Sari la conținut

recomandare

fvl29

Postări Recomandate

Postat

CURcudele,sunt mai calma decat ti-ai putea imagina tu... :laugh2 Tocmai am avut un Orgasm si din aceasta cauza sunt linistita... :laugh2 si satisfacuta... :boob Oligofren  :urgay  retardat mintal ce esti! :sweeping 

• Oras:Cluj
Postat

SA STITI CA NU VA FII NEVOIE CA GETA SA ASTEPTE FOARTE MULT!Stiu ca Domnul Suit&tie este un Gentleman care a pregatit deja cina pentru aceasta seara ,Vinul Don Perignon este pregatit ,lumanarile la fel ,petalele de trandafiri de asemenea si din partea mea va primi un costum elegant marca Alexandru Ciucu .Dupa intalnirea din aceasta seara cu domnisoara Geta vor merge la Grand Hotel Italia acolo unde eu le-am rezervat o camera ,cadou de inceput de an .Voi vorbi cu Geta sa-si de-a silinta sa faca tot ce poate ea mai bine ca ulterior domnul Suit &Tie sa nu -si mai doreasca domnisoare din Capitala,sa nu-si mai doreasca sa tradeze Ardealul in favoarea sudului,in speta,Capitala.... :no2  :sweeping 

Vezi ca se zice Dom Pérignon nu exista Don ;)

• Like 4
  • Oras:cluj-napoca
Postat

Vezi ca se zice Dom Pérignon nu exista Don ;)

Diamond nu stiu dece iti bati capu cu diva?

Nu vezi ca atit o duce mintea si atit!

Nu vezi ca este ca o baba deja ca nu mai vede sa scrie cu litere mici ca scrie numai cu litere mari si colorate!

=))

=))

Postat

STIU,MISTER DIAMOND!!!MII DE SCUZE!!Stiu ca se zice DOM NU DON !!cHIAR MI-A SCAPAT ACEASTA GRESEALA !!MERCI CA MI-AI ATRAS ATENTIA!! :clapp 

Postat

OLIGOFRENULE ,taci in pizda la ma-ta  nu vorbi tu scumpete despre ce inseamna a scrie ,,corect ´´ si ,,incorect´´ IN LIMBA ROMANA!!Deci ,nu tocmai tu !! OH , my God!!!Numai tu sa nu vorbesti despre ce inseamna ,,a te duce capul ´´ sau  despre gramatica limbii romane!!lasa-l pe Bula mai bine sa vorbeasca in locul tau si vom fii cu totii mult mai castigati!! :sweaty NUMAI  TU SA NU VORBESTI!! 

Postat

CURcudele ,scriu cu litere colorate si mari pentru tine!In cazul in care n-ai ochelarii la tine sa poti citi mesajele pentru mine!! :laugh2  :urgay  :sweeping  :PCx  :sheep  :stiletto  :maninlove 

Postat

STIU,MISTER DIAMOND!!!MII DE SCUZE!!Stiu ca se zice DOM NU DON !!cHIAR MI-A SCAPAT ACEASTA GRESEALA !!MERCI CA MI-AI ATRAS ATENTIA!! :clapp 

Cu placere,ramai datoare cu un 69.

Postat

CURcudele o cam iei la kk masiv : :))))))))

Se pare ca ai avut ultimul cuvant :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 1
Postat

Se pare ca ai avut ultimul cuvant :laugh2 :laugh2 :laugh2

Ce ii transmiti lui ciucurel in anul de gratie 2016. :)

...ziceau astia pe la t.v. ca asta e anul in care dorintele se implinesc,deci acu' e momentu' :)))))))

• Like 2
Postat

Diamond vezi de treaba domnu nu mai incurca lumea!

Nu ai nimic de facut??

Postat

La Diva Anita ii se punea aceasta întrebare. . Cred ca ai greșit!

Eu i am urat deja la ciucurel

• Like 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Nu mai baga paie pe foc motanul, acum bagi tu carbuni.  :laugh2

• Like 12
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Nu mai baga paie pe foc motanul, acum bagi tu carbuni.  :laugh2

sa fie treaba treaba :)

• Like 3
  • Oras:Cluj-Napoca
Postat

:laugh2 Nu e platit , a scris aceste aberatii si acum se amuza copios de reactiile noastre :pepsi

Pantera mancat-as gheruțele, pune whisky-ul la 20 g C, urmează să vin la tine, sa ai 2 cuburi de gheata și un păhărel de apa ala căldura ca asa se bea un whisky bun,un tabac bun aduc eu, aaaaa, și inca, ceva prăjiturele de la Geta, ca tot e Harry la rodeo acolo...:))))

După astea-i trag o recenzie ca "Lorelai" se va uita în 2 săptămâni :)))

Postat

Pantera mancat-as gheruțele, pune whisky-ul la 20 C, urmează să vin la tine, sa ai 2 cuburi de gheata și un păhărel de apa ala călduta ca asa se bea un whisky bun,un tabac bun aduc eu, aaaaa, și inca, ceva prăjiturele de la Geta, ca tot e Harry la rodeo acolo...:))))

• Oras:CUSCA
Postat

Pantera mancat-as gheruțele, pune whisky-ul la 20 C, urmează să vin la tine, sa ai 2 cuburi de gheata și un păhărel de apa ala călduta ca asa se bea un whisky bun,un tabac bun aduc eu, aaaaa, și inca, ceva prăjiturele de la Geta, ca tot e Harry la rodeo acolo... :))))

:foamete astept  :FIREdevil  =))  =))  =))  =))  =))

Postat

:foamete astept :FIREdevil =)) =)) =)) =)) =))

Foamete? Din cauza "libodoului" sau blatului frământat de Harry cu Geta? :)))

Postat

Foamete? Din cauza "libodoului" sau blatului frământat de Harry cu Geta? :)))

am pus un smile  :laugh2  ( cel cu furculita si cutitul ) altcumva trebuia sa iasa  :laugh2 mai incerc o data  :slap2

te  astept   :yummy    :foame    :FIREdevil

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...