?
Postat

CURcudele ,as fii vrut sa-ti scriu marti seara dar am fost foarte ocupata si din aceasta cauza am reusit numai astazi.CE ZICI,CURcudele ,ca vrei sa-mi faci funduletul ferfelita??CU CE SA-MI FACI FUNDUL FERFELITA??Cu penisul tau cu forma si dimensiune de SUPOZITOR??Saracul de tine si cat de mult suferi tu din cauza acelui blestemat de penis!Handipatule cu retard mintal!IMBECILULE CU MINTE SI COMPORTARE DE BOU!!Fac un apel la Doamnele Dominatoare :primiti-l va rog frumos cat se poate de repede pe CURCUDEL la dvs .Are nevoie urgenta de Strap on  si cel putin un Litru de urina !Vedeti si dumneavoastra cat este de agitat ,suparat si nervos .DECI , in concluzie ,va rog faceti o fapta buna si nu mai folositi toaletele ,donati urina pentru CURcudel !Aveti grija sa nu va rupeti Strap -onurile in Anusul CURcudelului.Cu respect ,DIVA ANITA :crazylove CURcudel ,esti ,ai fost si vei ramane un  :urgay  de cea mai joasa speta !Prost si retardat mintal.... :baby2 nu mai este nevoie sa spun nimic... :laugh2 

• Like 1
Postat

Vai si amar de tine!!

=))

=))

Doar acum ti sa aprins fitilu?

Inseamna ca mai avem de asteptat pana o sa explodezi!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...