Sari la conținut

recomandare

fvl29

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Medea ce ii servesti azi lui ciucurel ?

Ii da o prajitura cu frisca :yummy

http://images5.fanpop.com/image/photos/31500000/Cake-love-31539149-459-327.jpg

• Like 2
Vizitator
Postat

:)

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xla1/v/t1.0-9/12510433_961445330600413_7403172891003461948_n.jpg?oh=ea521ce433d9e992abc86630e34d8698&oe=5704FDDC

• Like 8
  • Oras:cluj-napoca
Postat

Ei pisic ce te mananca pielea pe tine!

=))

• Like 5
  • Minus 4
  • Oras:worldwide
Postat

Ei pisic ce te mananca pielea pe tine!

=))

Fa si lui un tractor cadou :girly  unul cu roti gigantice :ellao

• Oras:Cluj
Postat

La multi ani . Și sa traiasca

• Like 8
  • Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca
Postat

ChelooX imi da likeuri risipitor,fara numar, boiereste. ce curva sexy :*

fără număr... fără număr... dar nu mai am acum... :( ... și cum citeam de la sfârșit topicul nu prea înțelegeam despre ce îi vorba ;)... numai tu poți fi înțeleasă și citită în ambele sensuri :*

gata nu mai scriu aicișa că presimt că mă porcește careva și pe mine...

https://www.youtube.com/watch?v=eRjx8vH-_ew

• Like 8
  • Minus 1
Postat

fără număr... fără număr... dar nu mai am acum... :( ... și cum citeam de la sfârșit topicul nu prea înțelegeam despre ce îi vorba ;)... numai tu poți fi înțeleasă și citită în ambele sensuri :*

eu am valente si subtilitati nebanuite. fiecare pricepe si extrage cum vrea,mai niciodata nu poate fi careva sigur daca a inteles exact asa cum am formulat eu in capsor. tocmai mi-au revenit likeurile ca eram si eu fara.

ps esti neporcaibil :D

• Like 1
  • Oras:Valhalla
Postat

Vin divele si te ard la cur prietene.Aici e cu sentimente cu dragoste cu cine a jignit prima,cu da tu de ce nu mi-ai sarit in aparare,cu facultati cu catei aiaiai.Sa moara veta de nu i fain stai o zi si o sa renunti la abonamentu de la HBO
  • Like 12
Postat

Medea face bani, ofticatii fac spume

Tu esti PR ul?:)))))Scuze t am dat punct
  • Oras:California
  • Oras:California
Postat

Tu esti PR ul? :)))))Scuze t am dat punct

eu sunt Liberace si ma distrez cu baietei

scuzele sunt acceptate

• Like 1
Postat

Multumesc la fel si tie!

Acuma multumesc !

dar luna trecuta ai spus ca sor de ziua mea s au ceva de genul ! 

in fine

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Acuma multumesc !

dar luna trecuta ai spus ca sor de ziua mea s au ceva de genul !

in fine

Nu stiu ce am zis exact ca am zis multe,ca si tine defapt!

Dar eu zic sa ramana asa fara injuraturi ca este mai bine!

Parerea mea.

• Like 9
  • Minus 4
  • Oras:-
  • Oras:-
Postat

Odata cu incetarea scandalului, cele mai bune vesti au aparut azi in presa romaneasca! Adica, WizzAir a reusit sa sparga monopolul Tarom, iar o cursa Bucuresti-Cluj va costa 129 de lei, ceea ce inseamna ca doamnele speciale din capitala, in speta Sorina, Ika, Michelle, Corina pot veni mai des in orasul de pe Somes. (Iar noi le putem exporta pe Anita & Geta  :laugh2)

• Like 9
Postat

Odata cu incetarea scandalului, cele mai bune vesti au aparut azi in presa romaneasca! Adica, WizzAir a reusit sa sparga monopolul Tarom, iar o cursa Bucuresti-Cluj va costa 129 de lei, ceea ce inseamna ca doamnele speciale din capitala, in speta Sorina, Ika, Michelle, Corina pot veni mai des in orasul de pe Somes. (Iar noi le putem exporta pe Anita & Geta  :laugh2)

Sau voi stimati domni sa faceti o escapada pana in Capitala, sa fiti cavaleri pana la capat :)

• Like 1
Postat

Se introduc si curse la Budapesta si "rossz lanyok" ne pot vizita ;)

• Like 1
Vizitator
Postat

Vrem aeroport la Galati ! (in plm) :laugh2 :laugh2 :slap2

• Like 5

Postat

Herr Suit&Tie hier ist DIVA.Du ,kleiner Trottel was bist du!!Verdammte Wurm ,kleine Schwein und mistgeburte  beschiessene Mensch !!Ab wann has du den Mut mich mit Geta zu vergleichen !!Verdammte Bauer mit Schwanz was bist du !!Ohne Klasse und Still !!Bist du hier ,pausenlos Tag und Nacht !!Kleine Idiot ,beschiessene  Schalnge ohne Hirn!!WILLST du mehr Huren von den Hauptstadt hier??Dann ,nimmst du einen Flugzeug nach Bucharest und bleibst du dort!!Wir brauchen hier ,in Klausenburg, sicher kein Trottel mehr!!Ich wäre mich freuen von dir nicht mehr zu hören!!....... :laugh2  :sweeping  :angry DIVA ANITA

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...