diva anita4 Reputație: 1 Postat Ianuarie 21, 2016 Postat Ianuarie 21, 2016 CURcudele,sunt mai calma decat ti-ai putea imagina tu... Tocmai am avut un Orgasm si din aceasta cauza sunt linistita... si satisfacuta... Oligofren retardat mintal ce esti!
diamond prince Reputație: 1760 Postat Ianuarie 21, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Ianuarie 21, 2016 SA STITI CA NU VA FII NEVOIE CA GETA SA ASTEPTE FOARTE MULT!Stiu ca Domnul Suit&tie este un Gentleman care a pregatit deja cina pentru aceasta seara ,Vinul Don Perignon este pregatit ,lumanarile la fel ,petalele de trandafiri de asemenea si din partea mea va primi un costum elegant marca Alexandru Ciucu .Dupa intalnirea din aceasta seara cu domnisoara Geta vor merge la Grand Hotel Italia acolo unde eu le-am rezervat o camera ,cadou de inceput de an .Voi vorbi cu Geta sa-si de-a silinta sa faca tot ce poate ea mai bine ca ulterior domnul Suit &Tie sa nu -si mai doreasca domnisoare din Capitala,sa nu-si mai doreasca sa tradeze Ardealul in favoarea sudului,in speta,Capitala.... Vezi ca se zice Dom Pérignon nu exista Don 4
ciucurel Reputație: -294 Postat Ianuarie 21, 2016 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Ianuarie 21, 2016 Vezi ca se zice Dom Pérignon nu exista Don Diamond nu stiu dece iti bati capu cu diva?Nu vezi ca atit o duce mintea si atit!Nu vezi ca este ca o baba deja ca nu mai vede sa scrie cu litere mici ca scrie numai cu litere mari si colorate!
diva anita4 Reputație: 1 Postat Ianuarie 21, 2016 Postat Ianuarie 21, 2016 STIU,MISTER DIAMOND!!!MII DE SCUZE!!Stiu ca se zice DOM NU DON !!cHIAR MI-A SCAPAT ACEASTA GRESEALA !!MERCI CA MI-AI ATRAS ATENTIA!! :clapp
diva anita4 Reputație: 1 Postat Ianuarie 21, 2016 Postat Ianuarie 21, 2016 OLIGOFRENULE ,taci in pizda la ma-ta nu vorbi tu scumpete despre ce inseamna a scrie ,,corect ´´ si ,,incorect´´ IN LIMBA ROMANA!!Deci ,nu tocmai tu !! OH , my God!!!Numai tu sa nu vorbesti despre ce inseamna ,,a te duce capul ´´ sau despre gramatica limbii romane!!lasa-l pe Bula mai bine sa vorbeasca in locul tau si vom fii cu totii mult mai castigati!! NUMAI TU SA NU VORBESTI!!
diva anita4 Reputație: 1 Postat Ianuarie 21, 2016 Postat Ianuarie 21, 2016 CURcudele ,scriu cu litere colorate si mari pentru tine!In cazul in care n-ai ochelarii la tine sa poti citi mesajele pentru mine!!
diamond prince Reputație: 1760 Postat Ianuarie 21, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Ianuarie 21, 2016 STIU,MISTER DIAMOND!!!MII DE SCUZE!!Stiu ca se zice DOM NU DON !!cHIAR MI-A SCAPAT ACEASTA GRESEALA !!MERCI CA MI-AI ATRAS ATENTIA!! :clapp Cu placere,ramai datoare cu un 69.
charny Reputație: -386 Postat Ianuarie 21, 2016 Oras:No man's land Oras:No man's land Postat Ianuarie 21, 2016 CURcudele o cam iei la kk masiv : ))))))) 1 1
medea Reputație: 4392 Postat Ianuarie 29, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Ianuarie 29, 2016 CURcudele o cam iei la kk masiv : )))))))Se pare ca ai avut ultimul cuvant 1
ciucurel Reputație: -294 Postat Ianuarie 29, 2016 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Ianuarie 29, 2016 Se pare ca ai ramas tu cu ultimul cuvant ca nu te poti abtine!
diamond prince Reputație: 1760 Postat Ianuarie 29, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Ianuarie 29, 2016 Se pare ca ai avut ultimul cuvant Ce ii transmiti lui ciucurel in anul de gratie 2016. ...ziceau astia pe la t.v. ca asta e anul in care dorintele se implinesc,deci acu' e momentu' )))))) 2
ciucurel Reputație: -294 Postat Ianuarie 30, 2016 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Ianuarie 30, 2016 Diamond vezi de treaba domnu nu mai incurca lumea!Nu ai nimic de facut??
medea Reputație: 4392 Postat Ianuarie 30, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Ianuarie 30, 2016 La Diva Anita ii se punea aceasta întrebare. . Cred ca ai greșit! Eu i am urat deja la ciucurel 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 4, 2016 Postat Februarie 4, 2016 Nu mai baga paie pe foc motanul, acum bagi tu carbuni. 12
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2016 Postat Februarie 5, 2016 Nu mai baga paie pe foc motanul, acum bagi tu carbuni. sa fie treaba treaba 3
nobel Reputație: 5960 Postat Februarie 5, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Februarie 5, 2016 cocs baga
freebsd Reputație: 344 Postat Februarie 6, 2016 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Februarie 6, 2016 Nu e platit , a scris aceste aberatii si acum se amuza copios de reactiile noastre Pantera mancat-as gheruțele, pune whisky-ul la 20 g C, urmează să vin la tine, sa ai 2 cuburi de gheata și un păhărel de apa ala căldura ca asa se bea un whisky bun,un tabac bun aduc eu, aaaaa, și inca, ceva prăjiturele de la Geta, ca tot e Harry la rodeo acolo...))) După astea-i trag o recenzie ca "Lorelai" se va uita în 2 săptămâni ))
freebsd Reputație: 344 Postat Februarie 6, 2016 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Februarie 6, 2016 Pantera mancat-as gheruțele, pune whisky-ul la 20 C, urmează să vin la tine, sa ai 2 cuburi de gheata și un păhărel de apa ala călduta ca asa se bea un whisky bun,un tabac bun aduc eu, aaaaa, și inca, ceva prăjiturele de la Geta, ca tot e Harry la rodeo acolo...))) După astea-i trag o recenzie ca "Lorelai" se va uita în 2 săptămâni ))
pantera_sonya Reputație: 7393 Postat Februarie 7, 2016 Oras:CUSCA Oras:CUSCA Postat Februarie 7, 2016 Pantera mancat-as gheruțele, pune whisky-ul la 20 C, urmează să vin la tine, sa ai 2 cuburi de gheata și un păhărel de apa ala călduta ca asa se bea un whisky bun,un tabac bun aduc eu, aaaaa, și inca, ceva prăjiturele de la Geta, ca tot e Harry la rodeo acolo... ))) După astea-i trag o recenzie ca "Lorelai" se va uita în 2 săptămâni )) :foamete astept
freebsd Reputație: 344 Postat Februarie 7, 2016 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Februarie 7, 2016 :foamete astept Foamete? Din cauza "libodoului" sau blatului frământat de Harry cu Geta? ))
pantera_sonya Reputație: 7393 Postat Februarie 7, 2016 Oras:CUSCA Oras:CUSCA Postat Februarie 7, 2016 Foamete? Din cauza "libodoului" sau blatului frământat de Harry cu Geta? ))am pus un smile ( cel cu furculita si cutitul ) altcumva trebuia sa iasa mai incerc o data te astept
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum